Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα

Δημοσιεύτηκε στις 23/05/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  26 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Το είδαμε κι αυτό με τη διοίκηση Βασιλόπουλου. Το δήμαρχο να... παρλάρει στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στην Αγία Μαρίνα για την τοποθέτηση κοντά σε σπίτια κεραίας κινητής τηλεφωνίας και λίγες μέρες αργότερα, να μετέχει σε πορεία κατοίκων για το ίδιο θέμα. Μάλιστα με το γνωστό του θράσος ο κ. Βασιλόπουλος, ο “κύριος τίποτα” της Φιλαδέλφειας, ο δήμαρχος που έχει μόνο ήττες και καμία διαπραγματευτική δυνατότητα, όπως δεκάδες στοιχείων δείχνουν... κατηγορεί και τον τοπικό Τύπο ότι δεν παρέστη στη συνέλευση των κατοίκων για να... προβάλλει τον ακτιβισμό του δημάρχου.

 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση Βασιλόπουλου:

 

 

 

Δείτε και την χθεσινή παρουσία Βασιλόπουλου ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν πορεία για να... φύγει η κεραία, όπως την παρουσίασε το δημοσιογραφικό του όργανο.

 

 

 

Αντί, δηλαδή, να “την πει” στον εαυτό του και στην παράλυτη διοίκησή του, ο κ. Βασιλόπουλος βγάζει το γνωστό του κόμπλεξ και μίσος εναντίον του Τύπου που δεν παίρνει κάμψεις ενώπιόν του, και φυσικά αποκρύπτει το ουσιώδες.

 

Ποιο είναι το ουσιώδες;

 

Το ουσιώδες είναι ότι ο δήμος και προσωπικά ο δήμαρχος για άλλη μια φορά επένδυσαν στις εντυπώσεις κι επιχείρησαν να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη από τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας.

 

Το ουσιώδες είναι ότι αυτού του τύπου οι θεατρινισμοί, μόνο αποτελέσματα δεν φέρνουν όπως έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές η σχετική εμπειρία.

 

Αντίθετα, ένας δήμαρχος με στοιχειώδη σοβαρότητα κι επίγνωση του ρόλου του θα έκανε αμέσως τις εξής κινήσεις:

 

1. Θα παρουσίαζε στο δημοτικό συμβούλιο και θα έστελνε προς πάντα ενδιαφερόμενο και τον τύπο της περιοχής αδιάσειστα στοιχεία για την επιβάρυνση που φέρνει στην υγεία των περιοίκων η τοποθέτηση μιας τέτοιας κεραίας. Με ένα απλό googlάρισμα βρίσκει κανείς στοιχεία (παραθέτω μόνο ένα ως παράδειγμα) και όσα ισχύουν σε άλλες χώρες. Επίσης να ζητήσει μέτρηση εκπομπών για την κεραία που τον ενδιαφέρει, ενός επιστημονικού εργασηρίου, ώστε να έχει αδιάσειστα στοιχεία για τον αγώνα του. Εννοείται ότι οι κεραίες που έχουν τοποθετηθεί πληρούν τα όσα προβλέπει η κέιμενη νομοθεσία (περισσότερα κάποιος μπορεί να βρει σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα)

 

2. Θα ζητούσε από βουλευτές δυο ή τριών κομμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται διακομματικότητα, οι οποίοι/ες εκλέγονται στη Β' Αθήνας, να καταθέσουν τροπολογία στο πρώτο σχετικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο προς ψήφιση, με την οποία θα θεσπίζεται ελάχιστη απόσταση από νόμιμες κατοικίες στην τοποθέτηση κεραιών τέτοιου τύπου και ποιοτικές διαδικασίες για τον έλεγχο τέτοιων κεραιών. Βουλευτές ή κόμματα που πιθανώς θα αρνούνταν να συνδράμουν την προσπάθεια με την κοινοβουλευτική αυτή πρωτοβουλία, θα κατονομάζονταν από μια δημοτική Αρχή με στοιχειώδη σοβαρότητα, ενώπιον των πολιτών. Η τροπολογία θα βασιζόταν στα στοιχεία των ερευνών και σε αντίστοιχες νομοθεσίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

 

3. Με βάση τα παραπάνω, θα ξεκινούσε δικαστικό αγώνα σε όποιες εταιρείες πιθανώς αρνούνταν να συμμορφωθούν με τη νομιμότητα και την προάσπιση της υγείας των πολιτών. Κατά το κοινώς λεγόμενο, “θα τάραζε στη νομιμότητα” τις εταιρείες που δεν σέβονταν το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία του. Επαναλαμβάνω, ωστόσο, 

 

Κατά τη γνώμη μου, αυτά έπρεπε να κάνει μια δημοτική Αρχή με στοιχειώδη σοβαρότητα επί του θέματος, με την αυτονόητη προσθήκη ότι για κάθε βήμα της θα ενημέρωνε και θα ζητούσε τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων της περιοχής.

