Δύναμη Πολιτών: Κύριε Βούρο, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

Δημοσιεύτηκε στις 30/04/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  8 σχόλια

Λάβαμε από τη Δύναμη Πολιτών την παρακάτω απαντητική επιστολή στον δήμαρχο: 

 

*****

 

Κύριε Βούρο, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

 

Ο κ. Βούρος πριν λίγες μέρες εξέδωσε ένα κείμενο με τον τίτλο «επιστολή στους δημότες», μέσα από το οποίο κατηγορεί οποιονδήποτε του ασκεί κριτική με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ειδική μνεία μάλιστα επεφύλαξε στον επικεφαλής της παράταξής μας και πρώην δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο, κατηγορώντας τον για τα πιο απίθανα πράγματα. Αντιπαρερχόμενοι την πρόκληση να απαντήσουμε στο επίπεδο του κ. Βούρου, θα μιλήσουμε με γεγονότα και ειδικά με αυτά που αφορούν στους πολίτες και την καθημερινότητά τους στην πόλη μας.

 

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο κ. Βούρος εξελέγη στο δημαρχιακό θώκο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, παρά τις χιλιάδες φωτογραφίες και τα δεκάδες δελτία τύπου που έχει βγάλει, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάποια καινούρια ιδέα ή πρόταση για το μέλλον του Δήμου μας, αλλά πασχίζει να ολοκληρώσει αυτά που εμείς σχεδιάσαμε και προγραμματίσαμε για το Δήμο:

 

- Το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο, σημαντικότατο έργο υποδομής για την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας που ξεκίνησε το 2017 και αναμενόταν (βάσει της σύμβασης) να έχει παραδοθεί το Γενάρη του 2020 και να λειτουργήσει με το νέο σχολικό έτος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, χωρίς κανείς από τη δημοτική αρχή να έχει δείξει το πραγματικό ενδιαφέρον.

 

 - Η ανάπλαση του στρατιωτικού εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα, έργο που σχεδιάστηκε από εμάς και έλαβε χρηματοδότηση 2.1 εκ ευρώ, ψυχορραγεί λόγω παρατυπιών που επανειλημμένα έχουν θέσει η αντιπολίτευση και υπάλληλοι του Δήμου.

 

- Τα 10.3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αφήσαμε στο Δήμο ως «προίκα» από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αγορά οικοπέδου, τη δημιουργία Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και την αγορά κινητού πράσινου σημείου, λιμνάζουν ανεκμετάλλευτα, αφού δεν έχει γίνει ουδεμία ενέργεια για την αξιοποίησή τους.

 

- Η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων κατά μήκος της Εθνικής Οδού, έργο που σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου, αδειοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είναι ακόμη παγωμένη και ουδείς από τη σημερινή διοίκηση ασχολείται για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος.

 

 - Το αντιπλημμυρικό έργο στην οδό Σκρα, έργο που ο σχεδιασμός του ξεκίνησε επί της θητείας του κ. Κόντου και ολοκληρώθηκε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής με την εκπόνηση των μελετών και τη διενέργεια διαγωνισμού ύψους 3.7 εκ. ευρώ, έχει αφεθεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

 

- Η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης, η οποία πήρε περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και να εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μειώνει το κόστος του φωτισμού για το δημότη κατά 50%, αντί να ολοκληρωθεί με δημοπράτηση,  μπήκε στο συρτάρι και επελέγη η λύση της απευθείας ανάθεσης νέας μελέτης…

 

- Η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου, που  λύνει σοβαρά κυκλοφοριακά ζητήματα στην περιοχή των Απομάχων, στη συμβολή Πίνδου και Σοφούλη όπου συμβαίνουν συχνά ατυχήματα και δυστυχήματα, στα φανάρια του «Βλάχου» στη Δεκελείας και στη Βρυούλων, έχει μπει και αυτή στο συρτάρι, αφού για τη σημερινή αρχή οι προτεραιότητες είναι άλλες.

