Όλα καλά τα βλέπει στα σχολεία ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει τους... αγώνων

Δημοσιεύτηκε στις 05/10/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  15 σχόλια

Λάβαμε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύουμε χωρίς καμία δική μας παρέμβαση

*****

 

          Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας , με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική  χρονιά με υγεία και δημιουργία.

           Φέτος, ακόμη καλύτερα από πέρυσι, τα Σχολεία άνοιξαν χωρίς προβλήματα, με το διδακτικό προσωπικό και τα βιβλία να περιμένουν από την πρώτη μέρα τους μαθητές. Με Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία παντού, με το ίδιο ωράριο και το ίδιο πλούσιο  πρόγραμμα μαθημάτων Ειδικοτήτων, με τα μαθητικά γεύματα στις Ζώνες Προτεραιότητας, με την Ειδική Αγωγή και το προσωπικό της (διδακτικό, ειδικό και βοηθητικό) και με τον  μεγάλο όγκο των προσλήψεων στην πρώτη φάση.

            Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που κάτω από  τις τόσο πιεστικές συνθήκες και δεσμεύσεις η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξασφάλισε αυξημένα κονδύλια για προγράμματα και υποδομές στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά το κυριότερο, ανέκοψε την πορεία προς την πλήρη απορρύθμιση και διάλυση της Δημόσιας Παιδείας, με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμιστικών παρεμβάσεων και στοχευμένων μέτρων, σε όλες τις βαθμίδες.

            Η θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής Δεκατετράχρονης Εκπαίδευσης, οι θετικές αλλαγές στο Γυμνάσιο, ο σχεδιασμός ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου στο Λύκειο και η δυνατότητα των μαθητών να ειδικεύονται με σύγχρονες μεθόδους,  ο νέος τρόπος Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι βελτιώσεις του νόμου πλαισίου για τα Πανεπιστήμια που αίρουν τις αντιδραστικές εφαρμογές Διαμαντοπούλου-Αρβανιτόπουλου, τα Μεταπτυχιακά χωρίς δίδακτρα,  είναι μέτρα που ενισχύουν το Δημόσιο Σχολείο, ως ένα Θεσμό που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν οι πολίτες.

        Όμως, ως παραφωνία σε όλα αυτά, ήρθε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης , που  ήταν αποκαλυπτική για τις προθέσεις του και τις προτεραιότητές του.

         Την ίδια ώρα λοιπόν  που ο εκπαιδευτικός κόσμος αναμένει την υλοποίηση της κυβερνητικής εξαγγελίας για την 14χρονη εκπαίδευση, με διετή υποχρεωτική φοίτηση στα Νηπιαγωγεία ,η Ν.Δ. υιοθετεί τις θέσεις της πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ, δηλαδή την αυτονομία των σχολείων και το πέρασμα-ένταξη για αρχή,  της Προσχολικής  Αρχής και των Νηπιαγωγείων στους Δήμους.

          Την ώρα που διεκδικούμε αύξηση των δημοσίων δαπανών, η Ν.Δ. και ο αρχηγός της σχεδιάζουν τη μείωση των δαπανών στο 1,9%  του ΑΕΠ και προαναγγέλλουν  την ανεύρεση πόρων από τις ίδιες τις σχολικές μονάδες μετατρέποντας έτσι τα σχολεία και τις εκπαιδευτικές κοινότητες σε επιχειρήσεις, για την επιλογή του προσωπικού από τον Διευθυντή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των επιλογών, για τις σχέσεις εργασίας (ετήσιες συμβάσεις) και την άρση της έννοιας του μόνιμου δημόσιου λειτουργού.

        Στοχεύουν στα σχολεία με το διαφοροποιημένο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα εκπαίδευσης,  στην ψευδεπίγραφη αριστεία, στα vouchers.

         Χωρίς κεντρική εποπτεία από το Υπουργείο Παιδείας (λέγε με αυτονομία), στο πρότυπο των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, ένα αγοραίο εκπαιδευτικό σύστημα με επίκεντρο τον γονέα-πελάτη, τον μαθητή καταναλωτή, είναι το σχολείο που ονειρεύονται στη Ν.Δ.

