Επιστολή Δούρου σε δημάρχους για τα αντιπλημμυρικά. Καμία πίεση από το δήμο μας για τη Σκρα

Δημοσιεύτηκε στις 20/11/2017 στην κατηγορία Σχόλια  |  112 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε απάντηση από το δήμο στο εύλογο ερώτημά μας "πότε και με ποιους τρόπους πίεσε την περιφέρεια να ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα στη βόρεια Φιλαδέλφεια" όπου επανειλημμένως έχει πλημμυρίσει η περιοχή στο δυτικό κομμάτι της Σκρα. Διότι, τι να μου πούν για κάτι που δεν έκαναν τίποτα; Μόνο πρόβλημάτους είναι το γήπεδο και το πώς να διχάσουν την πόλη με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρουν με το μέρος τους το έστω ελάχιστα μεγαλύτερο μέρος που θα προκύψει από το διχασμό. 

 

Συνέχισα να μην το πιστεύω, ακόμα κι όταν είδα ότι η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έστειλε την παρακάτω επιστολή στους δημάρχους του Λεκανοπεδίου: 

erga-dytikh.jpg

*****

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Επειδή τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών, ορισμένοι συνάδελφοι διατυπώνουν απόψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σχετικά με την αντιπλημμυρική πολιτική της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, απόψεις, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της δυσφήμισης,

Επειδή σε τούτες τις κρίσιμες ώρες δοκιμασίας των συμπολιτών μας, οφείλουμε όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως έχουμε χρέος απέναντι στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας,

Επειδή, ειδικά σήμερα, δεν έχουμε την πολυτέλεια φωνασκιών, ύβρεων και ψευδών ειδήσεων, αλλά από προτάσεις, έργα και αποτελεσματική αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών και δυσλειτουργιών της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,

Επειδή τέλος, η γνώση, και όχι η παραπληροφόρηση και οι προσωπικές μικροστρατηγικές μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική μας παρέμβαση, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο,

Παραθέτουμε συνοπτικά μερικά βασικά στοιχεία σχετικά με την σε εξέλιξη αντιπλημμυρική πολιτική της Περιφέρειας Αττικής, καθώς τα θεσμικά ζητήματα που τίθενται και απαιτούν άμεσης αντιμετώπισης. Γιατί η άγνοια, ειδικά αιρετών, δεν συγχωρείται και ειδικά όταν πρόκειται για κρίσιμα έργα υποδομών που αφορούν στη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα:

• Επιχειρούμε μεγάλες παρεμβάσεις στο πλαίσιο συγκεκριμένου, και όχι αποσπασματικού, στρατηγικού σχεδιασμού. Ειδικότερα το  πρόγραμμα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής στηρίζεται σε στρατηγική  μελέτη που έχει υποδείξει με επιστημονικό τρόπο τα σημεία παρέμβασης στα οποία πρέπει να υλοποιηθούν σύνθετα αντιπλημμυρικά έργα. Ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή από την Γενική Γραμματεία Υδάτων εκπονείται β΄  φάση μελέτης που  αφορά την αντιπλημμυρική στρατηγική σε επίπεδο περιφέρειας και το οποίο θα αξιοποιηθεί για τον επανασχεδιασμό όπου αυτό είναι αναγκαίο. Επιπρόσθετα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής εκπονείται μελέτη για την Δυτική Αθήνα στην οποία εντοπισμένα υπάρχουν σοβαρά κατά καιρούς πλημμυρικά φαινόμενα για τα οποία δεν είναι εφικτές λύσεις συμβατικού τύπου και για τα οποία η μελέτη θα εμφανίσει παρεμβάσεις εκτός αστικού ιστού. Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προχωρά στη βάση σχεδίου, μέσα από συνολικές και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις. Ένα παράδειγμα: ολοκληρωμένη παρέμβαση αποτελεί το νότιο μέτωπο με τα έργα του Φαληρικού, Θεσσαλονίκης, Χαμοστέρνας, με την προσθήκη του ρέματος Κυκλοβόρος, έτσι ώστε να δημιουργείται μια ασπίδα αντιπλημμυρικής προστασίας της Αθήνας, του Ρέντη, της Καλλιθέας – Μοσχάτου.

• Στο ΠΕΠ Αττικής υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση συνολικού ποσού 80 εκατομμυρίων ευρώ που σήμερα έχει ενταγμένα 18 έργα σε απόλυτη ωριμότητα συνολικού ποσού 65 εκατομμυρίων.

• Οι αντιπλημμυρικές μελέτες απαιτούν μεγάλο χρόνο ωρίμανσης που εκκινεί από υποστηρικτικές μελέτες έως την αδειοδότηση και τη σύνταξη τευχών δημοπράτησης (για τη συγκεκριμένη περιοχή η μελέτη ξεκίνησε το 1996). Σήμερα, ο συνολικός χρόνος, χωρίς προσφυγές, είναι περίπου 8 χρόνια για μεγάλους αποδέκτες ομβρίων (μελέτη, οριοθέτηση ρέματος διαδικασίες έγκρισης από αποκεντρωμένη, έγκριση περιβαλλοντικών όρων, υπουργεία, αποκεντρωμένη όταν απαιτούνται έργα διευθέτησης, απαλλοτριώσεις, δασαρχείο, κτηματολόγιο, δασικοί χάρτες, αρχαιολογία, έγκριση αποδέκτη ομβρίων στη θάλασσα, υπουργείο οικονομικών, τέλος δημοπράτηση). Το κυριότερο όμως είναι ότι για τα περισσότερα από αυτά δεν είναι αρμόδια η Περιφέρεια αλλά άλλοι φορείς της Πολιτείας.

• Προχωρά η ωρίμανση μεγάλων έργων που είχαν μείνει ημιτελή στα υπουργεία όπως το έργο της Χαμοστέρνας, το έργο στην εθνική οδό στο Χαϊδάρι που εκτελείται) ενώ προχωρεί την ωρίμανση του έργου Κατερίνη -Σούρες, του έργου παραλίας Περάμου.

• Έχουν γίνει αποδεκτά όλα τα αιτήματα των Δήμων για αντιπλημμυρικά έργα που φυσικά είναι μικρότερης εμβέλειας ενώ δρομολογούνται από την ίδια την Περιφέρεια για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση και τέτοιου μεγέθους έργα όπως οι αποδέκτες των ομβρίων, όπως το έργο Σούρες – Αγία Αικατερίνη.

• Στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της περιφέρειας είναι ενταγμένα 163 έργα που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 508 εκατ. Ευρώ. Συνολικά αυτό σημαίνει το 23,5% του προϋπολογισμού της περιφέρειας Αττικής. Το επιχείρημα ότι δήθεν δαπανούνται χρήματα για άλλους σκοπούς, δεν ευσταθεί. Να προστεθούν εδώ και τα 18 αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται στο ΠΕΠ Αττικής.

Ο πίνακας αυτός αφορά το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής, όπως αποτυπώνεται στον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2018.

Από αυτά τα 152 έργα εκτελούνται σήμερα 84 –δηλαδή είναι είτε υπό δημοπράτηση, είτε δημοπρατημένα, ή εκτελούμενα. Στην Δυτική Αττική εκτελείται 1 είναι δημοπρατημένα 4 και υπό δημοπράτηση 5.

·               Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Περιφέρεια υπήρχαν 95 αντιπλημμυρικά συνολικού προϋπολογισμού 100  εκ. ευρώ. Από αυτά 12  στην Δυτική Αττική προϋπολογισμού 11 εκατομμυρίων. Σήμερα ωριμάζουν και προχωρούν (170 έργα: 152 ΠΕΕ & 18 ΠΕΠ Αττικής) συνολικού προϋπολογισμού 550.697.466,1 εκ. ευρώ) και για την Δυτική Αττική 20 έργα 58 εκ. ευρώ. Πρόκειται για σημαντικά, κρίσιμα έργα που αφορούν παρεμβάσεις στους αποδέκτες των ομβρίων. Ειδικά δε για την Δυτική Αττική η ολοκλήρωση των έργων αυτών θα σημάνει αποτελεσματική αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχής.

Με εκτίμηση,

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

 

*****

Έτσι λοιπόν: «Την πάπια» περίμενα να κάνει η διοίκηση του δήμου, όπως κι έγινε. Βλέπετε, η "δραστηριότητα" της διοίκησης Βασιλόπουλου εξαντλείται σε κενολογίες του τύπου "η λατρεία του κέρδους" έφερε τα γνωστά αποτελέσματα στη Μάνδρα. Χιλιομασημένες τσίχλες, κι όποιος τσιμπήσει, τσίπμησε. Άλλωστε, απέναντί του έχει το απόλυτο κενό, άρα και ένας, που λέει ο λόγος, να τσιμπήσει, κέρδος του σημερινού δημάρχου θα είναι. 

