Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...

Δημοσιεύτηκε στις 23/02/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  12 σχόλια

Διαβάστε τι έγραψε στα social media ο υποψήφιος δήμαρχος που διεκδίκησε την ψήφο μας ως το δήθεν "καινούργιο" στην τοπική δημοτική μας ζωή, και δεν χάνει ευκαιρία ακόμα και με χοντροκομμένες ανακρίβειες (όπως εν προκειμένω) να υμνεί και να "δοξάζει" τον άνθρωπο που τον έκανε έμμισθο αντιδήμαρχο. 

 

Ο έμμισθος, λοιπόν, αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Κωνσταντινίδης, δείτε τι έγραψε στο facebook για τα ρεζιλίκια της διοίκησης με το θέμα του εργαζομένου στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ (δείτε εδώ το ιστορικό και τα δεδομένα της απίστευτης αυτής γκάφας της διοίκησης Βούρου):

 

*****

 

«Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα με σημαντικές νομικές και πολιτικές προεκτάσεις για πολλούς, μιλάμε επίσης για την απόλυτη δικαίωση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής που υποστήριζε την ανάγκη επαναπροκήρυξης όλων των θέσεων των εργαζομένων με όρους ΑΣΕΠ και όσων είχαμε εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για τον τρόπο και τα κριτήρια προσλήψεων στο πρόγραμμα «Εστία» που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ταυτόχρονα η είδηση αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν και επιμένουν να υποστηρίζουν θερμά την άνευ όρων ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων, επειδή τάχα όλα πήγαιναν καλά… Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρξε, το λιγότερο, μεγάλο έλλειμμα στα δικαιολογητικά που απαιτούνταν για την πρόσληψη στο Πρόγραμμα, όπως όλα αυτά είχαν καθορισθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Άποψή μου είναι ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου που προΐσταται του Προγράμματος είναι ο άμεσος επανέλεγχος όλων των δικαιολογητικών των εργαζομένων και ο εμπλουτισμός τους με πιστοποιητικά ποινικών μητρώων και βεβαιώσεις καλής σωματικής και ψυχικής υγείας. Και πάλι, όμως, πάντα κατά την άποψή μου, εξακολουθεί να είναι απολύτως επιβεβλημένη η αλλαγή της πρόσφατης απόφασης της Κοινωφελούς με σκοπό την επαναπροκήρυξη με όρους διαφάνειας (τύπου ΑΣΕΠ) όλων των θέσεων εργασίας στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ!»

 

*****

 

Πραγματικά αποτελεί μεγάλη απογοήτευση η μετεκλογική παρουσία του Τάσου Κωνσταντινίδη στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Την ώρα που στελέχη της διοίκησης Βούρου μιλούν για "αυτογκόλ", ο κ. Κωνσταντινίδης γίνεται, όπως λέει ο λαός μας, "χαλί να τον πατήσει" ο Γιάννης Βούρος και κάνει λόγο για "απόλυτη δικαίωση" του δημάρχου, κόντρα στο δημόσιο αίσθημα.

 

Ο περυσινός υποψήφιος δήμαρχος, που δεν κατάφερε καν να παρουσιάσει πλήρες ψηφοδέλτιο και απέσπασε μόλις 957 ψήφους (συνολικά, ως συνδυασμός), έχει στρογγυλοκαθήσει στη θέση του εμμίσθου αντιδημάρχου και σε αντάλλαγμα δεν διστάζει να αναφέρει απίστευτες ανακρίβειες (δηλαδή ΨΕΜΜΑΤΑ) προκειμένου να κολακέψει τον άνθρωπο, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει έναν μισθό στο δήμο. Κρίμα, πολύ κρίμα, αλλά από σήμερα ο Τάσος Κωνσταντινίδης θα αντιμετωπίζεται ως αυτό που είναι: Η «ουρά» του Γιάννη Βούρου. 