          Όλα αυτά μαζί με τις απόψεις του αρχηγού της Ν.Δ.  ότι η ανισότητα αποτελεί στοιχείο της ανθρώπινης φύσης που μας άφησαν άναυδους, ανάγκασαν μέχρι και τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ να διαφοροποιηθούν με ανακοινώσεις τους, πράγμα που αποδεικνύει πόσο μακριά είναι η νεοφιλελεύθερη Ν.Δ. από τις πραγματικές ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του λαού.

         Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, καλεί τους γονείς, τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς να μην κάνουν πίσω στον αγώνα τους για ένα ποιοτικό Δημόσιο Σχολείο.

        Εμείς συνεχίζουμε την πίεση  για το ολοήμερο σχολείο  με σταθερό δάσκαλο στην απογευματινή ζώνη, την ένταξη στο σύστημα του προγράμματος του θεσμού της ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Δημοτικό , στη διετή εκπαίδευση στα Νηπιαγωγεία, ποιοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο και αναβαθμισμένα  ΕΠΑΛ.   Επίσης, υποστηρίζουμε τα  ίσα εκπαιδευτικά, ασφαλιστικά δικαιώματα για τους αναπληρωτές και οργανικές θέσεις για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων σε όλα τα αντικείμενα.  Μόνιμους διορισμούς στην Γενική και Ειδική Αγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες και τα κενά.

      Υπερασπιζόμαστε τις κατακτήσεις στο Δημόσιο σχολείο και συνεχίζουμε τους αγώνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

#eiste_megala_noumera (05/10/2017 21:23)

Είναι ήδη Οκτώβριος και σχολεία της περιοχής λειτουργούν ακόμη με προσωρινά προγράμματα λόγω κενών. Συμβαίνουν λοιπόν τα εξής τέσσερα με τους τοπικούς εναπομείναντες -ζαίους.
Ή τους έρχονται οι ανακοινώσεις έτοιμες από την Κουμουνδούρου και απλά κάνουν copy-paste προώθηση χωρίς να εξετάζουν την τοπική πραγματικότητα.
Ή μένουν σε άλλες περιοχές.
Ή έχουν πιάσει πάτο αναξιοπρέπειας για ένα ρουσφετάκι και λειτουργούν ως γνήσια ΦΕΚόσιτα δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα.
Ή πίνουν κάτι και τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Μπορεί να συμβαίνουν και όλα ή μερικά.
Όσο για το "και συνεχίζουμε των αγώνων" δεν είναι δα κι η πρώτη φορά που ανακοίνωση των τοπικών -ζαίων περιλαμβάνει τέτοιες ομορφιές. Οι περισσότερες είναι μνημεία που προσφέρονται για τρολάρισμα.

ΣΥΡΙΖΑ (06/10/2017 11:27)

@Ευχαριστούμε πολύ κε. ΣεΪτανίδη, για την δημοσίευση,
Τώρα για το συμπέρασμα και το λάθος ΄΄γράμμα΄΄ το θεωρούμε απλό δημοσιογραφικό σχόλιο.

αγραμματος (06/10/2017 12:10)

@ [21.23] Ακου ΄΄φίλε΄΄ μου δυό κουβέντες φιλικές.
Καλή η ΄΄επανάσταση΄΄ του καφενείου, ΄΄καλή΄΄ και η απρέπεια των λεγομένων σου, αλλά για τιμητής και μαζί άμπελοφιλόσοφος της φραπεδιάς σου πάει ο ρόλος γάντι !!!!!!

#eiste_megala_noumera (06/10/2017 14:04)

@αγραμματος (06/10/2017 12:10)
Επανάσταση εγώ? Και μάλιστα της φραπεδιάς και του καναπέ? Οχι δα!
Οι 'ζαίοι παρέα με τους συνεταίρους σας τα ακροδεξιά απολιθώματα του ψεκασμένου των ανελ λέγατε ότι θα σκίσετε τα μνημόνια και θα κάνετε τις αγορές να χορεύουν.
Οι -ζαίοι πανηγυριζατε για το δημοψήφισμα που σας γύρισε στη μούρη ο ηγΈρπης και το κατάπιατε.
Άσε λοιπόν κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς και τις ψευτοψυχολογικές αναφορές σε κανόνες συμπεριφοράς και μίλα πολιτικά. Και αναρωτήσου τι αριστεροακροδέξιο μόρφωμα στηρίζεις.

