Όταν η διοίκηση του δήμου διαψεύδει τη... διοίκηση του δήμου

Δημοσιεύτηκε στις 26/01/2021 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  13 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Μέρα δεν αφήνει να περάσει αυτή η απίθανη διοίκηση του δήμου, που να μην εκτεθεί στα μάτια των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών. Το έχω ξαναγράψει, αλλά η συμπεριφορά της με αναγκάζει να το επαναλάβω: Ή νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, άρα μας υποτιμούν και μας προσβάλλουν, ή... τρώνε αυτοί.

 

Άλλη λύση δεν υπάρχει.

 

Γιατί τα γράφω όλα αυτά;

 

Διότι χθες η ακίνητη κι αδιάφορη διοίκηση Βούρου, εξέδωσε μια ακόμα ανακοίνωση για γέλια, απόδειξη ότι βρίσκεται σε πορεία ασύμβατη με την τοπική κοινωνία, κι ότι μας περνά για άτομα μειωμένης αντιλήψεως!!!

 

Και τι έλεγε αυτή η ανακοίνωση; Ότι τώρα, που έχουν αρχίσει και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εμβολιασμοί, που ήδη έχει περάσει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού και που η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης, ΤΩΡΑ θυμήθηκε η απίστευτα αδιάφορη κι ανίκανη διοίκηση Βούρου να... κάνει δωρεάν προληπτικά ράπιντ τεστ για κορονοϊό (σήμερα Τρίτη, από τις 10 ως τις 3 το μεσημέρι, όστις πρόλαβε τον Κύριον είδε...).

 

Πάλι στην τούρλα του Σαββάτου τρέχουν οι τελευταίοι των τελευταίων να εξασφαλίσουν κανένα συνεργείο για ράπιντ τεστ.

 

Τρέχουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, και νομίζουν ότι ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ πως σε περασμένο δημοτικό συμβούλιο, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και αμειβόμενο στέλεχος της διοίκησης Βούρου μας έλεγε με το γνωστό ύφος των 85 καρδιναλίων, ότι περίπου πρέπει να είμαστε... ευχαριστημένοι γιατί δεν έρχονται συνεργεία του ΕΟΔΥ στην πόλη μας, διότι, λέει, επιλέγουν άλλες περιοχές, με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο

 

Αλλά, μήπως δεν ήταν και η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΥΡΟΥ, που ξεφτιλίστηκε προ ημερών όταν έβγαζε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (μαζέψτε τις όλες, παιδιά, να εκδώσετε ευθυμογράφημα...) στην οποία ανέφερε ότι...

 

Αλλά, αντί να την περιγράψω, ας δημοσιεύσω ΑΥΤΟΥΣΙΟ το κείμενο της διοίκησης, για να δείτε το μέγεθος του αυτοεξευτελισμού τους...

 

Είναι δήλωση του γνωστού για την επιπέδου καφενέ παρουσία του στα τοπικά μας πράγματα, Μιχάλη Κουτσάκη, γνωστού και ως «Amber Alert», καθώς στο δημοτικό συμβούλιο όταν είχε κληθεί να δώσει απαντήσεις για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σε θέματα καθαριότητας, είχε κλειστεί στην ...τουαλέτα μέχρι να τελειώσει η συζήτηση του επίμαχου θέματος και βγήκε μόνο για να... ψηφίσει.

 

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που διοικούν το δήμο...

 

Τι έλεγε, λοιπόν, η ανακοίνωση Κουτσάκη, που μοιράστηκε ως επίσημη ανακοίνωση του δήμου; Αντιγράφω το πρώτο μέρος, που μας αφορά: «Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας. Ο Δήμος Νέας  Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μέσω του Δημάρχου Γ. Βούρου αλλά και εγώ προσωπικά (sic) ως υπεύθυνος covid – 19 έχουμε απευθυνθεί στον ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσει επιδημιολογικούς ελέγχους στην πόλη μας. Ο ΕΟΔΥ κρίνοντας από τα δικά του επίσημα στοιχεία δίνει προτεραιότητα σε περιοχές με υψηλό δείκτη διασποράς..

 

Δηλαδή, μας λέει ο απίθανος αυτός τύπος, ότι ο ΕΟΔΥ δίνει "προτεραιότητα σε περιοχές με υψηλό δείκτη διασποράς". 

 

Μπα; 

 

Και τώρα που ήλθε στην πόλη μας, κι έστησε συνεργείο ακριβώς έξω από το Δημαρχείο; Υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία της διοίκησης; Ή ο Μιχάλης Κουτσάκης έλεγε ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΨΕΥΔΗ όταν δήλωνε ότι ο ΕΟΔΥ πάει σε περιοχές με υψηλό δείκτη διασποράς, ή η διοίκηση με την ανακοίνωσή της ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΨΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

 

Αλλά, μην ανησυχείτε.

