Μάρτιος, «όχι μπάλα»

Δημοσιεύτηκε στις 24/02/2020 στην κατηγορία Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα  |  34 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Το πρόβλημα το αντιμετώπισα για μυριοστή φορά: Γράφω μια ανάρτηση για ένα θέμα του δήμου, για μια εκδήλωση της πόλης, για ο,τιδήποτε πέραν του ποδοσφαίρου, και μπαίνουν μέσα οι "έξυπνοι" και διαστρέφουν -δήθεν στο όνομα του ελεύθερου σχολιασμού που έχει καθιερώσει "Η Αλήθεια"- το διάλογο προς την κατεύθυνση της ΑΕΚ.

 

Τελευταίο παράδειγμα: Γράφω για την δορυφοροποίηση Κωνσταντινίδη στο σύστημα εξουσίας Βούρου, και μπαίνει από κάτω ένας αναγνώστης που διακρίνεται για την καλλιέργειά του, όπως θα δείτε, και μου γράφει ένα σχόλιο, ότι πρέπει αυτομάτως ο εκάστοτε προπονητής της ΑΕΚ να γίνεται δήμαρχος της πόλης. Ωραίο αστείο, ευφυές, μη μου πείτε...

 

"Καπάκι" από κάτω ένας αντίθετος, αρχίζει την "απάντηση" στον προηγούμενο, και τον ρωτάει ό,τι θυμάται, όπως λ.χ την υπογειοποίηση κλπ. 

 

Παιδιά, έτσι δουλειά δεν γίνεται. 

 

Αυτό θα σταματήσει εδώ.

 

Από την 1η έως (τουλάχιστον) την 31 Μαρτίου, δηλαδή ΟΛΟ τον επόμενο μήνα, "Η Αλήθεια" ΔΕΝ θα αναρτήσει κανένα σχόλιο με περιεχόμενο την ΑΕΚ, την υπογειοποίηση, και κάθε είδους αθλητικό θέμα που εκτρέπει το διάλογο με άσχετα σχόλια κάτω από οποιαδήποτε ανάρτηση. 

 

"Μάρτιος, όχι μπάλα", λοιπόν, στα σχόλια της Αλήθειας. 

 

Για να το πω στη γλώσσα σας "βγάζουμε κίτρινη κάρτα".

 

Ελπίζω μετά να ηρεμήσετε, για να μην αποβληθείτε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα

 

Γράψτε την άποψή σας

Marcus (24/02/2020 14:38)

Κύριε Σεϊτανίδη, αφού επικροτήσω την απόφασή σας, έχω την αίσθηση ότι πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα θελήσετε ο Μάρτιος να γίνει και Απρίλιος, μετά και Μάϊος, Ιούνιος κτλ κτλ, οπότε και θα αποφασίσετε να κόψετε δια παντός τα, άσχετα, ποδοσφαιρικού περιεχομένου, σχόλια. Αυτό βέβαια μόνο καλύτερη θα κάνει την Αλήθεια....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! (24/02/2020 14:42)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Καιρός ήταν!

Να σταματήσει επιτέλους το κρυφτούλι πίσω από την ΑΕΚοφροσύνη όσων δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με πολιτικά επιχειρήματα στα της πόλης μας.

Να σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η φαιδρότητα να βαφτίζεται αντιΑΕΚτζής όποιος ξεβρακώνει πολιτικά τον part time δήμαρχο και τους περιφερόμενους αυλοκόλακές του, έμμισθους και άμισθους.

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 15:49)

Άρα έχουμε 5-6 μέρες ακόμα για το τέλος του μήνα και την παύση των ποδοσφαιρικών σχολίων!
Γαύρε υπάλληλε έχεις κανένα νέο από τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης των 28;
Έχεις κανένα νέο από τη δίκη του Noor 1;

Ανωνυμος (24/02/2020 16:35)

Η απόφαση είναι ρατσιστική!
Υπάρχει ο γνωστός Κώστας Tasos George αεκαρας και ένα κατεβατο ονόματα που δεν θα έχει πλέον ρόλο ύπαρξης! Τι θα κάνει το παλληκάρι κ Σεϊτανίδη; Πρέπει να υπάρχει ανάμεσα μας για να φαίνεται και η διαφορά!

