Ο κ. Βούρος διαμαρτύρεται, αλλά δεν απαντά...

Δημοσιεύτηκε στις 27/12/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  8 σχόλια

Από τον ηθοποιό και υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο, λάβαμε το παρακάτω κείμενο,το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο και, εν συνεχεία, σχολιάζουμε:

*****

 

Στην ιδρυτική διακήρυξή μου του ανεξάρτητου συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία που θα διεκδικήσει την Δημαρχία την Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας,στάθηκα ιδιαίτερα στο σημείο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τους άλλους διεκδικητές, τονίζοντας πως το οπλοστάσιό μου δεν περιλαμβάνει ύβρεις,ψέματα,συκοφαντίες και λάσπη. Δεν ανήκουν στο αξιακό μου σύστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μένω σιωπηλός σε οτιδήποτε θίγει την αξιοπρέπεια μου και την καθαρή σχέση που έχω αναπτύξει 40 χρόνια με τους πολίτες καθώς το επάγγελμά μου καλώς ή κακώς μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου και της δημοσιότητας. Πριν περάσει εβδομάδα, πολιτικοί αντίπαλοι, έσπευσαν να αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να αντιπαρατεθούν μαζί μου προτιμώντας τον ολισθηρό δρόμο της σπίλωσης της αξιοπρέπειάς μου αντί αυτού μιας υγιούς πολιτικής αντιπαράθεσης. Ανακάλυψαν τάχα μια δήλωσή μου (αληθινή) στην οποία αναφέρομαι όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας στο στεγαστικό δάνειό μου και το χρέος μου προς την Τράπεζα. Και το πρόταξαν ως κατηγορία, αυτοί που μας υποσχέθηκαν "κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη" την ώρα που οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται ανελλιπώς. Δεύτερον, αναφέρθηκαν στην παραίτησή μου από την Διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο από αυτόν που δημοσίευσαν. Υπέβαλα την παραίτησή μου γιατί οι εργαζόμενοι έμεναν απλήρωτοι επί σειρά μηνών ( τα σχετικά mails προς το Υπουργείο Πολιτισμού στη διάθεσή τους) όταν η επιχορήγηση επίτηδες αργούσε να φτάσει στα ταμεία μας. Αλλά δυστυχώς για τους αρμόδιους ήμουν ο μοναδικός διευθυντής στον Ελλαδικό χώρο Κρατικού ή Δημόσιου φορέα που παρά τις αντιρρήσεις των θεσμών (sic) υπέγραψα συλλογική σύμβαση υπέρ της προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, τους εξαίρεσα με απόφαση εισαγγελέα από την δαμόκλειο σπάθη του 24μηνου (νόμος Παυλόπουλου), συνυπέγραψα τις στάσεις εργασίας τους και συμμετείχα παρά το γεγονός ότι ήμουν διευθυντής στις κινητοποιήσεις τους. (Τα σχετικά έγγραφα στη διάθεσή τους). Όσο για το μνημόνιο-δανειακή σύμβαση οι τελευταίοι που μπορούν να επικαλούνται αυτήν την λειωμένη καραμέλα είναι αυτοί που ως ταχυδακτυλουργοί μετέτρεψαν ένα βαρύγδουπο περήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ένα υποτελές ΝΑΙ. Κι ένα μικρής ισχύος και διάρκειας "Go back Madame Merkel" σε ένα ισχυρό μεγάλης διάρκειας "Welcome Madame Merkel". Παλικάρια,την επόμενη φορά που θα αποπειραθείτε να προσβάλετε την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, προσπαθήστε να δημοσιεύσετε κάτι πιο πειστικό.