Φάτε σανό. Κερνάει ο Σφύριζα. (06/10/2017 15:11)

Σε ποιο δήμο ρε "σύντροφοι" συμβαίνουν όλα αυτά που λέτε?
Γιατί στη Φιλαδέλφεια και στη Χαλκηδόνα δεν ισχύουν.

αγραμματος (06/10/2017 15:25)

@[14.04].
Τα ΄΄τσιτάτα΄΄ σου και ολόκληρη η φρασεολογία σου φίλε μου, δείχνουν οχι μόνο μικραστό ΄΄επαναστάτη΄΄ της φραπεδιάς και πολύ κατάμαυρο ρε ΄΄παιδί΄΄ μου. ΤΕΛΟΣ μαζί σου, αρκετά για μένα.

LLLLLLLLLoooooooooLLLLLLLLL (06/10/2017 15:27)

Πολυ θα ηθελα να ημουν μπροστα την ωρα που εγραφαν αυτη τη μνημειωδη ανακοινωση.
Λογικα θα πρεπει να ειχαν σκασει στα γελια κι οι ιδιοι.
Το κακο ειναι οτι δεν βρεθηκε ενας ψυχραιμος μεταξυ τους να πει "ρε παιδια μη το χοντρυνουμε τοσο πολυ".

Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε (06/10/2017 15:29)

Καλά τα λένε οι συριζαίοι και κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ που κυβερνάει.
Τι εννοείς Βίρνα δεν κυβερνάει ο Κούλης;

τα παραλέτε (06/10/2017 15:43)

@ #eiste_megala_noumera (06/10/2017 14:04)

Γιατί το λες αυτό?
Σύμφωνα με τελευταάι έρευνα οι ψεκασμένοι είναι Σοσιαλδημοκράτες, δεν είναι ακροδεξιοί.
Και κοσμοπολίτες είμαστε. Είδες τον Πανούλη πόσο άνετα τζογάρει στη Ρουλέτα?
Ούτε τα βλήματα οι συριζαίοι είναι αριστεροί, Κεντρώοι είναι, κάτι σαν τον Λεβέντη.
Και αμάν πια με αυτά τα σκισίματα.
Μια μαλ*****ία είπαμε και την κάνατε κορδόνι.

Ξεφτίλες Συριζαίοι (06/10/2017 18:51)

Είσαστε τυχεροί γιατί έχετε ακόμα απέναντί σας τα αμαρτωλά φαντάσματα του παρελθόντος (Πασοκ, ΝΔ) για αντιπάλους. Αλλιώς ακόμα και το 3% θα ηταν ήδη η υπέρβαση στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό υπολογίζοντας και τις ψήφους απο τα κομματόσκυλα που διορίσατε.

Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε (08/10/2017 12:42)

Χειρότερη φασιστοδεξιά από τους συριζανέλ δεν πέρασε από αυτή τη χώρα.
Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στα χρονικά οι διαδηλωτές να τρώνε ξύλο (όπως στην Θεσσαλονίκη πριν δύο μέρες) κι ο πρωθυπουργός να απολαμβάνει γκουρμεδιές (Σεβίτσε με μυλοκόπι, σάλτσα γιούζου, παπαρουνόσπορο και γαλάκτωμα μανταρίνι, Χοιρινό φιλέτο με μους καπνιστής λευκής μελιτζάνας, σπαράγγια, ντοματίνια και σάλτσα τσάτνεϊ σύκου, Ντακουάζ σοκολάτας με σάλτσα καραμέλας, λευκό κρασί «Blanc De Noir DioFili» και κόκκινο κρασί «Pinot Noir DioFili») χαριεντιζόμενος με το λούμπεν κεφάλαιο των τσιγαρολαθρέμπορων.

