Να γιατί δεν προλάβαινε ο Βασιλόπουλος να κάνει διαβούλευση το καλοκαίρι (επεισόδιο 1)

Δημοσιεύτηκε στις 05/09/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  25 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Πολύ καλά έκανε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και δεν προχώρησε σε διαβούλευση για την υπογειοποίηση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με την αιτιολογία ότι τον Αύγουστο υπολειτουργεί ο δήμος. Γιατί, πώς να το κάνουμε; Ο δήμος υπολειτουργεί, αλλά ο δήμαρχος, όταν είναι για απευθείας αναθέσεις ΥΠΕΡλειτουργεί και δεν έχει χρόνο για άλλα πράγματα.

 

Ο δήμαρχος με τους πραιτοριανούς του, αποδεικνύεται ότι δεν σταμάτησε καθόλου τις απευθείας αναθέσεις, υλοποιώντας το σχέδιό του για δημιουργία μιας νέας τάξης προνομιούχων που θα του οφείλουν τα προνόμιά τους, πολλοί από τους οποίους θα αποτελέσουν το υπόβαθρο για την προσπάθεια επανεκλογής του. Η συντήρηση μέσω του δημοτικού κορβανά, των δυνάμεων που θα στρατευθούν στην επιχείρηση επανεκλογής του, αποτελεί τον κύριο, αν όχι τον μοναδικό σκοπό του δημάρχου και των επιτελών του. Η δημοτική παράταξη που βρίσκεται σήμερα στη διοίκηση του δήμου, έχει ελπίδες επανεκλογής, εκτιμούν τα στελέχη της, μόνο εάν μετατραπεί από "Δύναμη Πολιτών" σε "Δύναμη Κολλητών". Αυτο το σχέδιο υπηρετεί η βιομηχανία απευθείας αναθέσεων, με εντελώς αδιαφανή κριτήρια, αλλά και οι... 'διαγωνισμοί', όπως αυτός που αποκαλύψαμε πρόσφατα. 

 

Παράλληλα, συνεχίζεται αδιάπτωτη η αδίστακτη επιχείρηση διχασμού της τοπικής κοινωνίας σε φιλοΑΕΚτζήδες και αντιΑΕΚτζήδες εκ μέρους του Άρη Βασιλόπουλου, και η δική του προσπάθεια να επωφεληθεί εκλογικά από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της αντιΑΕΚ πλευράς, καθώς ο δήμαρχος θεωρεί ότι αυτή θα ενισχυθεί κι από ένα κομμάτι της τοπικής αριστεράς, αυτό που θα έχει την αφέλεια να πιστέψει ότι οι πρακτικές Βασιλόπουλου... προωθούν τις αριστερές ιδέες. Με τέτοια παιχνίδια νομίζει ότι μπορεί να φτάσει στο πολυπόθητο 50% συν μια ψήφο. Σε αυτό το σχέδιο εντάσσεται η προκλητική κλήση σε διαβούλευση ΑΚΡΙΒΩΣ την τελευταία ημέρα που είχε τεθεί για την ολοκλήρωσή της. Η πρόκληση, η αυθάδεια, ο φτηνιάρικος τσαμπουκάς αποτελεί κλασικό όπλο παραλλαγής σε αυτή την "ιδιαίτερη αριστερά" που εκπροσωπεί ο Βασιλόπουλος, στα λόγια υπερεπαναστατική, στα έργα εντελώς υπόδουλη.

 

Έτσι, λοιπόν, ο Άρης Βασιλόπουλος, δια χειρός του «φυλάω Βουλγάρες» αντιδημάρχου του, που στα λόγια κατακρίνει τον καπιταλισμό και τον τρόπο που σε αυτόν ψηφίζονται οι νόμοι, στην πράξη όμως υπογράφει στα τέσσερα, με χέρια και με πόδια, ό,τι του δίνει το αφεντικό του, κι όταν εμείς αποκαλύπτουμε την παλαιοκομματική αξιοποίηση της νομοθεσίας για προώθηση όχι νομίμων, αλλά νομοτύπων διαδικασιών, όπως η παραπάνω, απαντά ξετσίπωτα "αυτή είναι η νομοθεσία". 

