Δεν σας μύρισαν δημοτικές εκλογές;

Δημοσιεύτηκε στις 08/10/2018 στην κατηγορία Σχόλια  |  12 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Καθώς έχουμε ήδη μπει στον Οκτώβριο, η δημοτική κίνηση της πόλης φαίνεται να νεκρανασταίνεται”. Εντελώς νεκρή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τώρα “ξαφνικά” διοίκηση κι “αντιπολίτευση” δείχνει να “θυμάται” ότι υπάρχουν και πολίτες σε αυτή την πόλη, που θα κληθούν -αχ, αυτές οι δημοκρατικές συνήθειες, πόσο κουράζουν το ντόπιο κατεστημένο...- να ψηφίσουν για το νέο δημοτικό συμβούλιο.

 

Ας αρχίσουμε από -πού αλλού;- τη διοίκηση και προσωπικά το δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο. Τον άνθρωπο που δεν άφηνε τίποτα να μην το σχολιάσει -όχι βέβαια μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες, όχι απαντώντας σε ερωτήματα που έθετε ο τύπος, τον οποίο συνεχώς ύβριζε, έσερνε στα δικαστήρια και λάσπωνε- αλλά μέσα από ατάκες της συμφοράς στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εκεί, όπου μας είχε αποκλείσει, νομίζοντας, ο έρμος, ότι έτσι εξασφαλίζει τη δυνατότητα να λέει κάθε λογής ανακρίβεια και να πετάει κάθε λογής λάσπη, χωρίς απάντηση.

 

Η πραγματικότητα, βέβαια, τον διέψευσε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κι απαντήσεις έπαιρνε και σκύλιαζε γιατί δεν μπορούσε, δεν είχε στοιχεία κι επιχειρήματα να ανταπαντήσει. Απλώς με αποκλεισμούς και φιμώματα, νόμιζε ότι μπορούσε να κρατήσει στο σκοτάδι την πρωτοφανή ανεπάρκεια της διοίκησης, που παραδίδει σε λίγους μήνες μια πόλη που δεν μας αξίζει και στην οποία βασιλεύει η ανομία, η εγκατάλειψη κι η προχειρότητα.

 

Ξαφνικά, μόλις τέλειωσε το καλοκαίρι και μπήκε ο Σεπτέμβριος, ο Άρης Βασιλόπουλος έβαλε “φίμωτρο” στον λογαριασμό του! Ούτε σχολιάζει, ούτε βρίζει, ούτε επιτίθεται με τη γνωστή λασπολογία πάνω στην οποία στήριξε την ως τώρα πολιτική του παρουσία. Τίποτα. Τουμπεκί ψιλοκομμένο.

 

Πού οφείλεται αυτή η ξαφνική μεταμόρφωση; Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Ο δήμαρχος γνωρίζει καλά ότι ο ψευτοτσαμπουκάς του, η αγνώστων -κι ανομολόγητων...- κινήτρων διχαστική πολιτική του με άξονα το γήπεδο της ΑΕΚ, η αδιαφορία του για την πόλη κι οι αλλεπάλληλες καταγγελίες των κορυφαίων, μέχρι πρότινος, συνεργατών του για “πολιτικά και ηθικά ζητήματα” εντός της Δύναμης Πολιτών, που παραμένουν αναπάντητες, όλος αυτός ο αποκρουστικός κι αντιδημοκρατικός τρόπος με τον οποίο πολιτεύτηκε, απωθεί ακόμα και ανθρώπους που συνειδητά τον πίστεψαν και τον στήριξαν. Πολύ περισσότερο, απωθεί όλες τις άλλες δεξαμενές της πόλης, που όμως του είναι απαραίτητες εάν -λέμε: ΕΑΝ- περάσει στο δεύτερο γύρο και επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχιακή εξουσία.