@Ανωνυμος (24/02/2020 16:35) (24/02/2020 19:21)

Βλαμένο γαυροτρολ οι Αεκτζήδες που γράφουν είναι πολλοί και όχι ένας και έχουν πολλά εναλλακτικά φόρουμ να γράψουν για την ομάδα τους. Δεν θα τους λείψει η Αλήθεια.
Εσένα λυπάμαι που έχεις παραμείνει και γράφεις εδώ και 2 χρόνια μόνος σου κατά της ΑΕΚ και του γηπέδου με πάρα πολλά ονόματα.
Μακάρι ο ψυχίατρος σου να καταφέρει να σε απαλλάξει απο την εμμονή η οποία μας έχει προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Διαμαντή (24/02/2020 19:50)

Αυτό που θέλεις να κάνεις με τους οπαδούς καλό είναι να το κάνεις σε ένα βαθμό και με τα άρθρα για τον Βούρο. Αλλο θέμα το να γράφεις την άποψή σου και να κατακρίνεις τη διοίκηση Βούρου και άλλο το να διαβάζουμε μόνο για τον Βούρο.
Αν νομίζεις ότι έτσι κάνεις καλό στη σελίδα σου κανένα πρόβλημα, εσύ αποφασίζεις. Εγώ σου γράφω φιλικά ότι μόνο καλό δεν κάνεις και πρέπει να το περιορίσεις. Την ίδια σκληρή κριτική να κάνεις αλλά μας ενδιαφέρουν και άλλα θέματα της πόλης,

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 21:58)

@19.50

Γιατί δεν μου έγραψες κάτι παρόμοιο και την εποχή που έγραφα κάθε μέρα για τον Βασιλόπουλο; Πού ήταν τότε η "φιλική" σου διάθεση;

Τότε σου άρεσε, έτσι;

Ενώ τώρα, όχι...

Αν δεν βλέπεις άλλα θέματα στην Αλήθεια, είναι όχι γιατί δεν υπάρχουν, αλλά γιατί ΕΣΥ δεν θέλεις να τα δεις. Άρα δεν είναι δικό μου πρόβλημα, είναι δικό σου.

Τέλος, θα ήθελα κι εσύ και όλοι όσοι με διαβάζουν, να ξέρετε κάτι: Όσο έχω την υγειά μου και τη διάθεση να αφιερώνω χρόνο στην Αλήθεια χωρίς υλικά οφέλη, θα ασκώ κριτική στην εξουσία.

Αν η εξουσία με εμπνέει (λέμε, τώρα) η κριτική μου θα είναι στην κατεύθυνση της βελτίωσης. Αν όχι, θα είναι στην κατεύθυνση της απόδειξης στους αναγνώστες μου ότι η εξουσία αυτή, δεν τους αρμόζει.

Γιατί, όπως έλεγε ένας παλιός του συναφιού μου "δημοσιογραφία είναι να γράφεις ό,τι η εξουσία δεν θέλει να γραφεί. Όλα τα άλλα, είναι δημόσιες σχέσεις"

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 21:58) (25/02/2020 09:08)

Και για τον Βασιλόπουλο το είχες παρακάνει και το είχαν επισημάνει κάποιοι. Αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά αφού το έκανες απο τη μέση της θητείας του παρά το γεγονός ότι το έργο του ήταν απο την πρώτη μέρα σχεδόν ανύπαρκτο και απο την πρώτη μέρα δίχασε την πόλη.
Για τον Βούρο το έκανες πριν καν αναλάβει τη δημαρχία.
Ο απλός κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα κολλήματα του καθένα.
Και αυτό που επαναλαμβάνεις συνέχεια "που ήσασταν τότε όταν εγραφα κατά του Βασιλόπουλου" δεν απευθύνεται στον απλό κόσμο αλλά σε ομάδες εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων.
Αν θες να σε διαβάζουν μόνο τέτοιες ομάδες αποτελούμενες απο λαμόγια και κολλητούς της μιας ή της άλλης παράταξης κανένα πρόβλημα.
Δική σου η σελίδα, εσύ επιλέγεις τους αναγνώστες σου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/02/2020 13:19)

@09.08

Αν και αυτό δεν είναι σχόλιο, είναι παραλήρημα, εν τούτοις θα απαντήσω.

