Προνομιακή και διαχρονική η σχέση Γεωργαμλή- Τομπούλογλου

Δημοσιεύτηκε στις 26/08/2015 στην κατηγορία Γνώμες  |  10 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Η (ως τώρα) αντίδραση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή στις καταγγελίες του Χρήστου Κοπελούσου, ήταν η αναμενόμενη. Απόλυτη σιωπή. Ο συμπαθής βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, παρακολουθεί αμέτοχος κι άβουλος τα όσα λέγονται και γράφονται γι αυτόν. Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο άνθρωπος που κρατά στο χέρι του το... μουτζούρη της πόλης επί δεκαετίες. Δεν υπάρχει υποψήφιος που να στηρίχτηκε από αυτόν και να μην έκλαιγε όταν άνοιγαν οι κάλπες. Στήριξε τον Αδαμόπουλο κι αυτός έχασε από τον Κόντο. Στήριξε τον Τομπούλογλου με νύχια και με δόντια κι εκείνος έχασε από την πρωτάρα κι εντελώς άπειρη Γαϊτανά. Στήριξε τη Γαϊτανά κι επιτέθηκε στο Βασιλόπουλο, κι όλοι ξέρουμε ποιον εξέλεξε ο λαός της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας πριν από ενάμιση χρόνο. 

 

Με το μόνο πράγμα που έχει κατοχυρώσει στην πόλη, το μόνιμο μουτζούρη, προσήλθε αυτόκλητη η Κυρακατίνα να υπερασπιστεί τον Γεωργαμλή. Ποιον; Το συμπαθή βετεράνο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, που παρακολουθεί άλαλος κι άβουλος όλα όσα εκτυλίσσονται δίπλα του (παρέμεινε βωβός ακόμα και στον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής!) κι ο οποίος εμφανίζεται ως δήθεν "αντίπαλος" του Χάρη Τομπούλογλου.

 

Μα, είναι απίστευτο ότι κάποιοι θεωρούν πως είμαστε του δικού τους πνευματικού διαμετρήματος! Τους ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι δεν ξεχνούμε ότι:

 

- Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής προσχώρησε στην "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" τον Οκτώβριο του 2013, χωρίς να εξηγήσει γιατί αποχώρησε από το συνδυασμό Κόντου και τι τον έκανε να προτιμήσει τον Χάρη Τομπούλογλου.

 

- Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής ήταν εκείνος που πρωταγωνίστησε στη σύνταξη της περιβόητης επιστολής της 26ης Δεκεμβρίου 2013, την οποία φυσικά συνυπέγραψε. Δημοσιεύουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ την επιστολή, για να θυμηθούν οι αναγνώστες μας την ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ μετά τη σύλληψη Τομπούλογλου. Απολαύστε τι συνυπέγραψε ο δήθεν "απέναντι" στον Χάρη Τομπούλογλου, Λύσσανδρος Γεωργαμλής (οι υπογραμμίσεις, δικές μας): "Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου. Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.

Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.

Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια.

Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί.

Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή.

Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.

Υπογραφές: Αντωνόπουλος Λευτέρης, Κοπελούσος Χρήστος, Γεωργαμλής ΛύσσανδροςΓραμμένος Σπύρος, Κοσκολέτος Σωτήρης, Τομπούλογλου Γιάννης

 

- Πέραν αυτών, ο κ. Γεωργαμλής δεν ήταν αυτός που επί τέσσερις μήνες ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 24ης Δεκεμβρίου 2013, συνυπήρχε με τον Χάρη Τομπούλογλου;

 

- Πέραν αυτών, ο κ. Γεωργαμλής δεν ήταν αυτός που δέχθηκε το "δακτυλίδι" του Χάρη Τομπούλογλου για ηγέτης της "Καλημέρας Όμορφη Πόλη"; Θυμίζω εδώ το σχετικό δημοσίευμα της "Α".

