«Τρώνε τις σάρκες τους» στη Δύναμη Κολλητών: Κατά του Άρη Βασιλόπουλου, και η Βάλια Ματσουκά

Δημοσιεύτηκε στις 25/11/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  27 σχόλια

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει ο εμφύλιος στη Δύναμη Πολιτών, δικαιώνοντας 100% την "Αλήθεια" πρώτη -και μέχρι πρότινος μόνη- στάθηκε όρθια απέναντι στις αντιδημοκρατικές πρακτικές του Άρη Βασιλόπουλου και των πραιτωριανών του. Σειρά παίρνει τώρα η εκλεγμένη γραμματέας της παράταξης αυτής, και δημοτική σύμβουλος που παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει δημοτικός σύμβουλος ο Άρης Βασιλόπουλος. Μιλάμε για τη Βάλια Ματσουκά, που καταγγέλλει, όπως μπορείτε να διαβάσετε, τα μύρια όσα. Σημειώνω, βέβαια, ότι κι αυτή εκ των υστέρων έρχεται να κάνει τις καταγγελίες, καθώς όλο αυτό τον καιρό ο γιος της, Βαγγέλης Κουμαριανός, είτε ήταν αντιδήμαρχος είτε είχε άλλες θέσεις στη διοίκηση του δήμου, κι όλα ήταν καλά.

 

Η επιστολή- καταγγελία της Βάλιας Ματσουκά έχει ως εξής:

*****

 

H Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Πολιτών-Αντίσταση, Συμμετοχή, Δημιουργία» δημιουργήθηκε το 2010 με επικεφαλής τον Θ. Μάλλιο με δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ (τότε στην αντιπολίτευση) για να εκφράσει σε τοπικό επίπεδο ένα μέρος του λαού μας, για την κατάργηση του Καλλικράτη και των νεοφιλελεύθερων αναδιαρθρώσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση που είχαν οδηγήσει σε μαζικές απολύσεις και εμπορευματοποίηση των δημοτικών λειτουργιών που επέβαλαν στη χώρα μας οι συγκυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.

 

Η Δύναμη Πολιτών πήρε μέρος στις δημοτικές εκλογές το 2010 και κέρδισε μία θέση στην αντιπολίτευση. Το 2014 με πρόταση των μελών της ιδρυτικής συνέλευσης, πολιτών της ΝΦ-ΝΧ, ανένταχτων αγωνιστών της αριστεράς ψηφίστηκε επικεφαλής ο νυν δήμαρχος.

 

Νέα πρόσωπα και νεαρά άτoμα αποτέλεσαν ένα εναλλακτικό ψηφοδέλτιο με πρόγραμμα, αρχές και ανθρώπινο δυναμικό απέναντι στο τοπικό κατεστημένο. Μετά τη μεγάλη νίκη των δημοτικών εκλογών του 2014, έγινε μεγάλη προσπάθεια και παρουσιάστηκε έργο από τη δημοτική αρχή μαζί με την πλειοψηφία των μελών και των ανθρώπων της αριστεράς που στοιχήθηκαν βοηθώντας την προσπάθεια αυτή.

 

Η βίαιη επίθεση που δέχτηκε η δημοτική αρχή σε προσωπικό, επικοινωνιακό και πολιτικό επίπεδο όταν αντιστάθηκε στο σχεδιασμό ενός (πολεοδομικού-πολιτιστικού-περιβαλλοντικού-κοινωνικού) πλάνου αλλοίωσης του χαρακτήρα της πόλης μας έφερε κλυδωνισμούς στην παράταξη. Στην αλλοίωση του χαρακτήρα της πόλης εντάχθηκε και η φωτογραφική τροπολογία για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων που πρότεινε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ψηφίστηκε στη Βουλή από όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ για την αρπαγή του Άλσους και του κέντρου της πόλης. Παρόλα αυτά η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και ένα μικρό μέρος της αντιπολίτευσης και συλλογικοτήτων στάθηκε αξιοπρεπώς υπέρ της πόλης.