Αυθαίρετα, κάνεις τις απόψεις σου "κοινή εκτίμηση της πόλης". Ξεκαβάλα από το καλάμι. επειδή ΕΣΥ πιστεύεις κάποια πράγματα -δικαίωμά σου- αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι τα πιστεύουν και οι περισσότεροι. Στην πραγματικότητα ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Το "πού ήσουν εσύ όταν έγραφα κατά του Βασιλόοπυλου" απευθύνεται σε όσους μου κάνουν υποδείξεις για το πώς θα κάνω δημοσιογραφία. Εσύ, για παράδειγμα, που μου κάνεις υποδείξεις, πού ήσουν όταν έγραφα κατά του Βασιλόπουλου;

Μην ασχολείσαι με το ποιος με διαβάζει. Όσοι έχετε κατά καιρου΄ς χάσει τον ύπνο σας, το ίδιο παραμύθι λέτε. Καμία πρωτοτυπία, τίποτα.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/02/2020 13:19) (25/02/2020 13:41)

Δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις σε όποιον δεν θέλεις. Αλλά εκτίθεσαι όταν σου μιλάει κάποιος με επιχειρήματα και εσύ μιλάς για παραλήρημα. Αν έγραφαν το ίδιο για τις δικές σου απόψεις θα σου άρεσε;
Και τι ακριβώς είναι παραλήρημα. Το ότι αναφέρω πως δεν έγραφες τίποτα κατά του Βασιλόπουλου στη μισή του θητεία; Ψέματα είναι; Η μήπως δεν μπορώ να έχω τη δική μου άποψη για το τι ενδιαφέρει τον απλό κόσμο; Πρέπει πάντα να συμφωνούμε μαζί σου;
Και έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό το "που ήσουν όταν έγραφα κατά του Βασιλόπουλου". Εδώ ήμουν και τα διάβαζα. Με τα περισσότερα συμφωνούσα και με κάποια διαφωνούσα. Τι ακριβώς ήθελες να κάνω;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/02/2020 14:26)

@13.41

Παραλήρημα είναι- αφού δεν καταλαβαίνεις- να θεωρείς λογικό το διάστημα των δυο χρόνων για μια διοίκηση με επικεφαλής ένα νεαρό (τότε) Φιλαδελφειώτη, να παραβλέπεις όμως ένοχα ότι ο διάδοχός του είχε ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την πόλη, την είχε γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια επί 30 χρόνια. Για να το καυτηριάσω αυτό ΄έπρεπε, ω πραιτωριανέ, να περιμένω δυο χρόνια; Πας καθόλου καλά;

Έτσι, λοιπόν! Όταν έγραφα εναντίον του Βασιλόπουλου τα διάβαζες αλλά δεν διαμαρτυρήθηκες. ΤΩΡΑ θέλεις να κάνεις υποδείξεις. Μάλιστα.

Κάνε τες στον εαυτό σου, λοιπόν. ΝΑΙ, διαφωνούμε, ΝΑΙ έχεις ηθική τυφλωση εάν δεν βλέπεις το ηθικό πρόβλημα ενός ανθρώπου που απαρνήθηκε ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ την πόλη του κι έρχεται να γίνει δήμαρχό της, ΝΑΙ διαφωνούμε και ΝΑΙ εδώ είναι ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ιστότοπος.

tasos (25/02/2020 20:47)

Τυχερός ο γαυροξεφτίλας. Θα γλυτώσει τον Μάρτιο την καζούρα για την υπογειοποίηση για την οποία ρωτάει συνέχεια και που όπως όλα τα υπόλοιπα θα προχωράει κανονικά.

