Βασίλισσα ξανά, αλλά πάντα ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε στις 07/05/2018 στην κατηγορία Η πόλη  |  16 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Υπάρχει κάτι, που όσοι δεν είναι φίλαθλοι -ή και οπαδοί της ΑΕΚ- δεν το καταλαβαίνουν. Λένε, ας πούμε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χειροκροτείς 11 παιδαρέλια που κλωτσάνε ένα τόπι». Σεβαστό το ότι δεν καταλαβαίνεις. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σου αρέσουν λ.χ. τα γλυκανάλατα εργάκια στο σινεμά, ή -αντίθετα- εκείνα που η οθόνη γεμίζει αίμα, δράκουλες και βαμπίρια. Και δεν χρειάζεται, σε μια ελεύθερη κοινωνία, να καταλαβαίνει ή να συμφωνεί ο ένας με τον άλλο. 

 

Αυτό που δεν καταλαβαίνει σε μας τους φιλάθλους και οπαδούς ΑΕΚ, ένας που θέλει να μείνει εκτός, είναι ότι εμείς επιλέξαμε την ομάδα μας με μια σειρά κριτηρίων -διαφορετικά στον καθένα- και έκτοτε έχουμε την αίσθηση του "ανήκειν". Εμείς οι ΑΕΚτζήδες ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μετανιώσαμε που μπήκαμε εθελουσίως σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια, η οποία ξεκίνησε ως προσφυγομάνα κι έγινε διαφήμιση του αθλητισμού και ενός άλλου τρόπου ζωής (ποιος δεν θυμάται το 1999;) παρά τις αδικίες, τα μαύρα χρόνια, τις δικές μας λάθος επιλογές. Κάναμε και τα παιδιά μας ΑΕΚτζήδες, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι εάν κι εκείνα έχουν την ίδια αίσθηση του "ανήκειν", θα νοιώσουν τα δικά μας, υπέροχα συναισθήματα.

 

 

Σήμερα, λοιπόν, που η ΑΕΚάρα πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, σήμερα που η ΑΕΚάρα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ, σήμερα που ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ ζει μοναδικές στιγμές, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ με τους αναγνώστες μου στην "Αλήθεια", φίλους των θέσεών μου ή απηνείς εχθρούς, πάντα όμως αναγνώστες μου, το γιατί είμαι ΑΕΚ.

 

ΑΕΚ δεν είμαι για τα πρωταθλήματα. Ούτε για τους τίτλους. Καλοδεχούμενοι είναι, φυσικά, και περήφανος είμαι να λέω ότι η ομάδα μου είναι νικήτρια, τροπαιούχος και πρωταθλήτρια. Αλλά δεν είναι αυτά που με έκαναν να γίνω ΑΕΚτζής. Αν ήταν αυτά, θα έβαζα κάτω την ιστορία της Α' Εθνικής, θα έβλεπα ποια ομάδα είχε πάρει τους περισσότερους τίτλους, και θα εντασσόμουν σε αυτήν. Δεν έγινε, ευτυχώς, έτσι. 

 

Για μένα ΑΕΚ αρχικά ήταν η προσφυγομάνα. Το σωματείο που μου θύμιζε το μικρασιατικό μου παρελθόν. Τις διηγήσεις της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου, για τους Τσέτες, για τις αυλές της γειτονιάς της στη Σμύρνη που μοσχοβολούσαν ρόδα, κρίνα και πασχαλιές. Τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, που είναι εκεί από την εποχή του Αγαμέμνονα και του Αχιλλέα. Η κίτρινη σημαία με τον δικέφαλο στο κέντρο της θυμίζει τη Μεγάλη Ελλάδα, μεγάλη ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, το φάρο των Γραμμάτων και του Πολιτισμού σε όλο τον τότε κόσμο. Πιτσιρικάς, έμενα μόλις έξι στενά μακριά από το γήπεδο και από το Λύκειο "πεταγόμουν" μέχρι το Νίκος Γκούμας, απλώς να ρίξω μια ματιά στην προπόνηση, να βεβαιωθώ ότι και σήμερα είναι εκεί ο Μίμαρος, ο Μαύρος (ο Θεός!), ο Ντούσαν, ο Ραβούσης, ο γιατρός, ο Στεργιούδας και προπονούνται με τον Φάντρονκ, μετά με τον Τσικ, και με τους άλλους... Τους έβλεπα εκεί, στη θέση τους, στο χορτάρι, κι όπως ο πατέρας ηρεμεί όταν βλέπει τα παιδιά του στα δωμάτιά τους, έτσι κι εγώ επέστρεφα σπίτι για διάβασμα και παιχνίδι. Είχαμε Μπάρλο, τότε. Υπόδειγμα διοικητικού παράγοντα. Καποιοι παλαιότεροι μιλούσαν για τον Νεστορίδη, τον Ερέα, τον Λαβαρίδη, τον Σκευοφύλακα, το Σιδηρόπουλο...

