Μόνος υπεύθυνος ο Βούρος για καθυστερήσεις σε άλσος-γήπεδο. Ψάχνει συναλλαγή με Γρετζελιά

Δημοσιεύτηκε στις 08/03/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  1 σχόλιο

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Όσες αστοχίες μπορούσε να κάνει ο Γιάννης Βούρος στην αγωνιώδη προσπάθειά του να προχωρήσει η νέα διαχειριστική του άλσους ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και στο γήπεδο (μόνο αυτό τον νοιάζει σε όλη την πόλη), τις έκανε. Κατάφερε να μην αποφύγει... κανένα λάθος. Ας τα δούμε από την αρχή: 

 

1. Όσα πάνε κι όσα έλθουν

 

Όλα τα θεματα που αφορούν σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, άρα και η διαχειριστική του άλσους που άμεσα συνδέεται με το γήπεδο (κι ας λέει το αντιθετο ο "μυρωδιάς" δήμαρχος), έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο απροετοίμαστα, απαράσκευα, πρόχειρα.

 

Χωρίς προηγούμενη δουλειά από τους αιρετούς (ό,τι κάνουν οι υπάλληλοι, αλλά κι αυτοί χωρίς καθοδήγηση, χωρίς χρονοδιαγράμματα και χωρίς την αντικειμενική δυνατότητα να εργαστούν με πρόγραμμα και σχέδιο.

 

Τους φέρνουν τελευταία στιγμή θέματα, στην τούρλα του Σαββάτου κι οι υπηρεσίες τρέχουν την ύστατη ώρα, έχοντας τους αιρετούς να... επείγονται, ενώ οι ίδιοι κινήθηκαν όπως πάντα, απελπιστικά αργά...).

 

Διαλυμένο ασκέρι, η Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου, με αλληλοκαρφώματα, υπονομεύσεις και "δηλητήριο" μεταξύ των μελών της, είναι καθημερινή απόδειξη παρακμής, αλλά και της τύχης που έχουν τέτοια συνονθυλεύματα, τα οποία δημιουργούνται την τελευταία στιγμή, χωρίς ετοιμασία, χωρις "ζύμωση" μεταξύ των μελών τους, μόνο και μόνο για να γίνουν οι δουλειές όσων τα επινόησαν.

 

2. Ο Βούρος επιβιώνει, προκαλώντας αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων

 

Ενώ το σημερινό δημοτικό συμβούλιο προέκυψε από την απλή αναλογική, άρα όλοι εξαρχής γνώριζαν ότι κανένας συνδυασμός δεν θα είχε απόλυτη πλειοψηφία, συνεπώς έπρεπε να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις και συμπτώσεις ώστε η όποια πλειοψηφία να αντέξει, ο Γιάννης Βούρος, ξένος σε αυτή την πόλη και στη νοοτροπία της, αντί της συνεννόησης επέλεξε τον δρόμο των αποστασιών.

 

Αρχικά έκανε μια συμφωνία της συμφοράς με τον Παντελή Γρετζελιά και τον πρόθυμο να συμφωνήσει σε ό,τι του τάξουν Τάσο Κωνσταντινίδη (ο οποίος διέλυσε τον συνδυασμό του με ντροπιαστικό τρόπο, αφού είπε ξεδιάντροπα στους υποψηφίους του ότι αυτός έβαλε τα λεφτά, άρα αυτός αποφασίζει τι θα γίνει με τον συνδυασμό, δείχνοντας έτσι τον ξεπεσμό σε όλο του το μεγαλείο).

 

Η συμφωνία ήταν αντάξια ενός Γιάννη Βούρου: Καμία προγραμματική σύγκλιση, καμία πολιτική συμφωνία, μόνο μοίρασμα θέσεων.

 

Έλα μαζί μου και πάρε αυτά.

 

Καθαρή συναλλαγή, μακριά από τα μάτια των πολιτών, μακριά από την κοινή γνώμη της πόλης, την οποία ο αποξενωμένος δήμαρχος συστηματικά κρατάει στο σκοτάδι.

 

Όταν, μάλιστα, "Η Αλήθεια" πίεζε από αυτές εδώ τις σελίδες για να μας δέιξουν τα συνεταιράκια την προγραμματική τους σύγκλιση, ο Γιάννης Βούρος δεν δίστασε ούτε τότε να κοροϊδέψει τους Φιλαδελφειώτες κα ιτους Χαλκηδονιώτες, να τους δείξει πόσο πολύ τους υποτιμά, βγάζοντας μια ανακοίνωση που έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η "προγραμματική σύγκλιση" ήταν... το καλό της πόλης. 

 

Στη συνέχεια η συμφωνία κατέρρευσε (έτσι γίνεται όταν στηρίζεται σε πήλινα πόδια) γιατί ο Γρετζελιάς ήθελε περισσότερα, αλλά κι ο Βούρος ήθελε περισσότερα.

