Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύτηκε στις 14/12/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  13 σχόλια

 

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Η πόλη μας έχει ήδη αποφανθεί αρνητικά για τη δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου. Όσο και να προσπαθούν οι θλιβεροί του υπάλληλοι -φανεροί και κρυφοί- να κάνουν το άσπρο- μαύρο, ο κόσμος έχει ήδη σχηματίσει άποψη. Ο Άρης Βασιλόπουλος και η παρέα του, που εγκλημάτισαν εναντίον αυτής της πόλης, μετρούν ήδη αντίστροφα. Η πλήρης αδιαφορία του σημερινού δημάρχου για την πόλη μας, οι σκοτεινές συγκρούσεις με την ΑΕΚ και η επιχείρηση διχασμού των συμπολιτών μας, ο ποταμός των απευθείας αναθέσεων με κριτήρια που ακόμα και σήμερα ο Άρης Βασιλόπουλος αρνείται να προσδιορίσει -άρα μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι ΔΕΝ θέλει να τα προσδιορίσει, μπορείτε να υποθέσετε το λόγο- η πλήρης κι εκκωφαντική εγκατάλειψη του άλσους, το γκρέμισμα του Κένταυρου, η βρωμιά που κατακλύζει την πόλη και κάθε γειτονιά της, η εκτόξευση τόνων λάσπης εναντίον κάθε πολίτη που δεν προσκυνάει τον Άρη Βασιλόπουλο (ακόμα και τους ως τώρα στενότερους συνεργάτες του) και η εικόνα αδιαφορίας κι εγκατάλειψης, την οποία εκπέμπει η πόλη από το ένα άκρο της μέχρι το άλλο, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στη σημερινή παρέα της διοίκησης του δήμου, να ελπίζει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την αποδοκιμασία των πολιτών στην κάλπη.

 

Αυτό που έχει σημασία, πλέον, είναι εάν στη θέση του Άρη Βασιλόπουλου θα επανακάμψει ένα χρεοκοπημένο δημοτικό κατεστημένο. Μια ομάδα ανθρώπων, δηλαδή, που προέρχεται από όλο το πολιτικό φάσμα (τη δεξιά, το κέντρο, τους σοσιαλιστές και την ποικιλώνυμη αριστερά) κι η οποία ομάδα ανθρώπων εμφανίζει παρόμοια χαρακτηριστικά.

 

Δηλαδή:

 

- Κάθε παραμονές εκλογών, εμφανίζεται στη γειτονιά, στους γνωστούς και φίλους, στους “καταλόγους” που έχει από προηγούμενες εκλογικές παρουσίες, τους “θυμίζει” ποιος είναι και ότι κάπου τους έχει βοηθήσει, κάποιο ρουσφετάκι τους έχει κάνει, κάποια διευκόλυνση έχει μεσολαβήσει να γίνει, ή κάπου βρέθηκαν μαζί (στην κοπή πίττας του συλλόγου, στο ματς της ομάδας) κι αντ' αυτών των “διευκολύνσεων” και των συναπαντήσεων, ζητεί την ψήφο μας, τη μεγαλύτερη δύναμη που έχει ένας πολίτης να ορίζει το μέλλον του τόπου του!!!

 

- Κι αφού την πάρει την ψήφο, εξαφανίζεται μετά τις εκλογές. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις. Καμία ενημέρωση στον ψηφοφόρο για το τί έκανε στο δημοτικό συμβούλιο. Κανένας απολογισμός. Καμία εξήγηση τι πάει να κάνει η δημοτική Αρχή (αν ο πολιτευάμενος ανήκει σε αυτήν) και γιατί ο πολίτης πρέπει να υποστηρίξει την πολιτική αυτή. Ή, πάλι, αν ο πολιτευτάκιας είναι στην αντιπολίτευση, καμία εξήγηση- ενημέρωση για τους λόγους που η πολιτική του δήμου είναι σε λάθος κατεύθυνση. Με μια λέξη, όλη την τετραετία το δημοτικό κατεστημένο αυτής της πόλης ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ από κάθε επαφή με τον πολίτη, την ψήφο του οποίου ζήτησε στις προηγούμενες εκλογές.