 

Το πρώτο συμβαίνει.

 

Όπου του ζητούσαν, ο ΕΟΔΥ έστελνε συνεργεία.

 

Φυσικά δεν έφταναν ΟΛΑ τα συνεργεία για να είναι παντού.

 

Γι αυτό και τα συνεργεία πήγαιναν εκεί που υπήρχε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ, που οι τοπικές Αρχές δεν είναι ΑΝΙΚΑΝΕΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ όπως ΑΝΙΚΑΝΗ και ΑΔΙΑΦΟΡΗ ειναι η δημοτική Αρχή Βούρου και συνεπώς έπειθαν τον ΕΟΔΥ για την ανάγκη διενέργειας ράπιντ τεστ. 

 

Μην ανησυχείτε, το συνεργείο έξω από το δημαρχείο ΔΕΝ είναι ένδειξη ότι έχουμε επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο.

 

Είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι έχουμε ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της διοίκησης Βούρου, του ίδιου του τουρίστα δημάρχου που φτάνει καθημερινά στο δημαρχείο για να... διοικήσει (πολλά γέλια...) κατά το μεσημεράκι, αργά- αργά, μην του τους κύκλους τάραττε, κι έχει κάνει δόγμα της ανίκανης κι αδιάφορης για την πόλη μας διοίκησης, ότι το στοιχειώδες είναι αρκετό.

 

Έκαναν τότε μια αιτησούλα στον ΕΟΔΥ και μετά... περίμεναν πότε θα έλθει η σειρά τους.

 

Κι αν ερχόταν μετά την πανδημία;

 

Ε! Τι 'α καν'ς; 

 

Α μαλώης;

 

Μπα...

 

Απλώς να γελάσεις πικρά, με αυτούς που έμπλεξε η πόλη μας...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε

 

Γράψτε την άποψή σας

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (26/01/2021 15:38)

https://www.youtube.com/watch?v=5KhYWJmxGhU
Όλα αυτά καλά. Θέλετε να εξηγήσετε στους αναγνώστες σας με ποιο θεσμικό ρόλο συνοδεύει η αντιδήμαρχος κα Παπακώστα τον "διοικητικό ηγέτη" στο γήπεδο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/01/2021 20:23)

Πρώτον είναι άλλο θέμα, όχι το θέμα της ανάρτησης. Εφιστώ την προσοχή, κάπως έτσι έκαναν και μερικοί χουλιγκάνοι στην περίοδο Βασιλόπουλου. Εμείς γράφαμε για ένα θέμα της πόλης κι εκείνοι το γύριζαν στην ΑΕΚ. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί.

Δεύτερον, είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ και συνεργάτιδα του Δημήτρη Μελισσανίδη, Και οι πέτρες το ξέρουν αυτό, εσύ που σχολιάζεις δεν το ξέρεις;

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (27/01/2021 09:39)

Κε Σεϊτανίδη, σας είδα στην τηλεόραση, ξεχνώ το κανάλι.
Είσαστε πολύ καλός, χαραμίζεστε εδώ μέσα.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (27/01/2021 09:57)

Δεκτή η παρατήρηση.
Μεταξύ αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας ποιο επικρατεί; Ηθικά και πολιτικά πρώτ' απ΄ όλα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/01/2021 20:38)

@09.39

Να με ξεφορτωθείτε θέλετε; Λιγάκι δύσκολο...

@09.57

Δεν ξέρω ποιο υπερισχύει. Εμείς εδώ κρίνουμε τους πάντες για τη δουλειά τους στην πόλη. Τα άλλα δεν μας αφορούν

θερμομέτρης (27/01/2021 20:45)

πάντως η ΝΦ έβγαλε 2% κρούσματα ενώ το Σύνταγμα έβγαλε 1%. Το λες και ανησυχητικό.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (02/02/2021 17:22)

Επειδή πολλά λέγονται, γράφονται και γίνονται τις τελευταίες μέρες, υπάρχει κανένα νέο από τον Γιάννη; Τον δήμαρχο ντε;

Κόντρα Ρόλος (03/02/2021 15:41)

@ 02/02/2021 17:22 Θα σου πω εγώ τι κάνει ο Γιάννης. Πλασάρεται τελευταία (όπου τον παίρνει ή όπου νομίζει ότι τον παίρνει, γιατί είναι και μυρωδιάς στη πόλη και στην ανθρωπογεωγραφία της) ως... αριστερός κι ότι - δηθεν- είναι δέσμιος των δεξιών του συνδυασμού του. Για να καταλάβεις μάλιστα πόσο γελάνε και τα τσιμέντα με όσα λέει, χρησιμοποιεί ως απόδειξη (λέμε τώρα) την φιλία του και την εκτιμηση του που του εχει ο γνωστος "καπελαδουρας" ο οποίος μέχρι πριν δύο τρία χρόνια νόμιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πολιτικό σκέλος της 17Ν.
Μπορεί να τον δούμε και σε κοντρα ρολο το Γιάννη. Αυτόν του... αριστερού. Με ατζέντη τον καπελαδουρα.