 

Γι αυτό σταμάτησε. Για να μας ξαναγελάσει. Για να ΣΑΣ ξαναγελάσει, όπως έκανε το 2014. Ξεχνάνε οι άνθρωποι, αυτό το ξέρει καλά. Θα μπλεχτούμε στον εκλογικό αγώνα, ο καθένας θα λέει τα δικά του, ποιος θα θυμάται τώρα ότι ο Βασιλόπουλος έβριζε, μοίραζε αγωγές που ΚΑΜΙΑ δεν κέρδισε, εκφόβιζε και λάσπωνε όποιον δεν υπέκυπτε στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες του; “Τα παλιά θα ξεχαστούν” λέει ένα τραγούδι, κι εκεί ποντάρει ο Άρης Βασιλόπουλος, ωστε να ξαναπουλήσει σε όποιον αφελή είναι πρόθυμος να “αγοράσει” το “ωραίο χαμόγελο του νεαρού”.

 

Με την “Αλήθεια” παρούσα, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα ξεχαστεί. Αυτό ας μην το ξεχνάει ούτε ο Άρης Βασιλόπουλος, ούτε κανείς.

 

Πολύτιμη βοήθεια στα σχέδια του δημάρχου δίνει και το παλιό κατεστημένο της πόλης. Οι άνθρωποι που κάθε εκλογή δημοτικών Αρχών, αλλάζουν συνδυασμούς σαν τα πουκάμισα, μια με τον ένα, μια με τον άλλο, χωρίς πολιτική βάση, μόνο με βάση τις προσωπικές σχέσεις και συμφωνίες μακριά από τον πολίτη. Το κατεστημένο αυτής εδώ της πόλης που αποτέλεσε την αιτία για να κερδίσει τις εκλογές ο Βασιλόπουλος το 2014.

 

Καλώ τον αναγνώστη μου να σκεφτεί αρχικά ένα πράγμα: Από τους 7 συνδυασμούς που διεκδίκησαν τη νίκη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, τουλάχιστον οι 5 ΔΕΝ θα ξανακατέβουν στην εκλογική μάχη. Ούτε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής θα ξανακατέβει, ούτε ο Γιώργος Αράπογλου, ούτε ο Απόστολος Κόντος, ούτε η Έφη Γαϊτανά, ούτε η Βάσω Αγαγιώτου -εννοώ όχι μόνο τα φυσικά πρόσωπα, αλλά και τους συνδυασμούς των οποίων αυτά τα πρόσωπα ηγήθηκαν.

 

Ασφαλώς κάποιοι εξ αυτών έχουν τους λόγους τους. Ο Απόστολος Κόντος, για παράδειγμα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για πιθανή εμπλοκή του στις περιφερειακές εκλογές. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής όχι μόνο δεν κατάφερε να ασκήσει αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά από πολύ νωρίς είδε τους δυο άλλους δημοτικούς συμβούλους της Ένωσης Δημοτών να τον υπερβαίνουν de facto και να λειτουργούν ερήμην του. Ο Γιώργος Αράπογλου μετά από μια περίοδο αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος με ένσταση κλπ, πέρασε μια εποχή ήπιας αντιπολίτευσης και στη συνέχεια επέλεξε την τακτική αποχής του συνδυασμού του από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Φυσικά, ένας λόγος ήταν και το “άρωμα της οδού Μέρλιν” που είχε εγκαθιδρύσει ο δήθεν διαφωνών με τον δήμαρχο στα τελευταία της θητείας, Γιώργος Πάνος. Αλλά παρ' όλα αυτά, η εντολή που είχε από τους πολίτες ήταν να ασκεί αντιπολίτευση, όχι να απέχει. Η Έφη Γαϊτανά ως γνωστόν δεν ζει πια στην πόλη, ούτε στην Ελλάδα, όπως μαθαίνω, αλλά την ευθιξία να παραιτηθεί με μια επιστολή δυο γραμμών, δεν την επέδειξε.