 

- Και όταν πλησιάζουν και πάλι δημοτικές εκλογές, ο κάθε “Γκρούεζας” αυτής εδώ της πόλης ξεθάβει τους καταλόγους, τους ξεσκονίζει και ξαναρχίζει τα τηλέφωνα: “Έλα Γιάννη, Μαρία κλπ, τώρα θα κατέβω όχι με τον τάδε που κατέβηκα την τελευταία φορά, αλλά με τον δείνα”. Για ποιο λόγο άλλαξε συνδυασμό; Δεν μας λέει. Με ποια κριτήρια; Δεν το μαρτυράει. Τι έκανε την ψήφο μας όλα αυτά τα χρόνια που τον είχαμε χάσει; Καμία απάντηση. Το μόνο που θέλει από μας, είναι το πολυτιμότερο: Την ψήφο μας. Ούτε να ρωτάμε, ούτε να ζητούμε εξηγήσεις. Βλέπε άκου, σώπα, ψήφιζε.

 

Η απλή αναλογική των εκλογών του 2019, μάλιστα, έχει ωθήσει ορισμένους εξ αυτών να αυτοπροτείνονται ως "υποψήφιοι δήμαρχοι". Σου λέει "ό,τι και να γίνει, εγώ σύμβουλος θα βγω. Ο δήμαρχος που θα εκλεγεί δεν θα έχει πλειοψηφία, άρα κάπου θα χωθώ". Και κατεβαίνουν, δε βαριέσαι...

 

Αυτό το δημοτικό κατεστημένο -με ελάχιστες εξαιρέσεις- επέτρεψε στον Άρη Βασιλόπουλο και τη δημοτική του ομάδα να διοικήσει ανενόχλητη το δήμο κι έτσι -χωρίς την πίεση της αντιπολίτευσης- τα μέλη της διοίκησης (κι εκεί υπάρχουν ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις) να αποκαλύψουν σε όλους τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας το μέγεθος της ανικανότητάς τους. Η πόλη έχει ανάγλυφη την εικόνα της εγκατάλειψης, εμείς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει η ίδια η πραγματικότητα.

 

Σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση, ασφαλώς την πρώτη και κύρια ευθύνη έχει ο Άρης Βασιλόπουλος και η δημοτική του ομάδα, αφού αυτοί έχουν την ευθύνη για την πορεία του δήμου τα τελευταία χρόνια. Από κοντά, όμως, ευθύνονται και οι “Γκρούεζες” αυτής της πόλης που θυμούνται τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες κάθε παραμονές εκλογών, μόνο και μόνο για το “ψηφαλάκι”. Από κοντά και οι τουρίστες, που αν τους πεις λέξεις όπως “Μάδυτος”, Χρυσαλίδα” “πλατεία προσκόπων Αϊδινίου” ή “Κουκλάκι”, το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι μια απάντηση του τύπου “είσαι και φαίνεσαι”. Την τελευταία φορά, βλέπετε, που περπάτησαν σε στενά της πόλης, η “Γεωργίου Παπανδρέου” ακόμα λεγόταν “Αγκύρας”.

 

Από αυτή τη διπλή απειλή πρέπει να ξεφύγει η πόλη. Από μια δημοτική ομάδα κι έναν δήμαρχο παντελώς ακατάλληλο κι από μια χούφτα “επαγγελματιών της δημοτικής πολιτικής” που βλέπουν το δήμο ως πεδίο ψυχαγωγίας και κοινωνικών συναναστροφών, όχι ως χώρο προσφοράς στην πόλη. Αυτοί έχουν φτάσει την πόλη στη σημερινή της κατάσταση, ενώ όλες οι γύρω περιοχές μας, αναπτύσσονται και μας ξεπερνούν.

 

Το έργο, δύσκολο. Αλλά, αξίζει τον κόπο!

