Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...

Δημοσιεύτηκε στις 23/02/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  12 σχόλια

Διαβάστε τι έγραψε στα social media ο υποψήφιος δήμαρχος που διεκδίκησε την ψήφο μας ως το δήθεν "καινούργιο" στην τοπική δημοτική μας ζωή, και δεν χάνει ευκαιρία ακόμα και με χοντροκομμένες ανακρίβειες (όπως εν προκειμένω) να υμνεί και να "δοξάζει" τον άνθρωπο που τον έκανε έμμισθο αντιδήμαρχο. 

 

Ο έμμισθος, λοιπόν, αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Κωνσταντινίδης, δείτε τι έγραψε στο facebook για τα ρεζιλίκια της διοίκησης με το θέμα του εργαζομένου στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ (δείτε εδώ το ιστορικό και τα δεδομένα της απίστευτης αυτής γκάφας της διοίκησης Βούρου):

 

*****

 

«Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα με σημαντικές νομικές και πολιτικές προεκτάσεις για πολλούς, μιλάμε επίσης για την απόλυτη δικαίωση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής που υποστήριζε την ανάγκη επαναπροκήρυξης όλων των θέσεων των εργαζομένων με όρους ΑΣΕΠ και όσων είχαμε εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για τον τρόπο και τα κριτήρια προσλήψεων στο πρόγραμμα «Εστία» που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ταυτόχρονα η είδηση αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν και επιμένουν να υποστηρίζουν θερμά την άνευ όρων ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων, επειδή τάχα όλα πήγαιναν καλά… Εάν επιβεβαιωθεί η είδηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρξε, το λιγότερο, μεγάλο έλλειμμα στα δικαιολογητικά που απαιτούνταν για την πρόσληψη στο Πρόγραμμα, όπως όλα αυτά είχαν καθορισθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Άποψή μου είναι ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου που προΐσταται του Προγράμματος είναι ο άμεσος επανέλεγχος όλων των δικαιολογητικών των εργαζομένων και ο εμπλουτισμός τους με πιστοποιητικά ποινικών μητρώων και βεβαιώσεις καλής σωματικής και ψυχικής υγείας. Και πάλι, όμως, πάντα κατά την άποψή μου, εξακολουθεί να είναι απολύτως επιβεβλημένη η αλλαγή της πρόσφατης απόφασης της Κοινωφελούς με σκοπό την επαναπροκήρυξη με όρους διαφάνειας (τύπου ΑΣΕΠ) όλων των θέσεων εργασίας στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ!»

 

*****

 

Πραγματικά αποτελεί μεγάλη απογοήτευση η μετεκλογική παρουσία του Τάσου Κωνσταντινίδη στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Την ώρα που στελέχη της διοίκησης Βούρου μιλούν για "αυτογκόλ", ο κ. Κωνσταντινίδης γίνεται, όπως λέει ο λαός μας, "χαλί να τον πατήσει" ο Γιάννης Βούρος και κάνει λόγο για "απόλυτη δικαίωση" του δημάρχου, κόντρα στο δημόσιο αίσθημα.

 

Ο περυσινός υποψήφιος δήμαρχος, που δεν κατάφερε καν να παρουσιάσει πλήρες ψηφοδέλτιο και απέσπασε μόλις 957 ψήφους (συνολικά, ως συνδυασμός), έχει στρογγυλοκαθήσει στη θέση του εμμίσθου αντιδημάρχου και σε αντάλλαγμα δεν διστάζει να αναφέρει απίστευτες ανακρίβειες (δηλαδή ΨΕΜΜΑΤΑ) προκειμένου να κολακέψει τον άνθρωπο, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει έναν μισθό στο δήμο. Κρίμα, πολύ κρίμα, αλλά από σήμερα ο Τάσος Κωνσταντινίδης θα αντιμετωπίζεται ως αυτό που είναι: Η «ουρά» του Γιάννη Βούρου. 

 

Ανακρίβεια πρώτη

 

Η διοίκηση Βούρου δεν ζήτησε την επαναπροκήρυξη ΟΛΩΝ των θέσεων, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης. Αντίθετα από την επαναπροκήρυξη ΕΞΑΙΡΕΣΕ τους διερμηνείς. Παρεμπιπτόντως ο άνθρωπος που απεδείχθη ότι ενέχεται σε προβλήματα ποινικών ευθυνών, εργαζόταν ΩΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ, δηλαδή στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατηγορία που ο κ. Βούρος είχε εξαιρέσει από την πρόταση για επαναπροκήρυξη.