 

Ας δούμε, λοιπόν, όλες τις απευθείας αναθέσεις του Άρη Βασιλόπουλου μέσα στο δίμηνο του καλοκαιριού, λόγω των οποίων... δεν βρήκε χρόνο να προωθήσει τη διαβούλευση για την υπογειοποίηση στο χώρο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

 

5 Ιουλίου: Απευθείας ανάθεση 961 ευρώ στο Νικόλαο Διαμαντή για επισκευές οχημάτων του δήμου- γενικά και αόριστα, πόσες επισκευές, ποιες, πόσο κάνει η καθεμιά; Καμία απάντηση από τον κ. Βασιλόπουλο! Αυτό που μετράει για τον δήμαρχο είναι η απευθείας ανάθεση.

 

5 Ιουλίου: Απευθείας ανάθεση στον Δ. Λίπιτκα 223 ευρώ για επισκευή φωτοτυπικού στο ΠΠΙΕΔ (άνετα με αυτά τα χρήματα αγοράζεις καινούργιο) 

 

6 Ιουλίου: Απευθείας ανάθεση στον Εμμ. Τζανιδάκη 320 ευρώ για επισκευές οχημάτων- ποιες επισκευές, και πάλι δεν μας λέει...

 

6 Ιουλίου: δεύτερη απευθείας ανάθεση μέσα στην ίδια μέρα στον Εμμ. Τζανιδάκη ύψους 1.158,85 ευρώ για επισκευές οχημάτων, χρυσά τα πληρώνουμε τα οχήματα του δήμου όπως βλέπετε...

 

7 Ιουλίου: Απευθείας ανάθεση στον Π. Τσουκαλά 105 ευρώ για επισκευές οχημάτων, χωρίς άλλες εξηγήσεις

 

10 Ιουλίου: Απευθείας ανάθεση στην Hatcar ύψους 535 ευρώ για επισκευές οχημάτων. Με τα χρήματα που σκόρπισε ο δήμαρχος, πρέπει τα οχήματα του δήμου να τρέχουν πια με 200 χιλιόμετρα την ώρα!!!!

 

10 Ιουλίου: Νέα απευθείας ανάθεση στην Hatcar ύψους 141 ευρώ για τον ίδιο λόγο

 

10 Ιουλίου: Τρίτη απευθείας ανάθεση στην Hatcar ύψους 2822,14 ευρώ, για (καλά το καταλάβατε...) επισκευές οχημάτων του δήμου, μα τι στην ευχή, πύραυλους τα έκανε;

 

10 Ιουλίου (πολλή δουλειά εκείνη τη μέρα, και θέλατε και διαβούλευση για την υπογειοποίηση, δεν ντρέπεστε παλιονεοφιλελεύθεροι): Τέταρτη απευθείας ανάθεση την ίδια μέρα στη Hatcar ύψους 1175,77 ευρώ, φυσικά για... επισκευές οχημάτων του δήμου.

 

10 Ιουλίου (τρέχει ο ιδρώτας του Βασιλόπουλου, ποτάμι, με τις απευθείας αναθέσεις ούτε ανάσα δεν έχει πάρει ο έρμος): Πέμπτη (αν δεν χάσαμε το μέτρημα) απευθείας ανάθεση στη Hatcar ύψους 478,09 ευρώ, εννοείται για επισκευές οχημάτων του δήμου. Ως τώρα για επισκευές έχει πληρώσει πάνω από τεσσεράμιση χιλιάδες σε μια μέρα, στην ίδια εταιρεία. Βαθιά ανάσα, και συνεχίζουμε:

 

10 Ιουλίου (κόλασηηη): Άλλη μια απευθείας ανάθεση στη Hatcar ύψους μόνο 38,65 ευρώ, (από δω και κάτω το έχετε μάθει απέξω, φαντάζομαι...) για επισκευές οχημάτων του δήμου

 

10 Ιουλίου (πρέπει να κοιμήθηκε στο δήμο με τόση δουλειά...) νέα απευθείας ανάθεση στην (σε ποιαν άλλη;) Hatcar, ύψους 25,69 ευρώ κλπ κλπ μη γράφουμε τα ίδια

 

10 Ιουλίου: Νιοστή απευθείας ανάθεση κλπ κλπ Hatcar κλπ κλπ 2186,74 ευρώ κλπ κλπ τα ξέρετε τώρα απέξω. 