ΑΕΚΑΡΑ (25/02/2020 22:09)

Τουλάχιστον με την μπάλα υπήρχε και κάποιο ενδιαφέρον στα μηνύματα. Τώρα τι θα διαβάζουμε; Τις κατινιές των Βασιλοπουλικών για τον Βούρο και των Βουρικών για τον Βασιλόπουλο; Η μήπως τις ενδοοικογενειακές κόντρες; Βαρεμάρα μέχρι θανάτου.

GeorgeAEK (26/02/2020 09:23)

Δεν χρειάζεται να γράφουμε εδώ για την ΑΕΚ. Δεν είναι αθλητική η σελίδα. Κι αν το κάναμε ήταν λόγο της αντιπαράθεσης με τον Βασιλόπουλο. Και κυρίως γιατί εγώ τουλάχιστον είχα καταλάβει ότι διαβάζουν τη σελίδα ο Αρούλης και τα τσιράκια του.
Με την ευκαιρία να πω ότι άλλος ένας μεγάλος Αεκτζής που έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Κώστας Βουτσάς δεν πρόλαβε να μπει στο γήπεδο λόγο του σιχάματος που διοίκησε τον Δήμο.
Απλά να θυμάται ότι δεν ξεχνάμε.

Δημοτης (26/02/2020 13:27)

Σημερα ειναι ημερα πενθους για ολη την οικογενεια της ΑΕΚ.Αλλος ενας μεγαλος ενωσιτης πεθανε χωρις να προλαβει το γηπεδο εξαιτιας μιας χουφτας αλητηριων που το καθυστερησαν με καθε τροπο.Δεν ξεχναμε και ποτε δεν θα συχωρεσουμε το γεγονος οτι αγαπημενα μας αδελφια φυγαν απο την ζωη χωρις να εκπληρωσουν το ονειρο τους.

Ανώνυμος (26/02/2020 15:43)

@13:27 Το βιολί σου εσύ! Κανονικά! (Αν ήταν το βιολί πουλί, θα το παίζανε πολλοί).

@Ανώνυμος (26/02/2020 15:43) (26/02/2020 17:50)

Εσύ γαυροσίχαμα τι ζόρι τραβάς; Άντε επέστρεψε στη σκουλικότρυπα σου και μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ.

Κώστας (26/02/2020 18:31)

Για όλους αυτούς, για την ORIGINAL του παραδείσου, για τον Κώστα τον Βουτσά, για τον Τσινίτα, για τον Λουδάρο, για τον Λάκη, για τον Μόκα από Πασαλιμάνι, για τον Θέμη από Κρήτη, για τον Αλεξέι... για...για... χιλιάδες άλλους θα ζείτε έναν εφιάλτη... για όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν την Αγιά Σοφιά μας και έφυγαν νωρίς ξεφτίλες υποκινούμενοι... η ΑΕΚΑΡΑ σε δύσκολες στιγμές ξαναγεννιέται και θα σας πατά στο χώμα!!!

Ανωνυμος (26/02/2020 20:33)

Μόνον αηδία μπορούν να προκαλέσουν οι παπαγάλοι του υπαλλήλου δημοσιογραφακου που εκμεταλλεύονται τον θάνατο ενός ανθρώπου για μικροπολιτικα οφέλη!
Με κάθε ευκαιρία δείχνουν ότι εκτός από κεφάλι με αέρα έχουν ψυχή από σκ@@@!

ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ??? (27/02/2020 01:52)

ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ; Έχει κι άλλο ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ;

MONO ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ και να υπόσχονται κι οτι θα μας πατήσουν στο χώμα.

ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.

@ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ??? (27/02/2020 01:52) (27/02/2020 12:08)

Βρωμερό γαυροσκουλίκι εδώ και χρόνια επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καθυστέρηση στο γήπεδο με παράνομες μεθοδεύσεις από παράσιτα σαν εσένα και τα αφεντικά σου.
Και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ κυρίως για τους Αεκτζήδες όπως ο Κώστας Βουτσάς που δεν θα προλάβουν εξαιτίας σας να μπουν έστω για μια φορά στην Αγιά Σοφιά.
Γι αυτό ερυθρόλευκο σίχαμα μην βάζεις στο βρωμόστομα σου τους Αεκτζήδες και τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.
Αποβράσματα σαν εσένα δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνουν οι χαμένες πατρίδες. Μόνο από στημένα και παράγκες καταλαβαίνεις.

@(26/02/2020 20:33) @(27/02/2020 01:52) (27/02/2020 13:03)

Αν είχατε οποιαδήποτε σχέση με την ΑΕΚ θα καταλαβαίνατε τον πόνο των Αεκτζήδων που δεν θα προλάβουν να μπουν στο γήπεδο. Αλλά η σαπίλα την οποία αντιπροσωπεύετε θα σας χαρακτηρίζει μια ζωή.
Και εσάς και την ομάδα σας.

Ανωνυμος (27/02/2020 14:14)

@12.08 Κώστας tasos georgaek Kai park legontas!
Κάθε λίγο αποδεικνύεται ότι εισαι εντελώς καμμένος! Αν επιτραπούν τα "μαλακά" δεν θα έχεις κανέναν ανάγκη και θα σε χάσουμε!
Στα καράβια που έρχονταν από την ΜΑσια όλο το πρόβλημα των προσφύγων ήταν αν θα προλάβει ο Μελισσανίδης να φτιάξει το γήπεδο του με λεφτά του κράτους ώστε να μπουν μέσα να δουν Αραούχο και Λιβάδια τους γνωστούς μικρασιάτες!

@(27/02/2020 14:14) (27/02/2020 23:55)

Σου έχω ξαναπεί να μη γράφεις πιωμένος.

@Ανωνυμος (27/02/2020 14:14) (28/02/2020 09:28)

Ούτε το παραμυθάκι που σε έχουν βάλει να λες δεν μπορείς να πεις χρηματοδοτούμενε. Ανάθεμα αν βγάζουν νόημα και αν έχουν σχέση με αυτό που συζητάμε οι ασυναρτησίες και τα ψέματα που γράφεις.
Ανάμεσα στις βλακείες σου θα σταθώ μόνο σε κάτι. Εχουμε εξηγήσει 1000 φορές ότι η όποια χρηματοδότηση του γηπέδου απο την Περιφέρεια προέρχεται απο Ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονταν για αθλητικά έργα και αν δεν δίνονταν απλά θα χάνονταν. Δεν έχει βάλει ούτε ευρώ ο Έλληνας πολίτης. Αντίθετα κάποιοι συμπολίτες μας βρήκαν μεροκάματο και το κράτος εισπράττει και ΦΠΑ.
Δεν το πληρώνει το γήπεδο της ΑΕΚ ο Ελληνικός λαός όπως έκανε με το κλειστό της Πυλαίας του παοκ και το γήπεδο Καραϊσκάκη του γαύρου.
Θα το θυμίζουμε συνέχεια όσο κάποια ζώα επαναλαμβάνουν όλο τις ίδια και τα ίδια εμετικά ψέματα.

Κώστας (28/02/2020 09:56)

Γαύρε υπάλληλε έλα μια βόλτα από Βυζαντινή Γωνιά να τα «συζητήσουμε» όλα τα θέματα μιας και θα κλείσει τα σχόλια ο Διαμαντής σε λίγες μέρες...
Ξεβράκωτος στη Δεκελείας θα γυρίζεις ξέρεις εσύ, όπως παλιά...

@ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ??? (28/02/2020 10:06)

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας απο αυτούς που είχε σαν όνειρο να ζήσει την ατμόσφαιρα της Αγιας Σοφιάς και μου το είχε πει ο ίδιος όταν τον συνάντησα τυχαία πριν 2 χρόνια.
Ο μόνος που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του για να προωθήσει την προπαγάνδα του είσαι εσύ. Λίγο σεβασμό λοιπόν στη μνήμη του και τις επιθυμίες του που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει με ευθύνη άλλων.