 

Αλλά, για να τα κάνεις αυτά, πρέπει να ξέρεις από πολιτική, από τη λειτουργία των θεσμών, να μπορείς να καθίσεις σε ένα τραπέζι, να συζητήσεις κι να πείσεις αυτούς που παίρνουν αποφάσεις. Όχι να είσαι μαθημένος στη φωνή, την πορεία και την φτηνιάρικη άγρα εντυπώσεων.

 

Πολιτική είναι πράξη, είναι ουσία, όχι βιομηχανία κοροϊδίας του πολίτη.

 

Ο κ. Βασιλόπουλος και η δική του δημοτική Αρχή, προτιμά να κάνει φτηνά παιχνίδια πολιτικών εντυπώσεων και να μετέχει σε πορείες που, από μόνες τους, δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά, μια διοίκηση εντελώς κολλημένη σε νοοτροπίες και πρακτικές του χθες, δεν έχει καμιά πιθανότητα να βοηθήσει την πόλη να κινηθεί προς το αύριο.

 

Κατά τα άλλα στον κ. Βασιλόπουλο, όπως και σε όλα τα πολιτικά και ιδεολογικά του πρότυπα, φταίει ο Τύπος...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

Demos (23/05/2018 18:22)

Πριν λίγο καιρό έτυχε να πιω καφέ στο αγαπημένο στέκι του δημάρχου στην οδό Χαλκίδος στα Πατήσια. Εκεί κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε περιοδικά και βιβλία που έχει το μαγαζί και τρία τέσσερα αντίτυπα βιβλίου με το καταστατικό του PSUV (partido socialista unido de Venezuela) στα ελληνικά, του κόμματος δηλαδή που έχει καταδικάσει σε φτώχια το λαό της Βενεζουέλας και το οποίο μάλλον αποτελεί και πρότυπο του κ. Βασιλόπουλου. Αξίζει τον κόπο να το αναζητήσετε κ. Σεϊτανίδη και να το διαβάσετε. Θα καταλάβετε πολλά για την αντίληψη που έχουν για τον τύπο και θα σας λύσει την απορία γιατί ο κ. Βασιλόπουλος και οι σύντροφοί του "πυροβολούν" σε κάθε ευκαιρία τα μη αρεστά σε αυτούς μέσα ενημέρωσης.
Παρεμπιπτόντως, ακόμα και το σήμα του PSUV θυμίζει το σήμα της Δύναμης Πολιτών, με το χαρακτηριστικό κόκκινο αστεράκι. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως ότι ο κ. Βασιλόπουλος είναι πιστός στις αρχές του αφού όπως κι ο Μαδούρο επενδύει στο λαϊκισμό.

Ακτιβιστής (23/05/2018 20:32)

Κλασική περίπτωση λαϊκισμού. είναι
Γνωρίζοντας την νομοθεσία που υπάρχει για την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, συμμετέχει σε λαϊκές συνελεύσεις πουλώντας παραμύθια σε απλούς ανθρώπους. Μια απλή ερώτηση στην πολεοδομία να κάνει, αμέσως θα δεί εάν υπάρχει τουλάχιστον άδεια τοποθέτησης και από εκεί ξεκινάνε όλες οι ενέργειες. πχ διακοπή παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ, ξυλωμα της παράνομης τοποθέτησης κλπ, κλπ.
Αυτά για μια Δημοτική Αρχή είναι τα αυτονόητα, για άλλους παντελώς έλλειψη νόμων και επικίνδυνη άγνοια.

ανωνύμ (23/05/2018 22:20)

Σοβαρότητα;
ποιός;
ο Άρης;

από που να την βρει;
Από πού να την δανειστεί:
από τον τσύριζα ή από τον Καμμένο;

Φόρτσα Αρη (23/05/2018 22:45)

Δώσε σανό στο πόπολο.