#eiste_megala_noumera (09/10/2017 20:47)

@ αγραμματος (06/10/2017 15:25)

Μαθήματα αριστεροφροσύνης (περί μαύρου κατάμαυρου που αναφέρεις) από ανθρώπους που στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα ένα κόμμα-μόρφωμα το οποίο στα λόγια δηλώνει αριστερό και στη πράξη συνεργάζεται κυβερνητικά με τους ακροδεξιούς ανέλ ενώ παράλληλα ξεπλένει πολιτικά και τη χρυσή αυγή δεν θα δεχτώ. Δεν προλαβαίνουν να βγάζουν selfies υπόδικοι βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας μαζί με βουλευτές του σύριζα σε επίσημες κρατικές εκδηλώσεις και τολμάς να με χαρακτηρίσεις "μαύρο" επειδή κράζω το μόρφωμα σύριζα ;

Ανωνυμος* (10/10/2017 11:42)

@αγραμματος
Εκτος απο τον φραπε και τον καναπε που ειδες μεσα απο την φρασεολογια του eiste megala noumera δεν προσεξες και καποιες επισημανσεις σχετικα με τις συνεργασιες του Συριζα και τον Μπουλη!
Επιλεκτικα εκανες γαργαρα τα υπολοιπα που ειναι πολιτικα γεγονοτα και απαντησες οπως απαντησες !
Εισαι απλα καθαρος συριζαιος! Δηλαδη τιποτα!

Θα σας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες (11/10/2017 23:27)

Μην κάνετε τον κόπο να ξαναγράψετε ανακοινώσεις.
Συριζαίοι ξεφτίλες είστε συνδεδεμένοι πλέον με τον ορισμό της πιο χυδαίας άσκησης βίας. Αυτής που υποχρεώνει πλέον τον άνθρωπο που εκπλειστηριάζεται το σπίτι του να προσφέρει και ώρες στο υποψήφιο κοράκι-αγοραστή να το βλέπει.
Εξαφανίστηκαν και κάτι ντόπια αναχωματικά σκουπιδαριά να σχολιάσουν. Το βρωμερότερο είδος συριζαίου.

η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο (13/10/2017 16:33)

Τόσα χρόνια αναρωτιόμουν από που βγαίνει η έκφραση "η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο". Μέχρι που είδα τον μέγα τιμονιέρη να πετάει με το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!

Το δύσκολο είναι να χτίζεις, όχι να γκρεμίζεις…

Η ιστορία του κινηματογράφου μέσα από τα γραμματόσημα

Κόβει τη βασιλόπιτα η τοπική ΟΝΝΕΔ

Η Δανάη Γκούμα φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο τις 3 απολύσεις συμβασιούχων στο πράσινο

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!

Ξεκινά το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο της Δυτικής Αθήνας. Εδώ, στη Σκρα, τίποτα!

Η Αυτοδιοίκηση που βοηθά τους νέους και δεν παίζει παιχνιδάκια, όπως ο δήμος μας

Μεγαλειώδης πρόκριση του παιδικού τμήματος της ΦΕΑ!

Πολύς κόσμος στη βασιλόπιτα της Ένωσης Κρητών

Τι έχει ο δήμος Παπάγου- Χολαργού, που δεν έχει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας;

Φινάλε με ήττα για τους έφηβους της ΦΕΑ

«...Τους ψευταράδες και τους μασκαράδες...» (video)

Πολιτιστική Αναγέννηση: Οι εκδηλώσεις του Φεβρουαρίου

Γιορτάζουμε τις Απόκριες στο Familife

Δημοφιλέστερα άρθρα

Απευθείας αναθέσεων συνέχεια, σε κολλητούς και συγγενείς

Είναι «έκτρωμα» το γήπεδο, και δεν είναι αυτό που κτίζεται στη θέση του Πρώτου Δημοτικού;

Κοπελούσος: Το σπίτι που νοικιάστηκε ανήκει στην οικογένεια Πρελορέντζου

Μια φωτογραφία από τα παλιά...

«...Τους ψευταράδες και τους μασκαράδες...» (video)

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!

Αυτοί που ξεδιάντροπα διχάζουν την πόλη, θέλουν να γράψουν την ιστορία της;

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!

Το σωματείο εργαζομένων του δήμου για τη δημοτική Αρχή: Δυο μέτρα και δυο σταθμά!

To «ρεμπελιό των ποπολάρων» χωρίς ευρύτερες συνέπειες (προς το παρόν...)

Gornafiladelfija

Ποιούν την νήσσαν...