*****

 

Ενώ είχα αναρτήσει αυτό το κείμενο, λίγο αργότερα είδα αυτή την δημοσίευση στο facebook, για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες σχετικα με την ανικανότητα της δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου: Θαυμάστε:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων - Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

 

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους Βασιλόπουλος, Παπαλουκά- Ερωτήματα για τους τέσσερις

 

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) Κολλητών

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (14/12/2018 14:27)

Εγώ ήξερα ότι η Σκύλλα γράφεται με δύο λού. Το αλλάξανε και αυτό;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/12/2018 15:21)

@14.27
Έχεις δίκιο, το διορθώνω, μου ξέφυγε. Άλλο τίποτα δεν έχουμε για το κείμενο, έτσι;

πολιτικος αλητης (14/12/2018 16:33)

oυγκανε απο ορθογραφια σκιζεις.

ανώνυμος (14/12/2018 16:34)

Αν μας έμεινε κάτι, από την σκυλοπαρέα του σύριζα με λίγη από Ανελ, είναι ότι η Γαϊτανά ήταν απείρως καλύτερη από αυτούς.
Και νομίζαμε ότι επί Γαϊτανά είχαμε πιάσει πάτο.
Πάτος ήταν και επί Γαϊτανά, πάτος και τώρα, αλλά τώρα ο πάτος έχει γαρνιάσει και με βούρκο.

Άντε να τους πετάξουμε στη θάλασσα ρε παιδιά!, ένα σκούντηγμα θέλουν.

Anonym OS (14/12/2018 19:38)

@16:34 Κούλαρε. Θα πάθεις κάνα εγκεφαλικό. Δεν έχει θάλασσα η Φιλαδέλφεια. Πάλι Βασιλόπουλο θα πάρεις πάντως. Τώρα όλοι οι υπόλοιποι είναι ακόμα πιο πολυδιασπασμένοι.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (14/12/2018 22:51)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες".
Νομίζω ότι έχω δώσει εξετάσεις σε αυτό το μάθημα και σε σένα. Ελπίζω να με πέρασες και να μη χρειάζεται να το ξαναδώσω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/12/2018 09:46)

@19.38
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να προβάλλεται από τα απομεινάρια των οπαδών του Βασιλόπουλου το επιχείρημα της επανεκλογής του επειδή... οι άλλοι είναι διασπασμένοι. Όχι γιατί έκανε καλό στην πόλη, αλλά γιατί -αυτό λέει- "εμείς οι κομματάνθρωποι παραμένουμε ενωμένοι (ξέχασε τις αλλεπάλληλες αποχώρησεις από τη Δύναμη των κολλητών του Βασιλόπουλου), ενώ οι άλλοι είναι πολυδιασπασμένοι.

Να τα βλέπουν αυτά όσοι σκέπτονται να ψηφίσουν Βασιλόπουλο για... το καλό της πόλης (ΑΝ υπάρχουν, πια, τέτοιοι), να τα βλέπουν κι όσοι έχουν βάλει το κεφάλι κάτω, τις παρωπίδες δίπλα σε κάθε μάτι, κι επαναλαμβάνουν μονότονα στον εαυτό τους "πάω για δήμαρχος, πάω για δήμαρχος...", μέχρι να πειστούν οι ίδιοι. Η Σκύλλα και η Χάρυβδις...

Anonym OS (15/12/2018 12:20)

@ 09:46 Οι "αποχωρήσαντες" της ΔΠ δεν κάνουν ιδιαίτερο γκελ στην τοπική κοινωνία. Είναι πια κάτι σαν εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" του 0,5 %. Έσπευσες πάντως επιπόλαια και βιαστικά να με κατατάξεις στα "απομεινάρια των οπαδών του". Είμαι εν δυνάμει νέος ψηφοφόρος του γιατί το δεύτερο μισό του σχολίου σου με βρίσκει εν πολλοίς σύμφωνο. Κι επειδή ακριβώς επειδή βλέπω πόσο ασόβαροι είναι οι υπόλοιποι που παθαίνουν ονειρώξεις όταν φαντασιώνονται τον εαυτό τους ως δήμαρχο, νομίζοντας ότι παίζουν σε reality, χωρίς να έχουν τη στοιχειώδη αυτογνωσία να αναρωτηθούν και αν μπορούν. Κυρίως όμως σκέφτομαι να ψηφίσω τη ΔΠ γιατί είναι η μόνη υπαρκτή παράταξη από το 2010. Έχει ήδη 8 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στα τοπικά. Οι υπόλοιπες παρατάξεις αλλάζουν ονόματα, λογότυπα, κάνουν μετεγγραφές και μαζεύονται απολύτως ευκαιριακά λίγους μήνες πριν τις εκλογές, με εξαίρεση τη Λα.Συ.

