Κυριακή 29.01.2023,  

Μεγάλο βάρος στην πόλη το σχεδιαζόμενο γήπεδο, λένε οι ειδικοί επιστήμονες- όλο το πόρισμα

Δημοσιεύτηκε στις 06/08/2015 στην κατηγορία Η πόλη  |  57 σχόλια

Το σχεδιαζόμενο γήπεδο στον ιστορικό χώρο της ΑΕΚ (Καππαδοκίας- Φωκών κλπ) επιφέρει σημαντικό φόρτο στην πόλη με τα σημερινά της χαρακτηριστικά. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το πόρισμα των ειδικών επιστημόνων που κάλεσε ο δήμος για να μελετήσουν το θέμα. Δείτε την ανακοίνωση του δήμου:

*****

 

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, προκειμένου να εκτιμήσει τις επιπτώσεις από την δημιουργία του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ με την επωνυμία «Αγιά Σοφιά», ανέθεσε άνευ αμοιβής σε ομάδα ειδικών επιστημόνων στις 3 Μαρτίου την σύνταξη σχετικής έκθεσης, με έμφαση στη δυνατότητα κατασκευής σταδίου προδιαγραφών UEFA - ELITE χωρίς την αφαίρεση δασικής έκτασης από το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα αποτελείται από τους:

 

• Geraint John, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής University of Luton, Χρυσό Μετάλλιο 2014 Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής - IOC, πρώην Διευθυντή του τμήματος Αθλητισμού και Αναψυχής της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων-UIA,

• Gar Holohan, Διευθυντή του τμήματος Αθλητισμού και Αναψυχής της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων-UIA,

• Νίκο Φιντικάκη, Μέλους του Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων - UIA και Δ/ντή του Προγράμματος UIA –ARES «Αρχιτεκτονική και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»,

• Αντώνη Μαούνη, Προέδρου του Δ.Σ του Τμήματος Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ,

• Νίκο Μπελαβίλα, Αναπληρωτή Καθηγητή Πολεοδομίας, Διευθυντή Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

 

Μετά από αίτημα των Ειδικών Επιστημόνων ο Δήμος διοργάνωσε στις 30 Μαρτίου ειδική σύσκεψη - συνάντηση με εκπροσώπους των μελετητών και λοιπών παραγόντων του προτεινομένου σταδίου, με την ευκαιρία της οποίας ετέθησαν στη διάθεση των Ειδικών Επιστημόνων όσα στοιχεία παραδόθηκαν εκ μέρους των μελετητών και των λοιπών παραγόντων του προτεινομένου σταδίου.

 

Στις 22 Ιουλίου οι ειδικοί Επιστήμονες υπέβαλαν στον Δήμο πόρισμα επί του ερωτήματος που τους ετέθη.

 

Με το πόρισμα αυτό, το οποίο θεωρούμε ιδιαιτέρως αξιόλογο εγείρονται κρίσιμα ερωτήματα και ζητήματα τα οποία δεν αποτυπώνονται στις υπάρχουσες μελέτες και αναφέρονται σε ζητήματα :

·         Αρχιτεκτονικής και Στατικής δομής του σταδίου

·         Επιπτώσεων στον Αστικό ιστό

·         Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής αειφορίας

·         Κυκλοφορίας και ασφάλειας των θεατών και των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας σχετικά με το προτεινόμενο έργο.

 

Κοινοποιούμε το πόρισμα αυτό των Ειδικών Επιστημόνων με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλει στην αναζήτηση μιας αποδεκτής ισορροπίας μεταξύ των αναγκών της ΑΕΚ και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας.

*****

 

Και τώρα αναμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξουν πρωτοβουλίες κοινής πορείας ή αν θα πάμε σε ρήξη...

 

Δείτε ολόκληρο το πόρισμα εδώ.

Γράψτε την άποψή σας

George (06/08/2015 16:56)

Θα ετοιμάσω και εγώ μια μελέτη άνευ αμοιβής που θα την συντάξουν κάποιοι δικοί μου και θα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από τον Βασιλόπουλο τόσο μεγαλύτερες προοπτικές θα έχει η Φιλαδέλφεια να γίνει ανθρώπινη.

Αεκολέδες, φρικιά και νταβατζήδες ενωμένοι (06/08/2015 17:07)

Όλοι μαζί εναντίον του Βασιλόπουλου. Τελικά σας χάλασε πολύ τη σούπα αυτή η δημοτική αρχή. Αλλιώς όλοι θα ήσασταν ευχαριστημένοι.

@George (06/08/2015 17:15)

Άμα καταφέρεις να μαζέψεις αντίστοιχα ονόματα να τη συντάξουν, σε παρακαλώ να τη δημοσιοποιήσεις για να τη διαβάσω με προσοχή.
Μέχρι τότε, θα προτιμούσα αντίστοιχα επιχειρήματα και δε υπολογίσω ότι δε σε ξέρει η γειτονιά σου.