 

Διετέλεσα εκλεγμένη γραμματέας της παράταξης από το 2014 μέχρι το Φεβρουάριο του 2018. Η πολιτική γραμματεία της παράταξης ουσιαστικά λειτούργησε μέχρι το καλοκαίρι του 2017, οπότε παραιτήθηκαν 3 μέλη της. Η γραμματεία έκτοτε δεν λειτούργησε και οι επανειλημμένες προσπάθειές μου να γίνει γενική συνέλευση και λαϊκές συνελεύσεις σε γειτονιές απέβησαν μάταιες. Οι προσπάθειές μου να λειτουργήσουμε συνεχίστηκαν μάταια. Δεν θέλησα να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα που μου έδινε το καταστατικό, να καλέσω γενική συνέλευση με συλλογή υπογραφών από τα μέλη κόντρα στη θέληση του δημάρχου. Πίστεψα ότι θα ήταν πλήγμα στην παράταξη και θα παρέκαμπτα το δήμαρχο. Λάθος μου, γιατί δημιουργήθηκε η εντύπωση στα μέλη της παράταξης πως απέχω από τα καθήκοντα μου.

 

Τον Φεβρουάριο του 2018 στην παραίτησή μου από γραμματέας επεσήμανα πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα πολιτικού προσανατολισμού. Τόνισα ότι διαπιστώνουμε καθημερινά στα μέλη μας προβληματισμούς που δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικά αλλά τα αποσιωπούμε. Θα μπορούσαμε με ανοιχτή συζήτηση και γόνιμη αντιπαράθεση να δουλέψουμε δημιουργικά. Αντί γι’αυτό, ο δήμαρχος ακολούθησε μία παρελκυστική τακτική συνεχών αναβολών με αποτέλεσμα να διαιωνίζονται τα προβλήματα και να δημιουργούνται κι άλλα. Η αιτία ήταν να μην αναδειχθούν οι διαφωνίες, παρά μόνο στο χρόνο που θα βόλευε το σχεδιασμό του δημάρχου. Δεν θέλησε να υπάρχει κριτική ούτε πολιτική αντιπαράθεση. Δεν αντιλήφθηκε ότι όταν η κριτική δεν είναι πλέον ανεκτή, είναι απαραίτητη όσο ποτέ; Μήπως όπως φάνηκε, είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του;

 

Έτσι ξαφνικά γίναν «ψεύτες και συκοφάντες» οι από την αρχή στενοί συνεργάτες του. Μέλη και στελέχη που «έβγαιναν από τα ρούχα τους» κάθε φορά με τα προβλήματα που δημιουργούσε η αντιδήμαρχος κ. Παπαλουκά, τώρα έχουν χάσει τη μνήμη τους.

 

Μετά από αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές, οι προβληματισμοί ότι οι παραιτηθέντες και εγώ δεν ήρθαμε στη γενική συνέλευση είναι αστείοι. Η Γενική Συνέλευση έμεινε «στον πάγο» τόσο καιρό και τώρα τη θυμήθηκαν. Όταν ζητήθηκε η παραίτηση της κ. Αναγνώστου δεν υπήρχαν τέτοιες ευαισθησίες. Όταν το Φεβρουάριο ζητούσα σύγκληση της Γ.Σ. δεν άκουγε κανείς. Όταν αλλάζει η πολιτική ταυτότητα της Παράταξης όλα παραμένουν «μέλι-γάλα».

 

Λυπάμαι (και λίγα λέω) που μένει για μένα στη μέση το έργο που πίστεψα και αγάπησα μέσα από τη δράση χρόνων που είχα στην αυτοδιοίκηση. Δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες και οι διαφορές μου δεν είναι προσωπικές, οι διαφορές που μας χωρίζουν είναι πολιτικές.