Διαμαντής Σεϊτανιδης (15/12/2018 17:11)

@12.20
Μπα; Τώρα δεν κάνουν "ιδιαίτερο γκελ" στην κοινωνία; Και κάνει ένας κατά δήλωσή του ανεπάγγελτος; Κι εσύ, είσαι εν δυνάμει "νέος" ψηφοφόρος του; Αλλα΄, αφού η ΔΠ υπάρχει από το 2010 και ΄τοσο τη θαυμάζεις γιατί δεν είσαι "παλιός" ψηφοφόρος του; Κι αν είσαι απλώς νέος σε ηλικία, πώς ξέρεις τι γινόταν το 2010;

Κάθε τρολ σαν κι εσένα θα το ξεμπροστιάζω. Πήγαινε και ζήτα κανένα χαρζιλίκι. Εδώ έδωσε δημόσιο χρήμα στη γυναίκα του χωρίς να ντραπεί, σε σένα θα διστάσει; Άντε, στο καλό...

Ανωνυμος (15/12/2018 19:11)

@12.20
Αφού τα κριτήρια σου περιορίζονται στην μη αλλαγή λογότυπου και ονομασίας καθώς και στη συνεχή παρουσία στα δημοτικά πράγματα γιατί δεν ψηφίζεις Λαϊκή Συσπείρωση που ούτε άλλαξε λογότυπο έχει συνεχή παρουσία πολυ περισσότερα χρόνια στα δημοτικά πράγματα δεν έχει Πασοκους στο ψηφοδέλτιο του και το κυριότερο δεν ανακάλυψε ξαφνικά ότι αυτά που πιστεύει άλλαξαν! Όταν ήταν στον δημαρχιακό θώκο ουδείς διανοήθηκε να την κατηγορήσει για σκάνδαλα και απευθείας αναθέσεις!
ΥΓ. Που πας ρε Καραμήτρο!!!!!!

Anonym OS (15/12/2018 19:21)

@17:11 Να δούμε ποιος θα ξεμπροστιάσει ποιον. Στο τέλος ξουρίζουν το γαμπρό.

Διαμαντής Σεϊτανιδης (16/12/2018 11:11)

@19.21
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Όλα τα φασιστόμουτρα σαν του λόγου σου, καταφεύγουν στη δολοφονία χαρακτήρων για να επιβιώσουν πολιτικά, σαν το αφεντικό σας, τον Αδόλφο. Μόνο λάπση ξέρετε να χρησιμοποιείτε, γιατί μέσα σε αυτήν ζείτε. Αλλά, έχουν γνώσιν οι φύλακες...

@Anonym OS (15/12/2018 12:20) (16/12/2018 11:34)

Μην προσπαθείς να εμφανιστείς σαν ανέντακτος που βρίσκει τη ΔΠ πιο σοβαρή και ικανή παράταξη απο τους υπόλοιπους.
Αφού λοιπόν είσαι αντικειμενικός για ενημέρωσε μας για το έργο του Αρούλη σου όλα αυτά τα χρόνια;
Να μάθουμε κι εμείς που δεν είμαστε κολλητοί και δεν πήραμε αναθέσεις τι μας έχει προσφέρει.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»

Στις 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου

Έτσι θα διοικούνται οι δήμοι από τον Σεπτέμβριο

Οι τελικές αποφάσεις τη κυβέρνησης προσδιορίζουν το εύρος της συνεργασίας Βούρου- Γρετζελιά

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

Γκρίνιες, παράπονα και τριβές στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί και δεσμεύεται

