Όλα καλά τα βλέπει στα σχολεία ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει τους... αγώνων

Δημοσιεύτηκε στις 05/10/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  15 σχόλια

Λάβαμε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύουμε χωρίς καμία δική μας παρέμβαση

*****

 

          Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας , με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική  χρονιά με υγεία και δημιουργία.

           Φέτος, ακόμη καλύτερα από πέρυσι, τα Σχολεία άνοιξαν χωρίς προβλήματα, με το διδακτικό προσωπικό και τα βιβλία να περιμένουν από την πρώτη μέρα τους μαθητές. Με Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία παντού, με το ίδιο ωράριο και το ίδιο πλούσιο  πρόγραμμα μαθημάτων Ειδικοτήτων, με τα μαθητικά γεύματα στις Ζώνες Προτεραιότητας, με την Ειδική Αγωγή και το προσωπικό της (διδακτικό, ειδικό και βοηθητικό) και με τον  μεγάλο όγκο των προσλήψεων στην πρώτη φάση.

            Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που κάτω από  τις τόσο πιεστικές συνθήκες και δεσμεύσεις η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξασφάλισε αυξημένα κονδύλια για προγράμματα και υποδομές στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά το κυριότερο, ανέκοψε την πορεία προς την πλήρη απορρύθμιση και διάλυση της Δημόσιας Παιδείας, με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμιστικών παρεμβάσεων και στοχευμένων μέτρων, σε όλες τις βαθμίδες.

            Η θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής Δεκατετράχρονης Εκπαίδευσης, οι θετικές αλλαγές στο Γυμνάσιο, ο σχεδιασμός ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου στο Λύκειο και η δυνατότητα των μαθητών να ειδικεύονται με σύγχρονες μεθόδους,  ο νέος τρόπος Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι βελτιώσεις του νόμου πλαισίου για τα Πανεπιστήμια που αίρουν τις αντιδραστικές εφαρμογές Διαμαντοπούλου-Αρβανιτόπουλου, τα Μεταπτυχιακά χωρίς δίδακτρα,  είναι μέτρα που ενισχύουν το Δημόσιο Σχολείο, ως ένα Θεσμό που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν οι πολίτες.

        Όμως, ως παραφωνία σε όλα αυτά, ήρθε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης , που  ήταν αποκαλυπτική για τις προθέσεις του και τις προτεραιότητές του.

         Την ίδια ώρα λοιπόν  που ο εκπαιδευτικός κόσμος αναμένει την υλοποίηση της κυβερνητικής εξαγγελίας για την 14χρονη εκπαίδευση, με διετή υποχρεωτική φοίτηση στα Νηπιαγωγεία ,η Ν.Δ. υιοθετεί τις θέσεις της πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ, δηλαδή την αυτονομία των σχολείων και το πέρασμα-ένταξη για αρχή,  της Προσχολικής  Αρχής και των Νηπιαγωγείων στους Δήμους.

          Την ώρα που διεκδικούμε αύξηση των δημοσίων δαπανών, η Ν.Δ. και ο αρχηγός της σχεδιάζουν τη μείωση των δαπανών στο 1,9%  του ΑΕΠ και προαναγγέλλουν  την ανεύρεση πόρων από τις ίδιες τις σχολικές μονάδες μετατρέποντας έτσι τα σχολεία και τις εκπαιδευτικές κοινότητες σε επιχειρήσεις, για την επιλογή του προσωπικού από τον Διευθυντή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των επιλογών, για τις σχέσεις εργασίας (ετήσιες συμβάσεις) και την άρση της έννοιας του μόνιμου δημόσιου λειτουργού.

        Στοχεύουν στα σχολεία με το διαφοροποιημένο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα εκπαίδευσης,  στην ψευδεπίγραφη αριστεία, στα vouchers.

         Χωρίς κεντρική εποπτεία από το Υπουργείο Παιδείας (λέγε με αυτονομία), στο πρότυπο των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, ένα αγοραίο εκπαιδευτικό σύστημα με επίκεντρο τον γονέα-πελάτη, τον μαθητή καταναλωτή, είναι το σχολείο που ονειρεύονται στη Ν.Δ.

