Δύναμη Πολιτών: Κύριε Βούρο, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

Δημοσιεύτηκε στις 30/04/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  8 σχόλια

Λάβαμε από τη Δύναμη Πολιτών την παρακάτω απαντητική επιστολή στον δήμαρχο: 

 

*****

 

Κύριε Βούρο, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

 

Ο κ. Βούρος πριν λίγες μέρες εξέδωσε ένα κείμενο με τον τίτλο «επιστολή στους δημότες», μέσα από το οποίο κατηγορεί οποιονδήποτε του ασκεί κριτική με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ειδική μνεία μάλιστα επεφύλαξε στον επικεφαλής της παράταξής μας και πρώην δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο, κατηγορώντας τον για τα πιο απίθανα πράγματα. Αντιπαρερχόμενοι την πρόκληση να απαντήσουμε στο επίπεδο του κ. Βούρου, θα μιλήσουμε με γεγονότα και ειδικά με αυτά που αφορούν στους πολίτες και την καθημερινότητά τους στην πόλη μας.

 

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο κ. Βούρος εξελέγη στο δημαρχιακό θώκο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, παρά τις χιλιάδες φωτογραφίες και τα δεκάδες δελτία τύπου που έχει βγάλει, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάποια καινούρια ιδέα ή πρόταση για το μέλλον του Δήμου μας, αλλά πασχίζει να ολοκληρώσει αυτά που εμείς σχεδιάσαμε και προγραμματίσαμε για το Δήμο:

 

- Το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο, σημαντικότατο έργο υποδομής για την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας που ξεκίνησε το 2017 και αναμενόταν (βάσει της σύμβασης) να έχει παραδοθεί το Γενάρη του 2020 και να λειτουργήσει με το νέο σχολικό έτος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, χωρίς κανείς από τη δημοτική αρχή να έχει δείξει το πραγματικό ενδιαφέρον.

 

 - Η ανάπλαση του στρατιωτικού εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα, έργο που σχεδιάστηκε από εμάς και έλαβε χρηματοδότηση 2.1 εκ ευρώ, ψυχορραγεί λόγω παρατυπιών που επανειλημμένα έχουν θέσει η αντιπολίτευση και υπάλληλοι του Δήμου.

 

- Τα 10.3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αφήσαμε στο Δήμο ως «προίκα» από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αγορά οικοπέδου, τη δημιουργία Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και την αγορά κινητού πράσινου σημείου, λιμνάζουν ανεκμετάλλευτα, αφού δεν έχει γίνει ουδεμία ενέργεια για την αξιοποίησή τους.

 

- Η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων κατά μήκος της Εθνικής Οδού, έργο που σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου, αδειοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είναι ακόμη παγωμένη και ουδείς από τη σημερινή διοίκηση ασχολείται για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος.

 

 - Το αντιπλημμυρικό έργο στην οδό Σκρα, έργο που ο σχεδιασμός του ξεκίνησε επί της θητείας του κ. Κόντου και ολοκληρώθηκε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής με την εκπόνηση των μελετών και τη διενέργεια διαγωνισμού ύψους 3.7 εκ. ευρώ, έχει αφεθεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

 

- Η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης, η οποία πήρε περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και να εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μειώνει το κόστος του φωτισμού για το δημότη κατά 50%, αντί να ολοκληρωθεί με δημοπράτηση,  μπήκε στο συρτάρι και επελέγη η λύση της απευθείας ανάθεσης νέας μελέτης…

 

- Η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου, που  λύνει σοβαρά κυκλοφοριακά ζητήματα στην περιοχή των Απομάχων, στη συμβολή Πίνδου και Σοφούλη όπου συμβαίνουν συχνά ατυχήματα και δυστυχήματα, στα φανάρια του «Βλάχου» στη Δεκελείας και στη Βρυούλων, έχει μπει και αυτή στο συρτάρι, αφού για τη σημερινή αρχή οι προτεραιότητες είναι άλλες.

 

 - Το πρωτότυπο και καινοτόμο Σχέδιο Βιώσιμης και Αστικής Κινητικότητας, το οποίο εκπόνησε και σχεδίαζε να υλοποιήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή για να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αναβαθμίσει σημαντικό τμήμα των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, μάλλον είναι άγνωστες λέξεις για τον κ. Βούρο.