 

Ο αυτοσκοπός της επανεκλογής οδηγεί μακριά από την πραγματική πολιτική. Χωρίς συλλογικά όργανα αντί να ανοίξει τα χαρτιά του, ο Δήμαρχος σύρθηκε σε πολιτικές επιλογές από εδώ και από εκεί. Με αυτούς τους όρους δεν ήταν δυνατή ούτε πολιτική συμφωνία κυρίων, ούτε πολιτική διαφωνία κυρίων. Σιγά-σιγά, αφομοιώθηκε από τους τοπικούς μηχανισμούς εξουσίας, προσέγγισε πολιτικά το τοπικό κατεστημένο παραγόντων, την εκκλησία και την τοπική επιχειρηματικότητα. Δεν έχει τόση σημασία αν είναι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ. Για το παιχνίδι αυτό, θυσίασε δημοτικούς συμβούλους και ιδρυτικά μέλη της παράταξης που τον στήριξαν στα δύσκολα (Λάλος-Πάνος-Κουμαριανός-Πρελορέντζος-Γαβριηλίδης) για να καλύψει αυτούς που είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι τους ζητήσει.

 

Δεν ανήκω εδώ και καιρό σε αυτή την «αριστερά» που θέλει έτσι να λέγεται σήμερα και λερώνει τους αγώνες και τις θυσίες που έγιναν στον τόπο (μετά από το Δημοψήφισμα του «ΟΧΙ» αποχώρησα από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ). Η πολιτική του «εφικτού» του ΠΑΣΟΚ, έγινε τώρα συμβιβασμός με τα μνημόνια.

 

Αυτές οι πρακτικές δεν έχουν θέση στην αριστερά και υπηρετούν μόνο τη διατήρηση στην εξουσία. Η αριστερά δε χρειάζεται άλλους πολιτικούς καριέρας. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η αριστερά είναι η γείωση με τον κόσμο και την τοπική κοινωνία, η ειλικρίνεια στα προβλήματα. Η τοπική αυτοδιοίκηση που στηρίζω είναι αυτή που αγωνίζεται, που διεκδικεί από την κεντρική εξουσία για τα συμφέροντα των κατοίκων και της πόλης.

*****
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων - Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

 

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους Βασιλόπουλος, Παπαλουκά- Ερωτήματα για τους τέσσερις

 

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) Κολλητών

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

 

Γράψτε την άποψή σας

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (25/11/2018 13:53)

"Δεύτε τελευταίον ασπασμόν"
"Ἀνάπαυσον, ὁ Θεὸς τὸν δούλόν (τὴν δούλήν) σου, καὶ κατάταξον αὐτόν (αὐτήν) ἐν Παραδείσῳ, ὅπου χοροὶ τῶν Ἁγίων, Κύριε, καὶ οἱ δίκαιοι ἐκλάμψουσιν ὡς φωστῆρες, τὸν κεκοιμημένον δούλόν (τὴν κεκοιμημένην δούλήν) σου ἀνάπαυσον, παρορῶν αὐτοῦ (αὐτῆς) πάντα τὰ ἐγκλήματα".

νοτιος (25/11/2018 14:28)

ελεος πια κυρια μου.αν ο δημαρχος καταλαβειαπο τι εχει γλυτωσει τοτε μπορει να ξανα εκλεγει.ολοι εσεις ανηκετε στην αρρωστη αριστερα που ταλαιπωρει την πολη με τις επιλογες της.κριμα

ανωνύμ (25/11/2018 14:30)

Σώπα!!!
Μετά από 4 χρόνια είδες και συ το φώς το αληθινόν!
Αφού τόσα χρόνια βρωμίσατε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε, τώρα ήρθε η ώρα να μοιράσετε και πάλι σανό στα βλαμένα οπαδάκια σας, και να κάνετε δήθεν τους επαναστάτες?
Τώρα "δεν είναι αυτή η αριστερά"?
Τι αριστερά κοπελίτσα μου να είναι αυτό το πράμα?
Συγκυβερνάτε με ακροδεξιούς τόσα χρόνια, δεν το καταλάβατε?
Εμείς το ξέραμε από την αρχή, ότι αυτό το τσίρκο είναι μόνο για ούζα, εσύ τώρα το κατάλαβες?
Την ώρα των εκλογών θα φάτε όλοι μαύρο για να γυρίσετε οριστικά στους βόθρους σας.