 

Ανακρίβεια πρώτη

 

Η διοίκηση Βούρου δεν ζήτησε την επαναπροκήρυξη ΟΛΩΝ των θέσεων, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης. Αντίθετα από την επαναπροκήρυξη ΕΞΑΙΡΕΣΕ τους διερμηνείς. Παρεμπιπτόντως ο άνθρωπος που απεδείχθη ότι ενέχεται σε προβλήματα ποινικών ευθυνών, εργαζόταν ΩΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, δηλαδή στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατηγορία που ο κ. Βούρος είχε εξαιρέσει από την πρόταση για επαναπροκήρυξη.

 

Αυτή είναι η... "απόλυτη δικαίωση του δημάρχου" που αναφέρει ο έμμισθος αντιδήμαρχός του.

 

Αυτά όλα ο κ.Κωνσταντινίδης ως αντιδήμαρχος ΟΦΕΙΛΕ να τα γνωρίζει. Εάν λοιπόν δεν πρόκειται για καραμπινάτη άγνοια κι αδιαφορία για τα όσα εξελίσσονται στο δήμο μας από έναν (έμμισθο) αντιδήμαρχο, πρόκειται για χονδροειδές ψέμα, για το οποίο ο κ. Κωνσταντινίδης ΟΦΕΙΛΕΙ εξηγήσεις. Τις περιμένουμε...

 

Ανακρίβεια δεύτερη

 

Οι δήθεν "επιφυλάξεις" της σημερινής διοίκησης για "τον τρόπο και τα κριτήρια προσλήψεων στο ΑΣΕΠ που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη διοίκηση" συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Η διοίκηση Βούρου θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να αλλάξει τους όρους αυτούς, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

 

Αντί να λειτουργήσει λοιπόν ως δημοτικη Αρχή, απλώς "ενοχλείται" από τις αποφάσεις της προηγούμενης, τις οποίες η τωρινή ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ. 

 

Ανακρίβεια τρίτη

 

Γράφει ο κ. Κωνσταντινίδης: «...η είδηση αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν και επιμένουν να υποστηρίζουν θερμά την άνευ όρων ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων».

 

Η πραγματικότητα σας έχει ζαλίσει στους κολάφους κύριε έμμισθε αντιδήμαρχε, αφού ΚΑΙ εδώ διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα: Η διοίκηση την οποία πιστά και ευλαβώς υπηρετείτε ΔΕΝ ζήτησε την επαναπροκήρυξη ΟΛΩΝ των θέσεων. ΕΞΑΙΡΕΣΕ τους διερμηνείς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο άνθρωπος που βαρύνεται πλέον με καταδικαστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

 

Ο κόλαφος έπεσε, αλλά επί της παρειάς της διοίκησης, κύριε έμμισθε αντιδήμαρχε...

 

Ααααχχχ βρε νιότη, πού 'σαι πούλεγες, πως θα γινόταν άλλος...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα

 

Γράψτε την άποψή σας

Marcus (23/02/2020 14:20)

ΟΙΚΤΡΗ απογοήτευση (και) ο Κωνσταντινίδης, θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι με το τέλος της δημαρχίας του θιάσου Βούρου θα μπει απευθείας και αυτός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Απορώ όμως πραγματικά, πώς γίνεται κάποιοι για έναν μισθό να είναι πρόθυμοι να εκτεθούν τόσο πολύ στα μάτια των συνδημοτών τους. Λες και δε θα παραμείνουν στην πόλη μετά τη λήξη της θητείας τους....

Φιλαδέλφεια (23/02/2020 14:50)

Τον ψήφισες; πάντως μας τον πρότεινες αυτόν και τον κοπελουσο προεκλογικά.

Ανώνυμος (23/02/2020 16:17)

@ Φιλαδέλφεια (23/02/2020 14:50)

Εσύ προφανώς είσαι αλάνθαστος.

