Όλα καλά τα βλέπει στα σχολεία ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει τους... αγώνων

Δημοσιεύτηκε στις 05/10/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  15 σχόλια

Λάβαμε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύουμε χωρίς καμία δική μας παρέμβαση

*****

 

          Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας , με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική  χρονιά με υγεία και δημιουργία.

           Φέτος, ακόμη καλύτερα από πέρυσι, τα Σχολεία άνοιξαν χωρίς προβλήματα, με το διδακτικό προσωπικό και τα βιβλία να περιμένουν από την πρώτη μέρα τους μαθητές. Με Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία παντού, με το ίδιο ωράριο και το ίδιο πλούσιο  πρόγραμμα μαθημάτων Ειδικοτήτων, με τα μαθητικά γεύματα στις Ζώνες Προτεραιότητας, με την Ειδική Αγωγή και το προσωπικό της (διδακτικό, ειδικό και βοηθητικό) και με τον  μεγάλο όγκο των προσλήψεων στην πρώτη φάση.

            Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που κάτω από  τις τόσο πιεστικές συνθήκες και δεσμεύσεις η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξασφάλισε αυξημένα κονδύλια για προγράμματα και υποδομές στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά το κυριότερο, ανέκοψε την πορεία προς την πλήρη απορρύθμιση και διάλυση της Δημόσιας Παιδείας, με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμιστικών παρεμβάσεων και στοχευμένων μέτρων, σε όλες τις βαθμίδες.

            Η θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής Δεκατετράχρονης Εκπαίδευσης, οι θετικές αλλαγές στο Γυμνάσιο, ο σχεδιασμός ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου στο Λύκειο και η δυνατότητα των μαθητών να ειδικεύονται με σύγχρονες μεθόδους,  ο νέος τρόπος Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι βελτιώσεις του νόμου πλαισίου για τα Πανεπιστήμια που αίρουν τις αντιδραστικές εφαρμογές Διαμαντοπούλου-Αρβανιτόπουλου, τα Μεταπτυχιακά χωρίς δίδακτρα,  είναι μέτρα που ενισχύουν το Δημόσιο Σχολείο, ως ένα Θεσμό που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν οι πολίτες.

        Όμως, ως παραφωνία σε όλα αυτά, ήρθε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης , που  ήταν αποκαλυπτική για τις προθέσεις του και τις προτεραιότητές του.

         Την ίδια ώρα λοιπόν  που ο εκπαιδευτικός κόσμος αναμένει την υλοποίηση της κυβερνητικής εξαγγελίας για την 14χρονη εκπαίδευση, με διετή υποχρεωτική φοίτηση στα Νηπιαγωγεία ,η Ν.Δ. υιοθετεί τις θέσεις της πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ, δηλαδή την αυτονομία των σχολείων και το πέρασμα-ένταξη για αρχή,  της Προσχολικής  Αρχής και των Νηπιαγωγείων στους Δήμους.

          Την ώρα που διεκδικούμε αύξηση των δημοσίων δαπανών, η Ν.Δ. και ο αρχηγός της σχεδιάζουν τη μείωση των δαπανών στο 1,9%  του ΑΕΠ και προαναγγέλλουν  την ανεύρεση πόρων από τις ίδιες τις σχολικές μονάδες μετατρέποντας έτσι τα σχολεία και τις εκπαιδευτικές κοινότητες σε επιχειρήσεις, για την επιλογή του προσωπικού από τον Διευθυντή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των επιλογών, για τις σχέσεις εργασίας (ετήσιες συμβάσεις) και την άρση της έννοιας του μόνιμου δημόσιου λειτουργού.

        Στοχεύουν στα σχολεία με το διαφοροποιημένο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα εκπαίδευσης,  στην ψευδεπίγραφη αριστεία, στα vouchers.

         Χωρίς κεντρική εποπτεία από το Υπουργείο Παιδείας (λέγε με αυτονομία), στο πρότυπο των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, ένα αγοραίο εκπαιδευτικό σύστημα με επίκεντρο τον γονέα-πελάτη, τον μαθητή καταναλωτή, είναι το σχολείο που ονειρεύονται στη Ν.Δ.

          Όλα αυτά μαζί με τις απόψεις του αρχηγού της Ν.Δ.  ότι η ανισότητα αποτελεί στοιχείο της ανθρώπινης φύσης που μας άφησαν άναυδους, ανάγκασαν μέχρι και τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ να διαφοροποιηθούν με ανακοινώσεις τους, πράγμα που αποδεικνύει πόσο μακριά είναι η νεοφιλελεύθερη Ν.Δ. από τις πραγματικές ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του λαού.

         Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, καλεί τους γονείς, τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς να μην κάνουν πίσω στον αγώνα τους για ένα ποιοτικό Δημόσιο Σχολείο.

        Εμείς συνεχίζουμε την πίεση  για το ολοήμερο σχολείο  με σταθερό δάσκαλο στην απογευματινή ζώνη, την ένταξη στο σύστημα του προγράμματος του θεσμού της ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Δημοτικό , στη διετή εκπαίδευση στα Νηπιαγωγεία, ποιοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο και αναβαθμισμένα  ΕΠΑΛ.   Επίσης, υποστηρίζουμε τα  ίσα εκπαιδευτικά, ασφαλιστικά δικαιώματα για τους αναπληρωτές και οργανικές θέσεις για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων σε όλα τα αντικείμενα.  Μόνιμους διορισμούς στην Γενική και Ειδική Αγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες και τα κενά.

      Υπερασπιζόμαστε τις κατακτήσεις στο Δημόσιο σχολείο και συνεχίζουμε τους αγώνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

#eiste_megala_noumera (05/10/2017 21:23)

Είναι ήδη Οκτώβριος και σχολεία της περιοχής λειτουργούν ακόμη με προσωρινά προγράμματα λόγω κενών. Συμβαίνουν λοιπόν τα εξής τέσσερα με τους τοπικούς εναπομείναντες -ζαίους.
Ή τους έρχονται οι ανακοινώσεις έτοιμες από την Κουμουνδούρου και απλά κάνουν copy-paste προώθηση χωρίς να εξετάζουν την τοπική πραγματικότητα.
Ή μένουν σε άλλες περιοχές.
Ή έχουν πιάσει πάτο αναξιοπρέπειας για ένα ρουσφετάκι και λειτουργούν ως γνήσια ΦΕΚόσιτα δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα.
Ή πίνουν κάτι και τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Μπορεί να συμβαίνουν και όλα ή μερικά.
Όσο για το "και συνεχίζουμε των αγώνων" δεν είναι δα κι η πρώτη φορά που ανακοίνωση των τοπικών -ζαίων περιλαμβάνει τέτοιες ομορφιές. Οι περισσότερες είναι μνημεία που προσφέρονται για τρολάρισμα.

ΣΥΡΙΖΑ (06/10/2017 11:27)

@Ευχαριστούμε πολύ κε. ΣεΪτανίδη, για την δημοσίευση,
Τώρα για το συμπέρασμα και το λάθος ΄΄γράμμα΄΄ το θεωρούμε απλό δημοσιογραφικό σχόλιο.

αγραμματος (06/10/2017 12:10)

@ [21.23] Ακου ΄΄φίλε΄΄ μου δυό κουβέντες φιλικές.
Καλή η ΄΄επανάσταση΄΄ του καφενείου, ΄΄καλή΄΄ και η απρέπεια των λεγομένων σου, αλλά για τιμητής και μαζί άμπελοφιλόσοφος της φραπεδιάς σου πάει ο ρόλος γάντι !!!!!!

#eiste_megala_noumera (06/10/2017 14:04)

@αγραμματος (06/10/2017 12:10)
Επανάσταση εγώ? Και μάλιστα της φραπεδιάς και του καναπέ? Οχι δα!
Οι 'ζαίοι παρέα με τους συνεταίρους σας τα ακροδεξιά απολιθώματα του ψεκασμένου των ανελ λέγατε ότι θα σκίσετε τα μνημόνια και θα κάνετε τις αγορές να χορεύουν.
Οι -ζαίοι πανηγυριζατε για το δημοψήφισμα που σας γύρισε στη μούρη ο ηγΈρπης και το κατάπιατε.
Άσε λοιπόν κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς και τις ψευτοψυχολογικές αναφορές σε κανόνες συμπεριφοράς και μίλα πολιτικά. Και αναρωτήσου τι αριστεροακροδέξιο μόρφωμα στηρίζεις.

Φάτε σανό. Κερνάει ο Σφύριζα. (06/10/2017 15:11)

Σε ποιο δήμο ρε "σύντροφοι" συμβαίνουν όλα αυτά που λέτε?
Γιατί στη Φιλαδέλφεια και στη Χαλκηδόνα δεν ισχύουν.