Σοβαρευτειτε (23/05/2018 22:50)

Βρε παιδια τα παραλετε που λεει κι ενας σχολιαστης με αυτο το ψευδωνυμο. Αυτη τη τεχνογνωσια εχει το παιδι. Πορειες, ντουντουκες, διαμαρτυριες και καταγγελιες. Αυτο ξερει αυτο κανει. Δεν εχει κανει κατι αλλο στη ζωη του. Σαραντα χρονια επαγγελματιας αγωνιστης (λεμε και καμια λαλακια). Τι θελετε να κανει δηλαδη? Να διοικησει το δήμο? Να ειναι η πολη καθαρη? Σοβαρευτειτε και μην εχετε απαιτησεις.

δημότης (23/05/2018 23:35)

ας ήταν καθαρή η φιλαδέλφεια και το άλσος περιποιημένο και δεν θα μας πείραζαν ούτε τα καραγκιοζιλίκια επαναστατικής γυμναστικής ούτε οι εμμονές του με τον τύπο ούτε η πολεμική του στην αεκ. ούτε αυτό δεν μπορεί όμως. το αυτονόητο. για να τα λέμε όλα όμως δεν υπάρχει και αντιπολίτευση να τον πιέσει. κόκκοι, κοπελούζοι, αράπογλου, κοντέοι και λοιποί συγγενείς εντελώς ανύπαρκτοι. δεν συζητώ για τους πιο κάτω. απλά πουθενάδες.

Αρης... Όπως λέμε Χάρης. (24/05/2018 00:21)

Δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε κι ο Χάρης ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε του Άρη (ένας είναι ο Χάρης). Δεν είναι πολύς ο καιρός που κι εκείνος συμμετείχε σε συγκέντρωση κατά κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Κάτω Κουκλάκι στα σύνορα με τους Αγίους Αναργύρους. Και ποιος ξέρει! Μπορεί να τους δούμε και μαζί σε κάποια συγκέντρωση αφού έχουν κοινές περιβαλλοντικές ανησυχίες. Τίποτα δεν πρέπει να κάνει εντύπωση πια σ' αυτή τη πόλη.

Εντελώς καλοπροαίρετα κάποιες ερωτήσεις (24/05/2018 01:13)

Προς τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο: Πριν λίγους μήνες διοργανώσατε μια συγκέντρωση υπεράσπισης της Δημοκρατίας στη πόλη από το στρατό των επιχειρηματικών συμφερόντων.Ήμουν φυσικά εκεί, παρ' όλο που δε σας ψήφισα την 1η Κυριακή.Αν και βρίσκω τις απόψεις σας υπερβολικές, είδα πράγματι ανθρώπους να προπηλακίζονται στα επεισόδια έξω απ' τη Στρούγκα και αν και ΑΕΚτζής δεν μου αρέσει να βλέπω συμπολίτες μου να χτυπιούνται στο όνομα μιας Α.Ε.. Σήμερα είδαμε τo Ρουβίκωνα να εκτοξεύει απειλές εναντίον ενός πολιτικού αρχηγού. Παρέα πάντα με το Ρουβίκωνα και μια ομάδα με ονομασία Αναρχική Συλλογικότητα. Νέας Φιλαδέλφειας. Θεωρείτε τιμή κ. Δήμαρχε για τη Νέα Φιλαδέλφεια να ακούγεται πανελλαδικά το όνομά μας μέσω μιας ομάδας κοινών τραμπούκων και προβοκατόρων; Τι έχετε κάνει γι αυτό το όνειδος; Τι έχετε κάνει για να προστατεύσετε τη πόλη από παρακρατικούς που σκίζουν βιβλία και μπαχαλεύουν τοπικές εκλογές κομμάτων; Κάποιο διάβημα στις αρχές; Κάποια σκέψη για μια συγκέντρωση ίσως;

Nick (24/05/2018 11:43)

Βασιλόπουλος. Κλασικός ξεφτίλας νεόπλουτος δήθεν αριστερός που θεωρεί ότι παράγει έργο μόνο με ψηφίσματα και πορείες. Για γέλια και για κλάματα.

τα παραλέτε (24/05/2018 12:21)

@ Εντελώς καλοπροαίρετα κάποιες ερωτήσεις (24/05/2018 01:13)
Θα σου θυμίσω, ότι τα παιδιά της Στρούγκας, που μετεξελίχθηκαν σε Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας και μετέχουν μαζί με Ρουβίκωνες - ευτυχώς που είναι και τα παιδιά αυτά και ακούγεται το όνομα της πόλης Πανελλήνια - είναι τα ίδια παιδιά (5-10-15 άτομα?), που ο αρούλης τα προστάτευε τόσο καιρό, μέχρι που ήρθαν μερικοί ΑΕΚτζήδες, τους ξεπουπούλιασαν και τους πέταξαν στον δρόμο.