 

Ωστόσο, ο δήμαρχος -όπως κάνει πάντα- στρεβλώνει αδίστακτα την αλήθεια. Διότι, πείτε μου σας παρακαλώ: Ποια παράταξη μπορεί να έχει το θράσος να ισχυριστεί ότι είναι αθώα του αίματος όχι μόνο των θυμάτων της Μάνδρας, αλλά όλων όσοι έχασαν τη ζωή τους σε πλημμύρες κι όσοι πρόκειται να τη χάσουν; 

 

Είναι αθώα, μήπως, η ποικιλώνυμη Αριστερά; Κι όταν λεώ «ποικιλώνυμη εννοώ όλα τα κόμματα που αλλάζουν ταμπέλα με το logo τους, αλλά ουσιαστικά είναι τα ίδια κι απαράλλαχτα, από το 1974 μέχρι σήμερα. Άλλωστε και η σημερινή διοίκηση του δήμου, αριστερή λέει ότι είναι, κι ας έχει μέσα της ΛΑΕτζήδες αντιμνημονιακούς, αγκαλιά και πλάι-πλάι με ακραιφνείς ΣΥΡΙΖΑίους που ακούνε "τρόικα" και κάνουν ρεβεράντζες όπως ο αρχηγός τους, ανέντακτους δήθεν (όπως ο δήμαρχος) για να μπορούν να "ψαρεύουν" αφελείς σε όλο το φάσμα όσων αυτοαποκαλούνται αριστεροί. Κι αφου΄λοιπόν είστε σε όλο το φάσμα, θα δεχθείτε και τα βέλη που εξακοντίζονται εναντίον "όλου του φάσματος" της αριστεράς. 

 

Λοιπόν; Ποιο κόμμα της αριστεράς αντιτάχθηκε στα μπαζώματα των ρεμάτων της Αττικής; Πόσες και ποιες κινητοποιήσεις έκανε έστω κι ένα κόμμα της αριστεράς από το 1974 μέχρι σήμερα εναντίον αυτής της εγκληματικής τακτικής; Περιμένω με ενδιαφέρον ενημέρωση από οποιονδήποτε φορέα της αριστεράς στην πόλη μας, εκτός πόλης, οποιονδήποτε. Στο μεταξύ ,συνεχίζω τα ερωτήματα: Ποιος δήμαρχος από το 1974 μέχρι σήμερα που αυτοαποκαλείται αριστερός αντέδρασε στα μπαζώματα των ρεμάτων; Στο κτίσιμο πάνω στα μπαζωμένα ρέματα αυθαιρέτων σπιτιών; Ποιο κόμμα της αριστεράς κατέθεσε ποτέ στη Βουλή μια πρόταση νόμου -έστω μια, για να έχει να μας τη δείχνει- που να ποινικοποιεί το μπάζωμα των ρεμάτων και την κατασκευή αυθαιρέτων πάνω σετα μπαζωμένα ρέματα; 

 

Μέχρι κάποιος να με διαψεύσει με στοιχεία, θα απαντώ στις παραπάνω ερωήσεις με μια λέξη: ΚΑΝΕΙΣ! 

 

Όπως τα άλλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ευθύνονται εις ολόκληρον για το αίσχος αυτό, για τα μπαζωμένα ρέματα που στραγγαλίζουν το μοναδικό περιβάλλον της Ελλάδας, για τη εμτατροπή των δασών σε ατέλειωτους χώρους αποθήκευσης σκουπιδιών και μπαζών, για την παράνομη κατασκευή βιλών και πολυτελών οικιών από "φίλους" τους μέσα στα δάση, έτσι και τα κόμματα της αριστεράς ευθύνονται εις ολόκληρον για το ότι πολλοί, πάρα πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης με αριστερή πολιτική ταυτότητα μετείχαν ενεργά σε αυτό το διαρκές έγκλημα, ενώ ποτέ, κανένα αριστερό κόμμα δεν εναντιώθηκε δημόσια σε αυτό το αίσχος.

 

Κι αυτά που λέει ο δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος περί δήθεν "αντιλήψεων που ευνοούν το κέρδος" είναι άλλη μια αναίσχυντη προσπάθεια παραπλάνησης του κόσμου, μόλις λίγες μέρες από τότε που ο άνθρωπος ο οποίος καταγγέλλει "το κέρδος", αποφάσισε να δώσει σε ιδιώτες 1,3 εκατομμύρια κάθε χρόνο για τη φροντίδα του πρασίνου στην πόλη. Αυτοί δεν θα βγάλουν κέρδος; Τι είναι αυτοί που θα πάρουν 1,3 εκατομμύρια ευρώ το έτος; Μεροκαματιάρηδες; Μα ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο απίστευτος αυτός τύπος; Καλά, έχουμε πειστεί ότι ο ίδιος δεν ντρέπεται να λέει τέτοια πράγματα, όπως δεν ντρέπεται κάθε όμοιός του μου μπαίνει στην πολιτική χωρίς Αρχές, χωρίς Αξίες, έτοιμος να πουλήσει και την ψυχή του στον διάβολο, που ψάχνει τον δικό του Μεφιστοφελή, με μοναδικό σκοπό να παραμείνει και να νέμεται την εξουσία με όλα της τα προνόμια...

 

Αλλά, αναρωτιέμαι. Κανείς από τους ανθρώπους της Δύναμης Πολιτών δεν ντρέπεται να ακούει τέτοιες εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις της αλήθειας; Κανείς; Πόσο κρίμα... Μα πόσο πολύ κρίμα, μια ομάδα νέων, κατά κανόνα, ανθρώπων, να εκχωρούν ιδέες, αντιλήψεις, πιστεύω, για μια ψευδαίσθηση εξουσίας. 

 

Μην ντρέπεστε κύριε δήμαρχε. Μην ντρέπεστε κύριοι της Δύναμης Πολιτών. Ντρεπόμαστε εμείς για λογαριασμό σας...

Γράψτε την άποψή σας

Κάτοικος Σκρα (20/11/2017 09:08)

Έλα την Τετάρτη στη συνέλευση των κατοίκων που καλεί ο Δήμος να θέσεις τα ερωτήματά σου και να πάρεις απαντήσεις, όπως ελπίζουμε κι εμείς

Νέο-Χαλκηδονιώτης (20/11/2017 09:16)

Στη νέα Χαλκηδόνα πάντως δεν έγινε αποδεκτό το κλείσιμο του Ποδονίφτη και γι αυτό έχει μείνει ανοικτό μέχρι σήμερα και στην αρχική του φυσική κατάσταση στο μεγαλύτερο μήκος του.
Κάποιοι κάτοικοι, αλλά και κάποιες δημοτικές αρχές πίεσαν για αυτό. Μην τα ισοπεδώνεις όλα.
Μπορεί η ΤΑ να μην είναι και η άσπιλη και αμόλυντη εξουσία, αλλά το κεντρικό κράτος έχει την ευθύνη και της νομοθεσίας, αλλά και του προγραμματισμού τέτοιων μεγάλων έργων και το κράτος τα τελευταία 40 χρόνια ήταν μπλε και πράσινο. Η Αριστερά μπορεί να απολογηθεί για όσα δεν αντέδρασε, η δεξιά και το ΠΑΣΟΚ όμως πρέπει να απολογηθούν για όσα έκαναν - κι αυτά που έκαναν είναι εγκλήματα.
Αυτά για να αποδίδουμε την πραγματικότητα, όχι όπως μας συμφέρει κάθε φορά

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/11/2017 09:50)

@09.16
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Το έγκλημα με τα μπαζώματα ρεμάτων ΔΕΝ το έκανε μόνο η κεντρική κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) αλλά και η Αυτοδιοίκηση όπου η ποικιλώνυμη αριστερά ήταν σε μεγάλο βαθμό στην διοίκηση δήμων, κοινοτήτων, νομαρχιών κλπ. Σε κεντρικό επίπεδο δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ, σε τοπικό επίπεδο ήταν κι αυτή πρωταγωνιστής στο έγκλημα.

Μάλλον εσύ τα λες όπως σε συμφέρει, αλλά ο κόσμος ξέρει τα εγκλήματα αιρετών της αυτοδιοίκησης, με την αριστερά να μετέχει "εις ολόκληρον". Μην διαστρεβλώνεις λοιπόν τα πράγματα για ίδιον κομματικό όφελος. Εδώ θρηνούμε νεκρούς, άσε την κόκκινη σημαία κάτω.

απευθείας αναθεση παρούσα. (20/11/2017 15:00)

Από συνελεύσεις χορτάσαμε, ας αφήσουν το παραμύθι.

Άλλη μια «συνέλευση»-παρωδία (20/11/2017 16:08)

Από «συνελεύσεις»-παρωδίες με οικόσιτα παρατρεχάμενους που παριστάνουν τους κλακαδόρους του Αριστείδη, χορτάσαμε.

ΔΠ (20/11/2017 17:23)

Εμείς πιέζουμε για υπογειοποίηση και σκουπίδια. Αυτά εχουν προτεραιότητα μας είπαν, γιατι δεν φτάνουν τα λεφτά για όλα.