Κρουπσκαγια (04/02/2021 08:08)

@Κόντρα
Εχουν γνωση οι φυλακες και ο νοων νοειτω. Το διδυμο του Κλουβιου (Καπελαδουρας) και της Σουβλιτσας (η πετρελαιου των εσωκομματικων της ΝΔ) δεν εχει δει τη φακα ακομη. Βλεπεις, η (μεγαλη) ηλικια (κοντα στα 70) δεν συμβαδιζει παντα με εξυπναδα. Το Σαββατοκυριακο ειναι κοντα ομως. Ευτυχως. Απο Δευτερα περισσοτερα.

Εκ των έσω (04/02/2021 09:03)

@17:22 Ο στενός πυρήνας που μανατζάρει αυτή τη παράταξη, τον έχει ήδη "σφουγγαρίσει" εδώ κι ένα μήνα. Δεν είναι δα και κάνα βαρύ επικοινωνιακό χαρτί ο βαδίζων προς τα 70 παλαίμαχος ηθοποιός. Όχι μόνο δεν απέκτησε νέες επιρροές στη πόλη αλλά έχει ήδη χάσει και κάποιες που είχε. Υπάρχει δρόμος πάντως ακόμα. Το πράγμα θα εκδηλωθεί κάπως έτσι :
Μόλις μπούμε στη φάση "ένα χρόνο πριν τις δημοτικές", θα αρχίσουν να τον ροκανίζουν επικοινωνιακά οι δικοί του και θα προσπαθούν να αφήσουν αλώβητους τους εαυτούς τους και όσους συμμετείχαν σ' αυτό το τσίρκο.
Άλλο όμως η επικοινωνία και άλλο η κοινωνία. Γιατί μπορεί να τους είναι πολύ βολικό να φάει ο περαστικός Βούρος τη λέζα γι' αυτή τη διοίκηση της πλάκας, αλλά δεν είναι μόνο ο Βούρος αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο έμμισθος περίγυρος που τον στηρίζουν. Εξυπακούεται και οι μεταγραφικές "τσόντες" των... «επικεφαλής παρατάξεων». Αυτά όση "επικοινωνία" και να πεσει, η τοπική κοινωνία τα βλέπει.

* (04/02/2021 09:49)

@Κόντρα Ρόλος (03/02/2021 15:41) Η Μαίρη η ιέρεια του τοπικού Αη Σύριζα τι λέει για όλα αυτά; Θα ηγηθεί της "νέας-μεγάλης-αριστερής-παράταξης-με-τους-παλιούς-φιλαδελφειώτες" ; Μην μας κρατάτε σ' αγωνία.

ΔημΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ (04/02/2021 10:20)

@15:41 Ο Κώστας (τον ίδιο λέμε) νομίζει ότι μέσω ενός σχήματος που έχει φτιάξει στο μυαλό του (Βούρος-Κινάλ-Σύριζα-Κωσταντινίδης κλπ) θα πάρει τη ρεβάνς για το κάζο που έπαθε το 2010 με το Σταύρο. Γι' αυτό μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ. Είδε το κενό που έμεινε αφού οι περισσότεροι παλιοί αποχωρήσαμε και θέλει τη σφραγίδα για να το πάει εκεί που τον πάει το απωθημένο του του 2010. Ό,τι δεν καταφερε τοπικά με ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ πάει να το κάνει με ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ. Βάζοντας όπως πάντα από την εποχή του κκε άλλον μπροστά. Ποτέ ο ίδιος μπροστά αφού φοβάται το τσαλάκωμα. Είναι ρεβανσιστικά τα κίνητρα για τα οποία στηρίζει με το τρόπο του το Βούρο, κάτι που φαίνεται από το φατσομπούκι. Όπως και να 'χει επειδή δεν θέλω να τον μηδενίζω (κάτι έχει προσφέρει παλιά) ας έχει κατά νου ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Φίλος πάντως είναι. Κοντά 57 χρόνια.
Κώστα, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΔΗΜΑΡ έστω κι αν σας στέγασε τελικά, ούτε το όλον ΚΙΝΑΛ του μονοψήφιου ποσοστού έχει σχέση με το παλιό κραταιό ΠΑΣΟΚ. Οι εποχές σε ξεπέρασαν.

