Παρασκευή 21.06.2024,  

Ενώπιον των στρεβλώσεων της τοπικής αντιπαράθεσης

Δημοσιεύτηκε στις 23/04/2016 στην κατηγορία Γνώμες  |  19 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Τον τελευταίο καιρό επιχειρείται από διάφορες πλευρές μια πολύπλευρη στρέβλωση της αντιπαράθεσης πάνω σε κορυφαία, κεντρικά θέματα της περιοχής μας.

Φωνές που όχι μόνο δεν κρύβουν, αλλά διαλαλούν την αριστερή τους προέλευση και τοποθέτηση, πέραν των θέσεών τους για το γήπεδο ή για την κοινωνική ζωή της πόλης, εμπλέκουν και ορισμένοι εξ αυτών επιχειρούν να ταυτίσουν όσους κινούνται ή διατυπώνουν έναν λόγο από αστική σκοπιά, με αποφάσεις της Δικαιοσύνης, και παράλληλα με δήθεν υποταγή σε εντέχνως μη προσδιοριζόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα, με μόνο κατονομαζόμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο σκοπός είναι σαφής στα μάτια καθενός που έχει μια πολιτική εμπειρία: Να ταυτιστούν στη λαϊκή συνείδηση της τοπικής κοινής γνώμης, ο αστικός τρόπος ζωής με την «καταστροφή της πόλης» μέσω του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και με τις καταδίκες των Τομπούλογλου και Τριανταφύλλου.

Λυπούμαι, αλλά αυτή η τακτική  πρώτον δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και δεύτερον δηλητηριάζει την τοπική μας ζωή, τη συνύπαρξη μέσα στην πόλη μας ανθρώπων με διαφορετική αντίληψη της πορείας που πρέπει να έχει η χώρα και φυσικά η περιοχή μας.

Ας γίνω πιο συγκεκριμένος: Όσοι επικαλούνται γενικώς και αορίστως «επιχειρηματικά συμφέροντα», οφείλουν να εξειδικεύσουν τις αναφορές τους: Ποιους εννοούν; Γιατί αν δεν μας πουν ποιους ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούν, τότε προφανώς ψαρεύουν σε θολά νερά με ύποπτους σκοπούς. Εννοούν τον κάθε επιχειρηματία της πόλης, ο οποίος ασφαλώς έχει τα δικά του συμφέροντα;

Να το πουν!

Εννοούν τον Μελισσανίδη; Δηλαδή θέλουν στ’ αλήθεια να μας πείσουν ότι ο Μελισσανίδης (το αριστερό παρελθόν του οποίου εντέχνως αποκρύπτουν) ο οποίος περιλαμβάνεται στο παγκόσμιο top100 της λίστας των πλοιοκτητών, που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ευρώ, δολάρια κλπ είναι διατεθειμένος να χάνει χρόνο (που μπορεί να αξιοποιήσει επικερδώς εκεί από όπου έχει βγάλει τα πολλά χρήματά του) να υφίσταται ταπεινώσεις, να πολώνεται με τον κάθε δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, για ποιον ακριβώς λόγο; Για να βγάλει πόσα; Πόσα χρήματα μπορεί να κερδίσει ο σημερινός Μελισσανίδης από την ΑΕΚ, που δεν μπορεί να τα κερδίσει με τις άλλες ασχολίες του στον ίδιο χρόνο;

 

Αυτά τα απολύτως λογικά ερωτήματα, χρειάζονται απαντήσεις. Σαφείς, τεκμηριωμένες απαντήσεις, για να πειστούμε, τέλος πάντων, κι εμείς που δεν βλέπουμε γιατί ένας δισεκατομμυριούχος που συνεχίζει να βγάζει πολλά χρήματα κάθε μέρα, εμπλέκεται σε μια τοπική σύγκρουση για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Εγώ θα πω καθαρά τη γνώμη μου, όπως πάντα. Θεωρώ ότι όσοι αντιτίθενται στο γήπεδο, δεν θέλουν καθόλου γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ή θέλουν ένα γήπεδο μιας ομάδας επιπέδου Αχαρναϊκού, Μανδραϊκού ή Πέρα Ταταούλων. Κι είναι πολύ πιο έντιμο να βγουν και να πουν με θάρρος «ξέρετε κάτι; Εγώ δεν θέλω καθόλου γήπεδο ή θέλω ένα μικρό γηπεδάκι», παρά να κατηγορούν αορίστως και αναποδείκτως «επιχειρηματικά συμφέροντα», χωρίς να τα κατονομάζουν. Ο τρόπος "αγιοποίησης" του Πογιέτ, αμέσως μόλις απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ, είναι εύγλωττος