Διαμαντής Σεϊτανιδης (25/11/2018 14:50)

@13.53
Φάτε κι άλλο τις σάρκες σας, ΟΥΓΚΑΝΕ

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (25/11/2018 18:56)

Μάγος είσαι; Πενθώ, κλαίω με λυγμούς...

Ανώνυμος (25/11/2018 19:44)

Ο γάμος τον χάλασε. Γλυκάθηκε από τον παρά

tasos (25/11/2018 22:19)

Στα τσακίδια κι εσύ στα τσακίδια του χρόνου και το πρώην αφεντικό σου. Μόνο για να εμποδίσετε το γήπεδο μαζευτήκατε μια χούφτα παράσιτα. Αντε γεια και περαστικά.

Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου (26/11/2018 01:40)

Εχει πλάκα να μιλάει για "κατεστημένο" η Βάλια.
Ο ορισμός του τοπικού πολιτικού κατεστημένου, που πούλησε επί δεκαετίες αριστεριλίκι της διαμαρτυρίας και της στείρας καταγγελίας.
Ξεφορτώνεται βαρίδια ο Βασιλόπουλος και φαντάσματα του παρελθόντος.
Και πολύ καλά κάνει.

Όπως θα φεύγεις σκίσε κι ένα μνημόνιο. (26/11/2018 02:21)

Έτοιμη από καιρό για να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα. Δεν την χωράει πια η ΔΠ. Ό,τι δεν έσκισε από μνημόνια ο Τσίπρας θα το αναλάβει η συντρόφισσα Ματσουκά.

΄΄Τζογαδόρος΄΄ (26/11/2018 07:07)

΄΄ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ΄΄
Καμμένο χαρτί πλασάρεις ΔΙΑΜΑΝΤΗ μου.
Για την Βαλια, μια ΄΄συμβουλή΄΄. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ , γιατί τα ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/11/2018 08:21)

Όλα αυτά τα ντροπιαστικά σχόλια για όσους τα κάνουν, που καταφέρονται εναντίον μιας συμπολίτισσας με την οποία οι ίδιοι συμπορεύθηκαν επί χρόνια, να τα βλέπουν όσοι παραμένουν ακόμα στο στρατόπεδο που λέγεται Δύναμη Πολιτών και να ξέρουν τι θα τους συμβεί αν ξαφνικά αποφασίσουν να αποκτήσουν προσωπική γνώμη, όχι απαραίτητα την ίδια με τους γκαουλάιτερ. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Καμιόνια θα ξεφορτώνουν τη λάσπη οι πραιτωριανοί του Βασιλόπουλου, παλαιοί κι επανακάμψαντες έναντι πινακίου φακής. Συνεχίστε να τρώτε τις σάρκες σας, η πόλη τα βλέπει όλα αυτά με αηδία κι αποστροφή.

@Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου (26/11/2018 08:43)

Χαχαχα. Σοβαρά; Η Βάλια πούλησε αριστεριλίκι; Ενώ το αφεντικό της ο βλαχοδήμαρχος των κολλητών και των απευθείας αναθέσεων τι μας πούλησε τόσα χρόνια; Για κλωτσιές κι αυτός και οι συνεργάτες του που πηδάνε απο το πλοίο σαν τα ποντίκια.

Ανώνυμος (26/11/2018 09:19)

Διαμαντή το ότι γίνεται κριτική στην Κα Ματσουκά, δεν σημαίνει κι ότι επικροτείται η διοίκηση Βασιλόπουλου. Παρά το γεγονός ότι η επιστολή της είναι διατυπωμένη με μεγαλύτερη επιμέλεια και προσοχή από εκείνες των "τεσσάρων", περισσότερο εκείνη εκτίθεται, διότι αφ´ ενός υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΔΠ από την ίδρυσή της μέχρι χθες και αφ´ ετέρου ήταν από τους πρωτεργάτες που άνοιξαν το δρόμο για την ανάδειξη του Βασιλόπουλου σε επικεφαλής της ΔΠ και σε δήμαρχο της πόλης. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν δικαιολογείται να μην έχει αντιληφθεί την μετάλλαξη της ΔΠ κάτι που το κάνει μόλις τώρα μετά από οκτώ χρόνια. Το χειρότερο όμως είναι ότι παρά την ηλικία της και την εμπειρία που θα έπρεπε να έχει αποκομίσει από την ενασχόλησή της με τα κοινά, είναι ότι επιδεικνύει πολιτική ανωριμότητα, αφού αναλώνεται σε καταγγελτικό λόγο χωρίς να προτείνει την διάδοχη της ΔΠ και του Βασιλόπουλου κατάσταση.

