Τρικυμία σε ποτήρι! Ακυρώθηκε η εκμίσθωση χώρου στο Άλσος

Δημοσιεύτηκε στις 05/12/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  14 σχόλια

Στο πρώτο "φύσημα ανέμου" η δημοτική Αρχή που -δήθεν- θα άλλαζε τα πάντα στην πόλη, πήρε πίσω την απόφασή της να μισθώσει χώρο στο άλσος για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. 

 

Ειχε προηγηθεί η αντίθεση που εξέφρασαν οι δυο αριστεροί συνδυασμοί Λαϊκή Συσπείρωση και Δύναμη Πολιτών, αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Φαίνεται ότι τόση είναι η πολιτική βούληση της διοίκησης Βούρου: Να παίρνει πίσω αποφάσεις της με την ίδια ευκολία που τις κατεβάζει προς ψήφιση. 

 

Δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτοαποκαλούμεοι "φιλελεύθεροι" στη διοίκηση, καθώς αποτελεί πεποίθησή μου ότι μοναδικός παράγοντας συνένωσης διαφορετικών μελών του δημοτικού κατεστημένου γύρω από τον Γιάννη Βούρου είναι η άσκηση τοπικής εξουσίας, κι όχι η εφαρμογή κάποιου σχεδίου βασισμένο σε Αρχές κλπ κλπ κλπ...

 

Μετά τη ακύρωση, η Δύναμη Πολιτών -που ως δημοτική Αρχή δεν ξεχνάμε ότι είχε ψηφίσει κονδύλι άνω του 1 εκατομμυρίου για ανάθεση σε ιδιώτη της φροντίδας για το πράσινο- εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

*****

 

Ύστερα από μία σειρά παλινωδιών σε σχέση με την εισήγηση για τη μίσθωση του άλσους σε ιδιώτη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τελικά η διοίκηση υπαναχώρησε και απέσυρε σήμερα το θέμα. Ένα θέμα που όχι μόνο οδηγούσε στη de facto εμπορευματοποίηση του άλσους, αλλά δημιουργούσε σοβαρά ερωτηματικά σε σχέση και με τη νομιμότητά του. Ως Δύναμη πολιτών αντιταχθήκαμε με κάθε τρόπο στην πρόταση για μίσθωση του άλσους και αντιπροτείναμε τη διοργάνωση δωρεάν Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τα παιδιά του Δήμου μας, το κόστος της οποίας οφείλει να αναλάβει ο Δήμος.

 

Ως εκ τούτου η Δύναμη πολιτών θα ψηφίσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και τις δαπάνες που ο Δήμος αναλαμβάνει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Τέλος, ευελπιστούμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που η διοίκηση θα επιχειρήσει να ανοίξει το δρόμο της εμπορικής εκμετάλλευσης του άλσους, αντιλαμβανόμενη πως σε κάτι τέτοιο θα βρει απέναντί της όχι μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και το λαό της πόλης μας.

 

*****

 

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων που εξέφραζε την αντίθεσή της είναι η παρακάτω:

 

*****

 

Η εμμονική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να προβεί στην εκμίσθωση περιβάλλοντα χώρου του  άλσους και της Λίμνης σε ιδιώτη, προκειμένου ν’ ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα εν όψει των εορτών μας βρίσκει απολύτως αντίθετους.  Το θέμα που εισήχθη εχθές στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του  χώρου πέριξ της λίμνης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας και του περιβάλλοντος πεζοδρόμου  με σκοπό να  χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και  ψυχαγωγικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 1γ του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06), όπως αντικαταστάθηκαν από αυτές του άρθρου 196 παρ. 1 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι») (επαν/γή)»   και δεν συζητήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, πρόκειται να συζητηθεί σε επόμενη (πιθανότατα σημερινή) συνεδρίαση. Το συγκεκριμένο θέμα είχε εισαχθεί ξανά σε προηγούμενη συνεδρίαση για να αποσυρθεί και να τεθεί στην Οικονομική Επιτροπή (4/12/19)με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Άλσος.