Ανώνυμος (28/02/2020 15:00)

@Τρια σχόλια του ενός αεκολε !
Τα έργα της περιφέρειας είναι του Ελληνικού Λαού!
Επειδή όμως είσαι γιδι ο κεσσες σου είπε ότι είναι ευρωπαϊκά κονδύλια και εσύ τον πίστεψες!
Σιγά μην δωσει η ΕΕ ανεξέλεγκτα χρηματα για να δωθουν σε έργα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας!
Ο υπαλληλακος δημοσιογράφος ανάφερε πρωί πρωί για τον "θανόντα που δεν πρόλαβε να μπει στο γήπεδο εξαιτίας των καθυστερήσεων!" Και τσιμπισατε όλα τα γίδια και το αναπαράγετε! Την μεγάλη ευθύνη την έχει ο λαθρεμποραςπου καθυστέρησε να πάρει την ΑΕΚ ρίχνοντας την στην γ εθνική ! Το τσάμπα είναι ο Θεός του!
Αν ξέρω ότι έχεις φάει φασολάδα πρώτα να έρθω στην Β Γ. να σε συναντήσω!
Υ.Γ. Κάνεις άλλος δεν αναφέρθηκε στον θανόντα ηθοποιό εκτός του υπαλληλακου και κάποιου άλλου από Περιστέρι μεριά που όπου μυρίζεται μπικικινι τρέχει!

Hooligan της ΑΕΚ (28/02/2020 15:13)

Εδώ- εδώ- εδώ στα Φιλαδέλφεια...
εδώ θα σας «ξεναγήσουμε» τη μάνα και τα αδέλφια!!

ανάπαυση (28/02/2020 18:46)

στη ψυχή του Βουτσά και ζωή σε όλους.
τόση πώρωση έχεις με ότι κάνει ο μελ. τι ακριβώς έχασε ο βουτσας; και τι εννοείτε ότι όσοι συνοπαδοί σας έχουν απεβιώσει δεν πρόλαβαν το μελισσανίδειο κέντρο του μελ; και τι έχασαν; δηλαδή άμα θα έμπαιναν μέσα θα ζούσαν πιο πολλά χρόνια; στη ζωή απλά πράγματα πρέπει να κάνουμε. Μας βουτάνε τα σπίτια μας μέσω χαρατσιών , πεθαίνουν άνθρωποι επειδή δεν υπάρχουν νοσοκομεία και εσείς χαίρεστε με τη περιουσία του άλλου. ο ερντογάν εισέβαλε με νέο αττίλα στην αοζ, μας πετάει εκατομμύρια λάθροεισβολείς , μας σκοτώνει και εσείς βάζετε πάνω από όλα το παετζίδικο κέντρο ενός πλούσιου το οποίο το έχτισε σε οικόπεδο που δεν του ανήκει. δεν θα κερδίσετε τίποτα. ούτε από το κοκκαλισκάκη δεν κέρδισε κανένας οπαδός.
καλό ταξίδι στον Βουτσά.

@Ανώνυμος (28/02/2020 15:00) (28/02/2020 19:34)

Καλά για τις βρωμιές σου για Κώστα Βουτσά δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο. Έχεις κριθεί ήδη απο όλους.
Τουλάχιστον σίχαμα πριν επαναλάβεις τα βρωμερά ψέματα σου για τα χρήματα του γηπέδου θα μπορούσες να βρεις ένα τρόπο να μάθεις την αλήθεια. Θα μπορούσε η χώρα να έχει απορροφήσει πολλά περισσότερα κονδύλια για αθλητικά έργα αν είχαν τη δυνατότητα πολλές ομάδες να συνεισφέρουν κι αυτές για νέα γήπεδα ή έργα υποδομών.
Και δεν απαντάω σε εσένα. Απαντάω για να ενημερώνεται ο κόσμος. Γιατί εσύ είσαι ένα χρηματοδοτούμενο τίποτα που έχεις ξεφτιλιστεί δεκάδες φορές με τα ψέματα που έχεις πει.