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα

Σαββατοκύριακο στο ΠΠΙΕΔ με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Καταστροφή του περιπτέρου της στην πλατεία Πατριάρχου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την Πέμπτη η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Α' ΚΑΠΗ

Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σταυρώνεις και τη Φιλαδελφειώτισσα Ειρήνη Γκαμάτση

Ο Γιάννης Χλωρός αναλαμβάνει τον Άτταλο

Βούρος: «Ματαιοπονεί και αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

Οι γονείς έχουν κρίση

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Διαμαντής
Αν δεν καταλαβαίνεις, τότε δεν ζεις σε αυτή την πόλη. Αν καταλαβαίνεις πολύ καλά κι ενοχλείσαι, μάλλον είσαι ο ... Γ.Π....

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ρο
@Αεκτζης κατοικος (08/08/2019 18:56) και τι θα κερδισετε απο το κατασκευασμα του μελισσανιδη; απορω γιατι εσυ και οι αλλοι 100.000 συνοπαδοι...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Γ.Π.
Διαμαντή η γράψε αυτό που θέλεις να πεις ή αλλιώς μην γράφεις τίποτα. Το να γράφεις κάτι που δεν το καταλαβαίνει κανείς δεν έχει νόημα. Χάνε...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Ροντρίγκεζ (09/08/2019 15:08)
Θα κριθεί απο το έργο του. Ούτε απο το πότε έφυγε απο την πόλη ούτε απο το κόμμα στο οποίο ανήκε. Το ίδιο θα συμβεί και με όποιον κυβερνά. Ό...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Ροντρίγκεζ
@18:56 Μια τετραετία και πολύ του είναι. Και να `ναι κι ευχαριστημένος που είχε απέναντί του ως αντίπαλο τον αχρηστότερο όλων. Τον φασιστάκο...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Αεκτζης κατοικος
Ουγκανε 28 αυγουστου ορκιζεται δημαρχος ο Γιαννης και θα τον βλεπεις για πολλα χρονια σε αυτη την θεση.Η πολη ξεβρωμισε οριστικα απο τα παρα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Καππαδοκίας
Δεν εχει καυσωνα στα φιλαδελφεια.Βγαινω στην μπαλκοναρα μου και μου κανει σκια το γηπεδο ολα υπεροχα ολα τελεια ολα μαγικα.Και φυσικά δεν θα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (05/08/2019 10:45) (06/08/2019 19:43) Όπως πάντοτε συνεχίζεις τις βρισιές. Θα σε πω, λοιπόν, Χατζηαβάτη. Ξέρεις αυτός που σπάει τ...

Στις 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: @ πολιτικός αλήτης
Αλητη, πούλα καμία πετσέτα να πιάσεις στόχο κι άσε μας ήσυχους Αύγουστο μήνα. ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Κατοικος
Ποτέ δεν ημουν φασίστας σύριζα ψηφιζω αλλά στις δημοτικές ψήφισα Βούρο για να φύγει ο ακατανόμαστος.Αιντε γαυράκο που θα μας το παίξεις μορφ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @ΟΥΓΚΑΝΟΣ (05/08/2019 10:45)
Εσύ ρε καραγκιόζη τι είσαι; Η εφορία; Μην ανησυχείς δεν θα τα πάρει από το ταμείο του Δήμου. ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Δεξί Εξτρέμ
@(05/08/2019 10:45) Μια καλή ιδέα για να ξεχρεώσει είναι να παντρευτεί καμιά πλουσιοκόρη. Ξέρω έναν που το έκανε και τώρα το παίζει μούρη κα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ Νέο οπαδικό σύνθημα (01/08/2019 20:06) Για το σύνθημα που έβγαλες ειδικά, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Νεος χαλκηδονιος
Τελευταιος δεκαπενταύγουστος με δημαρχο τον Αρη επιτελους δεν σντεχεται αλλο αυτη δημοτικη αρχη....

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@Κατοικος (01/08/2019 07:23) 07:23 δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;. Το σχολιάκι σου είναι χωρίς τόνους, με ορθογραφικά (όπως πάντα) λάθη-...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©