ΑνΩνυμος (26/11/2018 09:46)

Με κάποια συμφωνώ με κάποια διαφωνώ από αυτά που γράφει. Θα πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσει ότι τοπικά πρόσωπα "ιερά τοτέμ" και συμβούλια... σοφών δεν υπάρχουν πια σε κανέναν πολιτικό χώρο. Γι αυτό και θα πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση στα... "διαγγέλματα".

"Τζογαδόρος" (26/11/2018 10:15)

Διαμαντή εργολαβικά έχεις αναλάβει τώρα και την υπεράσπιση αυτών που κατηγορουσες, αρκεί που κατηγορούν τωρα τον Κο. Δήμαρχο.
Διαμαντή πάρτο απόφαση αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Δημοτική παράταξη, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩ, είναι "φτερά στον άνεμο", και ισχυροποιούν τον Δήμαρχο και την παράταξη του, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους, κερδίζοντας και μια δεύτερη θητεία και στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όσους κατεργάζονται λύσεις για μας χωρίς εμάς.
Όπως καταλαβαίνεις οι πολίτες του Δήμου μας, έχουν και κρίση και γνώση και προ παντός θυμούνται !!!
Τσάμπα ο κόπος σου Διαμαντή καί όχι μόνο "έσεναν".

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/11/2018 10:39)

@09.19
Ασφαλώς έχεις δίκιο. Κριτική χωρίς "αλλά" και στον μεν, και στην δε. μαζί κατάντησαν την πόλη στη σημερινή της κατάσταση. Αλλά, δια να καταλάβεις το παιχνίδι, δες το δουλοπρεπές σχόλιο του "τζογαδόρου" στις 10.15. Για να δείξει πόσο δουλικά φέρεται στον Βασιλόπουλο, γράφει ΚΑΙ το "Δήμαρχος" ΚΑΙ το "Κύριος", με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Περιμένει δηλαδή καμιά φάπα του αφέντη του, για να έχει δικαιολογία να πει" ευχαριστώ" Από τέτοια υποκείμενα, η διοίκηση της πόλης πρέπει να γλιτώσει. ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ,

@10.15
Γλύψε όσο βαστάνε οι αδένες σου, λίγα είναι τα ψωμιά σας, η πόλη σας έχει πάρει χαμπάρι, τελειώσατε.

Δημότης (26/11/2018 10:58)

Ακριβώς! "Για τα συμφέροντα των κατοίκων και της πόλης", όπως πολύ σωστά λέτε στο τέλος της επιστολής σας, θα έπρεπε να είχατε κάτσει σε ένα τραπέζι και με την ΑΕΚ, και με την εκκλησία, και με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους φορείς της κοινωνικής, πολιτιστικής, αθλητικής, και επιχειρηματικής ζωής της πόλης.
Ακόμα και τώρα όμως διχάζετε ασύστολα κατηγορώντας τον Βασιλόπουλο ότι μιλάει με αυτούς που εσείς (για δικούς σας λόγους που δεν αφορούν την κοινωνία) δεν γουστάρετε.
Τελικά ποιος είναι αυτός ο κόσμος με τον οποίο πρέπει να γειωθεί αυτή η αριστερά (έτσι όπως την έχετε στο μυαλό σας) όταν πρέπει κατά την άποψή σας να είναι αποκλεισμένο ένα τεράστιο κομμάτι του λαού που καλώς ή κακώς πιστεύει στην θρησκεία ή ασχολείται με την επιχειρηματικότητα την οποία έχετε δαιμονοποιήσει σαν σύγχρονοι ιεροεξεταστές;