 

10 Ιουλίου (ήδη ο ιδρώτας έχει δημιουργήσει μια μικρή λιμνούλα στον 3ο όροφο του δημαρχείου, δίπλα ο μπιστικός βάζει τζίφρες αβέρτα): Κι άλλη απευθείας ανάθεση 58,59 ευρώ στη Hatcar κλπ κλπ

 

10 Ιουλίου (κοντεύει μεσάνυχτα, έχουν έλθει ειδικοί μασέρ για να αποκαταστήσουν τα στραμπουλήγματα στα χέρια δημάρχου κι αντιδημάρχου, από τις πολλές υπογραφές). Νέα, εχωχασειτομέτρημα απευθείας ανάθεση κλπ κλπ Hatcar κλπ κλπ ύψους 806 ευρώ κλπ κλπ- καλά αυτός είναι ο δήμος μας, ή η αντιπροσωπεία του Σαρακάκη; πόσες δεκάδες αυτοκίνητα επισκεύασαν; Τζίζας... 

 

10 Ιουλίου κλπ κλπ το μόνο που αλλάζει είναι το νούμερο των χρημάτων. Τα άλλα νούμερα στο δήμο, μένουν τα ίδια: 806 ευρώ κλπ

 

10 Ιουλίου (έχουν λαλήσει τα κοκόρια, μαζί τους και το ταμείο του δήμου, Άρης αποφασίζει, Μιχάλης εκτελεί αδιαμαρτύρητα όπως πάντα): Νεότερη απευθείας ανάθεση στη Hatcar, ύψους 121,54 ευρώ για τους ίδιους λόγους.

 

10 Ιουλίου ρε αν είναι για απευθείας αναθέσεις ξενυχτάνε τα παιδιά, τι νομίζατε, ότι δεν δουλεύουν, μας δουλεύετε; Νεότατη απευθείας ανάθεση (δικό σας...)... ύψους 590,91 ευρώ για... (και πάλι δικό σας....)

 

10 Ιουλίου πολλή δουλειά ρε παιδί μου, αλλά λεφτά υπάρχουν (γεια σου Γιωργάκη, ντερμπεντέρη...), προχωρούν σε εξτρανεότατη απευθείας ανάθεση στη Hatcar ύψους 120,21 ευρώ κλπ κλπ

 

10 Ιουλίου (ήδη έχει ξημερώσει η 11η, ο ιδρώτας των δυο αξιωματούχων έχει φτάσει στο ισόγειο, αλλά αυτοί εκεί! Στο καθήκον!) Υπογράφουν την θενμπορωναυπολογίσω απευθείας ανάθεση στη Hatcar, ύψους 434 ευρώ για επισκευές οχημάτων. 

 

Δεν θα το πιστέψετε! Αποκλείεται να το πιστέψετε!

 

Κι όμως!

 

Τελείωσαν οι απευθείας αναθέσεις στη Hatcar. Θαύμα; Εννοείται! Τώρα πια θα βλέπετε τα αυτοκίνητα του δήμου να...πετάνε πάνω από την πόλη, μόνο φτερά δεν τους έβαλαν οι δημοτικοί μας άρχοντες. Φυσικά, που καιρός για διαβούλευση, ακόμα άλλωστε δεν έχει ξεκινήσει.

 

Προχωρούμε:

 

10 Ιουλίου: Απευθείας ανάθεση στον Α. Καούση, ύψους 1056,72 ευρώ για επισεκυές οχημάτων του δήμου!!!!

 

10 Ιουλίου: Νέα απευθείας ανάθεση στον Α. Καούση, ύψους 607,60 ευρώ, για τον ίδιο λόγο...

 

Εδώ τελειώνει το ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ των απευθείας αναθέσεων του καλοκαιριού. Θα επανέλθουμε με το επόμενο επεισόδιο του πολυσυζητημένου σήριαλ, εμπνεύσεως και υπογραφών της αριστερής μας δημοτικής Αρχής.