 

Να μας πουν, λοιπόν, ποια είναι τα επιχειρηματικά συμφέροντα στα οποία αναφέρονται, και ποια ΑΚΡΙΒΩΣ συμφέροντα έχουν από το γήπεδο. Διότι εδώ, κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε τα αυτονόητα: Οι επιχειρηματίες της πόλης, αυτονόητα έχουν συμφέροντα από τη λειτουργία του γηπέδου. Αυτούς εννοούν; Τους μαγαζάτορες της πόλης; Τότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ κι έχουν συμφέροντα από το γήπεδο, τότε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και περιμένουν να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους από το γήπεδο.

Για να τελειώνουμε με αυτό: Στην αστική Δημοκρατία το επιχειρείν είναι αυτό που παράγει πλούτο, από τους φόρους αυτών που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα αμείβονται και οι υπόλοιποι του δημοσίου και μια στοιχειώδης κοινωνική υπευθυνότητα υπαγορεύει σεβασμό και αναγνώριση σε αυτούς τους ανθρώπους.

Πάμε, τώρα, στην περίεργη εμπλοκή πολιτικής και δικαιοσύνης.

Να ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα: Ο Τομπούλογλου και ο Τριανταφύλλου δικάστηκαν και καταδικάστηκαν. Άσκησαν έφεση και είναι ελεύθεροι. Αυτό απεφάνθη –ως τώρα- η Δικαιοσύνη. Κι αφού είναι ελεύθεροι, μπορούν να δρουν μέσα σε μια κοινωνία. Αυτό που τους επέτρεψε η Δικαιοσύνη, ποιος αισθάνεται ότι έχει κάποιου είδους «θεία» φώτιση ώστε να τους το απαγορεύσει; Δεν θέλετε να ταυτίζεστε μαζί τους; Μην πάτε στις εκδηλώσεις στις οποίες εκείνοι θα παρευρίσκονται ή θα διοργανώνουν. Άλλοι, μπορεί να θέλουν να πηγαίνουν. Αυτό έχει πολιτική διάσταση; Δηλαδή η «δεξιά» έχει καταδίκους και άθλιες πρακτικές κι η «αριστερά» είναι το φως το ανέσπερο; Τις απολύσεις στην Τυποεκδοτική τις ξεχάσατε; Την αμαύρωση προσώπων από τους σκληρούς κομματικούς μηχανισμούς αριστερών κομμάτων επί δεκαετίες της ξεχάσατε; Σε ποιους μιλάτε; Σε αδαείς; Θέλετε να με κάνετε να αρχίσω να απαριθμώ περιπτώσεις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ προσωπικής αποδόμησης αριστερών αγωνιστών από κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς; Θέλετε να θυμηθώ τη συμπεριφορά του ΚΚΕ στον Σάββα Σταματιάδη; Είναι αυτές οι μέθοδοι που τελευταίως έχουν εμφανιστεί στην πόλη, τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης; "Εσύ είσαι κατάδικος" κι "εσύ είσαι οπαδός της Κούβας", είναι πολιτική αντιπαράθεση;

Προσωπικά πιστεύω ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στη δημόσια εικόνα του Τομπούλογλου, συνέβη την εβδομάδα 24-30 Δεκεμβρίου 2013. Η επιχείρηση πολιτικοποίησης της δικαστικής του περιπέτειας είναι μια ενσυνείδητη στρέβλωση του πολιτικού διαλόγου, η οποία απλώς δεν θα περάσει.