αγραμματος (06/10/2017 15:25)

@[14.04].
Τα ΄΄τσιτάτα΄΄ σου και ολόκληρη η φρασεολογία σου φίλε μου, δείχνουν οχι μόνο μικραστό ΄΄επαναστάτη΄΄ της φραπεδιάς και πολύ κατάμαυρο ρε ΄΄παιδί΄΄ μου. ΤΕΛΟΣ μαζί σου, αρκετά για μένα.

LLLLLLLLLoooooooooLLLLLLLLL (06/10/2017 15:27)

Πολυ θα ηθελα να ημουν μπροστα την ωρα που εγραφαν αυτη τη μνημειωδη ανακοινωση.
Λογικα θα πρεπει να ειχαν σκασει στα γελια κι οι ιδιοι.
Το κακο ειναι οτι δεν βρεθηκε ενας ψυχραιμος μεταξυ τους να πει "ρε παιδια μη το χοντρυνουμε τοσο πολυ".

Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε (06/10/2017 15:29)

Καλά τα λένε οι συριζαίοι και κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ που κυβερνάει.
Τι εννοείς Βίρνα δεν κυβερνάει ο Κούλης;

τα παραλέτε (06/10/2017 15:43)

@ #eiste_megala_noumera (06/10/2017 14:04)

Γιατί το λες αυτό?
Σύμφωνα με τελευταάι έρευνα οι ψεκασμένοι είναι Σοσιαλδημοκράτες, δεν είναι ακροδεξιοί.
Και κοσμοπολίτες είμαστε. Είδες τον Πανούλη πόσο άνετα τζογάρει στη Ρουλέτα?
Ούτε τα βλήματα οι συριζαίοι είναι αριστεροί, Κεντρώοι είναι, κάτι σαν τον Λεβέντη.
Και αμάν πια με αυτά τα σκισίματα.
Μια μαλ*****ία είπαμε και την κάνατε κορδόνι.

Ξεφτίλες Συριζαίοι (06/10/2017 18:51)

Είσαστε τυχεροί γιατί έχετε ακόμα απέναντί σας τα αμαρτωλά φαντάσματα του παρελθόντος (Πασοκ, ΝΔ) για αντιπάλους. Αλλιώς ακόμα και το 3% θα ηταν ήδη η υπέρβαση στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό υπολογίζοντας και τις ψήφους απο τα κομματόσκυλα που διορίσατε.

Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε (08/10/2017 12:42)

Χειρότερη φασιστοδεξιά από τους συριζανέλ δεν πέρασε από αυτή τη χώρα.
Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στα χρονικά οι διαδηλωτές να τρώνε ξύλο (όπως στην Θεσσαλονίκη πριν δύο μέρες) κι ο πρωθυπουργός να απολαμβάνει γκουρμεδιές (Σεβίτσε με μυλοκόπι, σάλτσα γιούζου, παπαρουνόσπορο και γαλάκτωμα μανταρίνι, Χοιρινό φιλέτο με μους καπνιστής λευκής μελιτζάνας, σπαράγγια, ντοματίνια και σάλτσα τσάτνεϊ σύκου, Ντακουάζ σοκολάτας με σάλτσα καραμέλας, λευκό κρασί «Blanc De Noir DioFili» και κόκκινο κρασί «Pinot Noir DioFili») χαριεντιζόμενος με το λούμπεν κεφάλαιο των τσιγαρολαθρέμπορων.

#eiste_megala_noumera (09/10/2017 20:47)

@ αγραμματος (06/10/2017 15:25)

Μαθήματα αριστεροφροσύνης (περί μαύρου κατάμαυρου που αναφέρεις) από ανθρώπους που στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα ένα κόμμα-μόρφωμα το οποίο στα λόγια δηλώνει αριστερό και στη πράξη συνεργάζεται κυβερνητικά με τους ακροδεξιούς ανέλ ενώ παράλληλα ξεπλένει πολιτικά και τη χρυσή αυγή δεν θα δεχτώ. Δεν προλαβαίνουν να βγάζουν selfies υπόδικοι βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας μαζί με βουλευτές του σύριζα σε επίσημες κρατικές εκδηλώσεις και τολμάς να με χαρακτηρίσεις "μαύρο" επειδή κράζω το μόρφωμα σύριζα ;

Ανωνυμος* (10/10/2017 11:42)

@αγραμματος
Εκτος απο τον φραπε και τον καναπε που ειδες μεσα απο την φρασεολογια του eiste megala noumera δεν προσεξες και καποιες επισημανσεις σχετικα με τις συνεργασιες του Συριζα και τον Μπουλη!
Επιλεκτικα εκανες γαργαρα τα υπολοιπα που ειναι πολιτικα γεγονοτα και απαντησες οπως απαντησες !
Εισαι απλα καθαρος συριζαιος! Δηλαδη τιποτα!

Θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες (11/10/2017 23:27)

Μην κάνετε τον κόπο να ξαναγράψετε ανακοινώσεις.
Συριζαίοι ξεφτίλες είστε συνδεδεμένοι πλέον με τον ορισμό της πιο χυδαίας άσκησης βίας. Αυτής που υποχρεώνει πλέον τον άνθρωπο που εκπλειστηριάζεται το σπίτι του να προσφέρει και ώρες στο υποψήφιο κοράκι-αγοραστή να το βλέπει.
Εξαφανίστηκαν και κάτι ντόπια αναχωματικά σκουπιδαριά να σχολιάσουν. Το βρωμερότερο είδος συριζαίου.

η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο (13/10/2017 16:33)

Τόσα χρόνια αναρωτιόμουν από που βγαίνει η έκφραση "η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο". Μέχρι που είδα τον μέγα τιμονιέρη να πετάει με το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τι απαντά ο Μιχάλης Παπάζογλου στο Σωματείο Εργαζομένων του δήμου

Σήμερα ξεκινά το 7ο Θερινό Νεανικό Τουρνουά Σκάκι του ΣΟΝΦ

Τι έγραψε ο «Πολίτης» για την αγωγή του Βασιλόπουλου εναντίον της «Αλήθειας»

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου για νέο συνεργάτη του δημάρχου

Τι έγραψε η «Φιλαηδόνα» για την επιχείρηση τρομοκράτησης της «Αλήθειας» από τον Άρη Βασιλόπουλο

Τι έχει ο δήμος Σαρωνικού (Καλύβια) που δεν έχει ο δήμος Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας;

Το e-filadelfeia.gr για την τρομο-επιχείρηση του δημάρχου εναντίον της «Αλήθειας»

Τραγούδια της Ρωμιοσύνης από το συγκρότημα «Παναγία Βουρλιώτισσα»

Έτοιμο και το Camp της Dance Pulse

Κλειστός ο ΧΥΤΑ της Φυλής- Ξύπνησε καθυστερημένα η δημοτική μας Αρχή

Το fx-news για την επιχείρηση φίμωσης της «Αλήθειας»

Τι προσπαθείτε να πετύχετε, κύριοι της δημοτικής Αρχής;

Μπασκετάκι και τον Ιούνιο στον Ιωνικό

Παρουσία των ΜΑΤ μπήκαν τα απορριμματοφόρα του δήμου στο χώρο της κατάληψης

Δημοφιλέστερα άρθρα

Διαδικασία αυτοφώρου για τον αντιδήμαρχο- συλλήψεις και ένταση στο άλσος

Όρθια «Η Αλήθεια» μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βασιλόπουλος δημιούργησε το νέο αδιέξοδο

Παρουσία των ΜΑΤ μπήκαν τα απορριμματοφόρα του δήμου στο χώρο της κατάληψης

Η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα, δεν είναι Γένοβα

Ο Βασιλόπουλος κάνει σόου με μια κεραία κινητής, ενώ στην πόλη υπάρχουν 33 θέσεις για κεραίες!

Η καθαριότητα της πόλης, όμηρος στην τυφλή σύγκρουση του Βασιλόπουλου με την ΑΕΚ

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα για το Άλσος- Ψυχραιμία, ή λάδι στη φωτιά από το δήμαρχο;

Summer Camp κι από τη ΦΕΑ με τη βαριά υπογραφή του Νίκου Οικονόμου

Νέες, ενδιαφέρουσες πτυχές στη σύγκρουση που προκάλεσε ο δήμος με την ΑΕΚ

«Αδειάζει» το δήμαρχο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ:«Να συνεργαστεί με την ΑΕΚ-η αντιπαλότητα δεν οδηγεί πουθενά»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκδόθηκε η διαταγή κατεδάφισης των αυθαιρέτων στο Άλσος, στις 5 Ιουλίου

Πρώτα πρέπει να τελειώσει άμεσα η ταλαιπωρία των συλληφθέντων υπαλλήλων. Μετά, έχουμε να πούμε πολλά

Τι προσπαθείτε να πετύχετε, κύριοι της δημοτικής Αρχής;

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: Ανώνυμος
@Ανωνυμος. Ποιός μιλάει για αριστερά και δεξιά ;;;;;; Διαβάστε ποιο προσεκτικά !!!!!...