 

Για το ίδιο θέμα η αρμόδια Υπηρεσία (Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου)  κατέθεσε με το υπ΄αριθμ. Πρωτ. 32535/25-11-2019 έγγραφο την αντίθετη άποψη της υπηρεσίας,  διότι η δασική νομοθεσία και ειδικότερα το άρθρο 59, παρ. 2 του Ν.998/1979 και η υπουργική απόφαση 133384/6587/2015 (νόμοι που αφορούν το δασικό καθεστώς) με βάση την οποία ορίζονται οι επιτρεπτές χρήσεις σε δάση, άλση και πάρκα, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη κατασκευών. Η μόνη επιτρεπτή δραστηριότητα που μπορεί να γίνει είναι η πρόχειρη τοποθέτηση εξέδρας για συναυλίες και χωρίς να θιγεί η δασική βλάστηση, όπως αναγράφεται στο έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Η πρόταση δημιουργίας ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού μέσα στην καρδιά του Άλσους είναι παράνομη και δεν μπορούν να συμμετέχουν για την υλοποίησή της δημοτικοί υπάλληλοι με οποιαδήποτε ρόλο (φύλαξη, Καθαριότητα κλπ), όταν από πληροφορίες που έχουμε ο ιδιώτης πρόκειται να βάλει εισιτήριο για τους πολίτες και συνεπώς εκτός όλων των άλλων, η παραχώρηση μέρους του άλσους υποδηλώνει εμμέσως ιδιωτικοποίηση με όφελος .

 

Εμείς ως ΔΣ στηρίζουμε έμπρακτα την άποψη της υπηρεσίας προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι. Το Άλσος προστατεύεται από ένα ειδικό «καθεστώς» και προορίζεται για κοινωφελή χρήση. Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια κερδοσκοπικού χαρακτήρα μέσα στο Άλσος και δεν θα επιτρέψουμε την ανάμειξη συναδέλφων μας στην υλοποίηση παρόμοιων σχεδίων.

 

Για αυτό το λόγο παρακαλούμε για την απόσυρση του θέματος  οριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

Γράψτε την άποψή σας

Nick (07/12/2019 09:49)

Πραγματικά είμαστε για λύπηση εμείς που ζούμε σε αυτό τον Δήμο και ψηφίζουμε τον κάθε δήθεν αριστερό επαναστάτη του γλυκού νερού ή τον κάθε κολλημένο πρώην Πασόκο όπως τον Βούρο που φοβάται να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Ρουβίκωνες της πόλης.
Χαίρομαι άλλους Δήμους όπου η καθημερινή σκληρή δουλειά και οι σωστές επιλογές συνεργασίας με την ιδιωτική πρωτοβουλία έχουν αποτελέσματα που δεν έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας εμείς οι επαναστάτες.
Καθόλου τυχαίο ότι ζούσαμε για δεκαετίες με τα σκουπίδια στο Άλσος και δεν αντιδρούσε κανείς.
Αυτοί είμαστε (όχι όλοι, αλλά η πλειοψηφία), σκουπίδια ψηφίζουμε, σκουπίδια μας αξίζουν.

JOJO22 (09/12/2019 15:11)

Αρη βασιλοπουλε μαζι με τα φιλαρακια σου αντε να δουλεψετε στην υπογειοποιηση να κολλησετε κανενα ενσημο ρε τεμπελχαναδες που κοπτεστε για το καλο του αλσος ρεμπεσκεδες, τενεκεδες

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/12/2019 15:37)

@15.11
Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω να κόβω σχόλια. Αλλά όταν ένας ανώνυμος υβρίζει έναν οποιονδήποτε με το όνομά του, όπως στο σχόλιό σου. Υπάρχει πρόβλημα. Παράκληση να μην επαναληφθεί. Γράψε ό,τι θέλεις χωρίς ύβρεις. Το μήνυμα το στέλνεις και χωρίς αυτές.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ (09/12/2019 16:40)

Γιάννη μου το μαντήλι σου, γιατ' είναι λερωμένο
Γιάννη μ...

Σπίτσλες (09/12/2019 19:59)

@15:11

Έχω εντυπωσιαστεί από τον πλούτο του λεξιλογίου σου και την ποιότητα των επιχειρημάτων σου.
Είναι κρίμα που δεν εκδίδεται πια η «Αυριανή» του αείμνηστου Γιώργου Κουρή.

Αδικείσαι!!!