 

 - Η ασφαλτόστρωση, ύψους 800.000 ευρώ, η σύμβαση της οποίας υπογράφηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά πήρε και 3η παράταση χωρίς κανένα λόγο και αιτία.

 

 - Η ολοκληρωμένη μελέτη που έγινε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη δημιουργία σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού στην πλατεία Μουστακλή στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου ο Δήμος να σταματήσει να πληρώνει ενοίκιο για ένα γερασμένο κτίριο, όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί σε κάποιο δημόσιο φορέα για να λάβει χρηματοδότηση, αλλά αντίθετα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. Βούρος ετοιμάζεται να την ακυρώσει.

 

 - Η ολοκληρωμένη μελέτη που έγινε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη δημιουργία νέου ΚΑΠΗ, όχι μόνο δεν έχει τύχει κανενός ενδιαφέροντος, αλλά  βρίσκεται και αυτή ξεχασμένη από μία δημοτική αρχή χωρίς κανένα όραμα και σχέδιο για την πόλη.

 

 - Η ανάπλαση της πλατείας της Αγίας Μαρίνας και του πάρκου Τουραλί στους Απομάχους, έργο που καταψήφισαν στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής ως αντιπολίτευση, όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει, αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί καν διαγωνισμός…

 

Αυτά και πολλά άλλα θα όφειλαν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής της σημερινής δημοτικής αρχής. Αντίθετα, αποτελεί πια κοινή ομολογία ότι αυτή η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις δημόσιες σχέσεις και την εικόνα της, καθώς και για τις εξυπηρετήσεις σε «ημέτερους», τη στιγμή που το παραγόμενο έργο για τα προβλήματα της πόλης και των δημοτών είναι μηδαμινό.

 

 Ως Δύναμη πολιτών, όπως κάναμε και πριν λίγο καιρό με τις προτάσεις ανακούφισης των πολιτών και των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία (τις οποίες ο κ. Βούρος αγνόησε επιδεικτικά, όπως και κάθε άλλη πρόταση της αντιπολίτευσης), θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν στην πόλη. Δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματά τους, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και ασκώντας έλεγχο στα πεπραγμένα της διοίκησης. Ίσως ο κ. Βούρος να νομίζει ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που παρουσιάζουν οι συνεργάτες του, που πληρώνονται με τα χρήματα των δημοτών, στις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατέχουν. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και αυτό το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι πολίτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Κουράζεστε εύκολα, κύριε δήμαρχε...

 

Κορονοϊός: Απίστευτη ανευθυνότητα Βούρου - Λειτουργεί «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της κυβέρνησης»

 

Ως πότε ο κ.Βούρος θα κρύβει την πραγματικότητα από τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες;

 

Ένας δήμαρχος με πορεία ασύμβατη προς την πόλη

 

Θλιβερές κουτοπονηριές μέσα στην κρίση...

 

Ή παπάς, ή ζευγάς: Ώρα να διαλέξει

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Αυτό που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει ο Βούρος για τον κορονοϊό

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα 

 

Γράψτε την άποψή σας

Marcus (30/04/2020 21:56)

Γιάννη Βούρο, ιδού το μεγαλείο σου! Έκανες ακόμη και τους... ήρωες της φακής να πιστεύουν ότι προσφέρανε σοβαρό έργο στην πόλη επί της δικής τους θητείας και να προσπαθούν να πείσουν και κάποιους (ανίδεους) συμπολίτες μας περί αυτού.

Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ, άλλος δε θα μπορούσε να τους δώσει ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ την ελπίδα ότι έχουν την παραμικρή πιθανότητα να ξαναβγούν πρώτος συνδυασμός στην πόλη. Όχι ότι θα γίνει αυτό, αλλά λέμε τώρα....

τα παραλέτε (30/04/2020 23:13)

Αυτή την ανακοίνωση την έβγαλαν σε ποιό τσιπουράδικο;
Ρωτάω, γιατί έχω ακούσει ότι τα μαγαζιά είναι κλειστά.