 

Και μου θέλατε και διαβούλευση, τόση δουλειά είχαν οι άνθρωποι...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η σημερινή εικόνα του Άλσους έχει υπογραφή: Άρης Βασιλόπουλος

 

Βασιλόπουλος στον sport fm: «Δεν έχω κερδίσει τίποτα για την πόλη από την κυβέρνηση»

 

Η WWF αποκαλύπτει την υποκρισία για το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

 

«Άγνωστοι» αλλά και «πρόθυμοι»: ο Μπόμπος, διανοούμενος

 

Μέρα- νύχτα «κάμψεις», κάνουν «μπράτσα» τα δουλικά με το αζημίωτο

 

Για τον αθλητισμό, τις αντιφάσεις και τις παρενθέσεις

Γράψτε την άποψή σας

"Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ" (05/09/2017 18:06)

Επίσης θέλει "δουλειά" πολύ για να μετατραπεί ένα παπί χρέπι των διακοσίων ευρώ σε Piaggio X10 των επτά χιλιάρικων.

Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑΣ (05/09/2017 18:15)

τι λένε για όλα αυτά ρε παιδιά; γιατί δεν μας υποστηρίζουν; η αριστερά την οποία υπερασπίζονται είναι υπερ των απευθείας αναθέσεων; τι κρύβεται πίσω απο απο τη σιωπή; μηπως κάποια συναλλαγη με την εξουσία με κοινό στόχο τον πόλεμο στο γήπεδο της ΑΕΚ; Τοσό πολύ στον κόσμο τους ο Παντέλος και ο μπαμπάκας του;

ΑντιΡούλης (05/09/2017 18:22)

Πιο πιθανό είναι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση παρά να επανεκλεγεί αυτό το σιχαμένο παρεάκι πολιτικών τυχοδιωκτών και λαθρεπιβατών της αριστεράς. Δεν αρκεί να μην επανεκλεγούν. Πρέπει να καταποντιστούν εκλογικά το 2019 και να πάνε σπίτι τους, αν θέλουμε να λεγόμαστε αξιοπρεπείς πολίτες αυτού του δήμου.
Πρέπει όμως να δημιουργηθεί κι ένα σχήμα σοβαρό με πρόγραμμα, θέσεις με διαβασμένα στελέχη και επικεφαλής που θα συσπειρώσει τους δημότες. Οι υπάρχοντες δεν έχουν καμία ελπίδα και μόνο νερό στο μύλο του ΑΒ μπορούν να κουβαλήσουν όπως πολλάκις έχουν αποδείξει.

ανώνυμος (05/09/2017 18:37)

Διαμαντή, έχεις μεγάλη ρέντα.
Άνετα μπορούμε να στήσουμε μια επιθεώρηση.
Τους φτύνεις και αυτοί αντί να σκουπιστούν τα γλείφουν.

Άραγε σε μια επόμενη Δοιοίκηση μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα μπορεί να τους πάει σε κάποιον Εισαγγελέα?
Γνωρίζει κανείς να μας πει αν νομικά μπορεί να σταθεί μια κατηγορία για στημένες αναθέσεις?

Εδώ μιλάμε ότι αυτοί ξεπέρασαν τους δασκάλους τους, που πήραν σαν μεταγραφή από το λαμόγικο παλιό ΠΑΣΟΚ.

Ξυπνάτε (05/09/2017 18:38)

@18:15 Στρούγκες, μούγκες, αναρχικές συλλογικότητες και λοιποί κρατικοδίαιτοι παρακρατικοί ρουφιάνοι που ευδοκιμούν στα μέρη μας δεν είναι τίποτα περισσότερο από εργαλεία της συστημικής αριστεράς που υπηρετεί πιστά ο αρχολίπαρος προικοθήρας αστός ρούλης. Διόλου τυχαίο ότι στο νεκροταφείο έχει τοποθετηθεί η μαμά γνωστού βολεμένου αναρχοπατέρα της πόλης.
Αλοίμονο στους ανιδιοτελείς μεν, αφελείς δε, που νομίζουν ότι συμμετέχουν σε κοινωνικούς αγώνες.