Τι απαντά ο Μιχάλης Παπάζογλου στο Σωματείο Εργαζομένων του δήμου
Xρήστης: Πολιτεία
Ωωωω, οποία έκπληξη !!!! Πάλι " με χρόνια με καιρούς" θα περιμένουμε το καινούργιο "ξεκατινιασμα" !!!! Καλορίζικος Μιχαλάκη !!!!!!...

Απορρίμματα: Ο Άρης Βασιλόπουλος, αντί να είναι η λύση του προβλήματος, είναι το ίδιο το πρόβλημα
Xρήστης: Κώστας
@Ανωνυμος (15/06/2018 20:19) Καθυστερημένε γαύρε συνεχίζεις τα ίδια;;; Πότε θα καταλάβεις επιτέλους οτι είσαι το μοναδικό παράσιτο στο site...

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.17 Πρώτον, νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει σωστά. Η Αλήθεια" δεν έιναι εναντίον των παρεμβάσεων στον Ποδονίφτη, ούτε εναντίον της πρωτοβο...

Τι έγραψε ο «Πολίτης» για την αγωγή του Βασιλόπουλου εναντίον της «Αλήθειας»
Xρήστης: Φιλαδελφεύς (original)
"Λαλίστατος" ο "Πολίτης"!!!!!!!!!!!!!...

Τι έγραψε ο «Πολίτης» για την αγωγή του Βασιλόπουλου εναντίον της «Αλήθειας»
Xρήστης: Ανώνυμος
Ακριβώς τα ίδια έγραψαν και οι «Κρίσεις»....

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: tasos
Τελειώνουν οι μέρες σου Αρούλη......

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: Ανώνυμος
@Ανώνυμος (15/06/2018 13:20) Δεν ξέρω αν συμβαίνει με όλους τους αριστερούς παντού, αλλά εσείς ειδικά οι "αριστεροί" της Φιλαδέλφειας το 'χε...

Τι έγραψε ο «Πολίτης» για την αγωγή του Βασιλόπουλου εναντίον της «Αλήθειας»
Xρήστης: φιλαδελφειωτης
Αν και ΔΕΝ συμφωνω με την αγωγη σε βαρος της αληθειας και του Διαμαντη, γιατι εχουμε δημοκρατια και οτι θελουμε λεμε, ομως συνεχιζουμε να ει...

Απορρίμματα: Ο Άρης Βασιλόπουλος, αντί να είναι η λύση του προβλήματος, είναι το ίδιο το πρόβλημα
Xρήστης: Ανωνυμος
@πολυονομαστε Κωστικα Δεν γυριζω τις "πιατσες" για να γνωριζω διοτι δεν ειμαι αγοραστης! Οποιος ειναι πελατης γνωριζει ολα τα μαγαζια! Μιλαμ...

Τι έγραψε ο «Πολίτης» για την αγωγή του Βασιλόπουλου εναντίον της «Αλήθειας»
Xρήστης: Διαμαντή
έγραψες!...

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: Ανώνυμος
Μετά από πόσα χρόνια σκεφτήκατε τον Ποδονίφτη ;; Όταν πνίγονταν κόσμος που είσαστε; Όταν τον έκλειναν, πού είσαστε; Όταν έχτιζαν δίπλα του κ...

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: Κώστας
Το να κόβεις δέντρο στο άλσος... Το να διατηρείς αυθαίρετα στο άλσος... Το να τσιμεντώνεις ένα ποτάμι... Το να μαζεύεις αδέσποτα στον πρώ...

Τεράστια ήττα της πόλης οι εξελίξεις στο Ποδονίφτη. Παθητικός θεατής ο Βασιλόπουλος
Xρήστης: Σιγά την είδηση!
Πες μία, έστω μία, νίκη της πόλης τα τελευταία τέσσερα χρόνια....

Απορρίμματα: Ο Άρης Βασιλόπουλος, αντί να είναι η λύση του προβλήματος, είναι το ίδιο το πρόβλημα
Xρήστης: Anonymous
@Ανωνυμος (14/06/2018 18:17) Γαυροσίχαμα και fan του Αρούλη στα 4 πάνω στη Δεκελείας σε έχουμε και θέλεις κι άλλο... ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©