Η δεξιά, η αριστερά, το γήπεδο, ο Βασιλόπουλος, ο Γεωργαμλής, ο Αράπογλου κι όλοι όσοι εμπλέκονται στα δημόσια πράγματα σε οποιοδήποτε πεδίο (κεντρική πολιτική σκηνή, αυτοδιοίκηση, σύλλογοι στην κοινωνία κλπ) θα κρίνονται και θα αντιπαρατίθενται με πολιτικά κριτήρια και μόνον. Στρεψοδικίες όπως η εμπλοκή του γηπέδου με ατεκμηρίωτες μομφές ή η θολή άμβλυνση των ορίων μεταξύ πολιτικής και δικαιοσύνης, απλώς προδίδουν έλλειψη επιχειρημάτων και πολιτικό φτωχοπροδρομισμό. Κι η "Αλήθεια" θα είναι σταθερά απέναντι.-

Γράψτε την άποψή σας

ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. (23/04/2016 18:47)

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ'' ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ''ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ''.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ'',ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ; KAΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΑΕΚΤΖΗΣ (23/04/2016 19:09)

Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ με όσα γράφεις. Αυτό έλειπε να επιτρέψουμε στην αριστερά να σηκώσει κεφάλι. Στηρίζουμε τους ομοϊδεάτες ομόδοξους μας,ακόμη και κάποιοι έχουν ίσως κάνει κάποια λάθη, που πολύ αμφιβάλλω. Δηλαδή κατά βάθος πιστεύω πως τα παιδιά θα δικαιωθούν πανηγυρικά σε άλλο δικαστήριο και θα γραφεί στην ιστορία η υπόθεση σαν μια από τις μεγαλύτερες δικαστικές πλάνες. Βρίκσουν αφορμή επειδή υποστηρίζουν το έργο που θα δώσει ζωή στην νεκρή πόλη για να χτυπήσουν πατριώτες που δίνουν και την ψυχή τους για να πάρουμε την Πόλη. Ζήτω ο Μικρασιατικός Ελληνισμός. Ζήτω το γήπεδο της ΑΕΚ στα Φιλαδέλφεια ΚΆΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/04/2016 19:15)

@19.09

Σε όλα αυτά τα πολύ όμορφα που γράφεις, να προσθέσω ότι η προβοκάτσια και η ειρωνεία, θέλουν και κάποιες ικανότητες, που ειδικά εδώ γύρω, δεν τις βλέπω. Κανένα επιχείρημα θα χαιρόμουν να διαβάσω. Προβοκάτσιες πολιτικού νηπιαγωγείου, τις επιστρέφω ως αδόκιμες.

Όποιος θέλει (23/04/2016 20:32)

να πάει και να φωτογραφηθεί και μαζί τους. Είναι απαράδεκτο να αγκαλιάζει η εκκλησία αμετανόητους ανθρώπους που ακόμα και μετά από αποφάσεις δικαστηρίων και live στην τηλεόραση λένε ότι ναναι με θράσος. Φυσικά τον πρώτο λόγο δεν θα έπρεπε να τον έχει η δύναμη πολιτών, που οφείλει την εκλογή της όχι στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο ότι ο συνδυασμός του Γεωργαμλή ήταν ο συνδυασμός του Τομπούλογλου. Αν δεν ήταν άθεοι, ας άναβαν κανένα κεράκι που είχαν 2η Κυριακή τον Λύσσανδρο και όχι τον ΤΕΝ ΤΕΝ.

Και τώρα (23/04/2016 20:33)

έχουν σηκώσει το λάβαρο της δικαιοσύνης άκοπα. Άλλοι ήταν μονίμως στο στόχαστρο του ανελέητου πολιτικάντη, άλλοι δρέπουν τις δάφνες

Αλήθεια (23/04/2016 20:35)

ο Χάρης γιατί ξαναγράφτηκε στην τοπική και μάλιστα ψήφισε; Δεν τον είχε διώξει ο Σαμαράς; Και τώρα που καταδικάστηκε ακόμα να διαγραφεί; Ντροπή, ντροπή σε εσάς!

Ξυπνιοι (23/04/2016 22:12)

Πολυ ξυπνιοι το διδυμο. Με ασπιδα αλλα και ξιφολογχη τις "βραβευσεις". Προσοχη. Φιλε Διαμαντη εσυ ξερεις τον καταλληλο δρομο για σενα.