 

Αλλά ήταν και το μπάσκετ, αυτή η ονειρική κατάκτηση της κουρφής της Ευρώπης το 1968, με τον Αμερικάνο, τον Τρόντζο, το Ζούπα... 

 

Μετά η ΑΕΚ έγινε και τρόπος ζωής. Κάπως τα έφερε η ζωή και όλες μου οι ενέργειες, με την ΑΕΚ σχετίζονταν...

 

Από την ΑΕΚ έβγαλα το πρώτο μου χαρτζηλίκι. Ήρθε ο καλός μου φίλος, ο μακαρίτης εδώ και χρόνια Σταμάτης Κιουρτσόγλου, που έμενε στην Ανθέων, και μου λέει "θέλεις να βγάλεις χρήματα;" "Πώς;" τον ρώτησα. "Να, εγώ πουλάω μαξιλαράκια έξω από το γήπεδο όταν παίζει η ομάδα". Μου έκανε και τα κατάλληλα κονέ, από που ψωνίζω σακούλες, από πού αφρολέξ, πώς φροντίζω να έχω ψιλά για ρέστα, πόσο θα πουλάμε "τάληρο η πολυθρόνα, παιδιά" χαχαχα, όσο αυτή ήταν πολυθρόνα, άλλο τόσο εγώ ήμουν ο Τζορτζ Σόρος. Μετά από λίγο ο Σταμάτης αρρώστησε και τον χάσαμε, κι εγώ από μαθητής έγινα δάσκαλος κι έμπασα τον Ηλία στο κόλπο. Αξέχαστα χρόνια...

 

Από την ΑΕΚ έφαγα την πρώτη μου χυλόπιτα, μαθητής Λυκείου ακόμα. Η Μαιρούλα ήταν άρρωστη Ολυμπιακός και προσηλωμένη κομμουνίστρια. Η ΑΕΚ της έκατσε άσχημα στο στομάχι. Έτοιμη ήταν για αναχώρηση, περίμενε την ευκαιρία. Ε, μόλις άκουσε και τη λέξη Καραμανλής, με σχόλασε με συνοπτικές διαδικασίες...

 

Κερδίζαμε, χάναμε, όλα τα δεχόμουν αδιαμαρτύρητα, γιατί στο φόντο όλου αυτού του σκηνικού υπήρχαν οι ιστορικοί, οικογενειακοί και ατομικοί λόγοι που έγινα ΑΕΚ. Έγινα ΑΕΚ γιατί ήθελα να ανήκω σε αυτή την οικογένεια, όχι για να κερδίζω ντε και καλά. Μετά άκουσα ότι "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ" και συνειδητοποίησα ότι για αυτό το "διαφορετικό" εντάχθηκα ως οπαδός, μικρό παιδί, σε αυτή την αθλητική οικογένεια. 