Ανώνυμος (04/02/2021 11:04)

@03/02/2021 15:41 Καμμία εντύπωση! Σε θέατρο με τα λοκντάουν δύσκολα θα ξαναπαίξει. Αν ξαναπαίξει δεν θα βγάλει λεφτά αφού οι θεατές θα είναι περιορισμένοι. Σε σήριαλ υψηλής θεαματικότητας τύπου "Αγριες Μέλισσες" δύσκολο να τον πάρουν γιατί υπάρχουν πια πολλοί και καλύτεροι και νεότεροι ηθοποιοί. Βλέπει κι ότι ο Κούλης μπαίνει σε φθίνουσα πορεία κι ότι υπάρχει αργότερα πιθανότητα να ξαναρθει ο Αλέξης στα πράγματα, υπολογίζει κι ότι ακόμα και στα χειρότερα του ο συριζα το '19 ήταν στη πόλη πρώτη πολιτική δύναμη οπότε σου λέει γιατί να μην το γυρίσω συριζα να κάτσω άλλα πέντε χρόνια αφού τόσα θα είναι η επόμενη θητεία. Μαλ@κας είναι να μη φύγει στα εβδημηνταφεύγα με σύνταξη δημάρχου εννιά ετών;;; Τ¨ωρα θα μου πεις μπορούν να γίνουν αυτά; Όχι! Απλά! ΓΙατί αυτός που τον προμοτάρει μαζί με τις φιλενάδες του ανεμίζοντας τη σημαία του μαγαζιού έχουν τον ανθρωποδιώχτη και γιατί σ' αυτή τη πόλη ευτυχώς όλοι γνωριζόμαστε καλά και τα πλυντήρια δεν έχουν τύχη.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Η οικογένεια Παπαδουκάκη ευχαριστεί...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος «τον ύπνο του δικαίου...»

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Νεκρός άνδρας βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Η πόλη απαιτεί απαντήσεις κύριε Βούρο...

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 8ου δημοτικού- Ποιο τμήμα κλείνει

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες
Xρήστης: Μystery train
Η σημερινή διοίκηση, με τους φανερούς και «κρυφούς» συμπαίκτες της, έφτασε στα όριά της. Οι ασχολούμενοι χρόνια με την τοπική πολιτική σκηνή...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λοιπόν αγαπητά μου φιλαράκια ,έχετε διαβάσει τα > του Νίκου Τσιφόρου .Το συνιστώ το βιβλίο ανεπιφύλακτα . Θα κάνετε καινούργιο συκώτι απο τ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: NIKOS C.
Ρουλη κακως το παλευεις. Ολοι μπορουν να γινουν και να ξαναγινουν δημαρχοι. Εσυ εχεις τελειωσει. Πρωτα απο το κομμα σου και μετα απο τη πολη...

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωραία ! Άντε λοιπόν μαζέψτε τον κόσμο .Τί κάθεστε και μονολογείτε ! Μήπως πάλι μιλάμε για φρού φρού και αρώματα ? Ωραία η ατάκα σας .Περιμέν...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μήπως πρέπει κάποιος να μαζέψει τον κόσμο κάπου ,πχ Πνευματικό Κέντρο ΄'και να μας τα πείτε όλα αυτά με το Νι και με το Σίγμα ? Έτσι για να ...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όχι κύριοι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .Για τους εν ενεργεία δημοτικούς άρχοντες κανένα σχόλιο .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αφού δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως γράφτηκε και δηλώθηκε ,γιατί οι υπόλοιποι συμμετέχουν? Δηλαδή ο Νόμος (ποιός είναι ?) είναι μέν "παράνομος"' αλλά...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 19/02/2021 14:39 Πράγματι! Της συμφοράς! Όπως και τα αφηγήματα του Γεωργαλά που μηρυκάζεις....

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πρώτον ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του διαλόγου- εγώ ευθύνομαι που άργησα να ανεβάσω σχόλια, αλλά αυτόν τον καιρό... τέλος πάντων αφήστ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Καλά σου γράφει ο Ανώνυμος (17/02/2021 23:18) κυρ-Διαμαντή. Υπερασπίζεσαι όσους είναι εναντίον της ΕΣΣΔ παραβλέποντας ότι ολόκληροι λαοί τη...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διαβάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, λέτε αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, να έριξαν τις μολότωφ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Λιγνά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Στο σύμπαν του καρακαηδόνα όλα ονειρεμένα σαν παραμύθι
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε ένα ημιθανές τοπικό σάϊτ, από αυτά που τους ρίχνεις κάνα κλικ από λύπηση μπας και δουν κάναν αναγνώστη, τον τίτλο...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
(συνέχεια) Η διαφορά είναι και αντιληπτή και τεράστια. Αρκεί να μεταφέρει την φράση στις συνθήκες του εμφυλίου και να επιχειρήσει να δει τι ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/02/2021 20:58) Διαφωνούμε αγαπητέ και μάλιστα αρκετά (αν και προτιμώ το έχουμε διαφορετικές απόψεις και οπτική)....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©