Γιατί δεν στέλνεις ένα βιογραφικό στον Στέφανο Χίο;

Ίσως σε περιμένει μια λαμπρή καριέρα στο «Μακελειό».

tasos (10/12/2019 16:37)

Σε αυτό το Άλσος κάποιους τους ενοχλούν όλες οι δραστηριότητες.
Μόνο ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν τους ενοχλούσε.
Ξεφτίλες και υποκριτές.
Δεν πειράζει. Οι μάσκες πέφτουν, όλοι κρίνονται καθημερινά και στο τέλος παίρνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Χρειάζεσαι Saturnil ή Alprazolam αν δεν βρίσκεις Xanax (10/12/2019 19:03)

@ 16:37
Ή τα 'χεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου ή προσπαθείς -τρομάρα σου- να φτιάξεις αφήγημα χρησιμοποιώντας τη λέξη... «δραστηριότητες».

Είναι... «δραστηριότητα» να δοθεί το Άλσος σε επιχειρηματία και να πληρώνουμε εισιτήριο στη δημόσια περιουσία ;

Αλλά για πες μου φίλτατο ανθυποπαπαγαλάκι της διοίκησης... Αν χτυπήσει κάποιο παιδί στο πάγο ( γιατί όπως και να το κάνουμε, ε! δεν έχουμε και κουλτούρα... Νέας Υόρκης ή Μόσχας που παίζουν χόκευ από παιδιά στους δρόμους ) ποιος θα έχει την ευθύνη; Επίσης, τι γίνεται σε περίπτωση που με την τεχνητή παγοποίηση πάθει ζημιά το σύστημα ύδρευσης της λίμνης; Θα τα πληρώσει ο ιδιώτης που θα νοικιάσει το χώρο ; Εμπρός...
Τρέχα να πάρεις οδηγίες κι έλα ξαναγράψε να γελάσουμε.

Μίζεροι ! Σέντραλ Παρκ θα γίνει το Άλσος (τουλάστιχον) (11/12/2019 10:10)

Αυτή την εμμονή των ανά την Ελλάδα βλαχοδημάρχων με τα παγοδρόμια δεν την καταλαβαίνω. Μάλλον έχουν δει πολλές αισθηματικές ταινίες του Χόλυγουντ που δείχνουν σκηνές με τους πρωταγωνιστές να φιλιούνται-αγκαλιάζονται Χριστούγενα στο Σέντραλ Παρκ της Νέα Υόρκης.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ (11/12/2019 15:25)

Ρε συ δήμαρχε Βούρε, αν είναι ν' αρχίσουμε να νοικιάζουμε χώρους μέσα στη πόλη (για την... "ανάπτυξη" βεβαίως-βεβαίως) γιατί δεν ξαναφέρνουμε και το Λούνα-Παρκ στο λεγόμενο -τότε- τρίγωνο, εκεί που είναι τώρα το Πάρκο του Μνημείου Μικρασιατών ;

E; Τι λες;

Δεν είναι καλή ιδέα ; Τόσα φράγκα θα αφήνει (ακόμη ένας υγιής επιχειρηματίας) στη πόλη με το νοίκι. Θα δουλέψει και κόσμος· στη σκοποβολή, στα συγκρουόμενα, στο γύρο του θανάτου... Για πολλές ώρες με λίγες εκατοντάδες ευρώ, δεν έχει σημασία. Δεν είναι κρίμα τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό; Άσε που πιάνει και χώρο μέσα στη μέση εκείνο το άγαλμα. Καλύτερα να το πάμε στη πίσω πλευρά του γηπέδου για ντεκόρ στο Αyiasofia. Κάπου πρέπει να μπει κι η μπαλαρίνα.

@ (10/12/2019 19:03) (11/12/2019 18:42)

Δεν σου φτάνουν τόσα στρέμματα Άλσους να κάνεις την βόλτα σου και θα σου επέβαλλε κάποιος να πληρώσεις για μια δραστηριότητα που δεν σου αρέσει σε ένα περιορισμένο χώρο;
Ρε γελοίε όποιος θα πλήρωνε για οτιδήποτε θα το έκανε επειδή του αρέσει.
Εσύ αφού δεν σου αρέσει δεν θα πήγαινες.
Απο κει και πέρα τι ζωή έχει ρε ανεγκέφαλε το Άλσος τα βράδια που σε χαλάνε οι όποιες δραστηριότητες;
Και το αποκορύφωμα της βλακείας. Ονειρεύεσαι ατυχήματα και καταστροφές.
Τρέχα στη χωματερή στα Λιόσια εσύ για βόλτα που σου θυμίζει και τον αγαπημένο σου σταθμό μεταφόρτωσης με τον οποίο μεγάλωσες.