Δικά τους παιδιά είναι (γιοί, ξαδέλφια, ανήψια), γι' αυτό και τα αφήνουν ελεύθερα να κτυπάνε το Κεφάλαιο όπου το βρουν.

50 ΑΕΚτζήδες τους κατέβασαν τα σώβρακα και μια ολόκληρη Αστυνομία δεν ξέρει ποιοί είναι.
Μη το ψάχνεις, πανούκλα ενέσκεψε στην πόλη και στην Ελλάδα.

@01:13 @12:21 (24/05/2018 15:07)

Μεγάλη αξία έχετε δώσει μερικοί σε μια χούφτα επαναστάτες του φρέντο και της πορδής με τα λεφτά των μπαμπάδων τους. Η Φιλαδέλφεια μαζί με τη Χαλκηδόνα είναι 50.000 κάτοικοι και όλα αυτά τα μπαφιασμένα άεργα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα με τις πανάκριβες μηχανές είναι ζήτημα αν είναι 30 άτομα. Αστική νομιμότητα δεν έχουν έτσι κι αλλιώς. Δεν έχουν ούτε λαϊκή αποδοχή όμως. Ολος ο κόσμος ξέρει οτι είναι το μακρύ χέρι του αριστεροακροδεξιού συστήματος οι καλύτεροι συνεργάτες των υπηρεσιών και ανακατεμένοι σε προστασίες και ντραγκ ντιλς. Που και που βέβαια για το ξεκάρφωμα βγάζουν και καμιά ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης. Δεν αργεί πάντως η ώρα του ξεβρακώματος. Θυμηθείτε το. Οι πρώτοι που θα τους κυνηγήσουν αλύπητα θα είναι οι ανιδιοτελείς [αφελείς προς το παρόν] σύντροφοί τους.

Ανώνυμος (24/05/2018 16:44)

Προσωπικά δεν βλέπω κάποια διαφορά μεταξυ αυτών που ξυλοκόπησαν το Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη απο Ρουβίκωνες και τα τοπικα τσι(π)ράκια τους οπως ΑΣΥΝΦ. Ιδιο ντύσιμο στα μαύρα, ίδιες πρακτικές με ξύλο και προπηλακισμούς, ίδια αγελαία συμπεριφορά, ιδιο μίσος και ίδια συμπλέγματα απέναντι στη διαφορετική άποψη και εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων. Περνάνε τα μνημόνια κι οι αντιλαϊκές πολιτικές και τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζι τους αποπροσανατολίζοντας τη κοινή γνώμη. Όσο για το δημαρχο ενω το ξεκίνησε καλά γκρεμίζοντας τον Κένταυρο και πετώντας τους έξω όταν έλειπαν διακοπούλες αποδείχτηκε δέσμιος τους. Εκει που θα μπορούσε να κερδίσει όλη τη τοπικη κοινωνία προτιμάει τις ψήφους πενήντα ατόμων. Τόσο κοντόφθαλμος.

Έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο (24/05/2018 17:05)

Ποια ΑΣΥΝΦ και ποιοι αναρχικοί; Κοροϊδευόμαστε; Το νταβατζιλίκι στα μαγαζιά και το εμπόριο ουσιών είναι η ταμπακιέρα. Η πρωτοκαθεδρία σε τέτοιες δραστηριότητες είναι το ζητούμενο σε σχέση με την άλλη συμμορία που το παίζει ΑΕΚ. ΤΑ ιδεολογικά κι ο αντίφασισμός απο τη μια και η αγάπη για την ομάδα από την άλλη είναι ο φερετζές. Δεν ζούμε αλλού. Εδώ ζούμε και τα βλέπουμε.

Δ.Κ. (24/05/2018 17:21)

@τα παραλέτε ποιο ακριβώς είναι το "κεφάλαιο" που χτυπάνε? η συνοικιακή χαρτοαποθήκη του μεροκάματου που δεν έκοβε αποδείξεις και τη μπουρλοτιάσανε παραμονή πρωτοχρονιάς ενώ απο θαύμα δεν λαμπαδιάσε όλη η γειτονιά? οι γέροι κι οι γριές που πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές της νδ και είδαν τα ούγκανα να μπουκάρουν και να τα σπάνε? μήπως τα μέλη τοπικού συλλόγου που έκαναν βιβλιοπαρουσίαση και είδαν τα ίδια ούγκανα να καταστρέφουν βιβλία που δεν τους άρεσαν? ή μήπως το μαγαζί του Ανεμογιάννη? Ανεμογιάννη τον λένε τον άνθρωπο.όχι Βαρδινογιάννη.