Προς χρηματοδοτούμενους γλύφτες (23/02/2020 17:27)

Ο Βούρος θα κριθεί από τον τρόπο που θα ολοκληρώσει τα έργα που περιμένει η πόλη και όχι από το ποινικό παρελθόν κάποιου υπαλλήλου ούτε από την αγωνία σας να παραμείνουν στη θεσούλα τους οι βολεμένοι του Αρούλη.
Σας έχει καταλάβει ο κόσμος και σας έχει σιχαθεί.

Καλά να πάθετε (23/02/2020 17:49)

Δεν σας λυπάμαι καθόλου εσάς τους Φιλαδελφειώτες με τα ιδεολογικά σας κολλήματα. Μια ζωή ψηφίζατε Δήμαρχο από ΠΑΣΟΚ μέχρι αριστερά. Όλους τους κολλημένους και τους άχρηστους που δήθεν είχαν προτεραιότητα τον πολίτη και όχι την αποζημίωση τους και το διορισμό κολλητών.
Τέτοια μυαλά έχετε καλά να πάθετε.
Ακόμα και τα σκουπίδια από το Άλσος έπρεπε να έρθει η ΑΕΚ να τα διώξει. Δεν είναι για λύπηση ο κάθε Βούρος και ο κάθε Βασιλόπουλος. Εσείς οι ίδιοι είστε για λύπηση.
ΥΓ. Μας είχατε παραμυθιασει ότι είναι μεγάλος ηγέτης και ο Κωνσταντινίδης προεκλογικά. Με τι προσόντα; Κι αυτός αριστερός ε;

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13)

Λοιπόν έχω μια σοβαρή πρόταση:
Επειδή ο ένας σας βρωμάει, ο άλλος σας ξυνίζει από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ο εκάστοτε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας θα εκτελεί ταυτόχρονα και χρέη Δημάρχου!
Ίσως οι αριστερό-στροφοι εγκέφαλοι θέλουν Πελετίδη αλλά τον πρόλαβαν άλλοι!
Πιστεύω με την ανάληψη καθηκόντων από τον Καρέρα με αντιδήμαρχο τον Αραούχο θα πετάει ο Δήμος!
Υγ. Γελάμε με τα χάλια σας και την κατάντια σας
Υγ2. Οι εγκλωβισμένοι στο τούνελ της αυτοδιοίκησης

ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31)

@ Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13)
"από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ".
Έχουμε μήνα Φεβρουάριο, 24, 2020, του χρόνου ποιον μήνα θα γυρίσει η ΑΕΞΑΡΑ στη φυσική της έδρα;
Θέλω να το σημειώσω.
Να κρατήσει και ο διαχειριστής της ιστοσελίδα το σχόλιο.
Για την υπογειοποίηση έχεις κάποιο νέο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37)

@09.13, @13.31

Βλέπετε που σας λέω; Σε μια ανάρτηση ΚΑΘΑΡΑ για θέμα του δήμου, μπαίνει ο ένας ανεγκέφαλος και γράφει για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ενδιαφέρον της ζωής του, το τόπι, τσιμπάει μετά ο άλλος κι αρχίζει ένας "διάλογος" (ας τον πούμε έτσι...) που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ανάρτηση.

Πόσο ακόμα θα το ανέχομαι αυτό;

Πόσο;

ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37)
Για να επιβιώσουμε σε αυτή την πόλη, πρέπει να απαντάμε με το ίδιο ύφος, με το ίδιο περιεχόμενο, με τον ίδιο στόμφο σε όσους έχουν το όπιο, κύρια ασχολία της ζωής τους.
Ασφαλώς έχετε το δικαίωμα, ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, να μας στείλετε στον αγύριστο.
Αναρωτιέμαι απλά ποιος εκκινεί πάντοτε αυτήν την διαδικασία, ποιος ρίχνει διαρκώς το διάλογο με αγοραίες εκφράσεις και ποιος διαρκώς συκοφαντεί ως χρηματοδοτούμενους όσους κατακρίνουν ή έχουν αντίθετη άποψη.
Διοίκηση χουλιγκάνων γράψατε αλλού.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 16:00)