          Όλα αυτά μαζί με τις απόψεις του αρχηγού της Ν.Δ.  ότι η ανισότητα αποτελεί στοιχείο της ανθρώπινης φύσης που μας άφησαν άναυδους, ανάγκασαν μέχρι και τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ να διαφοροποιηθούν με ανακοινώσεις τους, πράγμα που αποδεικνύει πόσο μακριά είναι η νεοφιλελεύθερη Ν.Δ. από τις πραγματικές ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του λαού.

         Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, καλεί τους γονείς, τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς να μην κάνουν πίσω στον αγώνα τους για ένα ποιοτικό Δημόσιο Σχολείο.

        Εμείς συνεχίζουμε την πίεση  για το ολοήμερο σχολείο  με σταθερό δάσκαλο στην απογευματινή ζώνη, την ένταξη στο σύστημα του προγράμματος του θεσμού της ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Δημοτικό , στη διετή εκπαίδευση στα Νηπιαγωγεία, ποιοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο και αναβαθμισμένα  ΕΠΑΛ.   Επίσης, υποστηρίζουμε τα  ίσα εκπαιδευτικά, ασφαλιστικά δικαιώματα για τους αναπληρωτές και οργανικές θέσεις για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων σε όλα τα αντικείμενα.  Μόνιμους διορισμούς στην Γενική και Ειδική Αγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες και τα κενά.

      Υπερασπιζόμαστε τις κατακτήσεις στο Δημόσιο σχολείο και συνεχίζουμε τους αγώνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

#eiste_megala_noumera (05/10/2017 21:23)

Είναι ήδη Οκτώβριος και σχολεία της περιοχής λειτουργούν ακόμη με προσωρινά προγράμματα λόγω κενών. Συμβαίνουν λοιπόν τα εξής τέσσερα με τους τοπικούς εναπομείναντες -ζαίους.
Ή τους έρχονται οι ανακοινώσεις έτοιμες από την Κουμουνδούρου και απλά κάνουν copy-paste προώθηση χωρίς να εξετάζουν την τοπική πραγματικότητα.
Ή μένουν σε άλλες περιοχές.
Ή έχουν πιάσει πάτο αναξιοπρέπειας για ένα ρουσφετάκι και λειτουργούν ως γνήσια ΦΕΚόσιτα δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα.
Ή πίνουν κάτι και τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Μπορεί να συμβαίνουν και όλα ή μερικά.
Όσο για το "και συνεχίζουμε των αγώνων" δεν είναι δα κι η πρώτη φορά που ανακοίνωση των τοπικών -ζαίων περιλαμβάνει τέτοιες ομορφιές. Οι περισσότερες είναι μνημεία που προσφέρονται για τρολάρισμα.

ΣΥΡΙΖΑ (06/10/2017 11:27)

@Ευχαριστούμε πολύ κε. ΣεΪτανίδη, για την δημοσίευση,
Τώρα για το συμπέρασμα και το λάθος ΄΄γράμμα΄΄ το θεωρούμε απλό δημοσιογραφικό σχόλιο.

αγραμματος (06/10/2017 12:10)

@ [21.23] Ακου ΄΄φίλε΄΄ μου δυό κουβέντες φιλικές.
Καλή η ΄΄επανάσταση΄΄ του καφενείου, ΄΄καλή΄΄ και η απρέπεια των λεγομένων σου, αλλά για τιμητής και μαζί άμπελοφιλόσοφος της φραπεδιάς σου πάει ο ρόλος γάντι !!!!!!

#eiste_megala_noumera (06/10/2017 14:04)

@αγραμματος (06/10/2017 12:10)
Επανάσταση εγώ? Και μάλιστα της φραπεδιάς και του καναπέ? Οχι δα!
Οι 'ζαίοι παρέα με τους συνεταίρους σας τα ακροδεξιά απολιθώματα του ψεκασμένου των ανελ λέγατε ότι θα σκίσετε τα μνημόνια και θα κάνετε τις αγορές να χορεύουν.
Οι -ζαίοι πανηγυριζατε για το δημοψήφισμα που σας γύρισε στη μούρη ο ηγΈρπης και το κατάπιατε.
Άσε λοιπόν κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς και τις ψευτοψυχολογικές αναφορές σε κανόνες συμπεριφοράς και μίλα πολιτικά. Και αναρωτήσου τι αριστεροακροδέξιο μόρφωμα στηρίζεις.

Φάτε σανό. Κερνάει ο Σφύριζα. (06/10/2017 15:11)

Σε ποιο δήμο ρε "σύντροφοι" συμβαίνουν όλα αυτά που λέτε?
Γιατί στη Φιλαδέλφεια και στη Χαλκηδόνα δεν ισχύουν.