 

Τέλος, η Βάσω Αγαγιώτου, είδε και τον δικό της συνδυασμό να διασπάται από τη διαφωνία Γρετζελιά μαζί της, όπως είχε κάνει (η Β. Αγαγιώτου) ΜΑΖΙ με τον Π. Γρετζελιά, την Ευ. Παπαλουκά και άλλους, όταν διέσπασαν τον συνδυασμό της Νέας Προοπτικής με επικεφαλής και δήμαρχο την Έφη Γαϊτανά. Όλα εδώ πληρώνονται, θα έλεγε κανείς...

 

Πίσω από αυτούς τους επικεφαλής, κρύβεται μια σειρά δημοτικών συμβούλων εν ενεργεία αλλά κι αποτυχόντων, που αποτελεούν αυτό που λέμε “τοπικό κατεστημένο”. Που μεταγράφονται χωρίς πολιτικό υπόβαθρο και χωρίς ενημέρωση των πολιτών από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, και θεωρούν ύψιστη κοινωνική καταξίωση την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, αδιαφορώντας όμως για το αν κάνουν τη ζωή στην πόλη καλύτερη, αν επικοινωνούν με τους εκλογείς τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, αν εξηγούν στον Φιλαδελφειώτη και το Χαλκηδονιώτη τι και γιατί ψηφίζουν στα δημοτικά συμβούλια, τι και γιατί πιστεύουν για τα θέματα της πόλης μας.

 

Επιφανή στελέχη αυτού του τοπικού κατεστημένου, προαλείφονται για επικεφαλής συνδυασμών και υποψήφιοι δήμαρχοι. Συζητούν με την παρέα τους, με τους κομματικούς τους φίλους, και προσπαθούν να “αρπάξουν κόσμο” ο ένας από τον άλλο. Όχι βέβαια για να εκλεγούν δήμαρχοι, αυτό το ξέρουν καλά κι οι ίδιοι κι ο κόσμος. Αλλά για να “ζέψουν” κάποιους στο άρμα τους, προκειμένου στο τέλος να εκλεγούν απλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Και κοντά σε αυτό το ξανά και ξανά ζεσταμένο τοπικό πολιτικό σκηνικό, κάνουν τώρα την εμφάνισή τους και έντυπα της τελευταίας στιγμής. Έντυπα που μόνο σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην υφαρπαγή της ψήφου του πολίτη. Χωρίς βάθος χρονικό, χωρίς παρουσία στην έντυπη ζωή της πόλης, αξιοποιούν την -αγαθή ή όχι...- πρόθεση κάποιων να γίνουν ή να ξαναγίνουν δημοτικοί σύμβουλοι και κοιτάζουν να επωφεληθούν τα ίδια, κι όχι βέβαια να ενημερώσουν τον πολίτη.

 

Κοντολογίς, η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα βρίσκεται για μια ακόμα φορά ενώπιον ενός διακομματικού και διαχρονικού κατεστημένου τοπαρχών και φυλάρχων, που για μια ακόμα φορά -εντονότερα από κάθε προηγούμενη, λόγω και της απλής αναλογικής- επιχειρεί να επιβιώσει κοινωνικά, καταδικάζοντας την πόλη μας και κάθε πολίτη της, στη σημερινή άθλια εικόνα.

 

Η μόνη προσπάθεια που ξεκίνησε συλλογικά, συνεχίζει συλλογικά και κατόρθωσε να απαλλαγεί από τοπικούς γυρολόγους, συνεχίζει αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την προσπάθειά της ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όρθια "Η Αλήθεια", μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

AfroGreek (08/10/2018 17:36)

Ναι έχει αρχίσει να βρωμάει!

Ανώνυμος (08/10/2018 18:05)

Διαμαντή τα κάνεις όλα " αόρατα" !!!! Με τέτοιες λογικές, θα μπορούσε ο καθένας να σου πει ότι "κάποιοι" χωρίς να θέλουν να εμφανιστούν τώρα, γιατί άραγε, καραδοκούν να αρπάξουν την ψήφο των πολιτών στα "μουλοχτα" και κυρίως στα "μουγκα", γιατί άραγε ;;;;

Patrice Émery Lumumba (08/10/2018 22:36)

Εξαιρετική η επιλογή της φωτογραφίας αφού οι περισσότεροι (φανεροί ή αόρατοι) υποψήφιοι μας βλέπουν σαν ιθαγενείς. Τώρα μάλιστα που πλησιάζουμε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου θα αρχίζουν να μοιράζουν και καθρεφτάκια.