*****

 

Το σχόλιο της "Αλήθειας"

 

Ο κ. Βούρος, που φιλοδοξεί να εκλεγεί δήμαρχος αυτής εδώ της πόλης, θα έπρεπε, εάν είχε την παραμικρή σχέση μαζί της κατά την καταστροφική πενταετία Βασιλόπουλου, να γνωρίζει το «ήθος» και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση των αμελέτητων υποποδίων του δημάρχου, που μόνο σκοπό της δημόσιας παρουσίας τους έχουν να υμνούν και να εξυπηρετούν το αφεντικό τους. Βέβαια τον κ. Βούρο δεν τον είδαμε όλα αυτά τα χρόνια που δίναμε καθημερινά τη μάχη μας εναντίον του Άρη Βασιλόπουλου και του καθεστώτος που επιχειρούσε -κι επιχειρεί, όπως θα δείξουμε με επόμενα δημοσιεύματά μας- να στήσει στην πόλη, στηριγμένος είτε στους πρόθυμους να τον στηρίξουν με ανταλλάγματα (θα μιλήσουμε για το αμαρτωλό πρόγραμμα προσφύγων, ποιοι προσελήφθησαν εκεί και ποιοι εξ αυτών παρέχουν οικογενειακά και προσωπικά εκλογικά ανταλλάγματα στον δήμαρχο, ποιο μεγάλο κατάστημα της πόλης είναι έτοιμο να "ανοίξει" θέσεις εργασίας με ατνάλλαγμα την ένταξη στο ψηφοδέλτιο της "Δύναμης Πολιτών" - αυτά είναι αριστερές πρακτικές σύντροφοιοιοιοι) είτε σε αποχαυνωμένους αστούς που αναλίσκονται σε μικροπρεπή παιχνίδια ατομικού εγωισμού, αδυνατώντας να δουν τη "μεγάλη εικόνα" της άλωσης της πόλης από μια δράκα ιδεοληπτικών φανατικών υπό έναν ανεπάγγελτο οιηματία.

 

Όλο αυτό τον καιρό ο κ. Βούρος ήταν επιδεικτικά απών από την πόλη ,παντελώς απών, πλήρως εξαφανισμένος, ενώ δεν είχε καν φυσική παρουσία, έστω μέρες αργιών και εορτών στην πόλη. Τώρα, θέλει να τον στηρίξουμε εμείς, για τους οποίους ο ίδιος αδιαφορούσε, αν δεν αγνοούσε καν την ύπαρξή μας, όταν γκρεμίζαμε τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του κ. Βασιλόπουλου κι αποκαλύπταμε τα έργα και τις ημέρες της διοίκησής του.

 

Ας είναι. Θα το κάνουμε, αλλά μόνο στο κομμάτι που δίνει απαντήσεις. Στο "δεύτερο", όπως το ονομάζει ο ίδιος. Για πλήρη, πολυετή απουσία κι αποξένωση από τη ζωή της πόλης τον κατηγορούμε, όχι για ψευδολογία. Έτσι, δεχόμαστε ως αληθή τα όσα υποστηρίζει στο "δεύτερο" όπως το ονομάζει, κομμάτι της επιστολής του.

 

Αλλά, το "πρώτο"; Στην μομφή ότι ο ίδιος έλεγε On camera προ μόλις δυο ετών ότι χρωστάει τόσα που "όταν περνάω έξω από τράπεζα κτυπά ο συναγερμός", είναι δυνατόν να "ξεμπλέκει" με έναν αφορισμό ότι τον κατηγορούν αυτοί που έλεγαν "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"; Κι όσοι δεν το έλεγαν αυτό; Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να μάθουν πώς ένας -κατά δήλωσή του- υπερχρεωμένος συμπολίτης μας έχει ήδη αρχίσει να μοιράζει χρήμα με πληρωμένες ευχές για Χρόνια πολλά σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης της πόλης, που δεν κάνουν "ενοχλητικές" παρατηρήσεις για την ξαφνική του εμφάνιση στα μέρη μας; Δεν έχει ακούσει ο κ. Βούρος ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι διάφανος; Να μπορεί να απαντήσει αμέσως σε τέτοιου τύπου ερωτήματα;

 

Κοντολογίς, θεωρούμε την απάντηση Βούρου στο ερώτημα πώς ένας υπερχρεωμένος συμπολίτης μας αντιμετωπίζει τα έξοδα του προεκλογικού του αγώνα, τα οποία ήδη άρχισε να πραγματοποιεί, προφανώς εύλογη. Θεωρούμε ότι ο κ. Βούρος ΔΕΝ απάντησε στο παραπάνω κείμενό του σε αυτή τη μομφή, κι αναμένουμε να το πράξει το συντομότερο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων - Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

 