αγραμματος (06/10/2017 15:25)

@[14.04].
Τα ΄΄τσιτάτα΄΄ σου και ολόκληρη η φρασεολογία σου φίλε μου, δείχνουν οχι μόνο μικραστό ΄΄επαναστάτη΄΄ της φραπεδιάς και πολύ κατάμαυρο ρε ΄΄παιδί΄΄ μου. ΤΕΛΟΣ μαζί σου, αρκετά για μένα.

LLLLLLLLLoooooooooLLLLLLLLL (06/10/2017 15:27)

Πολυ θα ηθελα να ημουν μπροστα την ωρα που εγραφαν αυτη τη μνημειωδη ανακοινωση.
Λογικα θα πρεπει να ειχαν σκασει στα γελια κι οι ιδιοι.
Το κακο ειναι οτι δεν βρεθηκε ενας ψυχραιμος μεταξυ τους να πει "ρε παιδια μη το χοντρυνουμε τοσο πολυ".

Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε (06/10/2017 15:29)

Καλά τα λένε οι συριζαίοι και κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ που κυβερνάει.
Τι εννοείς Βίρνα δεν κυβερνάει ο Κούλης;

τα παραλέτε (06/10/2017 15:43)

@ #eiste_megala_noumera (06/10/2017 14:04)

Γιατί το λες αυτό?
Σύμφωνα με τελευταάι έρευνα οι ψεκασμένοι είναι Σοσιαλδημοκράτες, δεν είναι ακροδεξιοί.
Και κοσμοπολίτες είμαστε. Είδες τον Πανούλη πόσο άνετα τζογάρει στη Ρουλέτα?
Ούτε τα βλήματα οι συριζαίοι είναι αριστεροί, Κεντρώοι είναι, κάτι σαν τον Λεβέντη.
Και αμάν πια με αυτά τα σκισίματα.
Μια μαλ*****ία είπαμε και την κάνατε κορδόνι.

Ξεφτίλες Συριζαίοι (06/10/2017 18:51)

Είσαστε τυχεροί γιατί έχετε ακόμα απέναντί σας τα αμαρτωλά φαντάσματα του παρελθόντος (Πασοκ, ΝΔ) για αντιπάλους. Αλλιώς ακόμα και το 3% θα ηταν ήδη η υπέρβαση στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό υπολογίζοντας και τις ψήφους απο τα κομματόσκυλα που διορίσατε.

Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε (08/10/2017 12:42)

Χειρότερη φασιστοδεξιά από τους συριζανέλ δεν πέρασε από αυτή τη χώρα.
Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στα χρονικά οι διαδηλωτές να τρώνε ξύλο (όπως στην Θεσσαλονίκη πριν δύο μέρες) κι ο πρωθυπουργός να απολαμβάνει γκουρμεδιές (Σεβίτσε με μυλοκόπι, σάλτσα γιούζου, παπαρουνόσπορο και γαλάκτωμα μανταρίνι, Χοιρινό φιλέτο με μους καπνιστής λευκής μελιτζάνας, σπαράγγια, ντοματίνια και σάλτσα τσάτνεϊ σύκου, Ντακουάζ σοκολάτας με σάλτσα καραμέλας, λευκό κρασί «Blanc De Noir DioFili» και κόκκινο κρασί «Pinot Noir DioFili») χαριεντιζόμενος με το λούμπεν κεφάλαιο των τσιγαρολαθρέμπορων.

#eiste_megala_noumera (09/10/2017 20:47)

@ αγραμματος (06/10/2017 15:25)

Μαθήματα αριστεροφροσύνης (περί μαύρου κατάμαυρου που αναφέρεις) από ανθρώπους που στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα ένα κόμμα-μόρφωμα το οποίο στα λόγια δηλώνει αριστερό και στη πράξη συνεργάζεται κυβερνητικά με τους ακροδεξιούς ανέλ ενώ παράλληλα ξεπλένει πολιτικά και τη χρυσή αυγή δεν θα δεχτώ. Δεν προλαβαίνουν να βγάζουν selfies υπόδικοι βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας μαζί με βουλευτές του σύριζα σε επίσημες κρατικές εκδηλώσεις και τολμάς να με χαρακτηρίσεις "μαύρο" επειδή κράζω το μόρφωμα σύριζα ;

Ανωνυμος* (10/10/2017 11:42)

@αγραμματος
Εκτος απο τον φραπε και τον καναπε που ειδες μεσα απο την φρασεολογια του eiste megala noumera δεν προσεξες και καποιες επισημανσεις σχετικα με τις συνεργασιες του Συριζα και τον Μπουλη!
Επιλεκτικα εκανες γαργαρα τα υπολοιπα που ειναι πολιτικα γεγονοτα και απαντησες οπως απαντησες !
Εισαι απλα καθαρος συριζαιος! Δηλαδη τιποτα!

Θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες (11/10/2017 23:27)

Μην κάνετε τον κόπο να ξαναγράψετε ανακοινώσεις.
Συριζαίοι ξεφτίλες είστε συνδεδεμένοι πλέον με τον ορισμό της πιο χυδαίας άσκησης βίας. Αυτής που υποχρεώνει πλέον τον άνθρωπο που εκπλειστηριάζεται το σπίτι του να προσφέρει και ώρες στο υποψήφιο κοράκι-αγοραστή να το βλέπει.
Εξαφανίστηκαν και κάτι ντόπια αναχωματικά σκουπιδαριά να σχολιάσουν. Το βρωμερότερο είδος συριζαίου.

η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο (13/10/2017 16:33)

Τόσα χρόνια αναρωτιόμουν από που βγαίνει η έκφραση "η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο". Μέχρι που είδα τον μέγα τιμονιέρη να πετάει με το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Οι ΑΕΚ... όλου του κόσμου πέρασαν τον Ατλαντικό!

Παράσταση διαμαρτυρίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

«Δεν πάτε καλά», μας είπε και... τα κακάρωσε!

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τη διοίκηση Βασιλόπουλου

Αύριο, Κυριακή, ο αγιασμός των Προσκόπων

«Άλωσε» το Περιστέρι η ΦΕΑ και συνεχίζει…

Πού παίζει ο Άτταλος το Σαββατοκύριακο

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος

Η λήθη ως μοχλός χειραγώγησης

Στις αρχές Νοεμβρίου το 11ο φθινοπωρινό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Η διοίκηση του δήμου απαντάει- ακόμα κι όταν υποχρεούται εκ του νόμου- μόνο αν γουστάρει...

Το Άλσος ρημάζει, οι πολίτες δεν μπορούν να μπουν και ο δήμαρχος, είναι χαρούμενος...

Τρίτωσε το καλό για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΦΕΑ!

Για γέλια: Ο Βασιλόπουλος ρίχνει τις ευθύνες για το θάνατο της ηλικιωμένης στη... Ρένα Δούρου!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων παρεμβαίνει για τις αλλαγές στο Λύκειο και το σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η συζήτηση για την υπογειοποίηση, δείχνει πόσο ακατάλληλο δήμαρχο έχει η πόλη

Στον αέρα η παραχώρηση του οικοπέδου του γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924»- Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ

Για γέλια: Ο Βασιλόπουλος ρίχνει τις ευθύνες για το θάνατο της ηλικιωμένης στη... Ρένα Δούρου!

Το Άλσος ρημάζει, οι πολίτες δεν μπορούν να μπουν και ο δήμαρχος, είναι χαρούμενος...

Όταν ο δήμαρχος, φτιάχνει καφεδάκια στους υπαλλήλους...

Η αθεράπευτη τάση του δημάρχου για βιτρίνα, δεν κρύβει το έλλειμμα πολιτικής του δήμου

Ο μύθος της «νοικοκυρεμένης διαχείρισης» Βασιλόπουλου

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος

Αδιαφορεί για τα κενά στα σχολεία, «ψαρεύει» ψήφους βγάζοντας selfies με παιδάκια...

Καταδίωξη αυτοκινήτου και πυροβολισμοί τη νύχτα στη Νέα Χαλκηδόνα (VIDEO)

Οι αληθινοί δήμαρχοι, δεν δίνουν αποθεματικά στην κυβέρνηση (video). Οι δικοί μας ΛΑΕτζήδες, ναι!

«Νέο Ξεκίνημα»: Με... ανακοινώσεις αντιμετωπίζει ο Βασιλόπουλος τα κενά στα σχολεία

Η διοίκηση του δήμου απαντάει- ακόμα κι όταν υποχρεούται εκ του νόμου- μόνο αν γουστάρει...