Η χαρά του ιχθυοπώλη και του μπογιατζή (08/10/2018 22:52)

Να μιλάς εσύ Διαμαντή -που είσαι επαγγελματίας που πέρασε από ημερήσιας κυκλοφορίας εφημερίδες- για τις φαιδρότητες κάποιων να θέλουν να το παίξουν μεταξύ άλλων και εκδότες, το καταλαβαίνω.

Να μιλάνε όμως περί ευκαιριακού προεκλογικού τύπου και χρεοκοπημένοι πρώην εργολάβοι που δηλώνουν εκδότες (στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις άλλωστε), πάει πολύ.

Όπως και να 'χει πάντως, ένα έντυπο κρίνεται από το κατά πόσο μπορεί ή όχι να ασκήσει επιρροή στο αναγνωστικό κοινό. Και κάποιοι δεν μπορούν (παρά τα όσα ισχυρίζονται) να επηρεάσουν ούτε τη γειτονιά τους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/10/2018 07:55)

@22.52
Δεν θα συμφωνήσω. Ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεσαι κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί να μην σου αρέσει, δικαίωμά σου. Αλλά ευκαιριακό δεν τον λες, πώς να το κάνουμε.... Και το ότι δεν ήταν ανέκαθεν του χώρου της δημοσιογραφίας, παρά ταύτα όμως βρίσκεται κοντά δέκα χρόνια στο χώρο ηλεκτρονικά και από ένα σημείο και νετά και με έντυπο, κάνει την προσπάθεια του ακόμα πιο σημαντική.

Καρακαηδόνα (10/10/2018 10:15)

Γελάνε και τα τσιμέντα.

tasos (10/10/2018 13:02)

Να ξέρεις Διαμαντή ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί απο πολλούς απο εμάς κανένα απο τα αίσχη που έγιναν στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια.

Η χαρά του ιχθυοπώλη και του μπογιατζή (13/10/2018 16:48)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/10/2018 07:55)

Μπορεί και να υπήρξα λίγο υπερβολικός στο προηγούμενο σχόλιό μου.

Αλλά επιμένω ότι πάει πολύ να γίνεται τιμητής του (έστω και επίδοξου) τοπικού τύπου ένας άνθρωπος ο οποίος το 2010 ήταν ο ορισμός του ευκαιριακού εκδότη προερχόμενος από έναν εντελώς άσχετο επαγγελματικό χώρο.

Ιδιαίτερα μάλιστα για την περίπτωσή του πάει πάρα πολύ να χαρακτηρίζει άλλες εκδοτικές προσπάθειες ως ευκαιριακές όταν ο ίδιος εντελώς ευκαιριακά έχει ήδη αλλάξει μια δυο φορές γραμμή.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/10/2018 11:20)

@07.55
Ας αρχίσω από το τελευταίο. Ο κόσμος αλλάζει, τα δεδομένα επίσης, οι αντιλήψεις μας για πρόσωπα και καταστάσεις ομοίως, άρα και η θέση μας μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει. Εσείς, για παράδειγμα, ψηφίζετε πάντα το ίδιο κόμμα και τους ίδιους ανθρώπους από τότε που αρχίσατε να ασκείτε το εκλογικό σας δικαίωμα; Κι έτσι να είναι, σίγουρα ξέρετε πολλούς που δεν το κάνουν. Αυτό ως προς τη "γραμμή".

Το ότι προερχόταν από άλλο χώρο, τι σχέση έχει; Σημασία κατά τη γνώμη μου έχει η πολύχρονη προσπάθεια. Κι είναι προς έπαινο το ότι δεν είχε παλαιότερη εμπειρία. Αυτά, χωρίς να συμφωνώ πάντα με τις θέσεις του συγκεκριμένου μέσου. Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα, το ζήτημα είναι να υπάρχου σταθερά παρούσες φωνές ενημέρωσης.