ηταν ενα μικρο καραβι (23/04/2016 22:41)

δεν ξερω αληθεια αν καταλαβε κανεις αυτα που λες διαμαντη...οι ανθρωποι δεν αλλαζουν,ποσο μαλλον οι ψευτοαριστεροι. δεν θελουν το γηπεδο,και επειδη ο τομπουλογλου τους ξεμπροστιαζει,ειναι ανεπιθυμητος. το εχουμε πιασει το νοημα. να μας πουν ομως τι θελουν,αν ξερουν τι θελουν.

Ανώνυμος (24/04/2016 02:24)

Επιτέλους Διαμαντή ένα άρθρο που αποκαλύπτει τις λογικότατες σκέψεις μας, ερωτώμενος επιβεβαιώνεις τις απόψεις μας και αποτυπώνεις την πραγματικότητα. Συμπληρώνω μόνο το εξής. Ο συγκεκριμένος που μιλάει για "επιχειρηματικά συμφέροντα", δεν θέλει το γήπεδο κυρίως για να μην χαλάσει η "επιχείρηση" του γιου του. Το ξέρουμε πολύ καλά και εσύ ακόμα το έχεις αναδείξει με τον τρόπο σου μερικές φορές. Τι να πούμε; Για τις μη κομμένες αποδείξεις; Στο όνομα της "επανάστασης" παίζει πολύ χρήμα και κυρίως το να διαφεντεύεις συλλογικότητες στις μέρες μας σου δίνει επιρροή. Τι θα γίνει όμως αν γίνει το γήπεδο και βρεθούν στην πόλη "ιδεολογικοί" ανταγωνιστές απο το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ; Κάποιοι μάλιστα απο αυτούς είναι πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο τους. Αυτόματα η "καρέκλα" θα χαθεί και μαζί η επιρροή. Δες ένα παράδειγμα. Τόσα χρόνια τα αυθαίρετα στο άλσος και κανένας απο αυτούς δεν ενδιαφέρθηκε. Τότε δεν κινδύνευε ο δασικός χαρακτήρας του άλσους;

Ανώνυμος....Συνέχεια (24/04/2016 02:30)

Οταν όμως έγινε η κατάληψη απο ανταγωνιστές τι συνέβη; Κατήγγειλαν τους "συντρόφους" και απαίτησαν την κατεδάφιση του Κενταύρου για την προστασία του άλσους. Και όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ανέγγιχτα. Δεν ανοίγει μύτη. Απο την καρέκλα έχουν γαντζωθεί Διαμαντή, δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για άλσος, πόλη, αυθαίρετα, κράτος δικαίου κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε μια χούφτα άνθρωποι της διπλανής πόρτας, να αντισταθούμε αντιλαμβανόμενοι τα σχέδια τους. Ορμώμενοι απο την αγνή αγάπη για την ΑΕΚ έχουμε ενημερώσει πάρα πολύ κόσμο για θέματα νομικής φύσης. Εχουμε μάθει τα ονόματα όλων όσων έχουν προσπαθήσει να εναντιωθούν στο γήπεδο. Εμείς δεν είμαστε τραμπούκοι, σύμμαχός μας ο Νόμος και το Σύνταγμα. Ως έχοντες έννομο συμφέρον έχουμε και απο ένα στοιχείο για όλους τους. Με την επόμενη κίνηση θα ξεσπάσει νομικός "εμφύλιος". Εφόσον είσαι υπέρμαχος του Νόμου πρέπει και να τον τηρείς. Ετσι δεν πάει;

Nick (24/04/2016 03:55)

Μπράβο Διαμαντή έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Έχει κουράσει ο λαϊκισμός και δεν προσφέρει τίποτα στη βελτίωση και τη σωτηρία αυτού του τόπου.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/04/2016 08:52)

Ο γνωστος σαββας το γαυροτρολ ειναι μην ασχολεισαι ειναι ο κωμικος του σαιτ

Κακός (24/04/2016 19:59)

κε Διαμαντή μου, ΄΄ΩΡΑΙΟ΄΄ το άρθρο, αλλά η ΦΩΤΟ, καλύτερη.