Ζήτω το παλιό ΠΑΣΟΚ! Το ορθόδοξο! (26/11/2018 11:32)

@ 10:15

Τζογαδόρε με συγκίνησες βαθύτατα!
Αυτό το "στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας" με λύγισε συναισθηματικά.
Βγαλμένο απ´ το μπαλκόνι της Πλατείας Συντάγματος παραμονές 18 Οκτώβρη του ´81.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
Άμα μου πεις και κανένα "Ανεμογιάννη δώστα όλα" (κατά το "Τσοβόλα δώστα όλα") θα ντύσω τη Laguna στα πράσινα με αφίσες Ανδρέα και Βασιλόπουλο το Μάη και θα ανεβοκατεβαίνω τη Δεκελείας κορνάροντας.

Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου (26/11/2018 11:44)

@ 26/11/2018 08:43.
Έχεις δίκιο! Την αδικώ! Δεν πούλησε μόνο αριστεριλίκι. Η Βάλια. Έδινε και πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης. Επίσης έβγαζε (και βγάζει ακόμα) και "εγκυκλίους" ποιος πρέπει να μιλάει ή να μην μιλάει με ποιον. Ο λόγος της θέσφατο! Σκέτη Κρούπσκαγια. Τι λες τώρα!

"Τζογαδόρος" (26/11/2018 12:10)

Σε χαίρομαι Κε. ΣΕΪΤΑΝΊΔΗ, όχι για το σχόλιο σου, όσο για το "χιούμορ" που διαθέτεις.
Αλήθεια πιστεύεις ότι με τέτοια σχόλια και άρθρα που "πλασάρεις" είσαι αξιόπιστος στην κοινή γνώμη της πόλης μας και όπου αλλού σε παρακολουθούν ;;
Πρόσεχε Διαμαντή μου, γιατί ούτε και αυτούς που ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ δεν θα πείθεις στο τέλος.
Εάν ακόμα βεβαίως σε παρακολουθούν.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/11/2018 12:18)

@12.10

Σε διατεταγμένη υπηρεσία τα μίσθαρνα όργανα του νέου δημοτικού καθεστώτος... Γλείφε, λάσπωνε, κονόμα. Το τρίπτυχό σου, Δεν πρέπει να λέγεσαι τζογαδόρος. Γκρούεζας πρέπει αν λέγεσαι. Άεργα κομματόσκυλα, που ζουν στο βούρκο. Είσαι για λύπηση...

Δημότης (26/11/2018 12:54)

Κάτι μου λείπει όμως από την ανακοίνωση της κας Ματσουκά...ή δεν καταλαβαίνω εγώ τελος πάντων....

Αφού ζητούσε επίμονα σύγκληση Γενικής Συνέλευσης γιατί όταν αυτή τελικά έγινε δεν πήγε? Δεν περίμενε ότι θα υπάρξουν απορίες ή και σχόλια για το άτομο της σε σχέση με την μη πραγματοποίησης ΓΣ επί τέσσερα έτη?

Επίσης, ρήξη με την εκκλησία και ρήξη με την επιχειρηματικότητα από μια πρώην επιχειρηματία που λόγω του θρησκευτικού φρονήματος των δημοτών τα μυστήρια της εκκλησίας ήταν βασική πηγή εσόδων της επιχείρησης της????

Κάτι....(μοσχο)βολάει....εδώ

#save_yiorgos (26/11/2018 13:09)

@12:10 δεν έχεις ανάγκη εσύ. Έχεις στέγη να σε δεχτεί. Στα "βόρεια", αριστερά από την "Αρχόντισσα". Φλας να βγάλεις μόνο μην στρίψεις απότομα.

φορ δε φεστιβαλς (26/11/2018 13:39)

Είναι κι ο Βασιλόπουλος αυτο που ειναι αλλά κι οι από κάτω εσωτερική αντιπολίτευση στη δπ πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. Τέτοιο τσίρκουλο δεν ξαναπέρασε στα χρονικά.