Φανταστείτε μόνο......... (05/09/2017 18:51)

Να ήταν δεξιός ο δήμαρχος και να είχε κάνει τόσες απ´ ευθείας αναθέσεις που είναι μεν νόμιμες αλλά καθόλου ηθικές και βρωμάνε από χιλιόμετρο.
Εκατό πορείες, διακόσιες μικροφωνικές, τριακόσια ψηφίσματα και τετρακόσιες καταγγελίες σε εβδομαδιαία βάση θα είχαμε.
Ενώ τώρα, για πολλούς δήθεν αριστερούς είναι απλά αρχές Σεπτέμβρη.
Και κάπως έτσι δολοφονήθηκε το περίφημο... "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς στη Νέα Φιλαδέλφεια, με δράστες το παρεάκι του Ρούλη και ηθικούς αυτουργούς όσους τον πίστεψαν ότι θα έφερνε -και καλά- νέα ήθη στη διοίκηση της πόλης.
Μαύρο κατάμαυρο το 19'.
Ακόμα και Τομπούλογλου, ναι ακόμα και Τομπούλογλου,προκειμένου να ξεκουμπιστούν οι υποκριτές.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/09/2017 19:03)

@18.38
Ανέβασα το σχόλιο μόνο και μόνο για να εξηγήσω ότι δεν θα ξανανεβάσω παρόμοιο. Λέξεις όπως "προικοθήρας" είναι απαράδεκτες, πρώτον διότι συνιστούν ευθεία συκοφαντία -ως αναπόδεικτες- και δεύτερον διότι εμπλέκουν την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου στη δημόσια συζήτηση. Το έχω ξεκαθαρίσει. Τέρμα με τα όσα αφορούν στην ιδιωτική ζωή του Άρη Βασιλόπουλου, εμάς αυτά ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. Μας αφορά και μας παρααφορά ο βίος και η πολιτεία του ως δημάρχου. ΩΣ ΕΚΕΙ, όμως.

Την επόμενη φορά που θα δω "προικοθήρας", "βίλες" και τα ρέστα, σας κόβω χωρίς άλλες εξηγήσεις. Και τέτοιες εκφράσεις τις αποδοκιμάζω έντονα.

Έχει τόσο πολλά, μα ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ να του επιτεθείτε ως δημάρχου, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείστε με την ιδιωτική ζωή του Άρη Βασιλόπουλου. Τέλος.

Μακαρόνια με ΑΕΚ (05/09/2017 19:24)

Τον Βασιλόπουλο να πάρει η ΑΕΚ για τεχνικό διευθυντή, όχι τον Λυμπερόπουλο. Αυτός έχει όλα τα κονέ.

Ξυπνάτε (05/09/2017 19:28)

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/09/2017 19:03)

Το ανεβάσεις ή δεν το ανεβάσεις ξανά, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι. Στο κάτω κάτω εγώ για κάποιον Ρούλη έγραψα. Όποιος ακούει στο όνομα Ρούλης ή αισθάνεται Ρούλης, δεν έχει παρά να μου υποβάλει μήνυση ζητώντας άρση απορρήτου της ip address μου.

Διαμαντής (05/09/2017 19:37)

@19.28
Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν έχουν νόημα. Και είναι και ασύμβατες με τη φυσιογνωμία αυτής εδώ της ιστοσελίδας, που ΔΕΝ μπλέκει προσωπικά ζητήματα στη δημόσια κριτική και το δημόσιο διάλογο.

Δηλαδή, εσύ δεν βρίσκεις θέματα του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου για να ασκήσεις κριτική; Πρέπει να το γυρνάς στα προσωπικά;

@Ξυπνάτε (05/09/2017 18:38) (05/09/2017 19:38)

Πολύ καλά τα λέτε αλλά όχι και αναρχοπατέρας ο σαπιοκοτόπουλος τρικλοποδιάς. Ημαρτον μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Πασοκολεβέντης ναι. Μεχρι εκεί

Ξυπνάτε (05/09/2017 19:57)

@ 19:37 Κι όμως! Είναι βαθιά πολιτική η στάση (και ως τέτοια κρίνεται) κάποιου που κατακεραυνώνει (στα λόγια φυσικά μόνο) τον καπιταλισμό και το παίζει αριστερός, αλλά απολαμβάνει τα καλά του, ειδικά όταν τα βρίσκει έτοιμα χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του. Κι ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος είναι σοσιαλιστής άλλωστε, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει υπερχλιδάτους γάμους στο 4season εις Παρισίους.
Όλα αυτά βέβαια δεν αφορούν τον μεγάλο αγωνιστή και εμβληματική μορφή της αριστεράς (και της πρόδου) δήμαρχό μας, αλλά τον Ρούλη.