 

 - Το πρωτότυπο και καινοτόμο Σχέδιο Βιώσιμης και Αστικής Κινητικότητας, το οποίο εκπόνησε και σχεδίαζε να υλοποιήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή για να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αναβαθμίσει σημαντικό τμήμα των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, μάλλον είναι άγνωστες λέξεις για τον κ. Βούρο.

 

 - Η ασφαλτόστρωση, ύψους 800.000 ευρώ, η σύμβαση της οποίας υπογράφηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά πήρε και 3η παράταση χωρίς κανένα λόγο και αιτία.

 

 - Η ολοκληρωμένη μελέτη που έγινε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη δημιουργία σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού στην πλατεία Μουστακλή στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου ο Δήμος να σταματήσει να πληρώνει ενοίκιο για ένα γερασμένο κτίριο, όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί σε κάποιο δημόσιο φορέα για να λάβει χρηματοδότηση, αλλά αντίθετα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Βούρος ετοιμάζεται να την ακυρώσει.

 

 - Η ολοκληρωμένη μελέτη που έγινε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη δημιουργία νέου ΚΑΠΗ, όχι μόνο δεν έχει τύχει κανενός ενδιαφέροντος, αλλά  βρίσκεται και αυτή ξεχασμένη από μία δημοτική αρχή χωρίς κανένα όραμα και σχέδιο για την πόλη.

 

 - Η ανάπλαση της πλατείας της Αγίας Μαρίνας και του πάρκου Τουραλί στους Απομάχους, έργο που καταψήφισαν στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής ως αντιπολίτευση, όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί καν διαγωνισμός…

 

Αυτά και πολλά άλλα θα όφειλαν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής της σημερινής δημοτικής αρχής. Αντίθετα, αποτελεί πια κοινή ομολογία ότι αυτή η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις δημόσιες σχέσεις και την εικόνα της, καθώς και για τις εξυπηρετήσεις σε «ημέτερους», τη στιγμή που το παραγόμενο έργο για τα προβλήματα της πόλης και των δημοτών είναι μηδαμινό.

 

 Ως Δύναμη πολιτών, όπως κάναμε και πριν λίγο καιρό με τις προτάσεις ανακούφισης των πολιτών και των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία (τις οποίες ο κ. Βούρος αγνόησε επιδεικτικά, όπως και κάθε άλλη πρόταση της αντιπολίτευσης), θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν στην πόλη. Δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματά τους, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και ασκώντας έλεγχο στα πεπραγμένα της διοίκησης. Ίσως ο κ. Βούρος να νομίζει ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που παρουσιάζουν οι συνεργάτες του, που πληρώνονται με τα χρήματα των δημοτών, στις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατέχουν. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και αυτό το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι πολίτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Κουράζεστε εύκολα, κύριε δήμαρχε...

 

Κορονοϊός: Απίστευτη ανευθυνότητα Βούρου - Λειτουργεί «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της κυβέρνησης»

 

Ως πότε ο κ.Βούρος θα κρύβει την πραγματικότητα από τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες;

 

Ένας δήμαρχος με πορεία ασύμβατη προς την πόλη

 

Θλιβερές κουτοπονηριές μέσα στην κρίση...

 

Ή παπάς, ή ζευγάς: Ώρα να διαλέξει

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Αυτό που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει ο Βούρος για τον κορονοϊό

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα 

 

Γράψτε την άποψή σας

Marcus (30/04/2020 21:56)

Γιάννη Βούρο, ιδού το μεγαλείο σου! Έκανες ακόμη και τους... ήρωες της φακής να πιστεύουν ότι προσφέρανε σοβαρό έργο στην πόλη επί της δικής τους θητείας και να προσπαθούν να πείσουν και κάποιους (ανίδεους) συμπολίτες μας περί αυτού.

Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ, άλλος δε θα μπορούσε να τους δώσει ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ την ελπίδα ότι έχουν την παραμικρή πιθανότητα να ξαναβγούν πρώτος συνδυασμός στην πόλη. Όχι ότι θα γίνει αυτό, αλλά λέμε τώρα....

τα παραλέτε (30/04/2020 23:13)

Αυτή την ανακοίνωση την έβγαλαν σε ποιό τσιπουράδικο;
Ρωτάω, γιατί έχω ακούσει ότι τα μαγαζιά είναι κλειστά.

Και εσείςι βρε κακομοίρηδες νύχτα φύγατε, ποιό έργο λέτε;
Καταβρόμικη ήταν η πόλη και με σας.
Τα ξεχάσατε;

Ανώνυμος (01/05/2020 17:14)

Αν και δεν τους ψήφισα ούτε το 2014 ούτε πέρσι, οφείλω να πω ότι είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε στη πόλη ενεργή και ουσιαστική αντιπολίτευση. Κάποια στιγμή όλα ωριμάζουν και μάλλον ωρίμασε κι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και της υπόλοιπης ,πλην ΚΚΕ ,αριστεράς.

Ανωνυμος (02/05/2020 15:30)

@17.14
......μάλλον ωρίμασε η παράταξη του Σύριζα και της υπολοιπης πλην ΚΚΕ αριστεράς!
Το ΚΚΕ δεν ωρίμασε;
Ποια είναι η υπόλοιπη αριστερά που μαζί με τον (αριστερό) Σύριζα ωρίμασε;
Πώς ωριμάζει μια παράταξη η ένα κόμμα;
Τώρα που ωρίμασε προφανώς θα τον ψηφίσεις;
Μήπως είσαι Σύριζα και ντρέπεσαι να το πεις;
Μήπως είσαι νεοδημοκρατης και βλέπεις ότι η πολιτική του Σύριζα πλησιάζει την ιδεολογία σου;
Μήπως το μυαλό σου πάσχει από πολιτικό αχταρμα;

Ανώνυμος (03/05/2020 01:44)

Ή δεν κατάλαβες ή εγώ δεν ήμουν σαφής. Λέγοντας "πλην ΚΚΕ" εννοούσα ότι η ΔΠ εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ και την υπόλοιπη αριστερά (ΜΕΡΑ25, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ανένταχτους κλπ). Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

Ανωνυμος (04/05/2020 01:52)

@01.44
Σίγουρα δεν ήσουν σαφής αλλά και τώρα που το διευκρινήσεις πάλι κάτι δεν πάει καλά!
Το κόμμα του Βαρουφάκη δεν είναι αριστερό και ούτε εκπροσωπείται στην πόλη!
Η ΛΑΕ αποκλείεται να εκπροσωπείται από παράταξη που εκπροσωπεί τον Σύριζα !
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ασκεί δριμύτατη κριτική στην ΔΠ !
Ο δε τοπικός Σύριζα είναι " όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"!
Ποιος ωρίμασε και πως , δεν έχω καταλάβει ακόμα, σύμφωνα μέχρι σκεπτικό σου!

Ανώνυμος (04/05/2020 10:13)

Εσύ πάντως είσαι σαφέστατος! Θεωρείς αριστερά μόνο το ΚΚΕ και τίποτε άλλο. Οσο για τη ΔΠ μαλλον δε γνωριζεις την ανθρωπογεωγραφία της ή δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι συνυπάρχουν εντός της όλοι αυτοί που ανέφερα. Μη σου πω ότι έχει και ανένταχτους ΚΚΕ και σε σταναχωρήσω.