Ανωνυμος (27/11/2018 08:39)

@ Δημότης (26/11/2018 12:54)
Προσυπογράφω!

ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ (27/11/2018 09:22)

Η φράση "αρχή άνδρα δείκνυσι" που αποδίδεται στο αρχαίο Έλληνα σοφό Βίαντα τον Πριηνέα . Υποδηλώνει ότι η εξουσία αποκαλύπτει τις δυνατότητες του ανθρώπου δείχνει τις ικανότητες και το χαρακτήρα του.

Όσο λοιπόν κάποιοι βρίσκονταν στην «αντιπολίτευση» κατηγορούσαν αυτούς είχαν την «αρχή» για ανικανότητα, για σκάνδαλα, συμβιβασμούς, «αντιλαϊκές» πολιτικές και πολλά και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός, υποστηρίζοντας ότι αυτοί όχι μόνο κατέχουν το «ηθικό πλεονέκτημα» αλλά έχουν και τις γνώσεις, την θέληση και την ικανότητα να δημιουργήσουν καλύτερες ημέρες για τον Δήμο (υπό την ευρεία έννοια του όρου) κι έτσι ο Δήμος τους ανέθεσε την «αρχή».

Rule left λοιπόν.

Από κει και πέρα η υπόθεση μου θυμίζει το παραμύθι του Άντερσεν ‘Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα’

«Googlάρετε» θα έλεγε αν ζούσε σήμερα ο Κύριος, «εκεί εισίν τα μαρτυρούντα περί εμού»

Κάτω το Κεφάλαιο (28/11/2018 02:37)

Εχει δίκιο η συντρόφισσα. Πόλεμο στην επιχειρηματικότητα της πόλης. Γεμάτη και η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα από μεγάλο κεφάλαιο. Τι ναυτιλιακές εταιρείες! Τι ναυπηγοεπισκευαστικές! Τι βαριές βιομηχανίες και χαλυβουργικές. Και χρηματιστηριακές και πολυεθνικές και ό,τι γουστάρεις. Έτσι έτσι. Θα τους τσακίσουμε λέμε.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Μια ξεχασμένη επέτειος, η 9η Δεκεμβρίου 1974

Από ποια συμπτώματα θα καταλάβετε ότι έχετε έλλειψη σιδήρου;

Κομμάτιασε το playstation του γιου του και ανάρτησε τις φωτογραφίες στο ιντερνετ. Δείτε αντιδράσεις!

Σε λίγα χρόνια η παχυσαρκία θα σκοτώνει περισσότερους από το τσιγάρο

Πριν το γάμο, θάβουν ένα μπουκάλι ουίσκι για καλή τύχη

Τι θα πει «γονιός» σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο

Πόσο θα σας κοστίσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Σφοδρή επίθεση Βουλγαρίας σε Σκόπια: «Δεν έχετε ιστορία, είστε ψεύτες»

Γιατί Ευρώπη;

Ποια είναι τα αυτοκίνητα που «δεν χαλάνε»;

Χριστουγεννιάτικο open day στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου στο Rex

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Ευχές από τον Απόστολο Κόντο

«Οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν αίτηση για το νόμο Κατσέλη και μετά την 1η Ιανουαρίου 2019»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με «Φρικαντέλα» τη Δευτέρα στο 2ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Το τερματίσαμε! Δυο νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι ανακοινώθηκαν μέσα σε μια μέρα!

«Επανεκκίνηση»: ΟΛΑ τα πιστοποιητικά του δήμου, από τον υπολογιστή μας!

«Τρώνε τις σάρκες τους» στη Δύναμη Κολλητών: Κατά του Άρη Βασιλόπουλου, και η Βάλια Ματσουκά

Η διακήρυξη θέσεων του Τάσου Κωνσταντινίδη

«Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία»: Ο Αράπογλου δεν μετέχει στις εκλογές, οι υπόλοιποι θα αποφασίσουμε...

Γιόρτασε η τοπική Νέα Δημοκρατία τα 44 χρόνια του κόμματος

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος και ο Τάσος Κωνσταντινίδης

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) «Κολλητών»

«Επανεκκίνηση»: Τα Ανοικτά Σχολεία καταπολεμούν τον φασισμό!