@ 19:38 Για άλλον χτυπάει η καμπάνα. Όχι για τον υιό της μεγάλης μας ηθοποιού που λιποθυμούσε στα δημοτικά συμβούλια. Αυτόν απλά ρωτήστε τον αν ξέρει κάποιον Λοβέρδο που διαπόμπευε τις οροθετικές.

George (05/09/2017 20:05)

Η σιχαμάρα και η αηδία συνεχίζεται γι αυτό το πράγμα που διοικεί το δήμο. Θα τα πούμε το 19 και κυρίως μετά το 19 βασιλόγαυρε.Δεν ξεχνάμε...

tasos (05/09/2017 20:55)

Ακόμα με την ΑΕΚ ασχολείται ο αναθεσάκιας γαυροδήμαρχος;

Πολίτης (05/09/2017 21:04)

Αυτός ο τυπάκος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος της πόλης και όλων των δημοτών. ΑΕΚτζήδων και μη ΑΕΚτζήδων. Γηπεδικών και αντιγηπεδικών. ΟΛΩΝ. Έχει μείνει ακόμα στην εποχή του "Κόκκινου" που έστηνε εσωκομματικές ίντριγκες, μαζί με άλλους επαγγελματίες πασόκους εισοδιστές, κάνοντας τακτικισμούς με το αζημίωτο φυσικά. Βρήκε λοιπόν χρόνο, όλο τον Αύγουστο, να υπογράφει τη μετατροπή του στόλου των οχημάτων του δήμου σε super cars (τα service μιας Masserati δεν κοστίζουν τέτοια ποσά) και κάνει ακόμη έναν αποτυχημένο τακτικισμό (τελευταία μέρα της διαβούλευσης) για να υπενθυμίσει στους αντιγηπεδικούς ότι είναι με την πλευρά τους, κάνοντας ο.τι μπορεί για να εμποδίσει δήθεν το γήπεδο.
Στη σύλληψή της φαινομενικά είναι μια έξυπνη κίνηση, γιατί όπως λέτε και στο άρθρο, προσπαθεί να εκφράσει τον ένα πόλο, αυτό των αντιγηπεδικών. Μόνο που και οι αντιγηπεδικοί (μιας και ξέρω πολλούς κι έχω συζητήσει μαζί τους) τον έχουν πάρει χαμπάρι και θα φάει τα μούτρα του.

@ Μακαρόνια με ΑΕΚ (19:24) (05/09/2017 21:21)

Φυσικά. Εχει μιλήσει άλλωστε κι από κοντά με τον Τίγρη. Πόσοι φιλαδελφειώτες έχουν μιλήσει από κοντά μαζί του; Ασε που πρέπει να κάνει και κάτι μετά το ´19 που δεν θα ´χει ούτε αντικείμενο ούτε λόγο πολιτικής ύπαρξης. Βέβαια είναι δύσκολο στα σαράντα να πιάσεις δουλειά αν δεν έχεις εργαστεί ποτέ. Αλλά ο Τίγρης είναι μεγάλη ψυχάρα. Δεν θ´ αφήσει το αγαπημένο του παιδί έτσι.

Αρη πες μας (05/09/2017 21:24)

Πόσο πασόκος είσαι ρε μπαγάσα;

Τον περιμενει (05/09/2017 23:25)

θεση δίπλα στον Μητροπολίτη μην ψαρώνετε. Με το που πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας (αυθαίρετης κατά το Μάλλιο) κάτι σκίρτησε μέσα του, μάλλον πιστεύει πλέον στο Θεό και θα σωθεί η καριέρα του και η επαγγελματική του σταδιοδρομια

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας στην πόλη μας (06/09/2017 11:38)

Ο κανονισμός είναι σαφέστατος:

To Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει υποχρεωτικά μία φορά τον μήνα ακόμη και αν δεν υπάρχουν θέματα.

Σήμερα λοιπόν που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να δώσουν μια εξήγηση ή έστω μια δικαιολογία οι κ.κ. Δήμαρχος και Πρόεδρος, στη βάση ποιας λογικής και με απόφαση τίνος δεν λειτούργησε το κορυφαίο θεσμικά συλλογικά όργανο της πόλης επί ένα μήνα.