 

Αυτή είναι η... "απόλυτη δικαίωση του δημάρχου" που αναφέρει ο έμμισθος αντιδήμαρχός του.

 

Αυτά όλα ο κ.Κωνσταντινίδης ως αντιδήμαρχος ΟΦΕΙΛΕ να τα γνωρίζει. Εάν λοιπόν δεν πρόκειται για καραμπινάτη άγνοια κι αδιαφορία για τα όσα εξελίσσονται στο δήμο μας από έναν (έμμισθο) αντιδήμαρχο, πρόκειται για χονδροειδές ψέμα, για το οποίο ο κ. Κωνσταντινίδης ΟΦΕΙΛΕΙ εξηγήσεις. Τις περιμένουμε...

 

Ανακρίβεια δεύτερη

 

Οι δήθεν "επιφυλάξεις" της σημερινής διοίκησης για "τον τρόπο και τα κριτήρια προσλήψεων στο ΑΣΕΠ που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη διοίκηση" συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Η διοίκηση Βούρου θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να αλλάξει τους όρους αυτούς, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

 

Αντί να λειτουργήσει λοιπόν ως δημοτικη Αρχή, απλώς "ενοχλείται" από τις αποφάσεις της προηγούμενης, τις οποίες η τωρινή ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ. 

 

Ανακρίβεια τρίτη

 

Γράφει ο κ. Κωνσταντινίδης: «...η είδηση αποτελεί κόλαφο για όσους υποστήριξαν και επιμένουν να υποστηρίζουν θερμά την άνευ όρων ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων».

 

Η πραγματικότητα σας έχει ζαλίσει στους κολάφους κύριε έμμισθε αντιδήμαρχε, αφού ΚΑΙ εδώ διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα: Η διοίκηση την οποία πιστά και ευλαβώς υπηρετείτε ΔΕΝ ζήτησε την επαναπροκήρυξη ΟΛΩΝ των θέσεων. ΕΞΑΙΡΕΣΕ τους διερμηνείς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο άνθρωπος που βαρύνεται πλέον με καταδικαστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

 

Ο κόλαφος έπεσε, αλλά επί της παρειάς της διοίκησης, κύριε έμμισθε αντιδήμαρχε...

 

Ααααχχχ βρε νιότη, πού 'σαι πούλεγες, πως θα γινόταν άλλος...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα

 

Γράψτε την άποψή σας

Marcus (23/02/2020 14:20)

ΟΙΚΤΡΗ απογοήτευση (και) ο Κωνσταντινίδης, θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι με το τέλος της δημαρχίας του θιάσου Βούρου θα μπει απευθείας και αυτός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Απορώ όμως πραγματικά, πώς γίνεται κάποιοι για έναν μισθό να είναι πρόθυμοι να εκτεθούν τόσο πολύ στα μάτια των συνδημοτών τους. Λες και δε θα παραμείνουν στην πόλη μετά τη λήξη της θητείας τους....

Φιλαδέλφεια (23/02/2020 14:50)

Τον ψήφισες; πάντως μας τον πρότεινες αυτόν και τον κοπελουσο προεκλογικά.

Ανώνυμος (23/02/2020 16:17)

@ Φιλαδέλφεια (23/02/2020 14:50)

Εσύ προφανώς είσαι αλάνθαστος.

Προς χρηματοδοτούμενους γλύφτες (23/02/2020 17:27)

Ο Βούρος θα κριθεί από τον τρόπο που θα ολοκληρώσει τα έργα που περιμένει η πόλη και όχι από το ποινικό παρελθόν κάποιου υπαλλήλου ούτε από την αγωνία σας να παραμείνουν στη θεσούλα τους οι βολεμένοι του Αρούλη.
Σας έχει καταλάβει ο κόσμος και σας έχει σιχαθεί.

Καλά να πάθετε (23/02/2020 17:49)

Δεν σας λυπάμαι καθόλου εσάς τους Φιλαδελφειώτες με τα ιδεολογικά σας κολλήματα. Μια ζωή ψηφίζατε Δήμαρχο από ΠΑΣΟΚ μέχρι αριστερά. Όλους τους κολλημένους και τους άχρηστους που δήθεν είχαν προτεραιότητα τον πολίτη και όχι την αποζημίωση τους και το διορισμό κολλητών.
Τέτοια μυαλά έχετε καλά να πάθετε.
Ακόμα και τα σκουπίδια από το Άλσος έπρεπε να έρθει η ΑΕΚ να τα διώξει. Δεν είναι για λύπηση ο κάθε Βούρος και ο κάθε Βασιλόπουλος. Εσείς οι ίδιοι είστε για λύπηση.
ΥΓ. Μας είχατε παραμυθιασει ότι είναι μεγάλος ηγέτης και ο Κωνσταντινίδης προεκλογικά. Με τι προσόντα; Κι αυτός αριστερός ε;