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Πρωτοβουλία εναντίον της βίας στα γήπεδα προτείνει η «Επανεκκίνηση»

Ληστεία σε ξενοδοχείο στον παράλληλο της εθνικής

Τροχαίο με τραυματίες στη βόρεια Φιλαδέλφεια

Παπακώστας: Πώς δικαιολογείται αύξηση 76% στον φωτισμό της Πρωτομαγιάς από τη μια χρονιά στην άλλη;

Τα GIS συστήματα φέρνουν πολύ κοντά τους δημότες με τις δημοτικές Αρχές

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @Anonym OS (15/12/2018 12:20)
Μην προσπαθείς να εμφανιστείς σαν ανέντακτος που βρίσκει τη ΔΠ πιο σοβαρή και ικανή παράταξη απο τους υπόλοιπους. Αφού λοιπόν είσαι αντικειμ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
@19.21 Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Όλα τα φασιστόμουτρα σαν του λόγου σου, καταφεύγουν στη δολοφονία χαρακτήρων για να επιβιώσουν ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Anonym OS
@17:11 Να δούμε ποιος θα ξεμπροστιάσει ποιον. Στο τέλος ξουρίζουν το γαμπρό....

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.20 Αφού τα κριτήρια σου περιορίζονται στην μη αλλαγή λογότυπου και ονομασίας καθώς και στη συνεχή παρουσία στα δημοτικά πράγματα γιατί δ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
@12.20 Μπα; Τώρα δεν κάνουν "ιδιαίτερο γκελ" στην κοινωνία; Και κάνει ένας κατά δήλωσή του ανεπάγγελτος; Κι εσύ, είσαι εν δυνάμει "νέος" ψηφ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Anonym OS
@ 09:46 Οι "αποχωρήσαντες" της ΔΠ δεν κάνουν ιδιαίτερο γκελ στην τοπική κοινωνία. Είναι πια κάτι σαν εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" του 0,5...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.38 Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να προβάλλεται από τα απομεινάρια των οπαδών του Βασιλόπουλου το επιχείρημα της επανεκλογής του επειδή... οι ά...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Νομίζω ότι έχω δώσει εξετάσεις σε αυτό το μάθημα και...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Anonym OS
@16:34 Κούλαρε. Θα πάθεις κάνα εγκεφαλικό. Δεν έχει θάλασσα η Φιλαδέλφεια. Πάλι Βασιλόπουλο θα πάρεις πάντως. Τώρα όλοι οι υπόλοιποι είναι α...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: ανώνυμος
Αν μας έμεινε κάτι, από την σκυλοπαρέα του σύριζα με λίγη από Ανελ, είναι ότι η Γαϊτανά ήταν απείρως καλύτερη από αυτούς. Και νομίζαμε ότι ε...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: πολιτικος αλητης
oυγκανε απο ορθογραφια σκιζεις....

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.27 Έχεις δίκιο, το διορθώνω, μου ξέφυγε. Άλλο τίποτα δεν έχουμε για το κείμενο, έτσι;...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
Εγώ ήξερα ότι η Σκύλλα γράφεται με δύο λού. Το αλλάξανε και αυτό;...

Παπακώστας: Πώς δικαιολογείται αύξηση 76% στον φωτισμό της Πρωτομαγιάς από τη μια χρονιά στην άλλη;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
@19.03 Είναι δυνατόν να ανεβάζεις το ίδιο σχόλιο, σε κάθε (άσχετη με αυτό) ανάρτηση; Τελευταία φορά. Την επόμενη που θα ανεβάσεις το ίδιο σχ...

Παπακώστας: Πώς δικαιολογείται αύξηση 76% στον φωτισμό της Πρωτομαγιάς από τη μια χρονιά στην άλλη;
Xρήστης: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ
Φιλε δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Ολα θα καταστραφουν και θα απαξιωθουν τα ακινητα σε επιπεδο αγ.παντελεημονα. κανενας φιλαδελφειωτης δεν ηθελε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©