Ανωνυμος (04/05/2020 23:18)

@10.13
Εγώ εκτός από το Μερα25 δεν έγραψα για καμμία άλλη παράταξη ότι δεν είναι αριστερή!
Εξάλλου όπως έλεγε και ο Γ. Τσαρούχης στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!
Έγραψα ότι αυτές οι παρατάξεις είναι σε πολιτική κόντρα γι'αυτό και βρέθηκαν 10 δημοτικοί σύμβουλοι την προηγούμενη περίοδο από την ΔΠ που παραιτήθηκαν!
Η ανθρωπογεωγραφία στην οποία αναφέρεσαι είναι στα λόγια! Και από λόγια άλλο τίποτα!
Ο Γιάννος ο Παπαντωνίου ήταν βέρος σοσιαλιστής και το φώναζε! Ο Κατρουγκαλος διατυμπανίζει ότι είναι κομμουνιστής! Ε και; Όσο για τον Σύριζα , ότι ναναι! Δύο μέλη του τοπικού Σύριζα...το ένα μέλος της ΔΠ και πρωην αντιδήμαρχος, στηρίζει ΔΠ! Το άλλο πρώην δ.συμβουλος επιτίθεται στην ΔΠ με κάθε ευκαιρία! Πώς το εξηγείς;
Τώρα αυτό με τους ανένταχτους ΚΚΕ που βρίσκονται στους κόλπους της ΔΠ είναι τουλάχιστον αστείο!
Η δεν γνωρίζεις τι πρεσβεύουν οι παρατάξεις η τρολαρεις! Δεν απαντάς όμως.......Πως ωριμάζει μια παράταξη;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Καρέ - καρέ η ληστεία στο σούπερ μάρκετ της Πίνδου (video)

Ούτε στο κέντρο της πόλης δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις...

Μέτρα ανακούφισης όσων επλήγησαν ζητεί η Δύναμη Πολιτών

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα

Δύναμη Πολιτών: «Βάρος η λειτουργία παιδικών σταθμών για τη διοίκηση Βούρου»

Με 18 ψήφους εγκρίθηκε η συνεργασία Δήμου Μητρόπολης για νέο βρεφονηπιακό σταθμό

Δείτε LIVE τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από την «Αλήθεια» - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εδώ

Ε, ρε, Ζεφύρι που σας χρειάζεται...

Σήμερα είναι 19 Μαΐου. Δεν ξεχνώ...

Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη - Θα είναι (ελπίζω...) παρούσα «Η Αλήθεια»

Να, εδώ, τα λέμε «μεταξύ μας»

Πριν κουνήσετε το δάκτυλο, μήπως πρέπει να κοιτάξετε λίγο στον καθρέφτη κύριε Κωνσταντινίδη;

Αναστασία Καγκάνη - Πατίλη

Ούτε ο πεζόδρομος του Άλσους σταματά τον «σερίφη από τα Lidl» - Δεν ασχολείται ο Βούρος

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον βρεφονηπιακό σταθμό στο πάρκο Μουστακλή

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ίσως το χειρότερο πράγμα που έχει ειπωθεί ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τη διοίκηση Βούρου

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα

«Δήμαρχος» από την ανάποδη - «Σερίφης» από τα Lidl...

Η παράλυτη διοίκηση κατέρρευσε στο δημοτικό συμβούλιο - Παράνομα δεν επιτρέπει να το παρακολουθούμε

Πριν κουνήσετε το δάκτυλο, μήπως πρέπει να κοιτάξετε λίγο στον καθρέφτη κύριε Κωνσταντινίδη;

Ούτε ο πεζόδρομος του Άλσους σταματά τον «σερίφη από τα Lidl» - Δεν ασχολείται ο Βούρος

Οι «ζυμώσεις» στο δημοτικό συμβούλιο συνεχίζονται: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Σοφία Αλεφραγκή

Με 18 ψήφους εγκρίθηκε η συνεργασία Δήμου Μητρόπολης για νέο βρεφονηπιακό σταθμό

Τομπούλογλου προς Αλεφραγκή: «Με χρήμα παίρνεται η καρδιά κι αποτιμάται ο φίλος»

Δείτε LIVE τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από την «Αλήθεια» - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εδώ

Ο Μπάμπης...