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13)

Λοιπόν έχω μια σοβαρή πρόταση:
Επειδή ο ένας σας βρωμάει, ο άλλος σας ξυνίζει από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ο εκάστοτε προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας θα εκτελεί ταυτόχρονα και χρέη Δημάρχου!
Ίσως οι αριστερό-στροφοι εγκέφαλοι θέλουν Πελετίδη αλλά τον πρόλαβαν άλλοι!
Πιστεύω με την ανάληψη καθηκόντων από τον Καρέρα με αντιδήμαρχο τον Αραούχο θα πετάει ο Δήμος!
Υγ. Γελάμε με τα χάλια σας και την κατάντια σας
Υγ2. Οι εγκλωβισμένοι στο τούνελ της αυτοδιοίκησης

ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31)

@ Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13)
"από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ".
Έχουμε μήνα Φεβρουάριο, 24, 2020, του χρόνου ποιον μήνα θα γυρίσει η ΑΕΞΑΡΑ στη φυσική της έδρα;
Θέλω να το σημειώσω.
Να κρατήσει και ο διαχειριστής της ιστοσελίδα το σχόλιο.
Για την υπογειοποίηση έχεις κάποιο νέο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37)

@09.13, @13.31

Βλέπετε που σας λέω; Σε μια ανάρτηση ΚΑΘΑΡΑ για θέμα του δήμου, μπαίνει ο ένας ανεγκέφαλος και γράφει για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ενδιαφέρον της ζωής του, το τόπι, τσιμπάει μετά ο άλλος κι αρχίζει ένας "διάλογος" (ας τον πούμε έτσι...) που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ανάρτηση.

Πόσο ακόμα θα το ανέχομαι αυτό;

Πόσο;

ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37)
Για να επιβιώσουμε σε αυτή την πόλη, πρέπει να απαντάμε με το ίδιο ύφος, με το ίδιο περιεχόμενο, με τον ίδιο στόμφο σε όσους έχουν το όπιο, κύρια ασχολία της ζωής τους.
Ασφαλώς έχετε το δικαίωμα, ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, να μας στείλετε στον αγύριστο.
Αναρωτιέμαι απλά ποιος εκκινεί πάντοτε αυτήν την διαδικασία, ποιος ρίχνει διαρκώς το διάλογο με αγοραίες εκφράσεις και ποιος διαρκώς συκοφαντεί ως χρηματοδοτούμενους όσους κατακρίνουν ή έχουν αντίθετη άποψη.
Διοίκηση χουλιγκάνων γράψατε αλλού.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 16:00)

Γαύρε υπάλληλε έχεις κανένα νέο με την μετακόμιση σου στην Τρούμπα;

@ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31) (24/02/2020 19:31)

Σου έχω εγώ νέα για την υπογειοποίηση. Το σκάψιμο μπροστά απο την παλιά σκεπαστή όπου θα συνδέεται το γήπεδο με τον υπογειο δρόμο συνεχίζεται, Στο μεταξύ μπήκαν και νεες ταμπελες ρυθμισης της κυκλοφορίας. Βρες μια γωνιά να κλάψεις.

@ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41) (24/02/2020 19:36)

Εσύ είσαι απο τους πρώτους που εκκινείς τη διαδικασία και κάνεις όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους γελοίε.
Και έχεις πει εδώ και χρόνια ένα εκατομμύριο ψέματα για τα οποία άλλος στη θέση του θα είχε εξαφανιστεί απο ντροπή.
Προφανώς ένας χρηματοδοτούμενος θα συνέχιζε για το μεροκάματο.
Κρίμα. Τον Μάρτιο δεν θα πληρωθείς.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σήμερα Δευτέρα το νέο διαδικτυακό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Μπορεί να συμβιβαστεί η Τουρκία με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο;

Αναρωτιέμαι...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τη διοίκηση Βούρου (Μάιος 2020)

Αυτός σκότωσε τον Ούλοφ Πάλμε - Έγινε η αποκάλυψη

Χαϊδάρι εκεί; Εδώ Ζεφύρι...