Και εσείςι βρε κακομοίρηδες νύχτα φύγατε, ποιό έργο λέτε;
Καταβρόμικη ήταν η πόλη και με σας.
Τα ξεχάσατε;

Ανώνυμος (01/05/2020 17:14)

Αν και δεν τους ψήφισα ούτε το 2014 ούτε πέρσι, οφείλω να πω ότι είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε στη πόλη ενεργή και ουσιαστική αντιπολίτευση. Κάποια στιγμή όλα ωριμάζουν και μάλλον ωρίμασε κι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και της υπόλοιπης ,πλην ΚΚΕ ,αριστεράς.

Ανωνυμος (02/05/2020 15:30)

@17.14
......μάλλον ωρίμασε η παράταξη του Σύριζα και της υπολοιπης πλην ΚΚΕ αριστεράς!
Το ΚΚΕ δεν ωρίμασε;
Ποια είναι η υπόλοιπη αριστερά που μαζί με τον (αριστερό) Σύριζα ωρίμασε;
Πώς ωριμάζει μια παράταξη η ένα κόμμα;
Τώρα που ωρίμασε προφανώς θα τον ψηφίσεις;
Μήπως είσαι Σύριζα και ντρέπεσαι να το πεις;
Μήπως είσαι νεοδημοκρατης και βλέπεις ότι η πολιτική του Σύριζα πλησιάζει την ιδεολογία σου;
Μήπως το μυαλό σου πάσχει από πολιτικό αχταρμα;

Ανώνυμος (03/05/2020 01:44)

Ή δεν κατάλαβες ή εγώ δεν ήμουν σαφής. Λέγοντας "πλην ΚΚΕ" εννοούσα ότι η ΔΠ εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ και την υπόλοιπη αριστερά (ΜΕΡΑ25, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ανένταχτους κλπ). Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

Ανωνυμος (04/05/2020 01:52)

@01.44
Σίγουρα δεν ήσουν σαφής αλλά και τώρα που το διευκρινήσεις πάλι κάτι δεν πάει καλά!
Το κόμμα του Βαρουφάκη δεν είναι αριστερό και ούτε εκπροσωπείται στην πόλη!
Η ΛΑΕ αποκλείεται να εκπροσωπείται από παράταξη που εκπροσωπεί τον Σύριζα !
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ασκεί δριμύτατη κριτική στην ΔΠ !
Ο δε τοπικός Σύριζα είναι " όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"!
Ποιος ωρίμασε και πως , δεν έχω καταλάβει ακόμα, σύμφωνα μέχρι σκεπτικό σου!

Ανώνυμος (04/05/2020 10:13)

Εσύ πάντως είσαι σαφέστατος! Θεωρείς αριστερά μόνο το ΚΚΕ και τίποτε άλλο. Οσο για τη ΔΠ μαλλον δε γνωριζεις την ανθρωπογεωγραφία της ή δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι συνυπάρχουν εντός της όλοι αυτοί που ανέφερα. Μη σου πω ότι έχει και ανένταχτους ΚΚΕ και σε σταναχωρήσω.

Ανωνυμος (04/05/2020 23:18)

@10.13
Εγώ εκτός από το Μερα25 δεν έγραψα για καμμία άλλη παράταξη ότι δεν είναι αριστερή!
Εξάλλου όπως έλεγε και ο Γ. Τσαρούχης στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!
Έγραψα ότι αυτές οι παρατάξεις είναι σε πολιτική κόντρα γι'αυτό και βρέθηκαν 10 δημοτικοί σύμβουλοι την προηγούμενη περίοδο από την ΔΠ που παραιτήθηκαν!
Η ανθρωπογεωγραφία στην οποία αναφέρεσαι είναι στα λόγια! Και από λόγια άλλο τίποτα!
Ο Γιάννος ο Παπαντωνίου ήταν βέρος σοσιαλιστής και το φώναζε! Ο Κατρουγκαλος διατυμπανίζει ότι είναι κομμουνιστής! Ε και; Όσο για τον Σύριζα , ότι ναναι! Δύο μέλη του τοπικού Σύριζα...το ένα μέλος της ΔΠ και πρωην αντιδήμαρχος, στηρίζει ΔΠ! Το άλλο πρώην δ.συμβουλος επιτίθεται στην ΔΠ με κάθε ευκαιρία! Πώς το εξηγείς;
Τώρα αυτό με τους ανένταχτους ΚΚΕ που βρίσκονται στους κόλπους της ΔΠ είναι τουλάχιστον αστείο!
Η δεν γνωρίζεις τι πρεσβεύουν οι παρατάξεις η τρολαρεις! Δεν απαντάς όμως.......Πως ωριμάζει μια παράταξη;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στα 95 του...