 

Πίκρες; Πολλές! Ο Ζαφειρόπουλος δεν έδινε πολλά χρήματα, οι επίγονοι ήταν εκεί περισσότερο για τον εαυτό τους κι όχι για να βοηθήσουν την ομάδα, μετά ήλθε ο Ντούσαν από τα παλιά, αλλά με άλλο ρόλο, επικεφαλής στον πάγκο, κι έκανε επίσης τα μαγικά του, όπως τότε, που ήταν μέσα στο χορτάρι. Μετά πήγε στο λιμάνι, κι ένοιωσα μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους στην οικογένεια, μια μαχαιριά στην πλάτη. Ο Ντούσαν, βλέπετε, δεν ήταν προπονητής, όπως οι άλλοι. Ήταν της οικογενείας. Και μας πόνεσε, πολύ... Κι άλλα, κι άλλα, με αποκορύφωμα το πέσιμο στην Γ' Εθνική.

 

Σήμερα, για να μην μακρηγορώ, θέλω να σας εκμυστηρευτώ, ότι ασφαλώς είμαι περήφανος για το πρωτάθλημα, για το ευρωπαϊκό κύπελο, για το ράγκμπι και το... χόκεϊ επί χόρτου, για όσα κατακτήσαμε και όσα θα κατακτήσουμε στις επόμενες μέρες. Ασφαλώς, Τίποτε από αυτά όμως δεν αλλάζει ούτε κατά μία τρίχα το πιο πολύτιμο που έχω κερδίσει: Την ιδιότητα του ΑΕΚτζή. Δεν με κάνουν πιο ΑΕΚτζή τα απανωτά κύπελα. Πιο χαρούμενο, πιο αισιόδοξο, πιο ενθουσιασμένο, ναι. Αλλά πιο ΑΕΚτζή δεν με κάνουν, θα ήμουν τό ίδιο περήφανο μέλος αυτής της οικογένειας ακόμα κι αν δεν τα είχαμε κατακτήσει. 

 

Με την ίδια υπερηφάνεια φορούσα και φορώ το σήμα της ομάδας στο πέτο μου και κρέμομαι από τις ενέργειες των παικτών με τον Δικέφαλο Αετό στην ιδρωμένη φανέλα τους, είτε παίζουμε με τις άλλες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε παίζουμε με την Μονακό στον νικηφόρο τελικό πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ, είτε παίζουμε με τη Γιουβέντους στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ, είτε με την Τριγλία Ραφήνας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 

Καλοδεχούμενα τα πρωταθλήματα, οι διακρίσεις, η επιβεβαίωση μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι είμαστε ομαδάρα. Αλλά και χωρίς αυτά, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, η φλόγα της ΑΕΚ κι όλα, όσα αυτή συμβολίζει, παραμένει μέσα σε κάθε ΑΕΚτζή δυνατή και ζεστή, σαν το τραγούδι της Παναγιάς, στην Πόλη που έπεσε στα χέρια του Τούρκου: "Σώπασε, Κυρά Δέσποινα, και μην πολυδακρύζεις. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θάναι".

 

Καλοδεχούμενα α πρωταθλήματα, που όμως έρχονται και παρέρχονται. Σταθερή Αξία μέσα μας, το ιδανικό και η πολιτισμική φόρτιση που εκπέμπει η ΑΕΚ, η Αθλητική Ένωση των Κωνσταντινουπολιτών. Γιατί, όπως είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, "η ΑΕΚ είναι Ιδέα. Και αι Ιδέαι, δεν αποθνήσκουν".

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

Σπανούδης (08/05/2018 09:42)

"Όπου παίζουμε, θα λέμε την Ιστορία μας".

Ετσι ακριβως (08/05/2018 13:17)

ΑΕΚ ειναι η πατριδα που χασαμε οι αναμνησεις απο τους μικρασιατες παππουδες μας η πολη η σμυρνη ο ποντος.Ο δικεφαλοςπου εχουμε για εμβλημα ενω ολες οι αλλες ομαδες εχουν απλως ενα σημα.Το συμβολο μας η θρησκεια ολων σας.ΑΕΚ ειναι τα παοδικα μας χρονια στην προσφυγομανα φιλαδελφεια που οσο κι αν αλλαξει εμεις θα την λεμε παντα ετσι.