Κοφτε τις μ@λ@κιες (06/08/2015 17:35)

Ας διαβάσουμε προσεκτικά τι λένε και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του

MONO AEK (06/08/2015 17:48)

Ποιοι επιστήμονες ρε παιδιά? Δηλαδή δεν θα λάβουμε υπόψη τον νόμο, την απόφαση του ΣτΕ και θα λάβουμε υπόψιν τους άεργους που δούλεψαν τζάμπα για να κάνουν μικροπολιτική στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ευεργετηθούν από τις ψήφους των οικοταλιμπάν? Εσύ φίλε που υπογράφεις ως "ΑΕΚολέδες" και ειρωνεύεσαι την ΑΕΚ, αυτή είναι η ιστορία της πόλης που ζεις. Άμα δε σου αρέσει δε σε κρατάει κανένας σε αυτή. Βασιλόπουλε σύνελθε, είναι κρίμα να χαλάσει η κατάσταση, ο κόσμος της ΑΕΚ είναι έξαλλος με πολλά

@(06/08/2015 17:15) (06/08/2015 17:48)

Για ποια ονόματα μιλάς; Επιλεγμένα να υποστηρίζουν τις γελοιότητες του Βασιλόπουλου; Αυτό ακριβώς λέω. Μπορεί ο καθένας να παρουσιάζει πορίσματα επιλεγμένων επιστημόνων να στηρίζουν τη δική του άποψη. Από κει και πέρα και εσύ και ο γαυροδήμαρχός σου φάγατε τα μούτρα σας. Αλλά προφανώς ο αποτυχημένος δήμαρχος θέλει να συνεχίσει να ξεφτιλίζεται. Κακό δικό του. Ας πάει να βρει και τους τσερπανήδες και άλλους γραφικούς που μιλούσαν για προσφυγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια.

@(06/08/2015 17:07) (06/08/2015 17:51)

Ποια σούπα μας χάλασε γαυράκο. Πανίσχυρους μας έκανε μέσω του ΣτΕ. Περαστικά σας.

@ (06/08/2015 17:07) (06/08/2015 18:02)

Γαυρολελέδες και τσιράκια του χοντρού με το πακιστανικό τηλέφωνο όλοι μαζί εναντίων της ΑΕΚ. Τελικά σας χάλασε πολύ τη σούπα ο Μελ. Αλλιώς δεν θα κλαιγόσασταν σαν κοριτσάκια νύχτα μέρα.

Alex (06/08/2015 19:01)

Η μελέτη αφορά τα τετραγωνικά που αφορούσαν το προϋγούμενο χώρο του γηπέδου οπότε και καμιά αξία δεν έχει,ή ιστορία την έχει ξεπεράσει η ΑΕΚ χτίζει γήπεδο στα 29,5 στρέμματα και όχι στα 24 και με την βούλα του ΣΤΕ. Το αν υπάρχουν τα λεφτά ο χρόνος θα δείξει αλλά το συγκεκριμένο πόρισμα δεν έχει καμία αξία αφού τα έργα γίνονται βάση νόμων και όχι βάση πορισμάτων απίθανων τύπων που ο ρόλος τους για την αμισθή σχέση με τον δήμο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ύποπτη!!!!!!!

Alex (06/08/2015 19:15)

Πανηγυρική δικαίωση της ΑΕΚ που τόσο καιρό έλεγε ότι στα 26 στρέμματα δεν μπορεί να κάνει γήπεδο. Στα 29,5 όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από αυτά που θέτει ή ύποπτη επιτροπή!!!!!!

tasos (06/08/2015 20:08)

Καλά αυτός ο Βασιλόπουλος αντί να πάει να βρει καμιά τρύπα να κρυφτεί συνεχίζει τις γελοιότητες. Δεν καταλαβαίνει ότι πλέον οι μισοί τον βρίζουν και οι άλλοι μισοί γελάνε μαζί του. Ελπίζω να ψάξει η αντιπολίτευση εκεί στο Δήμο να βρει αν οι κατά παραγγελία αρνητικές εκθέσεις έγιναν πράγματι χωρίς κόστος ή μας φόρτωσε και άλλα χρέη με τις εμμονές του.

@Alex (06/08/2015 19:01) (06/08/2015 20:14)

Καλά τα λες αλλά προκαλεί τεράστια θλίψη όταν βλέπεις από τι άτομα αποτελείται η νέα γενιά πολιτικών σαν τον Βασιλόπουλο που υποτίθεται ότι θα μας βγάλουν από την κρίση και θα μας οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Με εμμονές, κολλήματα και νοοτροπία "Βόρειας Κορέας".

Ιάσονας (06/08/2015 21:16)

Δυστυχώς κάποιοι σχολιαστές δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρίξουν μία ματιά στην έκθεση των Ειδικών Επιστημόνων, τους οποίους απλά ειρωνεύονται με υποτιμητικό τρόπο, δείχνοντας πλήρη έλλειψη επιχειρημάτων.
1. Όσοι θεωρούν τυχαίους επιστήμονες διεθνούς φήμης, παγκόσμια αναγνωρισμένους για το έργο τους, με ειδίκευση σε ζητήματα όπως αυτό της ανέγερσης ενός γηπέδου σύγχρονων προδιαγραφών, καλύτερα να το ξανασκεφτούν γιατί εκτίθενται.
2. Η έκθεση αναδεικνύει μία σειρά προβλημάτων που προκύπτουν από το ένα και μοναδικό, αλλά ελλιπές, σχέδιο, τα οποία παραμένουν αναπάντητα. Το γεγονός ότι οι μελετητές του γηπέδου δεν αναζήτησαν τη βέλτιστη λύση, μέσα από μία σειρά επιλογών, δημιουργεί ερωτήματα.