 

- Πέραν αυτών, ο κ. Γεωργαμλής δεν ήταν αυτός που κράτησε τη μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών της Καλημέρας Όμορφη Πόλη στον μετονομασθέντα συνδυασμό του "Ένωση Δημοτών", συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Χάρη Τομπούλογλου, Γιάννη;

 

- Πέραν αυτών, ο κ. Γεωργαμλής δεν ήταν αυτός που δέχθηκε την ολόπλευρη στήριξη του Χάρη Τομπούλογλου προεκλογικά; Και οι πέτρες της πόλης γνωρίζουν ότι ο ιδρυτής της "Καλημέρας" έκανε ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ (άνω των 1.000) αριθμό τηλεφωνημάτων για τη στήριξη του Γεωργαμλή. Απόδειξη είναι οι άνω των 500 σταυρών που έλαβε ο Γιάννης Τομπούλογλου.

 

Για όλα αυτά, ο κ. Γεωργμαλής και η μικρή ομάδα που τον στηρίζει, δεν έχει να πει τίποτα. Θεωρεί ότι ο κόσμος τα έχει... ξεχάσει. Και με όπλο τον άνθρωπο που κρατά το νόμιμο μουτζούρη της πόλης, επιχειρεί να ετοιμαστεί για να... είναι και πάλι υποψήφιος. 

 

Στ΄αλήθεια, η πόλη μας αξίζει κάτι καλύτερο για εκπροσώπησή της στην τοπική Αυτοδιοίκηση από αυτό το συνονθύλευμα...

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος (26/08/2015 15:44)

Να πρωταγωνιστησε στην ΣΥΝΤΑΞΗ της επιστολης χλωμο το βλεπω. Η συμμετοχη του ειναι μεχρι την υπογραφη.

Ο ΓΟΥΝΑΡΑΣ (26/08/2015 15:45)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ...

Καλημέρα όμορφη Σουβλακούπολη (26/08/2015 16:48)

Δεν προλαβαίνει ρε το παιδί να αντιδράσει.........
Ψήνει σουβλάκια.............

Μάρθα Βούρτση (26/08/2015 18:18)

Το κλάμα που έριξε ο Κόκος στην αγκαλιά της συζήγου του επικοινωνιολόγου της παράταξής του το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου στο σπίτι της πρώην υποψήφιας της "ΚΟΠ" θα το ζήλευε και η ίδια η Μάρθα Βούρτση!

ανώνυμος (27/08/2015 00:23)

Είστε λίγοι όλοι σας
αντι να ασχοληθείτε ολοι για το καλό της πόλης μας
Καθεστε και γραφετε μαλακιεςο ένας για τον άλλων
Ντροπή σας

Οφθαλμίατρος (27/08/2015 00:33)

Λες την επιστολή να την έγραψε ο Αντωνόπουλος; Αλλα παλι χλωμό. Θα χρειαζόμασταν οφθαλμίατρο και αλφαβητάρι για να καταλάβουμε τι εννοεί ο ποιητής!

Γρετζελιάς, Κόντος, Τομπούλογλου, κυραΚατίνα (27/08/2015 09:06)

Βρε αφήστε ήσυχο τον Κόκο. Είναι καλό παιδί. Απλά δεν κάνει για αρχηγός. Για αυτό πάντα κολλάει κάπου. Στον Γρετζελιά, στον Σταύρο Κόντο, στον Τομπούλογλου και τώρα στην καλύτερη επιλογή όλων των εποχών στην κυραΚατίνα. χαχαχαχαχαλιαχαχααααααααα
Θα μου πεις μήπως κάνει για δημοτικός σύμβουλος; Εξαφανισμένος ήταν επί Κόντου.
Και τώρα έτσι και πάει να μιλήσει χωρίς να τα διαβάζει άστα.
Νόμισε ότι θα γίνει και δήμαρχος; Χαχαχαχαχαλιαχαχααααααααα

ΝΤΡΟΠΗ κυραΚατίνα (27/08/2015 09:08)

Η κυραΚατίνα θα έπρεπε να έχει φύγει από την πόλη μετά από ένα εξώφυλλο.
Ή τουλάχιστον να κλειστεί στο σπίτι της, να μην κυκλοφορεί και να σαπίσει εκεί.
Η γριά η ξεδοντιάρα

Βρε παιδιά γιατί το κουράζετε;;; (27/08/2015 09:39)

Η εύστοχη φράση: "Ο μακράν πιο τραμπαρίφας συνδυασμός, βρήκε το μακράν πιο διεφθαρμένο κι ανίκανο σύστημα υποστήριξης" τα λέει όλα λιτά και περιεκτικά.