 

Μόνο ενοποιητικό στοιχείο, τα προσωπικά οφέλη.

 

Αυτή είναι η μόνιμη πρακτική Βούρου.

 

Κι επειδή τελικά οι δυο τους (Γρετζελιάς και Βούρος) δεν τα βρήκαν, ο "μυρωδιάς" της πολιτικής δήμαρχος επιστράτευσε έναν ακόμα πιο ποταπό τρόπο να εξασφαλίσει πλειοψηφία: Άρχισε να καλλιεργεί αποστασίες από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, με αντάλλαγμα, τι άλλο;

 

Προσωπικά οφέλη, θεσούλες στη διοίκηση και μια ψευδαίσθηση ότι κι οι αποστάστες... "διοικούν" το δήμο.

 

Πραγματική κατάντια, πολιτική, ηθική, αξιακή...

 

Έτσι, μετά τις εκλογές, κι αφού είχαν διεκδικήσει την είσοδό τους στο δημοτικό συμβούλιο με άλλους συνδυασμούς, σταδιακά "ανακάλυψαν" πόσο καλός δήμαρχος ήταν ο Γιάννης Βούρος (αφού τους πρόσφερε θεσούλες για την πάρτη τους στη διοίκηση) ο Θάνος Λέκκας και η Σοφία Αλεφραγκή.

 

Είχαν προηγηθεί, βέβαια, δυο επικεφαλής συνδυσμών, δηλαδή δυο άνθρωποι που δεν ντράπηκαν να εμφανιστούν ενώπιόν μας ως υποψήφιοι δήμαρχοι, για να γίνουν μετά έναντι πινακίου φακής υποτακτικοί, κολαούζοι του Βούρου (αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ ο Κοπελούσος που απλώς τον ψήφισαν οι οικογένειες της παρέας του που είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο, έμμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας ο Κωνσταντινίδης). Για να δείτε πόσο σάπιο κι ανίκανο είναι το δημοτικό κατεστημένο αυτής της πόλης...

 

3 Ψυχική αποξένωση

 

Με αυτές τις άθλιες πρακτικές Βούρου, της προσωπικής εξαγοράς συνειδήσεων αντί της έντιμης πολιτικής διαπραγμάτευσης ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη πολιτική συμφωνία διοίκησης του δήμου, ο "μυρωδιάς" της πολιτικής δήμαρχος δημιούργησε ψυχική και πολιτική αποξένωση από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης.

 

Παράλληλα, ούτε τον μοναδικό του σκοπό δεν κατάφερε να πετύχει (είπαμε: Δεν υπήρξε αστοχία που να μην την κάνει. Μόνο εκεί είναι άριστος: Στις γκάφες) καθώς παρά τις ντροπιαστικές αποστασίες, πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει.

 

Για την ακρίβεια διαθέτει τους δέκα που εξελέγησαν με τον συνδυασμό του (και που πάντως δεν παραμένουν σε αυτόν επειδή σέβονται ή φοβούνται τον Βούρο, αυτόν πια κανείς δεν τον λαμβάνει υπόψη του) τους δυο... υποψηφίους δημάρχους που έγιναν υποτακτικοί του και τους άλλους δυο που απέσπασε από τους συνδυασμούς Γρετζελιά και Τομπούλογλου. 

 

Έτσι, στο μείζον θέμα της νέας διαχειριστικής του άλσους, ο Γιάννης Βούρος κατάφερε με τον συνδυασμό των παραπάνω ολέθριων πολιτικών λαθών να έχε ιαπέναντί του τη Δύναμη Πολιτών, την Πόλη της Καρδιάς μας, τη Λαϊκή Συσπείρωση και βέβαια όλους τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ για να ακολουθήσουν τον ντροπιαστικό δρόμο της αποστασίας...

 

Μόνη σανίδα σωτηρίας του, η συναλλαγή με τον Γρετζελιά

 

Έτσι που τα έκανε ο Γιάννης Βούρος, μία λύση έχει πλέον: Να βρει ένα τόπο να συναλλαγεί με την παράταξη Γρετζελιά (ο στενός πυρήνας της οποίας είναι τρία άτομα, οι Παντελής και Χρήστος Γρετζελιάς και ο Γιώργος Αναγνώστου) ώστε αν προστεθούν στην "ομάδα- Φρανκενστάιν" του Βούρου να πετύχουν τον πολυπόθητο αριθμό 17 για να περάσει η νέα διαχειριστική. 

 

Το ερώτημα είναι αν ο Παντελής Γρετζελιάς, που έχει αντιληφθεί τόσο την έλλειψη κάθε πολιτικής ηθικής, όσο και κάθε πολιτικής ικανότητας του Γιάννη Βούρου, μετά το άδειασμα που του έκανε ο δήμαρχος στην αρχική τους (ας την πούμε έτσι) "συμφωνία", θα δεχθεί και πάλι να βάλει πλάτη ώστε ο χειρότερος από κάθε άποψη δήμαρχος που γνώρισε αυτή η πόλη να επιτύχει τον μοναδικό σκοπό, ο οποίος τον ενδιαφέρει: Τις διευθετήσεις στο άλσος ώστε να μην υπάρξουν κανενός είδους καθυστερήσεις...