Ανωνυμος (20/11/2017 21:18)

@9.50
Εχεις στοιχεια για αυτα που γραφεις;
Αν εχεις καλο θα ηταν να τα δημοσιευσεις να μαθουμε και εμεις για αυτα τα εγκληματα !
Ποιοι ειναι οι αιρετοι της Τ.Α. που μπαζωσαν ρεματα;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/11/2017 21:30)

@21.18
Σε όλη την Ατττική έχουν μπαζωθεί ρέματα. ΠΑΝΤΟΥ. Εσύ ψάξε να βρεις σε ποιες περιοχές και πότε ήταν εκλεγμένοι αριστεροί δήμαρχοι. Δεν είναι τίποτα, αν έχεις λίγη ώρα.

Καμία, μα καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ πολιτική δύναμη δεν είναι αθώα του αίματος των Ελλήνων. Κ-Α-Μ-Ι-Α.

Ανωνυμος (21/11/2017 03:31)

@21.30
Εσυ καταγγελεις εσυ οφειλεις να παρουσιασεις στοιχεια!
Φοβαμαι ομως οτι δεν τα εχεις και απλα οπως παντα αερολογεις!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/11/2017 10:04)

@03.31
Όλα όσα ρωτάς, τα έχω γράψει δημόσια και με ονόματα. Απλώς δεν συνηθίζω να ανακυκλώνω δημοσιεύματά μου, όποτε μου τα ζητάει ο πρώτος τυχόν τεμπέλης. Ψάξε τα δημόσια κείμενά μου και θα βρεις όσα ζητάς να βρεις. Αν δεν βαριέσαι, βέβαια...

OΥΓΚΑΝΟΣ (21/11/2017 14:22)

Όταν ο Βασιλόπουλος ξεδιπλώνει σχέδια και προσπαθεί να τα διαβάσει, θυμάμαι αγγλικά Τσίπρα.
Παραδίδω πνεύμα.
Είναι μοναδικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, που όταν σκέφτεται, του τρέχουν τα σάλια.
Ειδικά όταν σκέφτεται δημόσια έργα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/11/2017 09:51)

@Αδημοσίευτον
Στο λέω τελευταία φορά: Όλα όσα με ρωτάς είναι δημοσιευμένα. Ψάξε βρες τα. Τώρα, να με βρίζεις, και μετά όταν σε κόβω να λες ότι κάνω... λογοκρισία στις βρισιές, είναι απόδειξη της σχέσης που έχεις με τη Δημοκρατία. Κακέκτυπο του Αδόλφου είσαι.

Στον κουβά, αδελφές μου. Στον κουβά!

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (22/11/2017 15:06)

Εμπρός της ΑΕΚ παληκάρια,
....(προσπαθώ να συμπληρώσω τους "στίχοι"
Τα δέν-τρα κόψτε,
το Άλ-σος ξεπατώστε,
ΜΠΑΖΩΣΤΕ
ΜΠΑΖΩΣΤΕ
ΜΠΑΖΩΣΤΕ

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (22/11/2017 15:32)

Με Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια, πνίγηκαν 22 άνθρωποι στη Μάνδρα.
Με Άρη Βασιλόπουλο στη Φιλαδέλφεια, πόσοι πρέπει να πνιγούν για να αρχίσουν αντιπλημμυρικά έργα;

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (22/11/2017 15:06) (22/11/2017 16:07)

Όχι δεν ήταν δάσος αυτό που έβλεπες στον ίδιο χώρο πριν 50, 60, 70 κι ακόμα περισσότερα χρόνια. Οι οπαδοί της ΑΕΚΑΡΑΣ ήταν που γλεντούσαν μαζί με τους παίκτες την ομαδούλα σου.

OYΓΚΑΝΟΣ (22/11/2017 20:31)

@22/11/2017 16:07
Αν τα βάλεις κάτω τα περισσότερα χρόνια η ΑΕΚ δεν έπαιζε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Την δεκαετία του '80 είχατε δηλώσει έδρα το ΟΑΚΑ, από το 2003-2017 (και βλέπουμε ακόμα).
Έπειτα ομάδα επαγγελματική γίνατε μετά το 1979.
Είπαμε στην Φιλαδέλφεια οι περισσότεροι ήταν οι Σμυρνιοί.
Και οι δικοί μας Μικρασιάτες δεν έπαιζαν όπως ο Ζώρας λύρα στα πόδια της Φρ(ειδερ)ίκης.
Να τα ξαναλέμε να τα μάθεις καλά;
Α και μέχρι τα μέσα του '60 το γήπεδο ήταν με ξύλινα δοκάρια.

αντιούγκανος (23/11/2017 01:54)

Φιλοκουκουές. Αντιαεκτζής. Αγενής. Ξέρω έναν που έχει αυτά τα τρία χαρακτηριστικά. Να το πάρει το ποτάμι?

@(20:31) (23/11/2017 12:38)

Συνεχίζεις με μια νέα βλακεία για να καλύψεις την προηγούμενη. Κάποιες χρονιές τη δεκαετία του 80 και απο το 2003 μέχρι σήμερα δεν έπαιζε στη ΝΦ οπότε για σένα τα περισσότερα χρόνια δεν έπαιζε στη ΝΦ. Γελάνε και τα παιδάκια του νηπιαγωγείου με τα μαθηματικά σου. Απο κει και πέρα ανάθεμα αν καταλαβαίνει κανείς ποιά είναι η ουσία όσων γράφεις. Προφανώς για σένα τα ξύλινα δοκάρια είχαν και κλαδιά και ήταν μέρος του δάσους.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (23/11/2017 12:42)

@αντιούγκανος
Αγενής με τους αγενείς. Ευγενικός με τους ευγενικούς.
Το ποτάμι πήρε 22 ανθρώπους και καμιά χιλιάρα σπίτια.
Τα ίδια πάνω κάτω και χειρότερα το 1994 στην περιοχή μας.
Όταν η οικογένειά μου ήταν Σπόρτινγκ Κλουμπ Σμύρνης, οι δικοί σου βόσκαγαν πρόβατα, αρβανιτάκο.
Να το πάρει το ποτάμι.

ΟΥΓΚΑΝΟΠΝΙΧΤΗΣ (23/11/2017 13:12)

Βρε παιδί μου τι πράγμα κι αυτό με τα έργα του γηπέδου. Μα να μη σταματάνε με τίποτα. Με τον Τίγρη χωρίς λεφτά, με το ΣτΕ να βγάζει τη μια καταδίκη μετά την άλλη, με την κυβέρνηση και την περιφέρεια εναντίων μας. Ρωτήστε και τον ουγκάνο να σας τα πει αν δεν με πιστεύετε.

OYΓΚΑΝΟΣ (23/11/2017 16:04)

@23/11/2017 13:12
"και την περιφέρεια εναντίων μας"
Πες μου την αλήθεια είχες αρχίσει τους μπάφους από το δημοτικό;
Πες μου την αλήθεια είσαι το ανέκδοτο με το μπαφάκια που βγαίνει από την Σκεπαστή και ρωτάει:
"Ρε,συ, πόσο ήρθε η ΑΕΚ;"
Την αλήθεια, μεταξύ μας είμαστε.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (23/11/2017 16:06)

@23/11/2017 12:38
Στα ξύλινα δοκάρια έπαιζαν όλα τα παιδιά της Φιλαδέλφειας. Οι δικοί μου συγγενείς.
Πες μου εσένα έπαιζε στα ξύλινα δοκάρια, ή βοσκούσε πρόβατα στα αρβανιτοχώρια;

αντιούγκανος (23/11/2017 16:12)

4ο χαρακτηριστικό που μου είχε διαφύγει. Εχεις και προσωπικό μένος ,απ' ότι είδα ,με το Βασιλόπουλο.
Τώρα πια 100% σίγουρος για το ποιος είσαι. Αχαχαχαχαχαχαχαχα. Το γαρ πολύ της θλίψεως, ξέρεις εσύ.

Ούγκανε (23/11/2017 16:19)

Είσαι τόσο εμπαθής με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη που μιλάς για τον νεκρό πατέρα του και λες μπούρδες. Οι δικοί σου Μικρασιάτες λοιπόν ανιστόρητε βλακάκο έβγαζαν με 60άρια και 70άρια δήμαρχο τον Τρυπιά που έκανε τεμενάδες στη πλατεία Πατριάρχου στον Παύλο και τη Φρειδερίκη. Αυτά δεν στα 'χουν πει γελοίε?

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (23/11/2017 16:26)

@23/11/2017 13:12
Για να δεις πόσο ελεεινός και τρισάθλιος είσαι, ονόμασες, την στιγμή που θρηνούνται 22 νεκροί από ΠΝΙΓΜΟ, τον εαυτό σου ΟΥΓΚΑΝΟΠΝΙΧΤΗ, ουτιδανό απέκκριμα...