ΕΚΤΑΚΤΟ (27/08/2015 10:35)

Ο Κόκος μίλησε: https://youtu.be/8Ud2UhW6LIs

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Να πάμε...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...

Απίστευτες ύβρεις Βούρου στους εργαζομένους- Αυτή είναι η γλώσσα των... ανθρώπων του πολιτισμού;

Νέα δεδομένα...

Η τοπική ΝΔ γιορτάζει τρία χρόνια διακυβέρνησης

Εσείς διαβάσατε τον eπαλΜΟΓΡ@ΦΟ;

Τίμησαν τη μνήμη των Ποντίων

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...

Άγριος ξυλοδαρμός για ασήμαντη αφορμή...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Πρωην
Το ΚΚΕ ειναι επιχειρηση κυριως. Ως επιχειρηση πρεπει να κρινεται. Οχι ως κομμα. Ως επιχειρηση ειναι επιτυχημενη....

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
(συνέχεια του προηγουμένου) Τα αρχεία της Στάζι είναι ενδεικτικά των κοινωνιών που δημιούργησαν οι κατ' ευφημισμό "λαϊκές δημοκρατίες" που ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.57 Για την Μαριναλέντα και την Κομμούνα δεν σχολίασες γιατί ξέρεις καλά την ταπεινωτική κατάληξη και των δυο. Τα ευτράπελα είναι αυτά π...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: ΑΑΑΒΔΙΣΤΑ! ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ!
ΑΠΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΛΌΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌ,Υ, "ΑΡΙΣΤΕΡΌΜΕΤΡΟ" ΣΕ ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ανώνυμοs
Ο μόνος χαμένος εκλογών, που έχασε αλλα δεν καταποντιστηκε, τις τελευταιες δεκαετίες. Ο μόνος που του αξίζει δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον, αν...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών
Xρήστης: Ανωνυμος
@14.51 1.Προσπαθω να βρω που και πως σε χαρακτήρισα κάπως για να δω τι μου επιστρέφεις αλλά δεν βρίσκω τιποτα! Μήπως μπορείς να με βοηθήσει...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Δημ. Τ.
Και μόνο που οι πλεμπαίοι κι οι τζαμπατζηδες δεν θα πατάνε στη Φιλαδέλφεια με τις τιμές που εβαλε ο Πρόεδρος, θα έπρεπε να λέτε κι ευχαριστώ...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@ Μέλος ΣΥΡΙΖΑ Αν πεις τα ίδια που γράφεις σε συνέλευση Συριζαιων το ακροατήριο σου θα ξεραθεί στο γέλιο! Νασαι καλά ρε φίλε! Είσαι μια ευχά...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@10.54 Τι σχέση έχει ένας αρχηγός κόμματος πανελλαδικής εμβέλειας με μια δημοτική παράταξη που αν δεν μένεις στην περιοχή και δεν ασχολείσαι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.21 Δεν είμαι μάγος! Απλά διαβάζω τις ανακοινώσεις του ΗΣΑΠ μετά από αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Εκτός αν το ευγενές κοινό έχει ιδιαίτερη ευα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ένα βιογραφικό δεν μπορούσαν να βάλουν του Ανεμογιάννη; Τι έχει σπουδάσει ο άνθρωπος να ξέρουμε; Το μοναδικό του επίτευγμα (;) είναι ότι ήτα...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ανωνυμος*
@13.21 Εγώ παραθεσα τα γεγονότα όπως συνέβησαν και σίγουρα επιρρεασαν την εξέλιξη της θητείας του Α.Β που δεν έχω ψηφίσει! Ο κόσμος θέλει τ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Φτάνει να
δεί κανείς το βλέμμα του στην φωτογραφία και καταλαβαίνει.......

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανώνυμος
@25/06/2022 09:47 Δεν μας λες και τα νουμερα του τζοκερ μιας και εισαι Πυθια και ξερεις απο τωρα οτι "οταν θα έχει αγώνα 5-6 συρμοί θα βγαίν...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών
Xρήστης: Μ. Τ.
@ Ανωνυμος (25/06/2022 09:37) 1ον: Σου επιστρέφω κάθε χαρακτηρισμό. Αν δεν μπορείς να ανταλλάξεις δύο κουβέντες και να αντιπαρατεθεις με επι...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©