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Ένωση Συλλόγων γονέων με επιστολή της στο δήμο

Η κυβέρνηση ζητεί και πάλι τα αποθεματικά των δήμων!

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Δεν πάτε καλά», μας είπε και... τα κακάρωσε!
Xρήστης: ΩΙΜΕ !
Εκλεισε ο (Λαϊκός) Παρατηρητής ?...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τη διοίκηση Βασιλόπουλου
Xρήστης: αγραμματος
Μα τόσο πολύ φοβούνται οι ΄΄εργαζόμενοι΄΄ την αξιολόγηση ?????...

Παράσταση διαμαρτυρίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων
Xρήστης: αγραμματος
Ποιός ΄΄δουλεύει΄΄ ποιόν ??????? Ποιός φοβάται να πεί την ΑΛΗΘΕΙΑ ????? Μειώθηκε το ποσόν και γιατί, κοι. της Ενωσης, που λαμβάνει ο Δήμος,...

«Δεν πάτε καλά», μας είπε και... τα κακάρωσε!
Xρήστης: Τι να το κανουν
Αφού τώρα έχουν τον πολίτη. ...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Θα τα πούμε στα δικαστήρια βρωμιαρηδες του Δήμου για τα σκουπίδια που έχετε ξεχάσει στο οικόπεδό μας. Και ξέρετε καλά ποιό είναι το αποτέλεσ...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: Βασιλόπουλε
Το 19 ούτε για delivery δεν θα βρίσκεις δουλειά. Εμείς θα παίζουμε στη γηπεδάρα μας και εσύ θα ζητιανεύεις. Αυτό σου αξίζει, αυτό θα πάρεις....

Στον αέρα η παραχώρηση του οικοπέδου του γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924»- Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ
Xρήστης: @Πανικός (13/10/2017 13:29)
Τα έργα προχωράνε κανονικά και ο χρηματοδοτούμενος μιλάει για πανικό. Αν είμαστε εμείς σε πανικό ηλίθιε κι εσείς χαρούμενοι τότε μάλλον το θ...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: Ανώνυμος.
Πολλά ψέμματα ρε παιδί μου, πολλά ψέμματα. Επαγγελματίες ψεύτες έχετε κανταντήσει. Κρίμα δεν αξίζει τέτοια τύχη η πόλη !!!!! Κρίμα δεν πε...

Στον αέρα η παραχώρηση του οικοπέδου του γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924»- Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ
Xρήστης: tasos
Αν τολμάνε τα όποια αποβράσματα έχουν απομείνει ας απαντήσουν στα επιχειρήματα του φυλλάδίου που μοίρασε η ΑΕΚ για την υπογειοποίηση. Μπορεί...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: αγραμματος
Δυστυχώς για την πόλη μας, είχε την ατυχία, να εκλεγεί Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή ΄΄πολιτικοί χαμηλού επιπέδου και υψηλής αριστερίστικης αν...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: Έναν έχω να πω
Τα έλεγα και κάποια ζώα δεν με πιστεύανε! Τώρα θα με πιστέψουμε και τα ζώα! Ερχόμαστε, αραξτε http://www.aek365.com/a-548329/epistrefoun-st...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: Παντελής άγνοια
Οι προσφυγές ετοιμάζονται και θα έχουν πολλές υπογραφές. Ο Αρης έχει προδώσει το ίδιο του το πρόγραμμα της δύναμης πολιτών. Περισσότερα από ...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: tasos
Όταν η αφετηρία είναι ο πάτος του βόθρου τότε σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που θα διοικήσει την πόλη καλύτερα. Μακάρι αυτός που θα έρθει να προ...

Μόνο για έναν λόγο δημιουργεί συνεχώς εντάσεις και συνθήκες τοπικού διχασμού, ο Άρης Βασιλόπουλος
Xρήστης: @ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΓΝΟΙΑ
Ποιά ΜΠΕ και ποιός νομικός τρόπος ματαίωσης της άδειας ρε κακομοίρη. Δύσκολα θα βρεθεί σε ολόκληρη τη χώρα μεγάλο εργο με ανάλογο σεβασμό στ...

Στον αέρα η παραχώρηση του οικοπέδου του γηπέδου στην «Δικέφαλος 1924»- Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ
Xρήστης: @George
Μην ανησυχείς ξύπνησε ο γαυροβλάκας μεσημέρι και έτρεξε να γράψει μην του κόψουν τη χρηματοδότηση....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©