Ιάσονας (συνέχεια) (06/08/2015 21:21)

3. Όπως αναφέρει η έκθεση, "Αυτή η μονοδιάστατη επιλογή φαίνεται ότι έχει οδηγήσει στο εντυπωσιακό "στρίμωγμα" του κατά τα άλλα υπερσύγχρονου αθλητικού Σταδίου, σε ένα πυκνό αστικό ιστό με ιδιαίτερα χαμηλή εξυπηρέτηση από Μέσα Σταθερής Τροχιάς.". Μήπως τελικά υπάρχουν καλύτερες λύσεις;
4. Ζητήματα κεφαλαιώδους σημασίας, όπως οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις σε μία ήδη ιδιαίτερα επιβαρυμένη πόλη και η τήρηση των απαραίτητων συνθηκών για την ασφάλεια του κόσμου, πρέπει επιτέλους να μελετηθούν εμπεριστατωμένα.
5. Ας καταλάβουν κάποιοι ότι τόσος κόσμος που αγωνιά για τέτοια ζητήματα δεν είναι "αντι-ΑΕΚ", αλλά ενδιαφέρεται για την αρμονική συνύπαρξη του γηπέδου με μία πόλη με ιδιαιτερότητες. Ίσα-ίσα μάλιστα, αυτοί που αποκρύπτουν όλα αυτά δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανέγερση και απλά ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Ιωάννα (06/08/2015 21:38)

Τα ερωτήματα που θέτει η έκθεση είναι "καυτά" και ορισμένοι, μην μπορώντας να απαντήσουν, απλώς κάνουν τις πάπιες. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παραχωρηθεί δασική έκταση για το γήπεδο; Αφού μπορεί να γίνει και στο υπάρχον οικόπεδο! Γιατί δεν προβλέπεται στίβος στο σχέδιο; Πού θα στεγαστούν τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ; Αφού δεν έχει επιλεχτεί ποτέ Στάδιο με χωρητικότητα μικρότερη των 40.000 θεατών για πραγματοποίηση τελικού αγώνα πρωταθλήματος της UEFA, τότε γιατί προτείνεται γήπεδο 30.000 θέσεων, δήθεν με το σκεπτικό ότι τόσες θέσεις χρειάζονται; Ποιες εναλλακτικές μελετήθηκαν ώστε το στάδιο να έχει καλύτερο σχήμα, να μην καταπατά δασική έκταση, να είναι πιο ασφαλές και πιο αποτελεσματικό; Τα ερωτήματα είναι πολλά και προϋποθέτουν μία πραγματική και πολύπλευρη συζήτηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, σε επιστημονική βάση χωρίς προκαταλήψεις. Εκτός και αν κάποιοι προτιμούν να κοροϊδεύουν το λαό της ΑΕΚ...

Γιώργος (06/08/2015 21:53)

Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή για την κίνηση αυτή και το πραγματικό ενδιαφέρον της! Από τη μία έχουμε μία σοβαρή μελέτη διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, η οποία συμβάλλει στο δημόσιο διάλογο για το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ από την άλλη κάποια κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα δήθεν οπαδικά sites, τα οποία εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα. Από τη μία έχουμε επιχειρήματα επιστημονικά τεκμηριωμένα, ενώ από την άλλη άναρθρες κραυγές ατόμων σε υπηρεσία ή όχι, που δείχνουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βλακεία. Αλήθεια, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να θέλει να χτιστεί γήπεδο τον 21ο αιώνα, χωρίς να τηρούνται διεθνείς προδιαγραφές για την τοπική κοινωνία, το δασικό περιβάλλον, τον αστικό ιστό, το κυκλοφοριακό, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής; Πώς νομίζετε ότι μπορούν να ικανοποιηθούν τα παραπάνω; Μέσα από τεκμηριωμένη εξέταση των προβλημάτων και διάλογο ή μέσα από τη στοχοποίηση όσων ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη και την ΑΕΚ;

ΑΕΚΟΛΕΣ φωνακλάς (06/08/2015 22:16)

To ΑΕΚΟΛΕ θα ακούγεται μέχρι τα... Μανιάτικα, γι' αυτό οι εμπειρογνώμονες του ΑΒ ας βάλουν όρο να μη γίνονται βραδινά ματς ώστε να μη διαταράσσεται η κοινή ησυχία στο Δήμο Πειραιά....

Ανώνυμος (07/08/2015 01:41)

Γιατί δεν έβαζαν και ένα τίτλο στο κειμενάκι τους; π.χ. softex. Αφού ούτως ή άλλως για την ίδια δουλειά κάνει!!!

George N.F. (07/08/2015 09:21)

Ρε παιδιά γιατί τρέχατε στο ΣτΕ; Απλά έπρεπε να ρωτήσετε τους ''επιστήμονες'' φίλους του Βασιλόπουλου να σας αποκαλύψουν τη μόνη αλήθεια. Χάσατε τόσο χρόνο ενώ είχατε μπροστά σας τη λύση. Μπράβο Βασιλόπουλε, κρίμα που δεν έχεις και έναν ηγέτη τύπου Βορείου Κορέας να εφαρμόζει τις επιστημονικά τεκμηριωμένες αποφάσεις σου.

ενα ακομη φιασκο; (07/08/2015 11:43)

σιγα μη δεν υπαρχει προβλημα η ΜΠΕπιπτωσεων τα λεει ολα. Πως θα βγαλει αδεια; Παλι η ομαδαρα μας χωρις γηπεδο με τις μ@λ@κιες του ... τιγρη

RedGreen (07/08/2015 14:39)

Ας ανοίξει επιτέλους μία σοβαρή συζήτηση για το γήπεδο στην οποία να κατατεθούν επιχειρήματα και ας αφήσουμε τις κραυγές.