ελεος (23/11/2017 20:03)

Πρεπει σε καθε ενοτητα να διαβαζουμε τι γραφει ο καθυστερημενος γαυρος ουγκανος με το μυαλο Τακη Τσουκαλα;Εκτος οτι ειναι καθηστερημενος ειναι και μεγαλος ρατσιστης και φασιστας.Μια του φταινε οι τοξικομανεις,μια οι ομοφυλοφυλοι,μια οι αρβανιτες,μια οι μενιδιωτες και μια οι γηπεδικοι.Τετοια ατομα πρεπει να πηγαινουν εκει που ανηκουν στα σκουπιδια της σελιδας.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/11/2017 16:28)

@23/11/2017
μάθε πρώτα να γράφεις το καθυστερημένος (γράφεις "καθηστερημένος"-πλένω τα χέρια μου με τις ανορθογραφίες σου).
Επίσης οι δημοτικιστές επικράτησαν στην Ελλάδα, όχι οι αγράμματοι. Ισχύει ακόμα το μονοτονικό.
Λουμπεναριό.
Με έχεις δει σε κανένα γήπεδο του Ολυμπιακού;
Οπαδέ του Κατίδη και του Ζώρα που έπαιζε λύρα στα πόδια της Φρ(ειδερ)ίκης.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/11/2017 16:52)

@23/11/2017 16:26
Τελικά έπαιζε τη λύρα έτσι;
Ο Τρυπιάς ήταν μάγκας και τον ψήφιζαν γιατί ήταν πατριώτης τους και δεν ήταν Χίτης. ούτε ΜΑΥης
Συνέχισε να τραγουδάς, σάρμα.
Έπειτα έκανε τόσα άλλα ο Τρυπιάς, που δεν συγκρίνεται με τον δικό σου.
Επίσης θέλω να σου τονίσω ότι κανείς δικός μου συγγενής δεν έχει προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό ποτέ.
Έχουν όλοι ΑΦΜ και έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Ο δικός σου;

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/11/2017 19:01)

@23/11/2017 16:12
Προσωπικό μένος με τον Βασιλόπουλο; Πας καλά; Δεν έχω γράψει ότι θα ξαναβγεί επειδή είστε άχρηστοι.
Αγαπημένος μου ο Βασιλόπουλος, από τους πιο αγαπημένους μου.
Σου έλειψα;

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ(23/11/2017 16:26) (24/11/2017 20:41)

Ρε σίχαμα πόσο γελοίος και βλάκας μπορείς να είσαι. Τι σχέση έχει το πως χαρακτηρίζει κάποιος εσένα με αυτό που έπαθαν οι άνθρωποι πριν 10 μέρες; Ρε πανηλίθιε ούτε σε αυτούς απευθύνεται ο χαρακτηρισμός ούτε κανεις απο αυτούς διαβάζει τις απόψεις ενός αποβράσματος με το όνομα ΟΥΓΚΑΝΟΣ και όσων του κάνουν πλάκα. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι το απόλυτο τίποτα. Πέρα απο τους 2-3 που γλεντάνε με τη βλακεία σου δεν υπάρχεις για κανέναν άλλο. Αλλά τι σου λέω τώρα. Εσύ πιστεύεις ότι έχεις τη δύναμη ακόμα και να σταματήσεις το γήπεδο. Για τέτοια κλινική περίπτωση μιλάμε.

Ουγκάνε (24/11/2017 22:24)

Βγες κάνε καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις. Για λύπηση έχεις καταντήσει.

Κουρασες Μιχαλακη (25/11/2017 01:08)

Κάποτε ουγκανομιχαλακη υπέγραφες με το όνομα σου. Τώρα ντρέπεσαι και για αυτό. Τελικά το τεστ που ΕΙ Ε πει ο Βασιλοπουλος το χρειάζεσαι....

ΟΥΓΚΑΝΟΧΩΣΤΗΣ (25/11/2017 13:00)

Την βρίσκεις καλύτερα με το νέο όνομα γελοίε. Καλό βόλι...

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (26/11/2017 19:14)

Σιχαμενο αποβρασμα καταχραστη της πατρικης περιουσιας.Μπορει να κανω καποια ορθογραφικα λαθη γιατι εγω δουλευω απο μικρο παιδι και δεν ειχα το χρονο να παω σχολειο περισσοτερα χρονια αλλα εγινα ανθρωπος σε αντιθεση με σενα που εισαι η ντροπη του ανθρωπινου γενους.Φυσικα σε εχω δει στον οσφπ και γνωριζω και τους κολλητους σου γαυρους (γιατι ο κοσμος ειναι μικρος)που κι αυτοι γελανε μαζι σου με αυτα που κανεις πιονι του χρηματοδοτη της χρυσης αυγης.Στα εχω ξαναγραψει και μην νομιζεις οτι ξεγελας κανεναν .Ψαξε να βρεις κανενα ορθογραφικο λαθος αλλα προσεχε τα μανιατικα δεν ειναι πολυ μακρυα απο εδω και να εχεις τον νου σου.Δεν εχει προφυλακιστει συγγενης σου λες αλλα μηπως σχεδον ολοι οι κολλητοι σου ειχαν προβληματα με τον νομο κι εσυ την δεκαετια του 90 δεν εκανες τρια δικαστηρια για τον οσφπ;

ουγκανε φασιστα (26/11/2017 20:55)

Δεν ξερεις με ποιον μιλας και ναι ειμαι προλεταριος και οχι ενας κοπριτης σαν εσενα που σε ταιζει ακομα η γρια σου μαζι με τα σκουπιδια που σου πεταει ο χοντρος.Μου το παιζεις και στλινοφασιστας ενω μεχρι πριν λιγα χρονια δηλωνες εθνικιστης.Κανε στην ακρη κουρασες με τις βλακειες σου.

ΑΝΤΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ (26/11/2017 21:57)

@(25/11/2017 01:08)

Ακόμα κι αν δεχθώ ότι υπερβάλει ο ΟΥΓΚΑΝΟΣ ή ότι είναι άστοχα τα σχόλιά του, εσύ τι παριστάνεις ;

Τον τιμητή ;
Εσύ δηλαδή σχολιάζεις επώνυμα ;

Tον χαφιέ ;
Παρακολουθείς τις ip των χρηστών ;

ΥΓ: Τους... μπατράνηδες (που έλεγε η ανακοίνωση της ΠΑΕ σου) ψάξτε τους μεταξύ σας.

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/11/2017 16:28) (26/11/2017 22:36)

Δεν φτάνει που συνεχίζεις τη βλακεία με την κριτική για τα ορθογραφικά λάθη αφού από επιχειρήματα δεν έχεις ούτε ένα αλλά εξακολουθείς να πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε ένα άτομο. Είσαι απλά ένας κλόουν που έχει απομείνει απελπιστικά μόνος από τη στιγμή που το τσίρκο των αντιγηπεδικών σχόλασε. Καλή μας διασκέδαση.

κιτρινομαυρο παραμυθι (26/11/2017 23:05)

Αεκτζηδες ενας απο εσας γραφει σαν ουγκανος γιατι αποκλειεται να υπαρχει τοσο ηλιθιος τυπος .Θελετε να δειξετε οτι οσοι δεν θελουμε το γηπεδο ειμαστε τετοιου στυλ αλλα αδικα το παλευεται.Σας πηρε χαμπαρι ολος ο κοσμος οτι δεν υπαρχει ουγκανος κι αν υπηρχε θα ηταν σαν κι εσας.

BlacK (27/11/2017 09:17)

@ 26/11/2017 22:36 Παίζεις με τις λέξεις νομίζοντας ότι θα δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Αναπαράγεις κι εσύ (όπως και τόσοι άλλοι που δεν σκέφτονται) την προπαγάνδα και το σανό που σας μπουκώνουν τα αφιόνικα οπαδικά μέσα. Αυτή η διανοητική πρέζα.
Τουλάχιστον μην το καταπίνεις αμάσητο το σανό, που είναι και κακής ποιότητος.
Από την στιγμή που εκκρεμούν αποφάσεις λόγω (νέων) προσφυγών, μην είσαι σίγουρος για τίποτα.
Για ένα μπορείς να είσαι σίγουρος : Ότι ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ οι ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ και ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ δημότες (ANΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) και διατεθειμένοι να φτάσουν ακόμη και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια -αν χρειαστεί- προκειμένου να αντισταθούν στην επιχειρούμενη αλλοίωση της πόλης, με έργα πληρωμένα απ' το λαό, που εξυπηρετούν μια ΑΕ (και όχι τους πολίτες) και τη μετατροπή της σε μια τεράστια σουβλακοκαφετέρια με φόντο τσιμεντένιες αγιασοφιές και μεγαλοϊδεατικές κιτσάτες αρλούμπες.

@ΑΝΤΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ (26/11/2017 21:57) (27/11/2017 10:22)

Εγώ έγραφα ανώνυμα και συνεχίζω να γράφω και είναι δικαίωμα καθενός. Ο Μιχαλάκης μετά τη φάπα απο το ΣτΕ ξέχασε το όνομα του. Νομιζω πιο σωστό είναι να πεί κάποιος αυτόν νούμερο παρά εμένα τιμητή. Εγώ αν τιμώ κάτι είναι την ανωνυμία. Εκείνος όχι. Ip πως να παρακολουθήσω ρε τζιμάνι που είμαι ένας απλός επισκέπτης στην ιστοσελίδα; Και έπειτα γιατί ρουφιάνος; Μήπως δεν το έχουμε καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα, ποιος ξεκίνησε να γράφει με αυτό το ψευδώνυμο, ΑΜΕΣΩΣ μετά την πρόσφατη προσφυγή; Για την οποία, καμία εντύπωση δεν θα μου έκανε, αν είναι πάλι μέσα στους 56. Βρε μπας και για αυτό δεν υπογράφει με το ονοματεπώνυμο του; Μηπως πέσει πάλι φάπα και ξεφτιλιστεί για δεύτερη φορά; Μια σαν δικηγόρος και μια σαν...Μπατράνης;

OYΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 11:16)

@26/11/2017 23:05
Μέσα είσαι, με έπιασες.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 11:23)

@24/11/2017 20:41
"σίχαμα, γελοίος, βλάκας, ρε πανηλίθιε, απόβρασμα, απόλυτο τίποτα, βλακεία, κλινική περίπτωση", έχεις τρομερά επιχειρήματα, με έπεισες.
Ποιος σου έχει πει ότι όλα αυτά που μου προσάπτεις δεν ισχύουν για σένα; Ποιος; Πες μου ποιος;

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 11:25)

@26/11/2017 22:36
Για να καταλάβεις από επιχειρήματα, πρέπει να ξέρεις από ορθογραφία δημοτικού τουλάχιστουν.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 11:31)

@25/11/2017 11:08
Σου έχει γίνει εφιάλτης ο συγκεκριμένος. Επειδή μιλάω με τον συγκεκριμένο, δεν σημαίνει ότι είμαι κιόλας.
Εφιάλτης σου έχει γίνει κυριολεκτικά.
Αλλά τι λέω, εδώ φοβάστε τον Μητσικώστα.

George (27/11/2017 11:34)

ΟΥΓΚΑΝΕ σε ευχαριστούμε που ανέδειξες σε βάθος την ανυπαρξία επιχειρημάτων της συμμορίας που στηρίζεις. Ότι και να γράψουμε υπέρ του γηπέδου μερικές ατάκες δικές σου προσφέρουν πολύ περισσότερα. Μην ξεχάσεις να ψάξεις για ορθογραφικά λάθη για να αποδείξεις την ανωτερότητα της ύπαρξής σου. Το είδος σου προκαλεί απέχθεια και αποστροφή στους κανονικούς ανθρώπους.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 11:48)

@26/11/2017 19:14
Εργάζεσαι σε Δ.Ο.Υ. και ξέρεις ότι έχω πατρική περιουσία;
"Με έχεις δει στον ΟΣΦΠ". Να πας σε οφθαλμίατρο επειγόντως. Εγώ δεν πήγα ποτέ με τον πατέρα μου να δούμε τον Ντέταρι.
Πες μου ποιο πρόγραμμα απεξάρτησης παρακολουθείς να μιλήσω αμέσως με τον υπεύθυνό σου.
Δικαστήρια για τον ΟΣΦΠ; Πες μου απλώς ποιο πρόγραμμα παρακολουθείς. Τίποτα άλλο, μόνο αυτό.
Και σκέφτομαι ότι με την κατασκευή του γηπέδου θα γίνει η Φιλαδέλφεια τόπος διαμετακομιστικού εμπορίου διαφόρων ουσιών.

@κιτρινομαυρο παραμυθι (26/11/2017 23:05) (27/11/2017 11:49)

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό το πράγμα που γράφει σαν ΟΥΓΚΑΝΟΣ είναι πράγματι δικός σας. Ένας τελειωμένος γαύρος με χαμηλή νοημοσύνη που επειδή έχει μάθει πέντε γράμματα νομίζει ότι ό κόσμος γυρίζει γύρω από αυτόν. Έτσι είναι. Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και σοβαρή προσέγγιση σε ένα θέμα αλλά μόνο αρρωστημένες εμμονές πάντα θα βρεθεί και κάποιος ηλίθιος να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 12:01)

@26/11/2017 20:55
"η γριά σου", "ο χοντρός σου", σε ποιο πρόγραμμα είσαι, να τηλεφωνήσω να σου αλλάξουν την συνταγή;

OYΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 12:07)

@25/11/2017 01:08
O συγκεκριμένος που λες τους είχε προκαλέσει σε ένα τεστ, αλλά είχαν εξαφανιστεί όλοι τους. Πρώτος ο δήμαρχος. Εδώ κοτζάμ Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι την έχει πιει..
Βλέπετε παντού φαντάσματα πάντως.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 13:27)

@27/11/2017 10:22
Εμμονή σου έχει γίνει ο συγκεκριμένος. Εμμονή. Εγώ σου λέω ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που σκέφτονται σαν κι αυτόν. Και δεν τους ξέρεις. Και μπορεί να υπάρχει και άλλος δικηγόρος εκτός από αυτόν, που να γράφει σαν κι αυτόν και καλύτερα. Βάζεις στοίχημα;

@13.27 (27/11/2017 16:16)

Και μόνο τα απανωτά σου σχόλια μου έδιωξαν κάθε αμφιβολία και πείστηκα οτι έχω απόλυτο δίκιο. Μιχαλακη σταματα να κανείς σαν μπούλης. Πάρε την αγωγή σου και μην χαθείς όταν βγει και η νέα απόφαση του ΣτΕ. Γιατι τόσο καιρό σε είχαμε χάσει απο πελάτη.

Υ.Γ. Θα μας πει τελικά αν πέρασες το τεστ Βασιλοπουλου; Η φοβήθηκες την αλήθεια;

@13.27 (27/11/2017 16:20)

Και κατι αλλο. Ποιος σου είπε οτι ο Μιχαλακης (δηλαδή εσυ) γράφει καλα; Εδώ στην ακρόαση της προηγούμενης προσφυγής στο ΣτΕ, γέλαγαν και τα έδρανα. Έπρεπε να ακούσεις τα σχόλια των δικαστών μετα για τα κεκεδισματα σας...Ρόμπα Μιχαλακη. Ρόμπα

@Μιχαλη (27/11/2017 19:02)

Ψιτ, χοντρε, πες μας για τις εποχές που ήσουν στους καταδρομείς και έκλεινες ραντεβού να λύσεις τις διάφορες σου. Μια που τα έγραφες και μια που έκανες να βγεις απο το σπίτι σου κανένα εξάμηνο....Γεια σου ρε κομαντοοοοο

Ρε παιδιά (27/11/2017 20:02)

Τα νερά στη Σκρα μπορούν να πηγαίνουν ανάποδα και με ορμή, μπας και ξεπλυθεί η ντροπή της πόλης;

@(11:23) (27/11/2017 20:23)

Ρε απόβρασμα αυτοί είναι χαρακτηρισμοί για εσένα και τον χρηματοδοτούμενο ρόλο σου. Τα επιχειρήματα τα έχουμε εκθέσει δεκάδες φορές. Όπως σου έχουμε θέσει και δεκάδες σοβαρά ερωτήματα. Απάντησε ρε πανηλίθιε στα ερωτήματα με σοβαρά επιχειρήματα. Αφου λοιπόν δεν μπορείς θα συνεχίσουμε να σε γλεντάμε με τους χαρακτηρισμούς που σου αξίζουν.

ΟΥΓΚΑΝΕ (27/11/2017 20:26)

Η κυβέρνηση στηρίζει Σαββίδη, Μελισσανίδη σε αντίθεση με Μαρινάκη, Αλαφούζο που τους έχει κυρήξει πόλεμο. Πότε θα σταματήσει το γήπεδο κορόιδο;

@BlacK (27/11/2017 20:39)

Ποιά Ευρωπαικά δικαστήρια ρε κακομοίρη. Είμαστε απόλυτα νόμιμοι, έχουμε την στήριξη του σχεδίου απο κυβέρνηση και αντιπολίτευση και σας προκαλούμε να κάνετε άλλες τόσες γελοίες προσφυγές. Όπως έχω γράψει και πιό παλιά ακόμα κι αν ανακαλύψετε οποιαδήποτε παράλειψη αυτή θα διορθωθεί και θα πάμε παρακάτω. Ξυπνήστε κορόιδα.

ΟΥΓΚΑΝΟΧΩΣΤΗΣ (27/11/2017 21:51)

Πολύ έχει τσαντίσει την κυβέρνηση το χοντρό αφεντικό σου ουγκανογλύφτη. Βλέπω τον Τίγρη να φτιάχνει Mall μετά το γήπεδο.