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους Βασιλόπουλος, Παπαλουκά- Ερωτήματα για τους τέσσερις

 

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) Κολλητών

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Μπα; Θίχτηκε ο κυρ Γιάννης; (27/12/2018 14:52)

Μπα; Θίχτηκε ο πολύς κ. Βούρος; Τι νόμιζε δηλαδή; Ότι επειδή είναι τηλεπερσόνα και πουλάει αεκοφροσύνη και κουλτούρα για το πόπολο πως θα έχει κι έναν άνετο προεκλογικό αγώνα; Ας οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο όσο είναι καιρός, γιατί πολύ γρήγορα έχασε την ψυχραιμία του αποκαλύπτοντας ότι πίσω από τα χαμόγελα των φωτογραφιών υπάρχει ένας χαρακτήρας που δεν ανέχεται την κριτική.

Την υπογραφή (και κάτι ακόμα) προσέχουμε που τη βάζουμε (27/12/2018 16:00)

Γιάννη Βούρο, σ´ αρέσει ή όχι, το 1o καταστροφικό μνημόνιο, φέρει φαρδιά πλατιά και την δική σου υπογραφή. Ας πρόσεχες που έβαζες την υπογραφή σου.

Ανώνυμος (27/12/2018 16:59)

κ.Βουρο,
Αυτός που σε έπεισε να απαντάς σε δημοσιεύματα που σε αφορούν έχει πέσει σε μεγάλο ατόπημα!
Πρώτον διότι τα δημοσιεύματα είναι αληθή και όχι κατασκευασμένα και δεύτερον διότι αγνοείς βασικά στοιχεία της περιοχής έχοντας αποχωρησει προ 40 χρονων και δεν γνωρίζεις τι γινόταν τα τελευταία 4 χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό!
Θα πίστευα ότι ίσως θέλεις να βοηθήσεις αν συμμετείχες στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και όχι δήμαρχος!
Είμαι σίγουρος 100% ότι θα παραιτηθείς από δημοτικός σύμβουλος ( για Δήμαρχος ούτε να το σκέπτεσαι) αμέσως μετά τις εκλογες επικαλούμενος φόρτο εργασιας διότι δεν ενδιαφέρεσαι να κολλήσεις στην νοοτροπία του Φιλαδελφειωτη! Για τον Χαλκηδονιωτη δεν το συζητώ αφού αγνοείς που πέφτει η Νέα Χαλκηδόνα!

@Μπα; Θίχτηκε ο κυρ Γιάννης; (27/12/2018 22:15)

Δεν ξέρω αν θίχτηκε αλλά απο τότε που εμφανίστηκε πολλοί έχασαν την ψυχραιμία τους. Αφού είναι τόσο ανύπαρκτος γιατί ασχολείστε μαζί του;

Γ.Π. (27/12/2018 22:20)

Ωραία η καραμέλα περί απουσίας αλλά θα ήθελα και μια ανάλυση για το πόσο ισχυρή ήταν η παρουσία των υπόλοιπων υποψηφίων τα τόσα χρόνια της καταστροφής και του διχασμού με ευθύνη του Βασιλόπουλου.
Που ήταν και τι έκαναν κάποιοι που υποτίθεται ότι ασχολούνται εδώ και χρόνια με τα κοινά της πόλης;

@(27/12/2018 14:52) (28/12/2018 03:55)

Αεκοφροσύνη είναι το να έχει οφέλη και η πόλη από την παρουσία της ΑΕΚ;
Καλά θα τα πούμε στις εκλογές.

@ (28/12/2018 03:55) (28/12/2018 12:23)

Δίκιο έχεις. Το να βρεθεί κάποιος να συννενοείται με την ΑΕΚ και καλά τους χαλάει.
Δεν μας λένε όμως τι θέλουν. Να τελειώσει η ΑΕΚ το γήπεδο χωρίς καμια συννενόηση και χωρίς καμιά παραχώρηση;
Για την ΑΕΚ πολύ βολικό είναι να έχει απέναντι μόνο εχθρούς στο Δήμο και να μην ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο εκτός απο την ολοκλήρωση των έργων.
Γιατί να κάνει με αυτές τις προυποθέσεις η ΑΕΚ παραχωρήσεις που εξυπηρετούν τους δημότες αλλά της δημιουργούν έξτρα κόστος ή απώλεια χρόνου;
Και σε όποιες θέσεις εργασίας θα δουλέψουν Αεκτζήδες απο άλλες περιοχές. Γιατί να είναι απο τη ΝΦ αν η πλειοψηφία ψηφίζει Βασιλόπουλους ή άτομα που δεν θέλουν να έχουν σχέση με την ΑΕΚ;