Ανώνυμος (28/02/2020 23:48)

@ Ανώνυμος (28/02/2020 15:00)

Λυπήσου τους ρε φίλε. Μην τους δίνεις άλλο πόνο. Άστους στη νιρβάνα τους. Άκακα είναι τα πρόβατα.

Δημοτης (29/02/2020 11:31)

Ο σιχαμενος απογονος συνεχιζει να πεταει λασπη και να ριχνει χολη.Διαμαντη αν τολμας κανε να μπορουν να σχολιασουν μονο οσοι εχουν προφιλ στο φαισμπουκ κι ετσι θα δουμε αν ειμαστε ενας η πολλοι και το κυριοτερο αν θα τολμησει το γαυροσιχαμα να ξαναγραψει.

Κώστας (29/02/2020 15:07)

Βγαίνει ο ένας ο καθυστερημένος και λέει του παίρνουν το σπίτι...(18:46)
Ο άλλος ο κώλος μελλοντικός κάτοικος Τρούμπας γράφει τα παραμύθια του... (15:00)
Να δούμε που θα καταλήξει η παράνοια τους... ΑΕΚ θα βλέπετε παντού μέχρι και στον ύπνο σας!!
Διαμαντή καλύτερα να κόψεις από 1η Μαρτίου όλους αυτούς τους σιχαμένους αντί-ΑΕΚτζήδες
Και να αφήσεις ελεύθερα τα σχόλια τα δικά μας! ΑΕΚ είσαι και εσύ μην το παίζεις το παιχνίδι τους είναι υπαλληλάκια του χοντρού πρεζέμπορα!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ελπίδα

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης

Ο «Σκλαβενίτης» μοίρασε μπόνους 5 εκατ € στους 25.000 εργαζομένους του

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος

Κορονοϊός: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους εργαζόμενους που θα πάρουν τα 800 ευρώ

Ο Βoύρος ανταποκρίθηκε, προς τιμήν του. Οι υπόλοιποι έμμισθοι της διοίκησης;

Θα δώσει ο κ. Βούρος και η διοίκηση το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού;

Αυτές οι κατηγορίες εντάσσονται στην ομπρέλα προστασίας από τον κορονοϊό

Βασίλης Σεβαστόπουλος

Η διαχείριση του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο «ESTIA ΙΙ» πάει στο υπουργείο Μετανάστευσης

Αιμοδοσία κατα του κορονοϊού, κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Μανώλης Γλέζος

Τώρα μαθαίνετε από το messenger όλα όσα σας ενδιαφέρουν για τον κορονοϊό

Κορονοϊός: Τι πρέπει να προσέχετε στο διαδίκτυο για να μην πέσετε θύμα απάτης

Δημοφιλέστερα άρθρα

Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Τομπούλογλου

Θλιβερές κουτοπονηριές Βούρου, μέσα στην κρίση...

Αποφασίζει και διατάσσει ο Γιάννης Βούρος - Καθαίρεσε Γρετζελιά, όρισε Παπακώστα

Κορονοϊός- Απίστευτη ανευθυνότητα Βούρου: Λειτουργεί «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της κυβέρνησης»!

Κορονοϊός: Η τελευταία προειδοποίηση Μητσοτάκη πριν τη γενική απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Ο κύβος ερρίφθη:Εντός της ημέρας, απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού-Προς νέο διάγγελμα Μητσοτάκη

Κορονοϊός - απαγόρευση κυκλοφορίας: Έντυπο, SMS ή τηλέφωνο για να βγούμε από το σπίτι

Κορονοϊός: Το Σαββατοκύριακο κρίνεται η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας- Μην μπαίνετε στο Άλσος