Nikos (07/08/2015 15:27)

Θα είχε ιδιαιτερο ενδιαφερον να υπηρχε και μια συγκριση των επιπτωσεων σε σχεση με το παλαιο γηπεδο.
Το ισοζυγιο με το καινουργιο γηπεδο θα ειναι καλυτερο σε σχεση με το παλαιο;
Οσοι πιστευουν πως το γηπεδο δεν θα εχει καποια επιπτωση στην πολη εχουν λαθος. Απο την σλλη δεν μπορει κανεις να αρνηθει στη ΑΕΚ να φτιαξει το γηπεδο της νομιμα συμφωνα με την αποφαση του ΣΤΕ.
Ο κος Βασιλοπουλος αφου υπεκλεψε ψηφους πριν τις δημοτικές εκλογές λεγοντας οτι υποστηριζει το γηπεδο σε καθε ευκαιρεία προσπαθει να το τορπιλίςει.
Να γινει ο διαλογος για τις επιπτωσεις αλλα θα μπορουσε να γινει ενα χρονο πριν αν στις συναντησεις που εκανε τοτε εκεινος και το κομμα του εθεταν τα θεματα αυτα.
Χασαμε ενα χρονο με την ερμαφροδιτη σταση του Δημαρχου ελπιζω να μην χασουμε και αλλο?
Ελπιζω αυτην τη φορα ο κος Βασιλοπουλος να κανει διαλογο ωστε να γινει το γήπεδο με τους καλύτερους ορους και οχι για να βρισκει τροπους για να προωθήσει την πολιτική του καρριερα.

Θέλεις δήμαρχο ή οσφυοκάμπτη; (07/08/2015 18:05)

@Nikos
Πουθενά προεκλογικά δεν είπε ο Βασιλόπουλος ότι συμφωνεί με την ΑγιαΣοφιά η με το Ρυθμιστικό. Γι αυτό και έκανε προεκλογική συγκέντρωση εν μέσω συλαλλητηρίου της ΑΕΚ. Τα κρύβεις βέβαια σκόπιμα όλα αυτά γιατί δεν σε συμφέρουν, η πόλη όμως έχει μνήμη.

Nick (07/08/2015 18:40)

Ιάσονα και Ιωάννα η προσγειωθήκατε στη γη από άλλο πλανήτη ή μπήκατε στη μηχανή του χρόνου και βρεθήκατε μερικά χρόνια πριν. Τα ζητήματα του γηπέδου έχουν αναλυθεί 1000000 φορές και δεν ξεκίνησε η κουβέντα χθες. Και 1000000 φορές έχει αποδειχτεί ότι το συγκεκριμένο σχέδιο αποτελεί όαση σε σχέση με το τι ίσχυε σε θέματα επιβάρυνσης για το παλιό γήπεδο. Επίσης οι γελοίες αντιρρήσεις κρίθηκαν από το ΣτΕ οριστικά. Από κει και πέρα γήπεδο θα γίνει ΜΟΝΟ στον συγκεκριμένο χώρο γιατί πολύ απλά ήταν εκει εδώ και 80 χρόνια όταν γύρω υπήρχαν μόνο χωράφια. Δεν έγινε το γήπεδο μέσα σε καμιά πόλη. Από κει και πέρα όποιος πήγε να ζήσει ακριβώς δίπλα στο γήπεδο το έκανε εν γνώση του και μάλιστα αν αγόρασε κάποιο διαμέρισμα το πήρε σε χαμηλή τιμή εξαιτίας του γηπέδου. Όποιος λοιπόν έχει πρόβλημα, αντί να αρχίζει για 1000001 φορά την ίδια κουβέντα από την αρχή με αφορμή δωρεάν εκθέσεις στημένες από τον Βασιλόπουλο ας πάει να μείνει κάπου αλλού αφου τον ενοχλεί τόσο γιατί το θέμα έχει λήξει οριστικά.

tasos (07/08/2015 18:48)

Οι αντιαεκτζήδες που γράφετε εδώ μέσα να ξέρετε ότι ο λαός της ΑΕΚ δεν είναι πρόβατα και έχουν γνώση όλων των σοβαρών επί πληρωμή εκθέσεων όπως και του κειμένου της απόφασης του ΣτΕ. Όποιος ασχολείται με εκθέσεις δημιουργήματα του Βασιλόπουλου με υπογραφή κάποιων κολλητών του γαύρων επιστημόνων άνευ πληρωμής απλά γελοιοποιείται και ο ίδιος όπως συμβαίνει εδώ και καιρό με τον γαύρο δήμαρχό του.

@ενα ακομη φιασκο; (07/08/2015 11:43) (07/08/2015 18:52)

Γαυράκο εσύ ασχολήσου με τον χοντρό και τα στημένα του και μην ανησυχείς για την άδεια. Δεν θα ρωτήσουν εσένα ούτε τον γαυροβασιλόπουλο για να την εγκρίνουν.

George (07/08/2015 19:16)

Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα πόρισμα. Για κείμενο κανενός Τσερπανή ή άλλων αντιαεκτζήδων πρόκειται το οποίο το έδωσαν να το υπογράψουν κάποιοι καλοθελητές επιστήμονες. Η ατυχία είναι που δεν το παρουσίασαν στο ΣτΕ για να έχει την τύχει που είχαν και οι υπόλοιπες ασυναρτησίες που παρουσιάζονταν σαν σοβαρά επιχειρήματα.

ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ (07/08/2015 19:47)

Τα κρίσιμα ερωτήματα τίθενται αλλά οι απαντήσεις αποφεύγονται. Τα ερωτήματα 1 και 2 απαντώνται με την παρατήρηση ότι μετατοπίζοντας το γήπεδο προς βορρά ‘απελευθερώνονται’ 5400 μ2 προς νότο όπου και θα ανεγερθεί το ‘κτιριάκι’ με τα κουρεία και τα τρόπαια που προκύπτει απ το υπόλοιπο του Σ.Δ. (Σ.Δ.=1,2, άραγε πόσος είναι στου ‘Καραϊσκάκη’;) που απομένει απ αυτό που θα χρησιμοποιηθεί για το γήπεδο Για τους κτιριολογικούς λόγους που επέβαλαν τη κατάργηση του στίβου αλλά και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων που υπήρχαν στο κατεδαφισμένο στάδιο ας ερωτηθεί η ερασιτεχνική, στην οποία έχει παραχωρηθεί και η έκταση για να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με το παραχωρητήριο αλλά και τους διάφορους φιλάθλους –δήθεν- της ΑΕΚ, που αρκούμενοι στο έλασσον προτιμούν γήπεδο ΑΕΚ αντί σταδίου ΑΕΚ. Στην έκθεση αναφέρονται ήδη υπάρχοντα νομοθετήματα που πρέπει να ικανοποιούνται αλλά και άλλα ζητήματα που παρουσιάζουν και γενικότερα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάρτηση φίλτατε.

The Machine (07/08/2015 21:22)

Τι έγινε παιδιά, ακούσατε ότι θα γίνει σοβαρός και πολύπλευρος διάλογος για ένα τόσο μεγάλο έργο στο κέντρο μίας πόλης και αντιδράτε, επειδή θέλετε όλα να γίνονται με fast-track διαδικασίες κάτω από το τραπέζι; Ξυδάκι, ξεχάστε τα αυτά! Το γήπεδο θα φτιαχτεί μόνο μέσα από σοβαρές μελέτες, με στόχο την καλύτερη λύση. Μπράβο στη δημοτική αρχή που αναζήτησε επιστήμονες τέτοιου βεληνεκούς για να εξετάσουν το ζήτημα! Ντροπή σε όσους σκέφτονται με τη λογική των γνωστών "εθνικών" εργολάβων που ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο και το λαό εδώ και τόσα χρόνια! Ασφαλώς, το ότι κάποιοι αντιπαραθέτουν τη δικιά τους άποψη ή τις "αναλύσεις" του Μπάμπη του Σουγιά με τη γνωμάτευση των επιστημόνων, λέγοντας ένα σωρό ψέματα, είναι απλά κατάπτυστο...

χαθηκε η ευκαιρια στη Λ.Νατο (07/08/2015 21:43)

απορω γιατι γηπεδο δεν εκαναν με τα δικα τους γουστα(οσο υψος, οσα εμπορικα, οσες θεσεις θελανε) στη λ.νατο διπλα στον οδδυ εκει που παραχωρηθηκε τζαμπα τεραστια εκταση απο το υπουργο Σουφλια.... Παει η ευκαιρια.. Φαινεται οτι λεφτα δεν θα βρηκαν.... αλλωστε εδω και 13χρονια ουτε καν κανανε κουμπαρα να μαζεψουν λεφτουδακια...

@ενα ακομη φιασκο; (07/08/2015 23:13)

Τζανετάκο το μόνο φιάσκο ήταν η γέννηση σου. Λοιπόν ξέρουμε ποιός/ποιοί είστε και σου έχω υποσχεθεί οτι όταν έρθει η ώρα θα τα πληρώσεις όλα νόμιμα. Η αρχή έγινε με τον Κένταυρο, έρχονται και άλλα πανηγύρια. Κατάλαβες Πέτραν απο του Ρέντη, υιέ του ξεμωραμένου που ζεί στον κόσμο του και dj που φυγομαχείς; Έπαιξες μουσικούλα σε παρτάκια - συναυλίες - μαγαζάκια και δεν έκοψες απόδειξη; ΣΔΟΕ. Πούλησες αναψυκτικά, μπύρες σε χώρο που δε σου ανήκει χωρίς παραστατικά; ΣΔΟΕ. Καταλαμβάνεις παράνομα δημόσιο χώρο; Εισαγγελέας. Εχεις κάνει αυθαιρεσίες στο σπιτάκι σου; Πολεοδομία. Υπομονή και θα δείτε πολλά έργα

Απορία (08/08/2015 18:55)

Ακόμα με την Αγιά Σοφιά περνάτε την ώρα σας; Αφού άδεια δεν θα πάρετε, λεφτά δεν θα σας δώσουν και το σημαντικότερο λεφτά δεν έχετε, τι το παιδεύετε.

@ Ιάσονας (06/08/2015 21:16) (08/08/2015 18:58)

Γιατί, ξέρουν να διαβάζουν.

@George N.F. (07/08/2015 09:21) (08/08/2015 19:04)

Φασιστάκο η Κορέα σε πόνεσε. Δεν κοιτάς τα χάλια μας. Σχολεία και Νοσοκομεία δεν έχουμε τα γήπεδα μας έλειψαν.

@Nikos (07/08/2015 15:27) (08/08/2015 19:10)

Η απόφαση του ΣτΕ δεν λέει να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ. Λέει ότι οι προσφεύγοντες δεν έχουν δίκαιο. Όταν και αν φτιαχτεί φάκελος για την άδεια θα δούμε τι είναι νόμιμο και τι όχι. Μέχρι τότε οι οπαδοί μπορούν να ονειρεύονται και να αγοράζουν Διαρκείας και οι εχθροί του γηπέδου να εφησυχάζουν λόγω απραξίας του γάτου.