Ραμπεσατρατανά (ο καλύτερος πελάτης των σουβλατζίδικων) (08/01/2019 15:19)

@28/12/2018 12:23
To γήπεδο ούτε "χάλαγε" ούτε "χαλάει" κανέναν (πλην λίγων εκατοντάδων φανατικών αντιαεκτζήδων, οπαδών άλλων ομάδων), παρά το γεγονός ότι για την κατεδάφιση του Ν. Γκούμας φταίνε μόνο η ίδια η -τότε- ΠΑΕ και ένας πρώην δήμαρχος που αγωνίζεται απελπισμένα να νεκραναστηθεί πολιτικά (αν και πολιτικό πτώμα από το 2006) και κανένας άλλος.
Εκείνο που εξοργίζει κάθε σκεπτόμενο πολίτη είναι η απροκάλυπτη διάθεση κάποιων να "στηθούν στα τέσσερα" για να μετατραπεί μια πόλη σε προαύλειο χώρο του γηπέδου με ανεξέλεγκτη... «επιχειρηματικότητα» (βλ. σουβλατζίδικα, "βρώμικο", καφετέριες).
Περισσότερο απ' όλα όμως, εξοργίζει το χυδαίο εμπόριο ελπίδας προς τους ανέργους Φιλαδελφειώτες, με τις δήθεν... θέσεις εργασίας. Αλήθεια, μέχρι τώρα πόσοι Φιλαδελφειώτες εργάστηκαν στο AyiaSofia κατά το χτίσιμο; Πόσοι;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Νέα συναυλία με μουσική του Χάρη Κανάκη

Άρχισε να μοιράζει προεκλογικά «καθρεφτάκια» και «βόλτες τις γειτονιές» ο Βασιλόπουλος

Υποψήφιος για 10 Όσκαρ ο Λάνθιμος και το «Favourite»

Με Τσίπρα, ή χωρίς;

Παραιτήθηκε η Νανή Πολίτου από δημοτική σύμβουλος - Στη θέση της η Δανάη Εμμανουήλ

Κι όμως: Μπορείτε να έχετε δικό σας σπίτι, εντελώς δωρεάν! Δείτε τις προϋποθέσεις

Χαλάει πάλι ο καιρός, λέει η ΕΜΥ

Εκδήλωση των «Πρασίνων» για τα ρέματα της Αττικής

Οι Πρέσπες και η εξίσωση των Δυτικών Βαλκανίων

Blue Monday: Σήμερα η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%

Έχασε ο Ιωνικός - Θα ήταν μόνος πρώτος

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Για μια... χούφτα κουκουλοφόρους διέλυσε τη συγκέντρωση η Αστυνομία

Πάθος και πλήθος με πολιτικά μηνύματα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες

Δημοφιλέστερα άρθρα

Πότε θα ξέρουμε αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη

Σοκ! Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Λυμπερόπουλος

Τι δουλειά έχουν οι αμανέδες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό;

Ο πόλη κατάλαβε... το λόγο έχει ο Αρκάς

Να πώς το όργανο του δημάρχου γίνεται η φωνή της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας

Έφυγε από τη ζωή η Δήμητρα Δερμανούτσου

Βιομηχανία δικαστικών διώξεων από τον Άρη Βασιλόπουλο- Τώρα αλληλομηνύεται με τον Χ. Τομπούλογλου

Ο κ. Βούρος διαμαρτύρεται, αλλά δεν απαντά...

Ο Βασιλόπουλος συντηρεί τη βεντέτα με την ΑΕΚ, με αφορμή έναν θάνατο!