ουγκανε μπανανα (28/11/2017 06:44)

Κατι ελεγες για το που πατε με τον Λιβαγια ε; Και φασιστας και ηλιθιος και αμπαλος;

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:16)

@27/11/2017 16:16
Σας έχει γίνει εφιάλτης ο φίλος μου. Ποια αγωγή; Ποιο τεστ Βασιλόπουλου; Το είπα, αυτός τους είχε προκαλέσει για τεστ και εξαφανίστηκαν.
@27/11/2017 16:20
Αφού ενημερώνεσαι από τον Κέτσε και από βουλγάρικα sites, αυτά λες. Πότε μίλησε ο φίλος μου στο ΣτΕ και δεν το θυμάμαι; Ξεχνάς ότι βγήκατε από το ΣτΕ και είσαστε "Μεγάλη Παρασκευή"; Ποιος κεκέδισε, ρε φουκαριάρη; Ο Νίκος; Είσαι και ανενημέρωτος... Σταμάτα να διαβάζεις οπαδικά μέσα. Σταμάτα.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:26)

@27/11/2017 20:26
Τα έχουμε πει. Γήπεδο θα γίνει, διάλεξε πλακάκια (το κηρύττω να μάθεις να κλίνεις).
@27/11/2017 19:02
Σας πιάνει πανικός με τον φίλο μου. Πες μου τι άλλο σε πειράζει. Πάντως είναι σε μόνιμη δίαιτα σε διαβεβαιώ, απλά επειδή είναι Μικρασιάτης του αρέσουν τα κεμπαπ. Εσύ φαντάζομαι, θα τρως στην κουρελού, ψωμί κομμένο με τα χέρια, ντομάτα και τυρί, γνήσιος Αρβανίτης.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:32)

@27/11/2017 19:02
Αντιλαμβάνεσαι ότι του κάνεις διαφήμιση; Πάντως εάν έχεις αδερφή, μην του την δώσεις νύφη.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:38)

@28/11/2017 06:44
(Πρωί πρωί σχόλιο στην Αλήθεια για την αφεντιά μου;)
Ο Λιβάγια είναι παικταράς. Εμένα μου αρέσει κυρίως η γυναίκα του.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:42)

@27/11/2017 20:23
Ή βρισιές ή ψέματα ότι όποιος είναι εναντίον του γηπέδου είναι υπάλληλος του Μαρινάκη. Τα γνωστά.
Εάν σε δω από κοντά, και μόνο με τα λόγια θα σε κάνω να κλαις. Χωρίς να σε αγγίξω. Χωρίς να σε βρίσω.
Βρες νόημα στη ζωή σου.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:52)

@28/11/2017 06:44
Πολύ σοβαρά τα επιχειρήματά σου.
Μαζί μου ασχολείσαι,
πόσο λαλάκας είσαι;

Ρε παιδιά (2) (28/11/2017 17:51)

Το τιράζ της Δημοκρατικής Ανατροπής θα είναι μόνο για Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα ή έχει γίνει πρόβλεψη και για Κορυδαλλό;

@ουγκανε μπανανα (28/11/2017 06:44) (28/11/2017 20:21)

Πράγματι ο ουγκάνος βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία. Αν συνεχίσει έτσι όχι μόνο γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ θα φτιάξουμε αλλά πάμε και για ντάμπλ.

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (27/11/2017 11:23) (28/11/2017 20:24)

Για σένα μόνο ισχύουν οι χαρακτηρισμοί ρε πανηλίθιε. Εμείς δικαιωνόμαστε ενώ εσύ ξεφτιλίζεσαι. Ποιός είναι ο βλάκας;

ΟΥΓΚΑΝΕ πονάς; (28/11/2017 20:36)

Πότε θα επιστρέψεις χρηματοδοτούμενε με επιχειρήματα και απαντήσεις; Ποτέεεε. Δεν πειράζει. Ψάξε να βρεις κανένα ορθογραφικό λάθος γελοίε.

@ουγκανε μπανανα (28/11/2017 20:46)

Σιγα μην ξερει αδελφε ο γαυρος απο ποδοσφαιρο,Εδω καποτε χειροκροταγε τον Μπριακο και τον Παπουτσελη .

Φρα. Η. (29/11/2017 00:59)

@17:51 «Δημοκρατική Ανατροπή»? Καινούργια τοπική εφημερίδα? Ενδιαφέρον! Μετά τους θανάτους του Λιόση αλλά και του Κακάτσου είναι γεγονός ότι φτώχυνε ο έντυπος τοπικός τύπος. Ειδικά το κοινό του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πολλοί θα το ήθελαν αλλά τζίφος ως τώρα, παρά το ότι κάποιοι πήγαν να αυτοπλασαριστούν στην πιάτσα ως συνέχειά του (γελάει σίγουρα ο «Ρασπούτιν» από εκεί που μας βλέπει).

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:16) (29/11/2017 01:35)

Ντρέπεσαι Μιχαλακη και σε καταλαβαίνω. Δεν αντέχεται τόση ξεφτίλα. Τουλάχιστον τόσο καιρό που είχες χαθεί δεν άνοιγες κανένα βιβλίο. Τα ίδια ορθογραφικά που έκανες συνεχίζεις να κανείς. "Η"σαστε θα ήθελες να γράψεις μαλλον. Α ρε αγραμματε. Το παίζεις και μεγαλοδικηγόρος τρομαρα σου. Χασοδικη, κομάντο της πορδης

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:26) (29/11/2017 07:58)

Χαχα ο ουγκάνος λέει θα γίνει το γήπεδο. Αλλά θα μου πεις εδώ λέει ότι δεν είναι γαύρος. Χρηματοδοτούμενος πάντως είναι σίγουρα. Αντε ουγκάνε υπομονή. Τελειώνει ο μήνας αύριο και πληρώνεσαι.

George (29/11/2017 08:00)

Η επανάσταση κατά του γηπέδου έχει καταλήξει απλά σε ατάκες κάποιου ουγκάνου. Τίγρη τους πήρες και τα σώβρακα.

Anonymous (29/11/2017 11:18)

Ο άλλος λέει οτι βγήκαν οι της ΑΕΚ απο το ΣτΕ σαν Μεγάλες Παρασκευές. Κάτι τέτοια έγραφε και ο Καμπούρης και τον έχουν πάρει στο ψιλό πανελληνίως. Ελα σε καταλάβαμε ποιος είσαι σταμάτα να κρύβεσαι πίσω απο το δαχτυλάκι σου. Δεν μπορείς και λόγω όγκου. Ρε τον Μιχάλη τον παλάβρα.

@ ΟΛΟΥΣ τους O®iginaL OΥΓΚΑΝΟΥΣ (29/11/2017 11:58)

Η καθ' όλα φασιστική συμπεριφορά σας, απέναντι σε έναν άνθρωπο που στο κάτω της γραφής έχει το θάρρος της γνώμης του (της όποιας γνώμης του, καλής ή κακής), με χλευασμούς για το επαγγελματικό status του ή ακόμα χειρότερα για θέματα που άπτονται του στενού πυρήνα της προσωπικότητας και με χυδαία ψυχιατρικοποίηση της συζήτησης, έχετε χάσει κάθε δίκιο απ' όλη αυτή την κουβέντα.

Η στοχοποίηση ενός ανθρώπου από όλους εσάς τους O®iginaL OΥΓΚΑΝΟΥΣ (με βάση την συμπεριφορά σας και τον "πολιτισμό" που επιδεικνύεται) αποδεικνύει περίτρανα το γιατί δεν θέλουμε οι Φιλαδελφειώτες αυτό το πράγμα στην πόλη μας και γιατί θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο γι' αυτό.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (29/11/2017 13:06)

@29/11/2017 01:35
Εφιάλτης σου έχει γίνει ο συγκεκριμένος, 01:35 και ασχολείται μαζί σου. ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
Σε λούζει κρύος ιδρώτας.

αεργος τεμπελαρος (29/11/2017 17:41)

Δεν εχεις δουλεια ουγκανε και εισαι ολη μερα εδω και σχολιαζεις;Δεν εχεις κανει ουτε ενα μεροκαματο στη ζωη σου και γλυφεις τον χοντρο για λιγα ψιχουλα.Ηπλακα ειναι με το νεο φρουτο που εμφανιστηκε και γραφει οτι οι φιλαδελφιωτες δεν θελουν το γηπεδο και ελπιζει σε δικαιωση των προσφυγων.Θα παρετε ολοι την απαντηση σας το 2019 στις εκλογες.Και το γηπεδο θα εχει γινει μεχρι τοτε και η φιλαδελφεια μας θα καθαρισει οριστικα απο καθε φασιστικο και γαυρικο σκουπιδι.

@(29/11/2017 11:58) (29/11/2017 18:48)

Μιχαλάκη και Νικολάκη ελάτε μπανάνα...

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (29/11/2017 13:06) (29/11/2017 18:51)

Ο εφιάλτης μας είναι μήπως σταματήσει να ασχολείται ο χασοδίκης. Όσο το παίρνει πάνω του γελάει ο δικαστικός κλάδος παγκοσμίως. Αργεί κι αυτό το ΣτΕ όπου θα έχουμε τα νέα γλέντια. Βαρεθήκαμε με τα παλιά.