Προς τον ανιστόρητο 13:17 (08/05/2018 14:35)

@13:17 Ούτε καν τι σημαίνει η ονομασία του συλλόγου σου δεν γνωρίζεις. Σου υπενθυμίζω ότι το πλήρες όνομα είναι Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Τη Σμύρνη καλό είναι να μην τα αναφέρεις ξανά ως σημείο αναφοράς της ομάδας σου. Οι Σμυρνιοί που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία της Νέας Φιλαδέλφειας έχουμε τον Απόλλωνα (που είναι και γείτονας) και τον Πανιώνιο, που είναι και παλαιότερες ομάδες από την ΑΕΚ ενώ κι οι Πόντιοι έχουν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το ότι ο Τίγρης είναι Πόντιος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Κι ο Μπάρλος ήταν από τη Λιβαδειά.

ασχετε (08/05/2018 17:46)

Η ΑΕΚ εκφραζει ολη την μικρα ασια τον ποντο και την κωσταντινουπολη.Παρα πολλοι προσφυγες απο την σμυρνη μειναν στις προσφυγογειτονιες της νεας ιωνιας και της φιλαδελφειας αλλα και τωρα υπαρχουν παρα πολλοι ενωσιτες με καταγωγη απο την σμυρνη.Επειδη γαυροτρολ μενεις πειραια και δεν γνωριζεις τιποτα σε ενημερωνω οτι στην φιλαδελφεια απολλωνιστες ειναι 3-4 ο ενας εχει και μαγαζι στο κεντρο της φιλαδελφειας.Στην ριζουπολη παλι δεν υπαρχει ουτε ενας οπαδος του απολλωνα και η μεγαλη του βαση ειναι στην καισαριανη οπου υπαρχουν πανω απο 50-60 απολλωνιστες.Ο απολλων ΑΣΧΕΤΕ επαιζε στο ρουφ και οι οπαδοι του ηταν απο αλλες περιοχες.Μετα απο την ΑΕΚ οι πιο πολλοι σμυρνιοι ειναι παοκ και μετα αν και ντρεπομαι για αυτο οσφπ.Η νεα σμυρνη εχει σμυρνιους που ειναι κατα βαση ΑΕΚ και πανιωνιοι ειναι ελαχσιστοι γιατι οι σμυρνιοι σιχαινονταν τον πανιωνιο (δεν ειναι τυχαια τα χρωματα που πηρε)και υποστηριζαν απολλωνα πριν την καταστροφη.

Δεν πάτε καλά... (08/05/2018 19:36)

Ο παππούς μου ήταν από την Πόλη και η γιαγιά μου από τη Σμύρνη. Μου επιτρέπει ο "Προς τον ανιστόρητο 13:17 (08/05/2018 14:35)" να είμαι ΑΕΚ, ή παραβιάζω κανέναν φανταστικό νόμο του; Φυσικά και οι Μικρασιάτες συμπαθούμε τον Απόλλωνα, αλλά η μεγάλη ομάδα σε τραβάει, πώς να το κάνουμε; Αρκετά με τη μικροψυχία κάποιων που ούτε μια καλή κουβέντα δεν βρήκαν να πουν για τις επιτυχίες της ΑΕΚ.

Ανωνυμος (09/05/2018 01:08)

@14.35
Προσυπογραφω!
Και φυσικα μιλαμε για τα σωματεια που συντηρουν τον αθλητισμο και οχι για τις Ανωνυμες Εταιρειες!
Υ.Γ. Υπαρχουν και αθληματα οπως η ποδηλασια που οι οπαδοι τα εχουν γραμμενα στα παλαιοτερα των υποδηματων τους και τα θυμουνται μονο μετα απο καποια επιτυχια!