Γαύρε υπάλληλε έχεις κανένα νέο με την μετακόμιση σου στην Τρούμπα;

@ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31) (24/02/2020 19:31)

Σου έχω εγώ νέα για την υπογειοποίηση. Το σκάψιμο μπροστά απο την παλιά σκεπαστή όπου θα συνδέεται το γήπεδο με τον υπογειο δρόμο συνεχίζεται, Στο μεταξύ μπήκαν και νεες ταμπελες ρυθμισης της κυκλοφορίας. Βρες μια γωνιά να κλάψεις.

@ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41) (24/02/2020 19:36)

Εσύ είσαι απο τους πρώτους που εκκινείς τη διαδικασία και κάνεις όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους γελοίε.
Και έχεις πει εδώ και χρόνια ένα εκατομμύριο ψέματα για τα οποία άλλος στη θέση του θα είχε εξαφανιστεί απο ντροπή.
Προφανώς ένας χρηματοδοτούμενος θα συνέχιζε για το μεροκάματο.
Κρίμα. Τον Μάρτιο δεν θα πληρωθείς.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ελπίδα

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης

Ο «Σκλαβενίτης» μοίρασε μπόνους 5 εκατ € στους 25.000 εργαζομένους του

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος

Κορονοϊός: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους εργαζόμενους που θα πάρουν τα 800 ευρώ

Ο Βoύρος ανταποκρίθηκε, προς τιμήν του. Οι υπόλοιποι έμμισθοι της διοίκησης;

Θα δώσει ο κ. Βούρος και η διοίκηση το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού;

Αυτές οι κατηγορίες εντάσσονται στην ομπρέλα προστασίας από τον κορονοϊό

Βασίλης Σεβαστόπουλος

Η διαχείριση του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο «ESTIA ΙΙ» πάει στο υπουργείο Μετανάστευσης

Αιμοδοσία κατα του κορονοϊού, κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Μανώλης Γλέζος

Τώρα μαθαίνετε από το messenger όλα όσα σας ενδιαφέρουν για τον κορονοϊό

Κορονοϊός: Τι πρέπει να προσέχετε στο διαδίκτυο για να μην πέσετε θύμα απάτης

Δημοφιλέστερα άρθρα

Έφυγε από τη ζωή ο Λάζαρος Τομπούλογλου

Θλιβερές κουτοπονηριές Βούρου, μέσα στην κρίση...

Αποφασίζει και διατάσσει ο Γιάννης Βούρος - Καθαίρεσε Γρετζελιά, όρισε Παπακώστα

Κορονοϊός- Απίστευτη ανευθυνότητα Βούρου: Λειτουργεί «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της κυβέρνησης»!

Κορονοϊός: Η τελευταία προειδοποίηση Μητσοτάκη πριν τη γενική απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Ο κύβος ερρίφθη:Εντός της ημέρας, απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού-Προς νέο διάγγελμα Μητσοτάκη

Κορονοϊός - απαγόρευση κυκλοφορίας: Έντυπο, SMS ή τηλέφωνο για να βγούμε από το σπίτι

Κορονοϊός: Το Σαββατοκύριακο κρίνεται η ολική απαγόρευση κυκλοφορίας- Μην μπαίνετε στο Άλσος

Τι θα έπρεπε να κάνει η δημοτική Αρχή (ΑΝ ήταν σοβαρή) για τον κορονοϊό

Η αναιτιολόγητη περηφάνεια

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος

Βασίλης Σεβαστόπουλος

Τηλεδιάσκεψη Πατούλη με δημάρχους της Αττικής για τον κορονοϊό

Κορονοϊός: Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το διάγγελμα Μητσοτάκη

Ο Βoύρος ανταποκρίθηκε, προς τιμήν του. Οι υπόλοιποι έμμισθοι της διοίκησης;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.58 Ε όχι και φίλος "σας" ο Διαμαντής. Αν είχα φίλους με το δικό σου IQ θα είχα βουτήξει από το μπαλκόνι......