Οι εθνομηδενιστές

Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ

Να τι κάνουν οι σοβαροί δήμαρχοι

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!
Xρήστης: Η τακτική του "διπόλου" παρήλθε
Το ότι τον τρέχουν (ποιον; τον... "ανέντακτο της αριστεράς!!!) και τον φωτογραφίζουν στις πίτες του σύριζα πλάϊ πλάϊ με περιβαλλοντικούς και...

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!
Xρήστης: GeorgeAEK
Και φτάνει και η ώρα της πληρωμής στα δικαστήρια. Δεν ξεχνάμε τι έκανες γαυροδήμαρχε καρπαζοεισπράκτορα. Σου ετοιμάζουμε εκπλήξεις....

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!
Xρήστης: Anon
Τζανετάκους τους κατάντησε η ΑΕΚαρα!...

Αυτοί που ξεδιάντροπα διχάζουν την πόλη, θέλουν να γράψουν την ιστορία της;
Xρήστης: @@George
Απο ειρωνιες και τσιτατα δημοτικου γαυροτρολ εισαι πρωτος αλλα εγω επειδη σε αγαπαω σε ενημερωσα ακριβως ποτε θα μπουν οι μπουλτοζες στα ιερ...

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!
Xρήστης: ανωνύμ
"...προς εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, που τον έστειλε να... γλύψει τα γεννητικά όργανα του Δ. Μελισσανίδη,..." !!!!!!! στη Τρούμπα μιλάγανε...

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!
Xρήστης: Anonymous
Σημερα ήταν το απόλυτο ξεβράκωμα Βασιλοπουλου και των μηχανικών του Δήμου, Καλαμπόκη, Μπαρουτα, Σπανουδη, Μανωλεδακη. Απο ευθιξία φάω έπρεπε...

Στη σύγκρουση του με την ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος έχει μόνο ήττες!
Xρήστης: ΄΄ΠΟΛΙΤΕΙΑ΄΄
κε. Σεϊτανίδη, οσο έχει σχέση ΄΄ο φάντης με το ρετσινόλαδο΄΄ άλλο τόσο έχει σχέση και η αριστερίστικη ομάδα που βρέθηκε στη Διοίκηση του Δή...

Αυτοί που ξεδιάντροπα διχάζουν την πόλη, θέλουν να γράψουν την ιστορία της;
Xρήστης: @George
Πήγαν Κολωνάκι δεν ήρθαν στο γνωστό τυροπιτάδικο για να συναντήσουν τον κ Γιάννη....

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!
Xρήστης: Η κοντή
Εβγαλε απο τη βιτρίνα το ταμένο, γιατί νομίζει οτι έτσι θα φάει τα βέλη ο επικεφαλής. Δεν έχει καταλάβει όμως οτι ο Ρουλελές έχει και άλλα υ...

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!
Xρήστης: Ενδελέχεια
Το ότι παραιτούνται κάποιοι από αυτό το συρφετό δεν σημαίνει κι ότι απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους....

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!
Xρήστης: tasos
Όσοι προλάβουν θα παραιτηθούν. Οι υπόλοιποι θα φύγουν με τις κλωτσιές το 19....

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!
Xρήστης: Ανώνυμος
Και ο Ρούλης ο Ρουλάκος, πιστός στις άνωθεν εντολές πάλι έκοψε τον υιό της Μαίρης. Τουλάχιστον η Βάλια τον καμάρωσε τον γιό της πρόεδρο. Η ά...

Αυτοί που ξεδιάντροπα διχάζουν την πόλη, θέλουν να γράψουν την ιστορία της;
Xρήστης: George
Όλοι αύριο μαζί να δώσουμε ένα καλό μάθημα στους Ναζί του "Δεξιού Τομέα" που έρχονται μαζί με την Δυναμό....

«Στα εξ ών συνετέθη»: Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Κοινωφελούς ο Βαγγέλης Κουμαριανός!
Xρήστης: Εις αναμονήν......
... και της ανεξαρτητοποιήσεώς του! Ελπίζουμε να μην αργήσει!...

Πολύς κόσμος στη βασιλόπιτα της Ένωσης Κρητών
Xρήστης: @ ΔυναμοΤρολίτης
Δεν πήγαινε στη ΝΔ το σχόλιο, στην τοπική πήγαινε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©