Ακόμα και την Εκκλησία κάνει πεδίο ανόητης αντιπαράθεσης το τοπικό δημοτικό κατεστημένο

Αναστασία Καγκάνη - Πατίλη

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την «αήθη επίθεση» του αντιδημάρχου Οικονομικών Τάφα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Ανώνυμος
Ποια μεγάλη νίκη; Δεν φτάνει που δεν κόβετε τα χόρτα τα καπνίζετε κιόλας....

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: @ Δημοτης (27/05/2020 18:45)
Η ΑΕΚοφροσύνη και ο αντιβασιλοπουλισμός δεν μπορούν να καλύψουν την ολική ανικανότητα της πιο άχρηστης διοίκησης. Είστε η ντροπή της Νέας Φι...

Ούτε στο κέντρο της πόλης δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις...
Xρήστης: ΦιλΧαλ
Για το ξεκαρδιστικο δελτιο τυπου (λεμε τωρα) με τα χορτα που μεγαλωνουν φετος νωριτερα δεν θα γραψετε τιποτα? ...

Ούτε στο κέντρο της πόλης δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις...
Xρήστης: Giannisnf
Είσαστε λιγάκοι υπερβολικοί και προκατειλημμένοι! Εγώ τέτοια ασφάλεια με τόσες διαβάσεις στο δήμο δεν έχω ξαναζήσει! Βέβαια δεν είπαν που τι...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Fuego
@18:45 Ρούλης ξεΡούλης, εσείς μια φορά έχετε τελειώσει πριν αρχίσετε. Δεν είναι κάθε μέρα τ`Α`Γιαννιού....

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: τα παραλέτε
@ Δημοτης (27/05/2020 18:45) Πολύ ωραία τα λες. Μόνο να προσέχεις όταν περνάς δίπλα από κάδο μη κολλήσεις κανένα λοιμώδες νόσημα. Α, πούσαι ...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Δημοτης
Σε λιγο συμπληρωνεται ενας χρονος απο την μεγαλη νικη που εστειλε στον καδο των αχρηστων την βασιλοπουλικη χολερα.Σε τρια χρονακια που θα ξα...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Ανωνυμος
Επειδή δεν είναι καθόλου δύσκολο στους "δικούς"μας που έχουν μεγάλα χρέη να κάνουμε αλχημείες και να τα διαγράφουμε έχετε ψάξει εάν ΣΗΜΕΡΑ ε...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: "Τζογαδόρος"
Τί σου κάνει τόση εντύπωση Διαμαντή ;; Εδώ χρωστάνε εκατομμύρια των εκατομμυρίων πρωθυπουργοί και υπουργοί και "εμείς" θα κολλήσουμε τώρα ...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Giannisnf
Ε καλά τα πούνε δεν τα πούμε σάμπως θα ξαναβγούνε; ...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: #erxetai_tsounami
@Δημοτης (26/05/2020 13:15) 7 στους 10 δεν τον ψήφισαν. Φαντάσου τώρα μετά από 8 μηνες συνεχών λαθών!...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Αυτή είναι η απάντηση του "στρατού" του δημάρχου; "Εκλεγήκαμε, γι αυτό σκάστε;" Ε, θυμίζω ότι αυτό ακριβώς έλεγε το 1933 και ο Αδόλφος Χ...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Δημοτης
Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Β' Κυριακή Τελευταία ενημέρωση - Ενσωμάτωση 100,00 Συμμετοχή 47,43 Άκυρα/Λευκά 4,69 Ποσοστό Έδρες Βούρο...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: Giannisnf
Ας με λένε δημαρχίνα κι ας πεθαίνω απ την πείνα! ...

Πόθεν Έσχες Βούρου: Χρωστά μισό εκατομμύριο στο δημόσιο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ εκατομμύριο σε τράπεζα
Xρήστης: ανώνυμος
Κανονικά οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να βάλουν κάτι τις να το βοηθήσουμε το παιδί να ξεχρεώσει. Ξεκινάω εγώ με 2,5 ευρω. Πες τε μου πού να ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©