Κύριοι της διοίκησης, δώστε επιτέλους μια απάντηση...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή

Την αναβολή του συμβουλίου- λογοδοσία δημάρχου ζητεί η Δύναμη Πολιτών- Γιατί διαφωνούμε

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία

Θέλετε να μας τρελάνετε κύριε δήμαρχε;

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σήμερα Δευτέρα το νέο διαδικτυακό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Έλα, ρε Κώστα, μπαίνεις κι εδώ; Αλήθεια, γαύροι τις φύτεψαν; Φυτέψτε όμως κι εσείς κάτι......

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: Κωστάκη μας διασκεδάζεις με τις μπουρδολογίες σου
@17:53 Απο συνωμοσιολογίες μας έχετε χορτάσει. Χαρακτηριστικό όλων των βλακόμουτρων ολελέδων....

Στα 95 του...
Xρήστης: "ΚΟΥΜνΜΟΥΝΙ"
Σε έχω καταλάβει. Είσαι κρυπτοκομμουνιστης. Εξ ου και η κριτική στον Βουρο...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: Κώστας
@19:46 Ρώτα τους φίλους σου τους γαύρους ποιος τι φύτεψε εκεί... και επίσης ρώτα τα τσακάλια της ελληνικής αστυνομίας πως τις βρήκαν... Δε...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διάβασα εν όψει τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου ότι στο Άλσος φυτεύτηκαν μολοτωφιές......

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: Μία σερενάτα για τη μικρή Ρενάτα
Έχει πολλούς πρωταγωνιστές θεάτρου σκιών εκεί μέσα και συναγωνίζονται. Κορυφαίος όλων πάντως το... "κολλητήρι". Ο... εξωδικάκιας θιασώτης τη...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: Ανώνυμος
Σωστός! Ολόσωστος! Η κατάρα της τοπικής πολιτικής ζωής είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το δημόσιο χώρο. Οι μεν το χρησιμοποιούσαν και για...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Έχουμε δήμαρχο κανονικό κατσαπλιά. Όχι αστεία. Μπουκάρει και χωρίς εισαγγελέα, και χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Το τελευταίο, δηλαδή ...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Πείτε την αλήθεια, κε Σεϊτανίδη. Είχατε πάει κι εσείς για γιόγκα στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο....

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
1. Δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα για γιόγκα. 2. Η διοίκηση μπορεί να αποδείξει ότι ο εν λόγω χώρος χρησιμοποιείτο για γιόγκα; 3. Για ό,τι...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: @ Μόνο ντροπή (08/07/2020 11:21)
Καθε μερα φαινεται το μαυρο προσωπο σας. Λεφτα να μαζευεις εσυ που σε τρια χρονια θα εισαι παλι αεργος....

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει
Xρήστης: ΕΛΛΗ ΚΑΡΑΚΟΥΛΗ
Τιμή που, αναμφισβήτητα, του αξίζει! Για το ήθος του, την ευγένειά του, τη λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία του, την αξιοπρεπή παρουσία του στα ...

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό
Xρήστης: Γερακίνα
Τί ωραία που τα λέτε κυρ. Διαμαντή μου !! "Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξη το λαδοξυδο" που λέει και ο λαός μας !!! Από το πάτε, από κε...

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Ntatsis Konstantinos
Η προθεσμία έχει ήδη παρέλθει (μέχρι τέλος Ιουνίου). Τα υπόλοιπα σχόλια όσο είναι ανώνυμα θα παραμένουν αναπάντητα. Η διόρθωση ας διαλέξει τ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Κώστας
@11:24 Πούλα και πούλο... 26 Ιουλίου προάγγελος του λαμπρού μέλλοντος της περιοχής μας! ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©