@(29/11/2017 11:58) (29/11/2017 18:56)

Όσο φασιστικά φέρεται ο κάθε χρηματοδοτούμενος αντιαεκτζής το ίδιο ακριβώς θα του φερθούμε κι εμείς. Όσο για την στοχοποίηση κανένας δεν έχει διάθεση να μπλέξει πειράζοντας έστω μια τρίχα από κάποια εμετικά σιχάματα. Κανείς δεν ασχολείται πέρα από την πλάκα με αόρατους χρηματοδοτούμενους πουθενάδες χαμηλής νοημοσύνης.

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:42) (29/11/2017 18:59)

Θα μας κάνεις να κλαίμε με τα λόγια λες. Μα με τα λόγια που γράφεις βρε γελοίε κλαίμε τόσο καιρό. Κλαίμε από τα γέλια φυσικά.

@Anonymous (29/11/2017 11:18) (29/11/2017 19:06)

Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι το νομικό επιτελείο της ΑΕΚΑΡΑΣ αποτελείται από σοβαρούς ανθρώπους με σοβαρή συμπεριφορά. Δεν είναι σαν τα μούτρα τους που μετά από μια διαδικασία όπου κατέρρευσαν τα επιχειρήματά τους βγήκαν χαμογελώντας σαν βλάκες για να κεράσουν και λίγο σανό στους υποστηρικτές τους.

φούτσα πάλι φούτσα πάλι οεοε (29/11/2017 19:12)

Η ΑΕΚ εξέδωσε και ανακοίνωση για τη νέα της νομική νίκη, στην οποία αναφέρονται τα εξής: Μία ακόμα προσφυγή εναντίον του γηπέδου μας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπεράστηκε!

Με την απόφαση 3089/2017 του ΣτΕ απορρίφθηκε η προσφυγή Δημητριάδη και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη για το έργο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει, απορρίπτοντας τη γνωμοδότηση του περίφημου Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας (αστική μη κυβερνητική οργάνωση - εταιρεία του Αστικού Κώδικα), που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για να αμφισβητήσει –μάταια- το κύρος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που οδήγησε στην έκδοση της καθόλα νόμιμης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας.

Μιχαλάκη έλα θα κάνουμε μπανάνα (29/11/2017 19:37)

Καλά έκανες και δεν έγραφες το όνομα σου. Γιατί θα γινόσουν δεύτερη φορά ρόμπα. Είσαι ήδη μια. Πάρε και τη δεύτερη και έρχεται και η τρίτη για αυτή που έχεις βάλει την υπογραφή σου απο ότι δείχνει

https://www.aekfc.gr/newsdetails/aaa-18-51626.htm?lang=el&path=-1550071998

@(29/11/2017 11:58) (29/11/2017 19:38)

Ελα και εσύ με την όπισθεν.

https://www.aekfc.gr/newsdetails/aaa-18-51626.htm?lang=el&path=-1550071998

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (29/11/2017 13:06) (29/11/2017 19:39)

Μάθε να γράφεις αγράμματε. Ανορθόγραφε. Που το παίζεις και καθηγητής και διορθώνεις. Οπου σε πετυχαίνει η ΑΕΚ σε ξεβρακώνει. Μπούλη

Η παράσταση θα πρέπει να θεωρηθεί λήξασα (29/11/2017 19:55)

Κακή παράσταση και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!!!!
Δυναμοτρολάκια μπαίνουν και το παίζουν Αεκτζήδες για να βγάλουν τα απωθημένα τους εναντίον ενός ανθρώπου που τους κατάλαβε νωρίς φτύνοντάς τους και που φαντάζονται ότι γράφει ως ΟΥΓΚΑΝΟΣ δίνοντάς τον βορρά και σε λίγους ΑΕΚτζήδες που τρώνε το δόλωμα. Ποιοι??? Τα τσιράκια του κιτσάτου "Άρχοντα" που φωτογραφίζεται για το φεισμπουκ σαν τον Τάσο το Μπουγά με γυαλί και τσιγάρο, σε πλήρη δράση.
Πάρτυ θα γίνει όταν ξεκουμπιστείτε από το δημαρχείο κασιδιάρηδες.
Δημοκρατία δεν είναι η επιβολή της θέλησης των πολλών (που δεν είστε κιόλας) αλλά η προστασία των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ. Ουστ από δω σιχάματα.

@@ ΟΛΟΥΣ τους O®iginaL OΥΓΚΑΝΟΥΣ (29/11/2017 11:58) (29/11/2017 20:09)

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΜΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

tasos (29/11/2017 21:55)

Ουγκανομιχαλάκη και ουγκανονικολάκη άντε γειά. Η έννοια του χασοδίκη έχει περάσει σε άλλη διάσταση. Θα ακούτε ΣτΕ και θα κλαίτε.

Σας γλεντάει το ΣτΕ (29/11/2017 22:39)

Μια φάπα ακόμη. Ποια είναι κατά σειρά; Η τρίτη; Η τέταρτη; Σαν το κογιότ που κυνηγούσε το road runner έχετε καταντήσει.

Νέο χαστουκι (30/11/2017 07:07)

Στο ΣτΕ οι φασίστες και οι γραφικοί τρώνε χαστούκια.

ΟΥΓΚΑΝΕ (30/11/2017 12:18)

Όπως βλέπεις το γλέντι συνεχίζεται. Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν εσένα να δίνουν νόημα και νέα διάσταση στο δούλεμα.

Nick (30/11/2017 12:20)

Ρε ξεφτίλες αντιγηπεδικοί τα ΣτΕ τι τα θέλετε; Αντε γεια μαζόχες.

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (29/11/2017 13:06) (30/11/2017 12:29)

Που τους βλέπεις τους εφιάλτες ρε κακομοίρη; Ούτε στα καλύτερα όνειρά μας δεν φανταζόμασταν ότι θα είχαμε απέναντί μας άτομα σαν εσάς. Να χαίρεστε τους χασοδίκες δικηγοράκους σας. Θα πρέπει να ενημερώσουμε και τον ανυποψίαστο κόσμο για την ύπαρξή τους και τις επιτυχίες τους μην τυχόν τους επιλέξουν προς υπεράσπισή τους. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό.

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (28/11/2017 12:16) (30/11/2017 12:35)

Τολμάς και αναφέρεσαι στο ΣτΕ όπου ξεφτιλιστήκατε ομόφωνα και μάλιστα μια μέρα πριν την νέα σφαλιάρα απο το ΣτΕ. Αν δεν είσαι γηπεδικός που απλά τρολάρεις λυπάμαι φίλε αλλά έχουν δίκιο όσοι σε λένε πανίβλακα. Πραγματικά οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που δείχνει η εικόνα των σχολίων σου. Δεν έχω συναντήσει πιό ανόητο άνθρωπο στη ζωή μου που ενώ ξεφτιλίζεται συνεχίζει να μεγαλώνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο την ξεφτίλα του.

ΑΕΚΑΡΑ (30/11/2017 13:02)

Ουγκάνοι, δικηγορίσκοι, βλαχοδήμαρχοι και λοιποί πραγματικά σας λυπάμαι. Περιμένετε να αποκτήσει νόημα η μίζερη και άθλια ζωή σας από την καταστροφή μιας προσφυγικής ομάδας. Κι όλα αυτά και καλά με πρόσχημα ένα γήπεδο που δεν επιβλήθηκε η παρουσία του σε κανέναν αλλά υπήρχε πάντα εκεί από δεκαετίες και το περιστοίχισαν οι άνθρωποι της πόλης. Αν δεν ήμασταν πολύ διαφορετικοί και όχι σαν τα μούτρα σας θα μετράγατε σφαλιάρες αν τολμούσατε να βγείτε από τα σπίτια σας. Αλλά ευτυχώς για εσάς δεν είμαστε γαύροι και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Νομιμος (30/11/2017 13:23)

Θα ταράξουμε τους ουγκανοφασιστες στην νομιμότητα.Κι άλλη Καρπασία Στο ΣΤΕ γιατί ο φασισμός μετράει μόνο στις χούντες.

Πολίτης (30/11/2017 15:55)

Αγωνίζομαστε για να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΈ
https://www.aetofolia.gr/images/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91_%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%97%CE%A3_%CE%94%CE%95%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%A9%CE%9D.pdf

Δεν είμαστε μόνο 56, όπως νομίζουν οι ΑΕΚ-ολέδες!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ H TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/29644.%CE%9C%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD

George (01/12/2017 02:56)

Πανίβλακα ουγκάνε μην αλλάζεις όνομα μετά απο κάθε σφαλιάρα. Ξέρουμε ότι είσαι ο ίδιος.

@Πολίτης (01/12/2017 03:12)

Πρόσεξε μη σκίσεις κανά καλσόν χασοδίκη απο τον πολύ αγώνα. Δεν είστε 56; Πόσοι είστε; 57; Απίστευτο γέλιο προσφέρετε αόρατοι πουθενάδες.