Κώστας (24/05/2018 18:21)

Ο μισός Ρουβίκωνας είναι ΑΕΚ, όπως και ο αρχηγός τους... Δεν είναι ανάγκη να μπω σε λεπτομέρειες...
Είναι γνωστά αυτά σε όσους ξέρουν... Απλά στα Φιλαδέλφεια καίγεται και εξαφανίζεται όποιος φανερά πάει κόντρα στην ΑΕΚ... Γιατί η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που συσπειρώνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και εδώ είναι το σπίτι της... 1+1=2... Γελάμε απλά που ακόμα ζείτε στο παραμυθάκι σας...

τα παραλέτε (25/05/2018 08:58)

@ Δ.Κ. (24/05/2018 17:21)
Τα περί κτυπήματος του κεφαλαίου, που γράφω και με ρωτάς, ασφαλώς και είναι σαρκαστικό για την παρεούλα και τους προστάτες τους.

Και θα πρόσθετα σε όλα αυτά που γράφεις και την Marfin.
Και εκεί κάποιοι σαν αυτούς, ήταν οι δολοφόνοι των ανθρώπων.

Ανωνυμος (25/05/2018 11:35)

Διαβασε κ. Σειτανιδη ολα τα προηγουμενα σχολια που εχουν γραφτει απο το πολυ 2 σχολιαστες!
Αποψεις του κ@λου που μονο φαγουρα μπορουν να φερουν στην ΔΠ και στα στελεχη της!
Ο Μαδουρο ο Ρουβικωνας η Marfin ξεπερασμενες προσπαθειες που δεν αγγιζουν τους ψηφοφορους!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/05/2018 11:40)

@11.35
Πόσα ξέρεις! Ξέρεις πόσοι είναι οι σχολιαστές (γάτα είσαι!), ξέρεις καλά σε ποιο ακριβώς σημείο του σώματος αναφέρονται τα σχόλια (θα είσαι ειδικός...) και ξέρεις και πού ακριβώς έχουν φαγούρα τα στελέχη της διοίκησης.

Έλα ρε Γιώργο, σε καταλάβαμε...

Ενας από τους... δύο σχολιαστές (25/05/2018 12:22)

@Ανωνυμος (25/05/2018 11:35) Αφού δεν αγγίζουν τους ψηφοφόρους εσύ τι ζόρι τραβάς;

Ανωνυμος (25/05/2018 12:39)

Ανωνυμος (25/05/2018 11:35) Ξερεις κατι ρε φιλαρακο; Κανονικα θα διενυες τωρα τις τελευταιες μερες σου στην εξουσια και τα καλα της (μισθα, οργανικες θεσεις κλπ). Σου εκατσε να κανεις πενταετια. Απολαυσε την τελευταια χρονια και τα προνομια και μην ασχολεισαι. Δεν το χεις. Εκτιθεσαι. Για να μη πω ξεφτυλιζεσαι.

Κώστας (25/05/2018 15:45)

@Ανωνυμος (25/05/2018 11:35)
Αχ καημένε έχεις ακόμα το θάρρος και μιλάς;;;
Κόκκινος είναι ο σβέρκος σου από τις επαναλαμβανόμενες φάπες...
Έρχονται οι εκλογές κακομοίρη... τότε που θα μπείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σαν αποτυχημένοι και καρπαζοεισπράκτορες... Α, και που είσαι ετοιμάσου και για την κατεδάφιση του παράνομου σταθμού σκουπιδιών... Τα καλύτερα έρχονται... Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα βλάξ...

μπαμπη (25/05/2018 15:56)

καλα παντου υπαρχουν κεραιες κινητης τηλεφωνιας και σας πειραξε μονο η κεραια στη μερια μας;;;

@Ανωνυμος (25/05/2018 11:35) (25/05/2018 16:24)

Γλύψε το δημαρχάκο σου βολεμένε κολλητέ. Αν δεν το κάνεις εσύ τότε ποιος; Γλύψε, ενας χρόνος σου έχει απομείνει να το κάνεις.