Ως πότε θα γυρνάμε τη ρουλέτα;

Το τριήμερο γιορτάζει η Αγία Τριάδα

Πόλη της καρδιάς μας: Ζητεί εξηγήσεις από τον δήμαρχο για τις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Πόλη της καρδιάς μας: Ζητεί εξηγήσεις από τον δήμαρχο για τις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων

Αναρωτιέμαι...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τη διοίκηση Βούρου (Μάιος 2020)

Ως πότε θα γυρνάμε τη ρουλέτα;

Το σωματείο εργαζομένων καταγγέλλει για μια ακόμα φορά τη διοίκηση Βούρου

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Μπορεί να συμβιβαστεί η Τουρκία με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο;

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Αυτός σκότωσε τον Ούλοφ Πάλμε - Έγινε η αποκάλυψη

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Χαϊδάρι εκεί; Εδώ Ζεφύρι...

Το τριήμερο γιορτάζει η Αγία Τριάδα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό
Xρήστης: "κολλημένο κουμμούνι"
Όποιος είναι τόσο γενναιόδωρος, βρίσκει το χωράφι του, βάζει τα λεφτάκια του, και φτιάχνει τον βρεφονηπιακό σταθμό του και διδάσκει το Κοράν...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/06/2020 15:37) (25/06/2020 09:14) Απ' ό,τι ξέρω, δεν έχουν ανοιχτά τα σχόλια, ή τουλάχιστον τόσο εύχρηστα. Η αλήθεια είνα...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/06/2020 15:37)
Γιατί δεν απευθύνεσαι και στον Κόσμο (τους); Έχουν πρόβλημα ύλης και ρεπορτάζ. Τελειώνει όπου να 'ναι κι η σειρά «Ποιους δεν ανέφερε ο κύριο...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Κε Σεϊτανίδη, με σεβασμό στην ιστοσελίδα και στην εργασία σας, θερμή παράκληση να αναπαράγαγετε (αν θέλετε και με προηγούμενη συνεννόηση με ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος
Τελικα τι εγινε στο ΠΠΙΕΔ την περασμενη Παρασκευη στην ολομελεια της ΠοΠο; Μπαινω στο σαϊτ τους http://politonpoliteia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Δάκρυσε το πορτραίτο του Πινοσέτ
Μια ζωή δημοτικοδίαιτα κάποια γαλάζια παιδάκια !!! Τι κι αν δηλώνουν φιλελεύθεροι !!! Είναι γλυκό το κρατικό χρήμα όταν πρόκειται για τις δι...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: Διοίκηση Γ.Τ.Π.
Σε μια πόλη που παραδοσιακά ακόμα κι η δεξιά τοπικά δεν ήταν ποτέ ακραία, είναι πραγματικά κατόρθωμα(!) να υπάρχει διοίκηση της χειρότερης μ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος
Διαχρονικά κρατικοδίαιτοι και δημοτικοδίαιτοι κάποιοι τοπικοί γκρούεζες που κατά τ' άλλα βγάζουν πύρινους λόγους για την ελεύθερη αγορά και ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: @Πατατηρητή
Όλη η ουσία βρίσκεται στην τελευταία γραμμή: Οσοι έβγαλαν χρήματα επί Γαϊτανά, βγάζουν και επί Βούρου. Η αντίδραση των κατοίκων απέναντι στη...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: Μόνο ντροπή γι αυτή τη κατάντια!!!!!!
Όταν λέμε ότι είναι φασισταριά της κακιάς ώρας παρεξηγούνται! Σε τι εμποδίζει το "κεκλεισμένων" από το να μεταδοθεί με livestream το δημοτικ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Για να υπάρχει διάδοχη κατάσταση, πρέπει να υπάρχει κύρια με τάση εγκαθίδρυσης. Εδώ δεν βγάζουν έτος οι γραμματείς, θα υπάρχει και διάδοχη; ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος!
Ποιος κυβερνάει αυτήν την πολη επιτελους!!!!!! Μα φυσικά η αντιδήμαρχος! Ξέρετε αυτη που έμαθε την Φιλαδέλφεια μέσα από τις δημόσιες σχέσεις...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: ΟΥ ΛΕΥΤΕΡΣ ΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣ
Κε Σεϊτανίδη, θα ήθελα να πάτε να πείτε στον κο Πλάτανο: Βέτο μπορεί και να σημαίνει ότι η δυσχερής συνεργασία είναι προφανής και ίσως επηρε...

Αναρωτιέμαι...
Xρήστης: Ανώνυμος #01
@ Ανώνυμος* (18/06/2020 02:11) Ε όχι κι ο μόνος! Γελάει ο κόσμος με τους γραφικούς βλαχοακροδεξιούληδες....

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανωνυμος
Όταν λες διαδοχη κατάσταση στον συνδυασμό τι εννοείς; Εγώ ξέρω ότι οποίος συνεργάζεται η εργάζεται υπό τον τουρίστα, καίγεται αυτομάτως! Το ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©