Προς τον ανιστόρητο 13:17 (08/05/2018 14:35) (09/05/2018 08:28)

Πιο κομπλεξικός πεθαίνεις...Ζυγιάζεις τους πρόσφυγες ρε? Λίγο ντροπή... Και ο Πανιώνιος και ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ βέβαια σαν μεγαλύτερο μέγεθος, κοινές ρίζες έχουμε, θες δε θες. Άσε λοιπόν τα τσιτάτα για τη Σμύρνη για τον εαυτό σου μόνο. Που κάνεις και επίθεση. Τσου ρε...

tasos (09/05/2018 09:20)

Μπράβο Διαμαντή. Κάποιοι δεν θα καταλάβουν ποτέ το μεγαλείο που κρύβεται πίσω από αυτή την αγάπη.

@@ (09/05/2018 10:45)

αντε να σκαψεις κανα γηπεδο

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (09/05/2018 12:28)

Ευτυχώς που πήρε η ομάδα πρωτάθλημα και πλυθήκατε...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (09/05/2018 12:55)

Δεν το πιστεύω. Απέκλεισε το μεγαθήριο τη Μούρθια και νίκησε τη Μονακό στον τελικό στην Αθήνα.
Πήρε το Τσου Λου στο μπάσκετ. Μιλάμε, εντάξει.

Ασχετε 2 (09/05/2018 13:26)

Καθε χρονο καποιοι σαν μελη της μανας ΑΕΚ δινουμε 35 ευρω το χρονο και φετος αλλα 10 απο τα διαρκειας για να υπαρχουν τμηματα σαν την ποδηλασια.Το τμημα πυγμαχιας το εχουν οπαδοι της ΑΕΚ και καποιοι δινουν το παρον ακομα και σε αγωνες πιγκ-πογκ και αγωνες ξιφασκιας.

GeorgeAEK (09/05/2018 14:10)

Διαμαντή μας έκανες να δακρύσουμε με το άρθρο σου. Κι εσύ γαυροτρόλ άραξε στην ξεφτίλα σου και μην το παίζεις Απολλωνιστής ή οτιδήποτε άλλο.

ουγκανε (09/05/2018 16:47)

Ενας απλυτος απο το λιμανι μιλαει για σαπουνι;χαχαχαχαχαχαχα

@ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (09/05/2018 16:55)

Γαυροσίχαμα η ΑΕΚΑΡΑ πήρε και κύπελλο αποκλείοντας και ΠΑΟ και γαύρο. Και κάποιες ομάδες όπως αυτές του φάιναλ φορ είναι επιπέδου Ευρολίγκας. Όχι απο τις τοπ της Ευρολίγκας αλλά όχι και όπως προσπαθείς να τις παρουσιάσεις. Στη φάση των ομίλων του CL η ΑΕΚΑΡΑ κέρδισε 2 φορές την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Τράβα κλάψε κάπου αλλού.

Φασιστας χρυσαυγιτης (10/05/2018 13:34)

Την λεξη απλυτοι την χρησιμοποιουν οι φασιστες για να λασπολπγησουν τους αριστερους.Στα μανιατικα αλλωστε η ακροδεξια ειναι πανισχυρη.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Αποχωρεί...

Επιλεκτική ευαισθησία...

Τη Δευτέρα το αφιέρωμα στον ρεμπέτη Απόστολο Χατζηχρήστο

Διευκρινίσεις...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΦΕΑ

Ευχές του συμπολίτη μας, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, Δημήτρη Μαναράκη

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο

Όταν τα δένδρα των δρόμων, κακοποιούνται...

Άλλη μια πρωτοβουλία της «Ανοικτής Αγκαλιάς»

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

Πώς ο Βασιλόπουλος κατέστρεψε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να το κάνει πάρκιγκ απορριμματοφόρων

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι - Σιωπή Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες σε βάρος του

Αρνούνται πολλά στελέχη της Δύναμης Πολιτών να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Απίστευτες καταγγελίες!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Μετά από πολλά χρόνια, άνοιξε και πάλι το «Ηρώδειο»

Βροχή παραιτήσεων στη Δύναμη Πολιτών! Διαλύονται οι... «πετυχημένοι»

Με τις επιστολές παραίτησης, δείχνουν πόσο επικίνδυνοι είναι για την πόλη

Πώς ο Βασιλόπουλος κατέστρεψε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να το κάνει πάρκιγκ απορριμματοφόρων

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο

Πλήρης κατάρρευση της Δύναμης Πολιτών -Οι τέσσερις μεγάλες δυσκολίες του Βασιλόπουλου

Προβλήματα «ηθικής τάξης» στη Δύναμη Πολιτών καταγγέλλει ο παραιτηθείς Μ. Λάλος

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι - Σιωπή Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες σε βάρος του

Αρνούνται πολλά στελέχη της Δύναμης Πολιτών να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Απίστευτες καταγγελίες!