Ανωνυμος (25/05/2018 23:04)

@11.40
Σε ποιο μερος του σωματος εχουν φαγουρα δεν το γραφω πουθενα!
Εσυ το καταλαβες αμεσως!

Ανωνυμος (25/05/2018 23:05)

Γεια σου Κωσταρα γιγαντα!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/05/2018 23:18)

@23.04
Ή τάχεις τσούξει, ή δεν ξέρεις γενικότερα τι γράφεις. Προσδιορίζεις ακριβώς πριν τη φαγούρα και την περιοχή- εκτός αν είσαι ειδικός και σε άλλα μέρη που κάποιοι ξύνονται. Εσύ είσαι ο ειδικός στην περιοχή, εσύ ξέρεις...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Πρώην πρόεδρος Δ.Σ. συλλόγου Γονέων και Κηδεμονονων
Εδώ και καιρό παρακολουθώ κάποιους υποψηφίους που αναφέρουν στο βιογραφικό τους την ιδιότητα του μέλους ,προέδρου αντιπροέδρου, γραμματέα κλ...

Εκλογές με ομάδες!
Xρήστης: @Φιλαδελφειώτης γέννημα θρέμμα (23/04/2019 13:57)
Όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχει ρεύμα ο εκλεκτός σου τσάμπα αγωνίζεσαι. Μπορεί να είναι νέος και επιτυχημένος αλλά δεν βλέπω δ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ (24/04/2019 16:29) Ό,τι έχει γίνει στον δήμο, δεν αντιμετωπίζεται με παρουσίαση βιβλίων ημετέρων στα πλαίσια της προεκλογ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Άντε γειά
Σε Κωνσταντινίδη (πρωτίστως) σε Σερετάκη και σε Βασιλόπουλο δεν μπορεί κανένας να προσάψει ότι ανήκουν σε αυτό που λέγεται "παλιό αποτυχημέν...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Σαούλ
@ (24/04/2019 17:09). Η καθαριότητα είχε έλλειμμα πάνω από 400.000 ευρώ. Τα χρέη στην ΕΥΔΑΠ ήταν πάνω από 200.000 ευρώ και αφαιρέθηκαν δεκά...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: @Εντροπία (24/04/2019 03:12)
Η ξεφτίλα να παρουσιάζεις τον Βούρο ρατσιστή επειδή λέει την αλήθεια για κάποιες γωνιές της πόλης και ιδιαίτερα για το Άλσος απλά του δίνει ...

Το ΚΙΝΑΛ μας εύχεται...
Xρήστης: Εικαστικό αριστούργημα
Πάντα πρωτότυπες οι κάρτες του τοπικού ΚινΑλ. Τα Χριστούγεννα είχαν ένα κάστρο από τη ΒαυαρίΑ. Τώρα προτίμησαν κάτι πιο παιδικό. Αν δεν έβλε...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Προς το παπαγαλιδιο της συμφορας (16:28)
Αντι να (νομιζεις οτι) τρολαρεις και να ασχολεισαι με τους αλλους κοιτα τα χαλια σας. Γελανε και τα τσιμεντα της Αγια Σοφιας με τον καλαμοκα...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
@ ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/04/2019 14:39) Κάνεις δίκη προθέσεων , ενώ στο δήμο τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τέρατα. Απ' όσο ξέρω κανένας από το τημ ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ (24/04/2019 14:15) Προφανώς έχεις μνήμη χρυσόψαρου. Ξέχασες ποιος έκοβε βασιλόπιτες το 2013-2014 στο κόμμα του μπαρμπα-Φώτη...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
@ ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/04/2019 12:10) Αν εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένων, εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας. Ζεις σε παράλληλο...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ (24/04/2019 11:17) Προσπαθείς να με κατατάξεις στους υποστηρικτές του Βασιλόπουλου. Έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένων. Νο...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
@ΟΥΓΚΑΝΕ (23/04 15:17) κοίτα μόνος σου τι γράφεις στην πρώτη φράση σου και στην τελευταία... Βάζεις στην ίδια ζυγαριά παρουσιάσεις βιβλίων κ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Nick
Καλά τα βιβλία αλλά να βλέπουμε και κάποιες τοποθετήσεις και προτάσεις για πιο σοβαρά ζητήματα. Το γράφω για όλους τους υποψηφίους. Και αυτό...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Εντροπία
@13:39 Ο Βούρος ως Βούρος μπορεί να είναι θαυμάσιος, αν και δεν κατάφερε να διασκεδάσει την τριαντάχρονη απουσία του από την τοπική πραγματ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©