Nikos (10/08/2015 15:31)

Θυμαμαι παρα πολυ καλα τι ελεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Βασιλοπουλος πριν τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε συμφωνήσει στο νόμο και ο κος Βασιλοπουλος συμμετειχε στις διαβουλευσεις. Εντεχνως λοιπον χρησιμοποιησε την πλατη του Συριζα για να εκλεγει και παραλληλα ειχε προσωπική ατζεντα.
Βεβαιως και εχει πολη μνήμη και αυτοι που τον ψηφισαν πιστευωντας οτι θα ειναι αρωγος στο νεο γηπεδο. Αμα θες να σου γνωρισω μερικους που νιωθουν εξαπατημένοι.
Δεν θελω οσφυοκαμπτη θελω ομως ειλικρινη Δημαρχο.
Η αποφαση του ΣΤΕ λεει οτι νόμος ειναι συνταγματικός ειτε αρεσει ειτε οχι. Με βαση τον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ λοιπον νόμο μπορει να φτιαξει γηπεδο ατη Νεα Φιλαδέλφεια. Ειτε αρεσει σε μερικούς ειτε οχι.

@(08/08/2015 19:04) (12/08/2015 08:34)

Γαυροφασίστα η όποια συμμετοχή της περιφέρειας με χρηματοδότηση αφορά κονδύλια της ΕΕ που μπορούν να πάνε μόνο σε αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι σε σχολεία και νοσοκομεία. Γιατί δεν μας λες που μπορούσαν να πάνε τα χρήματα για το Καραϊσκάκη που το έφτιαξε 100% το κράτος και η εγκληματική οργάνωση δεν έβαλε ούτε ευρώ;

@The Machine (07/08/2015 21:22) (12/08/2015 08:41)

Θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω αλλά επειδή πιστεύω ότι είσαι το ίδιο άτομο με αυτόν που υπογράφει σαν Ιάσονας, Ιωάννα και Γιώργος θα σου πω απλά περαστικά. Όσα ονόματα κι αν αλλάζεις συμπαραστάτες δεν πρόκειται να βρεις για θέματα που έχουν λυθεί εδώ και πολλούς μήνες. Συνέχισε το μοναχικό σου αγώνα.

Ανώνυμος (16/08/2015 16:58)

Πιο αστείο κείμενο δεν θα μπορούσε να υπογράψει ο "καθηγητής". Ηδη έχει γίνει ρόμπα στον πανεπιστημιακό χώρο με το πόρισμα του. Απο Σεπτέμβρη θα γελάνε και τα φοιτητούδια με τα χάλια του. Αυτά παθαίνει κάποιος όταν βάζει το κομματικό συμφέρον πάνω απο την ίδια του την επιστήμη

@Ανώνυμος (16/08/2015 16:58) (17/08/2015 17:38)

Σιγά ρε Λέκτορα της βλακείας. Αμόρφωτα !

@ (17/08/2015 17:38) (18/08/2015 22:17)

Αμόρφωτος είσαι εσύ και οι όμοιοι σου. Και κυρίως ο Δήμαρχος σου που αν και φιλόλογος τραυλίζει και δεν ξέρει ούτε την Ελληνική γλώσσα να χρησιμοποιεί στοιχειωδώς. Αλλά που να βρείτε χρόνο για την εκπαίδευση ρε όρνια; Στις καταλήψεις που κάνετε στα Πανεπιστήμια; Αιώνιοι φοιτητές, έχουν καταντήσει οι σχολές πλέον εκτροφεία κομματόσκυλων με αυτοσκοπό όχι τη μάθηση αλλά τη στρατολόγηση στελεχών, μελλοντικών συνδικαλιστών και εργατοπατέρων. Πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά που μας έχετε ζαλίσει με ένα πόρισμα 25 σελίδων το οποίο μόνο με διδακτορική διατριβή δεν το έχετε εξισώσει. Απαξιώνετε μελέτες 1000 σελίδων με ένα κόμικ. Που είναι αυτοί άραγε που έλεγαν οτι ο φάκελος της οικοδομικής άδειας είναι κενός και οτι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία μελέτη; Μάλλον θα τρώνε τα στυλό τους. Αντιδραστικοί της πλάκας πάρτε το απόφαση το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει.

Ανωνυμος (19/08/2015 06:49)

@22.17
Τα χρηματα ποιος θα τα βαλει;

@Ανωνυμος (20/08/2015 14:52)

Δε θα σου δωσουμε λογαριασμο γιατι αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα μονο την τεραστια οικογενεια της ΑΕΚ.Προς το παρον αν εχεις την μεγιστη τιμη να εισαι φιλαδελφιωτης (πραγμα που για το οποιο αμφιβαλω)το σαββατο πηγαινε εκδρομουλα.Γιατι η πιο ομορφη γειτονια του κοσμου θα πλημυρισει απο νωρις το πρωι πρωτα απο εμας τους ντοπιους αεκτζηδες και στη συνεχεια απο αεκτζηδες απο ολη την ελλαδα (και οχι μονο!!!) που θα γιορταζουμε την επιστροφη της ΑΕΚ στην σουπερ-λιγδα.Και ειναι μονο η αρχη σου υποσχομαστε οτι απο εδω και περα με την ομαδαρα που φτιαχνει ο επιβητορας του λιμανιου οι παρομοιες γιορτες καθε χρονο θα ειναι δεκαδες.Ο χειροτερος εφιαλτης σας απογονοι γυρισε και εχει την πιο ομορφη διχρωμια του κοσμου το κιτρινο και το μαυρο.