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

Κι άλλα φέσια στον δήμο από το κυλικείο του νεκροταφείου

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

Δεν πιστεύω να θέλετε να έχετε και νερό;

Ως την Πέμπτη, οι εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης

Hannibal ante portas

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Κώστα (1ο μέρος της απάντησης) η άποψη μας για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι η ακόλουθη: θα πρέπει να υπάρχουν σύγχρονα στάδια κρατικής-κο...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ μας φίλε Α.Π (ολοκλήρωση απάντησης) Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι πάνω σε αυτό το ζήτημα: ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ μας φίλε Α.Π (ακολουθεί 3ο μέρος στην απάντηση) Επίσης με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον προλεταριακό διεθνισμό και τον...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ μας φίλε Α.Π (Ακολουθεί 2ο μέρος στην απάντηση) επιδιώκουμε συντροφική σχέση και συνεργασία με τους αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
2ο μέρος σχολίου για τον Κουφοντίνα: Σε ότι αφορά τον Κουφοντίνα συγκεκριμένα, η διαφωνία με τις μεθόδους του είναι δεδομένη: η οργάνωσή το...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ φίλε που μας ρωτάς για τον Κουφοντίνα. Ως μετέχοντες στο ρεύμα του επαναστατικού μαρξισμού, η άποψή μας για την ατομική τρομοκρατία...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ φίλε ανώνυμε. δεν είστε υποχρεωμένος ασφαλώς να γνωρίζετε την Κομμουνιστική Τάση και τη στάση της στον παλιό, αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ....

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Ανώνυμος
@18:51 Για την ελληνική εκδοχή του "Ντοναλτσον" λέτε; Στους αφελείς που στηρίζουν πρακτορίσκους θεωρώντας τους επαναστάτες να τα πείτε....

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: ΑΔΑΗΣ
@Δ (20/09/2018 12:42) Μάλλον εσύ θέλεις να μας τρελάνεις... Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ποιους εννοώ; Δεν ξέρεις κανέναν από αυτούς στην πό...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: Α.ΓΟΥΛΑΣ
Αγαπητοί φίλοι γονείς, Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της συμμετοχής ή της μή συμμετοχής σε συλλόγους, σωματεία κλπ. Ας μην απ...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: ΑΔΑΗΣ
@Γονέας (20/09/2018 11:19) Γονέα, σαν γονέας κι εγώ σας απάντησα. Δεν έχω κανένα λόγο και διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν. Η ανακοίνωση της ...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: Δ
ΑΔΑΗ προσπαθείς να μας τρελάνεις;;;;;;;;; Από τη μία απαιτείς από τους άλλους να μην τσουβαλιάζουν γενικώς και από την άλλη χαρακτηρίζεις «...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Πολύ αργά για δάκρυα
@Επαναστατική Κίνηση Μετά το Συνέδριο για τον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ και την κατάργηση των συνιστωσών δεν αποχωρήσατε. Αν το κάνατε ΝΑΙ θα σας παραδ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Νικολαος
@Επαναστατικη Κινηση Συμφωνειτε η διαφωνειτε με τους ακτιβισμους παρακρατικων ομαδων τυπου Ρουβικωνα και ΑΣΥΝΦ? Το γεγονος οτι την επεσαν σ...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: Ανωνυμος
@ΑΔΑΗΣ (20/09/2018 11:20) Ουτε κι εγω θελω να έρθω σε στειρα αντιπαραθεση. Για του λογου το αληθες συμφωνω με την αποψη σου οτι δεν πρεπει ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©