Τι θα έπρεπε να κάνει η δημοτική Αρχή (ΑΝ ήταν σοβαρή) για τον κορονοϊό

Η αναιτιολόγητη περηφάνεια

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος

Βασίλης Σεβαστόπουλος

Τηλεδιάσκεψη Πατούλη με δημάρχους της Αττικής για τον κορονοϊό

Κορονοϊός: Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το διάγγελμα Μητσοτάκη

Ο Βoύρος ανταποκρίθηκε, προς τιμήν του. Οι υπόλοιποι έμμισθοι της διοίκησης;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.58 Ε όχι και φίλος "σας" ο Διαμαντής. Αν είχα φίλους με το δικό σου IQ θα είχα βουτήξει από το μπαλκόνι......

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης
Xρήστης: ΔΗΜΟΤΗΣ
Ντροπή στο Δήμαρχο και σε όλους τους έμμισθους συνεργάτες του... Μετατρέψτε το site του Δήμου σε site e-food για να δικαιωθεί και ο φίλος μα...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Ανωνυμος
Πολλά σχόλια από έναν και μοναδικό! Πες τα ρε tassos!...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: @15:36
Στην τρύπα σου θα μείνεις και μετά τον Covid-19. Αλλιώς θα ξεπατωθείς σε δημόσια θέα. Με εκτίμηση Θεία Δίκη ...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Κώστας
Μήπως θα έπρεπε να μετονομαστείτε σε Λαϊκή Παραπληροφόρηση; Έχετε γίνει πιο γραφικοί και από τη Σαντορίνη! Στις επόμενες εκλογές ούτε οι σ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: @ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ (03/04/2020 14:01)
Τόσα χρόνια ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουν να πουν τουλάχιστον μία τραγική ιστορία για τα μαύρα χάλια του ΕΣΥ. Και ήρθες τώρα εσύ ρε γελοίε να μας πε...

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
Πολυ σωστη προταση. Επρεπε να το εχουν κανει απο μονοι τους...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Εκδικητής
Ανακοίνωση επιπέδου Αρούλη σε απόγνωση βγαλμένη απο τις πιο λαμπρές ημέρες της αντιγηπεδικής επανάστασης γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες. Μην ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@00.56 Για να υπάρξει δημοκρατία κι ελεύθερος διάλογος, πρέπει πρώτα να υπάρχει ένα ελάχιστο (το ξαναγράφω: ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ψήγμα αυτοσεβασμού κα...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: @#Μένουμε σπίτι# (03/04/2020 15:36)
Και τι κάνετε κλεισμένοι σπίτι αφού δεν μένετε σιωπηλοί εκει στη Λ.Σ.; Ουρλιάζετε απο απόγνωση για τη γηπεδάρα και την υπογειοποίηση που θα ...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: @(03/04/2020 15:36)
Και στο σπίτι θα μείνετε για πάντα μαζί με το αφεντικό σας τον Αρούλη. Ναι το ξεπατώσαμε απο τις βρωμιές το Αλσος με πρώτο τον σταθμό μεταφό...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Nick
Αντε ρε ξεφτίλες που σας έπιασε τώρα ο πόνος για το Άλσος. Το είχατε βουλώσει όλοι όσο το Άλσος ήταν σκουπιδότοπος και χώρος μεταφόρτωσης απ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: Ένας φιλαδελφειώτης
Πολύ εύκολα βγάζετε συμπεράσματα... Αν πράγματι χρωστούσε αυτά τα χρήματα, πως κατάφερε να είναι υποψήφιος; Χρειάζονται φορολογικές ενημερότ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: Anonymous
@14:01 Τι γίνεται στο άλσος ρε νούμερο; Την ανάπλαση του εννοείς; Την αλλαγή της περιοχής μας προς το καλύτερο; Στο ΣΤΕ και γρήγορα... Ε...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Anonymous
Η ανάπλαση της περιοχής συνεχίζεται με νόμιμο τρόπο και άδειες από τους αρμόδιους φορείς! Η καταστροφή του άλσους, οι τριτοκοσμικές εικόνες...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©