@Η χαρά του ιχθυοπώλη και του μπογιατζή (15/10/2018 12:39)

*"Χρεοκοπημένοι πρώην εργολάβοι": Από που προκύπτει η χρεωκοπία; Έχετε κάποια στοιχεία που να αποδεικνύεται ή έστω κάποιες ενδείξεις; Μήπως σας χρωστάει χρήματα; Χρωστάει σε κάποιον/κάποιους και έπεσε στην αντίληψή σας; Μήπως σας ζήτησε δανεικά σε "φακελάκι"; Μήπως κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια;
**Τα υπόλοιπα αντιφατικά φληναφήματα-επιχειρήματα που γράφετε στα σχόλιά σας, είναι επιπέδου χαμαιτυπείου, δείχνουν παράκρουση, πανικό... και ΔΕΝ είναι άξια σχολιασμού.

@ (15/10/2018 12:39) (15/10/2018 16:47)

"ΔΕΝ είναι άξια σχολιασμού". Και όμως σχολιάζεις. Η βλακεία είναι ανίκητη!

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ (05/11/2018 09:24)

Να θυμάστε ότι με λιγότερους συνδυασμούς από όσους θα "κατέβουν" σε αυτές τις εκλογές, το 2014 οι διαφορές μεταξύ των τότε τριών πρώτων συνδυασμών ήταν λίγες ψήφοι. Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει. Όλα θα κριθούν σε ορατές και κυρίως αδιόρατες λεπτομέρειες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Μια ξεχασμένη επέτειος, η 9η Δεκεμβρίου 1974

Από ποια συμπτώματα θα καταλάβετε ότι έχετε έλλειψη σιδήρου;

Κομμάτιασε το playstation του γιου του και ανάρτησε τις φωτογραφίες στο ιντερνετ. Δείτε αντιδράσεις!

Σε λίγα χρόνια η παχυσαρκία θα σκοτώνει περισσότερους από το τσιγάρο

Πριν το γάμο, θάβουν ένα μπουκάλι ουίσκι για καλή τύχη

Τι θα πει «γονιός» σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο

Πόσο θα σας κοστίσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Σφοδρή επίθεση Βουλγαρίας σε Σκόπια: «Δεν έχετε ιστορία, είστε ψεύτες»

Γιατί Ευρώπη;

Ποια είναι τα αυτοκίνητα που «δεν χαλάνε»;

Χριστουγεννιάτικο open day στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου στο Rex

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Ευχές από τον Απόστολο Κόντο

«Οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν αίτηση για το νόμο Κατσέλη και μετά την 1η Ιανουαρίου 2019»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με «Φρικαντέλα» τη Δευτέρα στο 2ο δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Το τερματίσαμε! Δυο νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι ανακοινώθηκαν μέσα σε μια μέρα!

«Επανεκκίνηση»: ΟΛΑ τα πιστοποιητικά του δήμου, από τον υπολογιστή μας!

«Τρώνε τις σάρκες τους» στη Δύναμη Κολλητών: Κατά του Άρη Βασιλόπουλου, και η Βάλια Ματσουκά

Η διακήρυξη θέσεων του Τάσου Κωνσταντινίδη

«Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία»: Ο Αράπογλου δεν μετέχει στις εκλογές, οι υπόλοιποι θα αποφασίσουμε...

Γιόρτασε η τοπική Νέα Δημοκρατία τα 44 χρόνια του κόμματος

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος και ο Τάσος Κωνσταντινίδης

Ανεξέλεγκτος ο εμφύλιος στη Δύναμη (πρώην) «Κολλητών»

«Επανεκκίνηση»: Τα Ανοικτά Σχολεία καταπολεμούν τον φασισμό!