Δεξιός (25/04/2016 11:42)

Μην συνδέεις "περίτεχνα" την δεξιά με τον Τομπούλογλου στην πόλη. Διεγραμμένος είναι, δεν θα επωμισθούν όλοι οι δεξιοί τα λάθη του. Επίσης το "άσκησαν έφεση και είναι ελεύθεροι" που το είδες γραμένο; ΘΑ εκδικαστεί η έφεση και βλέπουμε. Επειδή θέλεις να είσαι ακριβής δηλαδή, όχι τίποτα άλλο!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/04/2016 12:41)

@11.42
Τι εννοείς "συνδέω" τον Τομπούλογλου με την πόλη; Στην πόλη μένει. Δε λέω πουθενά ότι θα επωμισθούν όλοι οι δεξιοί τα λάθη του. Πού το βρήκες αυτό; Ως προς το "άσκησαν έφεση και είναι ελεύθεροι" το είδα γραμμένο στην απόφαση. Κι εσύ με αυτά που γράφεις πιο κάτω ("ΘΑ εκδικαστεί η έφεση και βλέπουμε") το ίδιο με μένα λες, δηλαδή αυτό που ισχύει. Δεν έγραψα "είναι οριστικά ελεύθεροι". Να ακριβολογούμε, δηλαδή, όπως λες κι εσύ.

Δεν βλέπω πού διαφωνούμε...

Αμαν βρε Διαμαντη εισαι και εμπειρος. (25/04/2016 15:56)

Σταματιστε να ασχοληστε με τους Τομπουλογλου-Τριαναταφυλλου, κοψτε τους το οξυγονο της δημοσιοτητας. Ετσι θα βραζουν στο ζουμι τους. Ετσι θα δουμε ποιοι τους κανουν Like στο Φ/Β.

κρίμα! (25/04/2016 21:05)

"περίεργη εμπλοκή πολιτικής και δικαιοσύνης";;;;;;;;Το να θεωρούμε επικίνδυνους ή έστω ανεπιθύμητους στην πολιτική ζωή ανθρώπους καταδικασμένους για κακουργήματα και μάλιστα χωρίς ελαφρυντικό είναι περίεργο;;;;;Ή υπαινίσσεστε πολιτική χειραγώγηση της Δικαιοσύνης;;;; Ή κάτι άλλο συμβαίνει; Δε μας τα λέτε καλά,κ.Σεϊτανίδη! Και πολύ λυπούμαστε!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/04/2016 21:14)

@2105
Δεν νομίζω ότι καταλάβατε. Στη Δημοκρατία, υπάρχει διάκριση εξουσιών. Άλλο η εκτελεστική εξουσία, άλλο η νομοθετική, άλλο η δικαστική. Μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα υπάρχουν θολά όρια ανάμεσά τους, ή και καθόλου.

Αυτό που λέτε εσείς, λέω κι εγώ: Εάν τους θεωρείτε ανεπιθύμητους, μην πάτε εκεί που πάνε αυτοί. Αλλά η Δικαιοσύνη απεφάνθη (ως τώρα, ξαναλέω) ότι είναι ελεύθεροι. Κι ελεύθερος, σημαίνει να πηγαίνει όπου θέλει και να κάνει ότι θέλει (ειδικώς οι δυο, όχι εκτός Ελλάδος).

Πολιτική χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ούτε υπαινίχθην, ούτε είναι κάτι που αποδεικνύεται. Δεν ξέρω πού το είδατε στο κείμενό μου αυτό.

Επίσης από το σχόλιο σας δεν προκύπτει πού ακριβώς δεν σας τα λέω καλά. Αν θέλετε, γίνετε σαφέστερος.

δικηγόρος (27/04/2016 12:45)

Δεν έχει και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων η πρωτόδικη ποινή;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: Αυγουστος
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (20/06/2024 12:29) η φιλαδελφεια εχει τελειωσει απο το 2017. αν δεν γινοταν εκεινο το γνωστο κακο τοτε θα ειχε μεγαλη αξια εδω και...

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το έχω ξαναπεί, τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην Φιλαδέλφεια. Είμαστε ακριβώς στο κέντρο του Νομού Αττικής. Ζητάμε και υπογειοποίηση τη...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: Ανωνυμος
@20.16 Η δική σου ερμηνεία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Σαφέστατα η ερμηνεία του πρωθυπουργού είναι εντελώς αντίθετη και γι'...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©