 

Αναμένουμε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (08/03/2021 13:35)

Το ζήτημα είναι εντελώς τεχνητό.
Δεν υφίσταται καμμία απολύτως αντίρρηση εντός δημοτικού συμβουλίου.
Απλώς η εργολήπτρια εταιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην παράδοση του έργου, εφευρίσκοντας ζητήματα που θέλουν (και καλά) απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
Το έργο μπορεί να παραδοθεί χωρίς ανάβαθμους, όπως λένε τα σχέδια που κατατέθηκαν.
Οι ανάβαθμοι αποτελούν τροποποίηση της υπάρχουσας άδειας δόμησης.
Αλλού αυτά.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@10.44 Δεν μπλέκω σε αδιέξοδες συζητήσεις όπως αυτή. Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι παράλληλοι μονόλογοι. Συνεχίστε μόνοι σας. ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Yeti - Blue (11/04/2021 13:14) Αυτή η υπερβολική αισιοδοξία και σιγουριά μας έχει φάει. "Ο λαός θα δώσει την απάντηση...". Ο λαός ψήφισε Β...

Εγκληματική αμέλεια των Βούρου- Κουτσάκη για τον κορονοϊό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Xρήστης: Μικρή διόρθωση
Ο τουρίστας δεν κατσικώθηκε μόνο για την πάρτη του. Μεγάλο το ασκέρι του....

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: Yeti - Blue
@ Κώστας, Μήτσος, Μπάμπης ο Σουγιάς and the... other guys... Πέραν του ότι είσαι ένα κακής ποιότητας τρολίδιο (ούτε καν τρολ) που εκπέμπει ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Κωστας (08/04/2021 23:09) Πώς κάνεις έτσι που δεν βγήκε η mega μίζα από τον ηλεκτροφωτισμό. Θα τα πάρεις από αλλού, μην αγχώνεσαι. Άλλωστε...

Ο Βούρος, αγκαλιά με τη λάσπη...
Xρήστης: Ανώνυμος*
Θα προσυπογράφω για μια ακόμα φορά το άρθρο σου κ.Σεϊτανίδη . Πολιτικά όσοι παρακολουθούν Σεϊτανίδη και αστερίσκο γνωρίζουν πολύ καλά ότι βρ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: Κωστας
Χαφιέ, το επαναλαμβάνω δεν ασχολούμαι μαζί σου, ούτε καν διαβάζω τα σχόλια σου! Το όνομα μου είδα στην αρχή αυτών που γράφεις μόνο! ΑΕΚΑΡΑ...

Κατάρρευση Βούρου- Νέα επίθεση των εργαζομένων στο δήμο εναντίον του
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να λέτε ότι κάποιοι και να κάνουν τον σταυρό τους .γλύτωσαν απο περιπέτειες .ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ''φυσιολογικούς και νοήμονες'' αυ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Κωστας (08/04/2021 11:09) Διαβάζω: "ΚΚΕ το κόμμα σου ΧΑΦΙΕ! Φανερώθηκες δοσίλογε!" Υπήρξε έστω κι ένας ΚΚες μέλος ή οπαδός, που υπήρξε δοσ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανώνυμος*
@Κωστας Τάσος Μανώλης Ευρυδίκη όπως και να λέγεσαι Διακρίνω έναν εκνευρισμό χρυσαυγιτη! Μην σε καταλάβουν οι συνοπαδοι σου που βρέθηκαν στο ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: Κωστας
ΚΚΕ το κόμμα σου ΧΑΦΙΕ! Φανερώθηκες δοσίλογε! Σταλινο-φασίστα θα μας φέρεις τα ΚΝΑΤ να μας κάνουν επίθεση; Το οτι υπάρχεις σε δυο μόνο μέρ...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Κώστας (07/04/2021 12:41) "Λοιπόν δε θα μπω στη διαδικασία να ανοίξω διάλογο μαζί σας ή να εκφραστώ υβριστικά!". Κατ'αρχήν δεν έχουμε μπει...

Η ντροπή της πόλης
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (02/04/2021 15:13) (07/04/2021 16:51) Έχει πει το ΚΚΕ να χτίζει το κράτος γήπεδα επαγγελματικού ποδοσφαίρου για να παίζουν απο...

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ
Xρήστης: @Κώστας (07/04/2021 12:41)
Φασιστάκι φανερώθηκες. ...

Η ΔΗΘΕΝ απάντηση Κουτσάκη και η δική μας ανταπάντηση
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Συγνώμη ,τι περιμένατε σαν απάντηση ? Μην χάνετε χρόνο και μαζί με τα στοιχεία ,κατευθείαν ψηλά να τελειώνουμε ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©