@(19/08/2015 06:49) (20/08/2015 21:36)

Τα λεφτά αν έρθει εκείνη την ώρα θα τα βάλει ο λαός της ΑΕΚ. 100 χιλιάδες Αεκτζήδες να βάλουν απο ένα 500άρικο κάνε τον υπολογισμό σου. Εσύ τα λεφτά για τη μετακόμιση που θα τα βρείς;

Ανωνυμος (21/08/2015 19:13)

Θα πλημμυρισει πλιατσικολογους. Ουαι και αλλοιμονο στα μαγαζια που θα μπει το πυρινο πληθος.
Γιατι δεν βαζετε απο ενα χιλιαρικο να εχετε και καβατζα;

@Ανωνυμος (22/08/2015 17:05)

Σαββα απο τα μανιατικα που οι μονοι αρσενικοι σε αυτη την περιοχη ειναι οι αεκτζηδες.Μια βολτα στην πιο ομορφη γειτονια του κοσμου και μια ερωτηση σε καθε μαγαζατορα της περιοχης θα σε πεισει.Σε προκαλω να μου φερεις ΕΝΑ μαγαζατορα που να μην θελει τους οπαδους της ΑΕΚ εδω και να μου πεις εστω και μισο περιστατικο που εχει γινει απο το πρωι.Εμεις δεν ειμαστε σαν εσας που τρομοκρατειτε ολους τους μαγαζατορες στο πειραια και κανετε αλλες δουλειες εκει.Ασε τον βουρκο του πειραια (εξαιρουνται οι μονοι αντρες στο λιμανι οι οπαδοι της ΑΕΚ) και ελα εδω στην προσφυγομανα να νιωσεις πως ειναι η ζωη.

Ανωνυμος (23/08/2015 18:44)

Μπορω να σου αναφερω σχεδον ολους τους μαγαζατορες ομως οχι ονομαστικα διοτι την επομενη δεν θα εχουν μαγαζια. Περιστατικα υπαρχουν καθημερινα. Ασε λοιπον την ιστορια. Εδω ζουμε και εδω βιωνουμε την αλητεια των καμμενων εγκεφαλικων κυτταρων.

@Ανωνυμος (23/08/2015 20:13)

Και θα κατουράμε στις αυλές σας αυτό πως το ξέχασες;

@Ανωνυμος (23/08/2015 20:13) (24/08/2015 15:50)

Χαχα αυτο ξεχασε να το γραψει ο Σαββας αδελφε οπως και αυτα περι αεκολεδων.

Ανωνυμος (23/08/2015 18:44) (24/08/2015 15:59)

Επειδη ειμαι φιλαδελφιωτης σαββα σε προκαλω να βρεθουμε και να μου δειξεις ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ!!! και αν μου βρεις ΕΣΤΩ ΕΝΑ εγω σου δινω το λογο μου οτι θα σου κανω δωρο ενα εισιτηριο της αγαπημενης σου ομαδας του οσφπ σε ενα ματς τσαμπιονς-λιγκ.Ασε τα παραμυθακια γιατι δεν μενεις φιλαδελφεια και πες ποιος δεν θελει τους οπαδους της ΑΕΚπου ολοι πετανε την σκουφια τους μολις τους βλεπουν;Εγω σου παραθετω ονοματα μαγαζατορων που δηλωσαν δημοσια οτι θελουν το γηπεδο.1.) ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΩΝΙΑ (ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ – ιδιοκτήτρια)2.) ΙDEAL (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ – ιδιοκτήτης)3). ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – υπάλληλος)4) ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ – υπάλληλος)5) ΤΙLLAS – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ (υπεύθυνος)6) BARSOL (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – ιδιοκτήτης)7) ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛΜΕΖΗ – υπεύθυνος)8) ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΚΑΖΟΖΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ – ιδιοκτήτες)9) ΜΟΛΥΒΟΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ιδιοκτήτης)10) LUCKY MHTΣΙ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ – Τσέλιος ιδιοκτήτης)

Απαντηση στο γαυροτρολ 2 (24/08/2015 16:04)

Μηπως θες να ρωτησουμε τον ιδιοκτητη του χαμαμ,του μακεδονικου;αυτου που εχει το μεξικανικο εστιατοριο,τον θειο φανη,τον σαββα,τα αμπελακια,το καφε αυλη και μπορω να γραφω αλλα 100 μαγαζια;Σαββα εχεις καταντησει γραφικος και ειμαι σιγουρος οτι οχι μονο δεν ξερεις ουτε ενα απο αυτα τα μαγαζια αλλα φυσικα ουτε ενα μαγαζατορα.Ηρεμησε το γηπεδο ακομα ειναι σε δημοσια διαβουλευση και η ΑΕΚ κερδισε απλως τον πλατανια μην τρελλαινεσαι τουλαχιστον αυτον το μηνα δε θα δεις κατι πολυ ασχημο.

Ανωνυμος (24/08/2015 19:36)

@20.13
Πηρα σκυλο.