@ (10/12/2019 19:03) (11/12/2019 19:32)

Ξου ξου έρχονται οι ξένοι στο χωριό να μας φέρουν τα πράγματα του διαβόλου.
Κλειστείτε στα σπίτια σας. Θα φέρουν παγοδρόμια για να σας εξοντώσουν.
Και μακρυά απο το Άλσος. Αυτή είναι δημόσια περιουσία που την έχουμε για τα σκουπίδια μας.
Πρώτα μας πήραν τα σκουπίδια και τώρα θέλουν να οργανώσουν και εκδηλώσεις.
Μακρυά ξου ξου 666.

Η βλακεία είναι ανίκητη.

@ 11/12/2019 18:42 (12/12/2019 14:12)

Με μέτρο τα "κουμπιά".

Κιρκη (12/12/2019 14:29)

@ 19:32

Ωραιο το αστειο σου. Να σε αξιοποιησουν στην παγοποιηση της λιμνης. Καπου πρεπει να βολευτεις κι εσυ.

ΦΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ (12/12/2019 15:35)

Κομίζω πρόταση γνωστού επιχειρηματία.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Η οικογένεια Παπαδουκάκη ευχαριστεί...

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος «τον ύπνο του δικαίου...»

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Νεκρός άνδρας βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Η πόλη απαιτεί απαντήσεις κύριε Βούρο...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις
Xρήστης: Ανωνυμος
Θα πάρουν θέση οι άλλες παρατάξεις με επίσημες ανακοινώσεις η θα κάνουν το παγώνι; Αυτά βέβαια που γράφει ένα σάιτ περί βρώμικου πολέμου εν ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: Ανώνυμος
@16:29 Ναι ΝICOS, KOSTAS, GEORGE και τ' αλλά παιδιά.' 'Ο, τι πεις! Ο γιατρός (ψυχίατρος συγκεκριμένα) έχει πει να σου λέμε ναι. Πες πάντως ...

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες
Xρήστης: Μystery train
Η σημερινή διοίκηση, με τους φανερούς και «κρυφούς» συμπαίκτες της, έφτασε στα όριά της. Οι ασχολούμενοι χρόνια με την τοπική πολιτική σκηνή...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λοιπόν αγαπητά μου φιλαράκια ,έχετε διαβάσει τα > του Νίκου Τσιφόρου .Το συνιστώ το βιβλίο ανεπιφύλακτα . Θα κάνετε καινούργιο συκώτι απο τ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: NIKOS C.
Ρουλη κακως το παλευεις. Ολοι μπορουν να γινουν και να ξαναγινουν δημαρχοι. Εσυ εχεις τελειωσει. Πρωτα απο το κομμα σου και μετα απο τη πολη...

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωραία ! Άντε λοιπόν μαζέψτε τον κόσμο .Τί κάθεστε και μονολογείτε ! Μήπως πάλι μιλάμε για φρού φρού και αρώματα ? Ωραία η ατάκα σας .Περιμέν...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μήπως πρέπει κάποιος να μαζέψει τον κόσμο κάπου ,πχ Πνευματικό Κέντρο ΄'και να μας τα πείτε όλα αυτά με το Νι και με το Σίγμα ? Έτσι για να ...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όχι κύριοι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .Για τους εν ενεργεία δημοτικούς άρχοντες κανένα σχόλιο .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αφού δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως γράφτηκε και δηλώθηκε ,γιατί οι υπόλοιποι συμμετέχουν? Δηλαδή ο Νόμος (ποιός είναι ?) είναι μέν "παράνομος"' αλλά...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 19/02/2021 14:39 Πράγματι! Της συμφοράς! Όπως και τα αφηγήματα του Γεωργαλά που μηρυκάζεις....

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πρώτον ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του διαλόγου- εγώ ευθύνομαι που άργησα να ανεβάσω σχόλια, αλλά αυτόν τον καιρό... τέλος πάντων αφήστ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Καλά σου γράφει ο Ανώνυμος (17/02/2021 23:18) κυρ-Διαμαντή. Υπερασπίζεσαι όσους είναι εναντίον της ΕΣΣΔ παραβλέποντας ότι ολόκληροι λαοί τη...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διαβάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, λέτε αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, να έριξαν τις μολότωφ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Λιγνά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Στο σύμπαν του καρακαηδόνα όλα ονειρεμένα σαν παραμύθι
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε ένα ημιθανές τοπικό σάϊτ, από αυτά που τους ρίχνεις κάνα κλικ από λύπηση μπας και δουν κάναν αναγνώστη, τον τίτλο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©