Σοκαρισμένος ο Βούρος της ΑΕΚ για το δυστύχημα, σύρθηκε ο Βούρος του ΚΙΝΑΛ για τη Δερμανoύτσου

Κλειστά την Τρίτη τα σχολεία, ανοικτές οι καφετέριες σε Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

Σοκ: Σκοτώθηκε εργάτης στο γήπεδο της ΑΕΚ- Έπεσε από σκαλωσιά

Ο Νίκος Σερετάκης υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα

Αρκετά διχάσατε την πόλη μας…

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Για μια... χούφτα κουκουλοφόρους διέλυσε τη συγκέντρωση η Αστυνομία
Xρήστης: φιλαδελφειωτης
Για τη φιλαδελφεια μας δυστυχως ερχονται τα χειροτερα. η πρεζα εχει αγριεψει πολυ τα πραγματα. ...

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%
Xρήστης: Ανωνυμος
00.48 Όταν το επιχείρημα είναι ότι είναι νόμος της φύσης να υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί τότε παύεις να ασχολείσαι σοβαρά! 22.21 Πριν σχολιά...

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%
Xρήστης: Ανώνυμος
Έτσι πάνε αυτά ρε μάγκες, τα καλά είναι για λίγους! ...

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%
Xρήστης: Φυσική επιλογή
Αντι επιχειρημάτων, εξυπνάδες!...

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%
Xρήστης: Ανωνυμος
Καλό είναι να βρεθεί ένας τρόπος να γίνεται αλκοτεστ σε σχολιαστές οι δυο πιο πάνω!...

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%
Xρήστης: Φυσική επιλογή
Είναι προφανές οτι ο αρθογράφος κρύβει μια αλήθεια. Οτι ειναι φυσική τάξη και πραγματικότητα, όλα τα μεγέθη στον κόσμο μας εχουν ανώτερες κα...

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%
Xρήστης: Sostos
Ετσι πρέπει να γίνεται. Οι πλούσιοι πληρώνουν φόρους. Φανταστείτε ο πλουτος να ήταν μοιραζμένος σε όλους, πως θα είχαμε φορολογικά έσοδα και...

Από πότε θα ισχύσει η αύξηση του κατώτατου μισθού
Xρήστης: Γ.Π.
Μεγάλη επιτυχία η αυξηση του μισθού. Ούτε μια σοβαρή επένδυση δεν προχώρησε τόσα χρόνια. Θέσεις εργασίας δεν δημιουργήθηκαν. Οι τροϊκανοί δ...

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Για μια... χούφτα κουκουλοφόρους διέλυσε τη συγκέντρωση η Αστυνομία
Xρήστης: Oh mon Dieu!
Ε ρε που καταντήσαμε!!! Αριστεροί να κάθονται σπίτι και να βλέπουν από τον καναπέ τέννις (το σπορ της μπουρζουαζίας) και δεξιοί να κάνουν μπ...

Από πότε θα ισχύσει η αύξηση του κατώτατου μισθού
Xρήστης: ανώνυμος
Ο βασικός μισθός δεν είχε αυξηθεί από το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης στα 751 ευρω? Θα αυξηθεί πάλι? ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον ΧΥΤΥ Γραμματικού
Xρήστης: @ανωνυμος (18/01/2019 14:36)
Γιατί είναι γενικότητα ο ενιαίος κρατικός φορέας ολοκληρωμένης διαχείρισης. Δεν θα πρέπει ένα τόσο σημαντικό θέμα να αντιμετωπισθεί από το κ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον ΧΥΤΥ Γραμματικού
Xρήστης: Ανώνυμος*
@14.36 Όλη η παράγραφος που περιέχει την πρόταση που αναφέρεις λέει αυτό που ζητάς! @11.50 Ρε φίλε το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ...

Κλείνει και η παιδική χαρά στο πάρκο Αποστολάκη
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
Το λέει, νομίζω, κάντε ένα κόπο να διαβάσετε: Για περίπου 20 μέρες....

Κλείνει και η παιδική χαρά στο πάρκο Αποστολάκη
Xρήστης: Δημότης
Εννοούμε για πάντα η για συντήρηση ;;;...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τον ΧΥΤΥ Γραμματικού
Xρήστης: ανωνυμος
Εκτος απο μια γενικοτητα (ενιαιος κρατικος φορεας ολοκληρωμενης διαχειρισης ) δεν βλεπω καποια προταση για το που πρεπει να πανε τα σκουπιδι...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©