Ανωνυμος (25/08/2015 14:20)

Ποιος να τολμησει να πει οχι;
Εξαλλου τα μισα απο οσα αναφερεις ανοικουν σε πρωην παικτες της Α.Ε. και καποια απο τα υπολοιπα φυτοζωουν.
Η αναπτυξη της πολης μας ερχεται αν αυξηθουν οι πωλησεις σουβλακιων τυροπιττων και τσιγαρων.
Ο Λακης ο Τιλλας προτιμαει να κλεισει το μαγαζι του προκειμενου να δει το γηπεδο ( ο μονος πραγματικος αγνος φιλαθλος).
Εισαι και πονηρουλης....δεν αναφερειςτην Σουβλακουπολη που ολοι ξερουν οτι ειναι μετοχος ο Κοκος αναφερεις ομως το χαμαμ που δεν γνωριζουν ολοι οτι και εκει συμμετεχει.
Υ.Γ. τα stoudios τι αποψη εχουν που θα ανοιξει ανταγωνιστικο μαγαζι;

@Ανωνυμος (24/08/2015 19:36) (26/08/2015 01:03)

Να τον προσέχεις γιατί παίζουνε και φόλες

@Ανωνυμος (25/08/2015 14:20) (26/08/2015 01:05)

Studios λεγονται φίλε, εμ θέλεις και να απαυτώσεις εμ δεν ξέρεις και πως λέγονται. Πάντως αυτά δεν έχουν πρόβλημα όπως και όταν αγόρασε ο πατέρας σου το σπίτι σας

Ανωνυμος (25/08/2015 14:20) (26/08/2015 07:43)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Βρε γαυροτρολ ποιο μαγαζι φυτοζωει απο αυτα που ανεφερες;Εχεις ελθει ποτε φιλαδελφεια κανενα βραδακι να δεις τι γινεται;Εκτος απο την γκαζοζα που την εχουν πρωην ερασιτεχνες αθλητες της ΑΕΚ και ειναι συνεχεια γεματη ποιο αλλο μαγαζι εχουν πρωην παικτες της ΑΕΚ;Σου ανεφερα σαββα μου τυχαια καποια μαγαζια θες να ρωτησουμε τον ιδιοκτητη του γυμνασιου,να παμε στις μελισσες,μηπως στον μπαρμπα αλεξη ,στο περα κτλ;Κανεις δεν φοβαται απλως δεν ειναι τρελλοι να μην θελουν το γηπεδο οπως και η μεγαλη πλειοψηφια των κατοικων εδω.Γιατι δεν εκανε ο αρουλης το δημοψηφισμα γνωριζεις;ΥΓ.Μην σε πιανει πανικος το γηπεδο ειναι ακομα σε δημοσια διαβουλευση και η ΑΕΚ κερδισε απλως τον πλατανια.Μην τρεμεις ουτε εσυ ουτε το αφεντικο σου εχουμε πολυ δρομο ακομα.

Ανωνυμος (26/08/2015 08:12)

Το απαυτωμα ειναι ειδικοτητα του πυρινου πληθους.
" Ελατε να σας απαυτωσουμε"
" Απαυτωσε τους την μανα δικεφαλε"
" Ετσι απαυτωνουμε ΣΤΑ Φιλαδελφεια"
Γι αυτο γνωριζεις και πως λεγονται.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»

Θεία Φώτιση και φέτος στην πόλη μας, ευτυχώς χωρίς τον καλικάντζαρο!

Τη Δευτέρα η πίτα των Μικρασιατών

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Χάλκινο μετάλλιο για τον Φιλαδελφειώτη Κοντοειδή

Το 2ο Δημοτικό Φιλαδελφειας, μάς καλεί...

Το τίποτα θέλει να καταδικάσει άλλα 4 χρόνια την πόλη στο τίποτα!

Τέλος κι ο Γεωργαμλής- Φιλοφρονήσεις με Βούρο αλλά... αντίπαλοι στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν!

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου
Xρήστης: Β.ν
Σήμερα 27.01.2023 οι υπάλληλοι του Βούρου δεν μπορούσαν να βγουν στην βροχή να καπνίσουν και έκαναν το τσιγαρακι τους μπροστά από το ταμείο!...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ωιμέ !
@ Μαριγουλα-Μαριγω. (25/01/2023 17:53) Σιιιιιιιίγουρα!!! Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Αν το ζήσουμε κι αυτό θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Απλώς παρατηρητής
KOYMMOYNI Έγραψες ένα σχόλιο οχτώ γραμμών εκ των οποίων οι έξι είναι αυτούσιο το δικό μου σχόλιο, η μία το ψευδώνυμό μου και έγραψες και μία...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: Ανωνυμος
Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται! Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ανώνυμος
@Πολυ αργά για δάκρυα 21.34 Εγώ δεν είπα ότι η " αριστερά" στην Φιλαδέλφεια διέπρεψε! Αναρωτιέμαι πως ο αρθρογράφος βαφτίζει την παράταξη "α...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος*
"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" Κάπου το έχεις χάσει! Που να φανταστείς και εσύ ότι το αντίγραφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ θα συμμαχουσε με έναν δεξιό! Επειδή ξεχν...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Οι πολίτες της πόλης κρίνουν την παρούσα Διοίκηση ,συγκρίνουν τους άλλους σχηματισμούς και εκλέγουν την Νέα Διοίκηση. Εκφράζοντας την π...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ
Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέ...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: LiberAL-L
Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Ω Εορτή των Εορτών… Ω ευτυχής ημέρα! Ω! τώρα πρέπει ο καθείς του Αστεως πολίτης να βάλει στο μπαλκόνι του μπλέ-κόκκινη παντιέρα με μια χρυσή...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @ 22-01-2023 14:57
Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24) Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή... Για τα χρέη του β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58) Είναι 02:58μ και γράφετε: "Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα
Αν υπήρχε δυνατότητα θα ανέβαζα το τραγούδι του Πανταζή.ΤΑΡΑΧΗ....

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)
Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©