Πάλι χάθηκε ο μπούλης; (01/12/2017 10:46)

Μιχαλάκη αμα θες δωρεάν μαθήματα νομικής εδώ είμαστε. Μόνο που θα φοράς φούστα στα μαθήματα γιατί τα παντελόνια είναι για άντρες

@Πολίτης (30/11/2017 15:55) (01/12/2017 11:09)

Βρωμοψευταράδες και σιχάματα τελειώσατε. Βγάλτε 1000000 ανακοινώσεις ότι σας απειλούν και σας τρομοκρατούν. Καλά κάνετε αλλιώς δεν θα πέσει το χαρτζιλίκι. Σας γνωρίζουμε και έχουν κατανοήσει πλέον το ρόλο σας και μέσα στην κυβέρνηση και την περιφέρεια. Και δεν μιλάμε για μια κυβέρνηση ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Μιλαμε για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που σας στήριζε στο ξεκίνημα του βρωμερού αγώνα σας. Πλέον σας στηρίζει όσο στηρίζει και το χοντρό αφεντικό σας. Όσο για τις αλητείες σας και τον πόλεμο κατά της ΑΕΚ κανείς δεν θα σας ακουμπήσει. Την εκδίκηση θα την πάρουμε με νόμιμο τρόπο στα δικαστήρια με μηνύσεις. Μαζεύουμε υλικό και θα τα πούμε σύντομα.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (01/12/2017 20:03)

@01/12/2017 02:56
Σου έχω γίνει εφιάλτης. Μπαίνεις τρεις παρά πέντε τη νύχτα, για να αρχίζεις να βρίζεις. Άγχος.
Δεν κοιμάσαι καθόλου ή δουλεύεις σε μπαρμπουτιέρα;
@01/12/2017 03:12
Τρεις και δώδεκα δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο σπίτι.
Για την απόφαση του ΣτΕ ένα έχω να πω, κύριοι, σπεύσατε στο PRAKTIKER για πλακάκια μπάνιου για την ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ.

Πολίτη ουγκάνε (01/12/2017 23:00)

Σου έπεσε βαριά η τελευταία σφαλιάρα; Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα.

Μιλάει (02/12/2017 16:41)

για ξενύχτι και για εφιάλτες ο βλακομιχαλης που έχει γράψει χιλια ποστ μετα την τελευταία προσφυγή. Και μόλις έπεσε η φαπα με τη νέα δικαίωση της ΑΕΚ το παίζει υπεράνω. Ποιος; ο ψυχικά διαταραγμένος. Η διπλή προσωπικότητα. Μιχάλη και τον ενα σου εαυτό αλλα και τον αλλο θα τους ταράξουμε στη "φαπα". Εννοώ τα νόμιμα μεσα οχι χειροδικία γιατι εισαι και περιορισμένης και μπορείς να το παρεις οπως θες

Το ατελειωτο γλεντι της νομιμοτητας (02/12/2017 18:06)

Μην ΣΤΕναχωριεΣΤΕ θα ελθουν κι αλλες φαπες συντομα οικοταλιμπαν.

@(20:03) (02/12/2017 18:41)

Φύλακας στο εργοτάξιο της Αγιάς Σοφιάς είμαι τα βράδια καρπαζοεισπράκτορα. Περιμένω στη γωνιά να κάνει το λάθος κάποιο απο τα σιχάματα να επιχειρήσει κάποια δολιοφθορά. Και τότε με μεγάλη χαρά θα πέσουν κανονικές σφαλιάρες. Απο κει και πέρα συνεχίζεις να πιστεύεις ότι σου γράφει μόνο ένα άτομο. Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη σου τι να κάνουμε. Μην παρεξηγείσαι όμως όταν σε λένε όλοι βλάκα.

κατω τα χερια απο τον σαββα (02/12/2017 21:01)

Μην βριζετε τον σαββα η ουγκανο γιατι θα ξαναφυγει και τον θελουμε εδω μεχρι να χτιστει ο ναος των ναων.

@(21:01) (02/12/2017 22:32)

Έχεις απόλυτο δίκιο. Τέτοιες ευκαιρίες για γλέντι δεν τις βρίσκεις κάθε μέρα.

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (04/12/2017 12:42)

@2/12/2017 16:41
Σάββατο απόγευμα δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να γράφεις τέτοια σχόλια.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός που εννοείς αυτός είμαι; Έχει τέσσερις κολλητούς ανθρώπους βαθύτατα πολιτικοποιημένους αυτός ο τύπος. Ο ένας είναι δικηγόρος, ο άλλος ασχολείται με τα ΜΜΕ, ο άλλος είναι καθηγητής σε ΤΕΛ και υπηρετεί εκτός Αθηνών, έχει ξαδέρφια και οικογένεια εγκατεστημένα πριν τον πόλεμο στη Φιλαδέλφεια. Λες να είναι ο μόνος που σκέφτεται έτσι;
Πολλή φαγούρα όμως βλέπω με τον συγκεκριμένο. Ανησυχία.
@1/12/2016 10:46
Προφανώς πέρασε η μητέρα σου από το κατώφλι του και την άφησε ανικανοποίητη. Έναν "εργάτη" έχει κι αυτός, πού να τις προλάβει όλες;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/12/2017 11:01)

Νομίζω ότι ο "διάλογος" εδώ έχει εξαντληθεί οριστικά. Σταματώ να ανεβάζω άλλα σχόλια επί του θέματος. Ποιος είναι ο ένας, αν είναι αυτός που εννοεί ο άλλος κλπ παιδιά αυτό δεν είναι διάλογος. Ό,τι είναι, τελειώνει εδώ.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@12.01 Εγώ σας γράφω πληροφορίες κι εσείς, αντί να τις αξιολογήσετε, μου γράφετε διάφορα. Οκ, μπορείτε να συνεχίσετε. Εγώ το ρεπορτάζ το έγρ...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Κουκουές
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/11/2019 09:49) α) Υποψήφιοι ανακηρύσσονται στο Πρωτοδικείο. Όλοι οι άλλοι σχεδιάζουν, συζητούν (επιτρέψτε μου, στ...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.16 Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο πράγμα η γενίκευση. Ένας τύπος που έγινε ιερέας έκανε κάτι κατακριτέο από όλους μας, άρα "από αρχαιοτάτων...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.59 Στο ρεπορτάζ μου επιμένω. Τουλάχιστον δυο συμπολίτες μας του αστικού χώρου, από το χώρο των επιχειρήσεων κι από το χώρο της ιατρικής,...

Ας του πει κάποιος...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@22.50 Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις, λέει ο Πιραντέλλο (ναι, μέσα δεξιά στην Αταλάντα παίζει). Ξαναγράφω, γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι δε...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Δεξιός
ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ... Φέρτε τα ΚΝΑΤ εργατοπατέρες του Περισσού!...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Δηλαδή
το Βούρο ήδη τον προσπεράσαμε και πάμε παρακάτω, χαχαχα...

Ας του πει κάποιος...
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω για τα χάλια και την προπαγάνδα της δικής σου δημοσιογραφίας και εσύ μου γράφεις κατεβατά περί οπαδών και χούλιγκαν της ΑΕΚ. Δηλαδ...

Ας του πει κάποιος...
Xρήστης: @Ραμπεσατρατανά (19/11/2019 10:22)
Εγώ αναφερθηκα στον πόλεμο κατά του Βούρου με αστεία επιχειρήματα. Τις γελοιότητες που γράφεις για σύγκριση που κάνω με τοπικά σάιτ που ακρ...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: Ανώνυμος
Ιερέας, σου λέει. Tον λένε έτσι γιατί το λειτούργημα του δεν είναι απλώς κοινωνικό, αλλά ιερό. Θεϊκό. Υπηρέτης, λέει, του Θεού ο παπάς με τα...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Κουκουές
Δεκτή η συγγνώμη. Σιγά το αμάρτημα. Το θέμα είναι να μην σας χρησιμοποιούν για να διαδίδουν τις παρόλες τους ο καθείς. Ποιος σοβαρός επιχειρ...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.47 Ξαναλέω ότι αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Αν κάνω λάθος ξαναζητώ συγνώμη. ...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Κουκουές
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (19/11/2019 14:00) Δηλαδή όποιος επισημαίνει την ύπαρξη του Χάρη στην περιοχή-να θυμίσω ότι ο Χάρης κρατάει και πολλο...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.04 Για μένα προκύπτει, αλλά προφανώς μπορεί να κάνω λάθος. Δημοτικές παρατάξεις με κομματικό χαρακτήρα έχουν τελειώσει από δεκαετίας -εξ...

Κινηθείτε, όσοι είστε εν δυνάμει υποψήφιοι...
Xρήστης: Dekeleias
@Διαμαντή συγγνώμη, αλλά δεν προκύπτει από τα συμφραζόμενα του σχολιαστή "Κουκουές" ότι είναι xαρικός. Δικαίως ρωτάει, προφανώς με δηκτικό τ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©