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης
Xρήστης: ΔΗΜΟΤΗΣ
Ντροπή στο Δήμαρχο και σε όλους τους έμμισθους συνεργάτες του... Μετατρέψτε το site του Δήμου σε site e-food για να δικαιωθεί και ο φίλος μα...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Ανωνυμος
Πολλά σχόλια από έναν και μοναδικό! Πες τα ρε tassos!...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: @15:36
Στην τρύπα σου θα μείνεις και μετά τον Covid-19. Αλλιώς θα ξεπατωθείς σε δημόσια θέα. Με εκτίμηση Θεία Δίκη ...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Κώστας
Μήπως θα έπρεπε να μετονομαστείτε σε Λαϊκή Παραπληροφόρηση; Έχετε γίνει πιο γραφικοί και από τη Σαντορίνη! Στις επόμενες εκλογές ούτε οι σ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: @ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ (03/04/2020 14:01)
Τόσα χρόνια ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουν να πουν τουλάχιστον μία τραγική ιστορία για τα μαύρα χάλια του ΕΣΥ. Και ήρθες τώρα εσύ ρε γελοίε να μας πε...

Κύριε δήμαρχε, διευκολύνετε τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις της πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
Πολυ σωστη προταση. Επρεπε να το εχουν κανει απο μονοι τους...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Εκδικητής
Ανακοίνωση επιπέδου Αρούλη σε απόγνωση βγαλμένη απο τις πιο λαμπρές ημέρες της αντιγηπεδικής επανάστασης γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες. Μην ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@00.56 Για να υπάρξει δημοκρατία κι ελεύθερος διάλογος, πρέπει πρώτα να υπάρχει ένα ελάχιστο (το ξαναγράφω: ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ψήγμα αυτοσεβασμού κα...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: @#Μένουμε σπίτι# (03/04/2020 15:36)
Και τι κάνετε κλεισμένοι σπίτι αφού δεν μένετε σιωπηλοί εκει στη Λ.Σ.; Ουρλιάζετε απο απόγνωση για τη γηπεδάρα και την υπογειοποίηση που θα ...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: @(03/04/2020 15:36)
Και στο σπίτι θα μείνετε για πάντα μαζί με το αφεντικό σας τον Αρούλη. Ναι το ξεπατώσαμε απο τις βρωμιές το Αλσος με πρώτο τον σταθμό μεταφό...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Nick
Αντε ρε ξεφτίλες που σας έπιασε τώρα ο πόνος για το Άλσος. Το είχατε βουλώσει όλοι όσο το Άλσος ήταν σκουπιδότοπος και χώρος μεταφόρτωσης απ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: Ένας φιλαδελφειώτης
Πολύ εύκολα βγάζετε συμπεράσματα... Αν πράγματι χρωστούσε αυτά τα χρήματα, πως κατάφερε να είναι υποψήφιος; Χρειάζονται φορολογικές ενημερότ...

Και για την υπόλοιπη διοίκηση ισχύει το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»
Xρήστης: Anonymous
@14:01 Τι γίνεται στο άλσος ρε νούμερο; Την ανάπλαση του εννοείς; Την αλλαγή της περιοχής μας προς το καλύτερο; Στο ΣΤΕ και γρήγορα... Ε...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει αυθαιρεσίες στο Άλσος
Xρήστης: Anonymous
Η ανάπλαση της περιοχής συνεχίζεται με νόμιμο τρόπο και άδειες από τους αρμόδιους φορείς! Η καταστροφή του άλσους, οι τριτοκοσμικές εικόνες...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©