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας

Πρωτοβουλία εναντίον της βίας στα γήπεδα προτείνει η «Επανεκκίνηση»

Ληστεία σε ξενοδοχείο στον παράλληλο της εθνικής

Τροχαίο με τραυματίες στη βόρεια Φιλαδέλφεια

Παπακώστας: Πώς δικαιολογείται αύξηση 76% στον φωτισμό της Πρωτομαγιάς από τη μια χρονιά στην άλλη;

Τα GIS συστήματα φέρνουν πολύ κοντά τους δημότες με τις δημοτικές Αρχές

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: @Anonym OS (15/12/2018 12:20)
Μην προσπαθείς να εμφανιστείς σαν ανέντακτος που βρίσκει τη ΔΠ πιο σοβαρή και ικανή παράταξη απο τους υπόλοιπους. Αφού λοιπόν είσαι αντικειμ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
@19.21 Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Όλα τα φασιστόμουτρα σαν του λόγου σου, καταφεύγουν στη δολοφονία χαρακτήρων για να επιβιώσουν ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Anonym OS
@17:11 Να δούμε ποιος θα ξεμπροστιάσει ποιον. Στο τέλος ξουρίζουν το γαμπρό....

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.20 Αφού τα κριτήρια σου περιορίζονται στην μη αλλαγή λογότυπου και ονομασίας καθώς και στη συνεχή παρουσία στα δημοτικά πράγματα γιατί δ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
@12.20 Μπα; Τώρα δεν κάνουν "ιδιαίτερο γκελ" στην κοινωνία; Και κάνει ένας κατά δήλωσή του ανεπάγγελτος; Κι εσύ, είσαι εν δυνάμει "νέος" ψηφ...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Anonym OS
@ 09:46 Οι "αποχωρήσαντες" της ΔΠ δεν κάνουν ιδιαίτερο γκελ στην τοπική κοινωνία. Είναι πια κάτι σαν εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" του 0,5...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.38 Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να προβάλλεται από τα απομεινάρια των οπαδών του Βασιλόπουλου το επιχείρημα της επανεκλογής του επειδή... οι ά...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Νομίζω ότι έχω δώσει εξετάσεις σε αυτό το μάθημα και...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Anonym OS
@16:34 Κούλαρε. Θα πάθεις κάνα εγκεφαλικό. Δεν έχει θάλασσα η Φιλαδέλφεια. Πάλι Βασιλόπουλο θα πάρεις πάντως. Τώρα όλοι οι υπόλοιποι είναι α...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: ανώνυμος
Αν μας έμεινε κάτι, από την σκυλοπαρέα του σύριζα με λίγη από Ανελ, είναι ότι η Γαϊτανά ήταν απείρως καλύτερη από αυτούς. Και νομίζαμε ότι ε...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: πολιτικος αλητης
oυγκανε απο ορθογραφια σκιζεις....

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.27 Έχεις δίκιο, το διορθώνω, μου ξέφυγε. Άλλο τίποτα δεν έχουμε για το κείμενο, έτσι;...

Η Σκύλλα και η Χάρυβδις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
Εγώ ήξερα ότι η Σκύλλα γράφεται με δύο λού. Το αλλάξανε και αυτό;...

Παπακώστας: Πώς δικαιολογείται αύξηση 76% στον φωτισμό της Πρωτομαγιάς από τη μια χρονιά στην άλλη;
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανιδης
@19.03 Είναι δυνατόν να ανεβάζεις το ίδιο σχόλιο, σε κάθε (άσχετη με αυτό) ανάρτηση; Τελευταία φορά. Την επόμενη που θα ανεβάσεις το ίδιο σχ...

Παπακώστας: Πώς δικαιολογείται αύξηση 76% στον φωτισμό της Πρωτομαγιάς από τη μια χρονιά στην άλλη;
Xρήστης: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ
Φιλε δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Ολα θα καταστραφουν και θα απαξιωθουν τα ακινητα σε επιπεδο αγ.παντελεημονα. κανενας φιλαδελφειωτης δεν ηθελε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©