Οι άνθρωποι που έστησαν φιέστα με λεφτά του δήμου για να προστατεύσουν τάχα μου τη δημοκρατία που κινδύνευε, δημιουργούν σοβαρό έλλειμμα αυτής.

Γονιός παιδιών στο 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας (06/09/2017 14:12)

Διαβάζω τα κατορθώματα του Δήμου όσον αφορά τις απ' ευθείας αναθέσεις και θέλω να σας επισημάνω και κάτι που αφορά το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά μου. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε ασφαλτοστρώθηκε το προαύλιο του σχολείου. Σήμερα που πήγα για γραφειοκρατικό ζήτημα διαπίστωσα ότι όλο το προαύλιο ήταν γεμάτο λακουβίτσες με νερό από την χθεσινοβραδινή βροχή. Πέραν του ότι θα έπρεπε να έχει στρωθεί με τάπητα, έστω και αυτή η ασφαλτόστρωση ήταν εντελώς της πλάκας. Το χειμώνα με δυνατή βροχή θα γίνει λίμνη. Ερευνήστε παρακαλώ το θέμα.

Κύριε Γονιέ (06/09/2017 15:17)

Μα πώς; Εδώ λέει η τακουνού οτι είναι όλα κομπλέ

https://www.facebook.com/filadelfeiahalkidona/posts/1417109571730378

Γονιός παιδιών στο 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας (06/09/2017 18:46)

@15:17 Ε ναι! Ήταν κομπλέ μέχρι τη χθεσινή βροχούλα. Μόλις όμως έπεσε μια μπόρα όπως η χθεσινοβραδινή φάνηκε η προχειρότητα του "έργου". Στην καθομιλουμένη λέγεται πασάλειμα αυτό που φάνηκε σήμερα και ποιος ξέρει τι θα γίνει αν βρέξει και κανονικά το χειμώνα για ώρες. Ας μας ενημερώσει επίσης η Κα που διαχειρίζεται την σελίδα του φέϊσμπουκ πόσο θα κόστιζε μια επικάλυψη με ελαστικό τάπητα. Υποψιάζομαι λιγότερο από όσα κόστισαν οι απίστευτου κόστους επισκευές οχημάτων του δήμου που διαβάσαμε.

@(06/09/2017 18:46) (06/09/2017 20:42)

Σαν να λέμε κύριε/κυρία οτι ελοχεύει και άμεσος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν σε αυτό το προάυλιο. Ολο και κάποιο ποδαράκι μπορεί να στραμπουλήξει, όλο και κάποιο χεράκι μπορεί να σπάσει χτύπα ξύλο. Και όλα αυτά δηλαδή επειδη δεν διέθεσαν το 1/10 απο αυτα που διέθεσαν για να κάνουν τα φορτηγα Φεράρι. Μάλιστα

Ιφιγένεια (07/09/2017 17:22)

κε. ΣεΪτανίδη, θα γράψετε για το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ??????? Αλήθεια τι ειπώθηκε εκεί ??
Απο ΟΛΟΥΣ, βεβαίως- βεβαίως !!!!

Ναι κύριε (07/09/2017 19:32)

Διαμαντή γράψτε μας για το φυλαωβουλγαρικό σόου

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τίμησαν όσους προσπάθησαν στην καταστροφή στο Μάτι, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας

Θλίψη στην πόλη: Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Δημήτρης Αλαφάκης

ΑΕΚ - Άρης...

Νίκη στο μεγάλο ντέρμπι και μόνος δεύτερος ο Ιωνικός

Έκοψε την πίτα του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Έκοψε την πίτα της η τοπική Νέα Δημοκρατία

Νέο μπαράζ φορολογικών ελέγχων - ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας

SOS για τη γρίπη: Στους 38 οι νεκροί - 20 θύματα σε μία εβδομάδα

Δραγασάκης: Αν χρειαστεί, τις τράπεζες θα τις πληρώσει και πάλι ο φορολογούμενος!

Πώς χάνουν χρήματα μισθωτοί και συνταξιούχοι χωρίς να το καταλάβουν

Συνελήφθη ληστής που είχε ρημάξει σπίτια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με τη διοίκηση του Ιωνικού συναντήθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση

Νίκησε και τον Ηλυσιακό ο Ιωνικός

Συνέλευση και εκλογές στην Πολιτιστική Αναγέννηση

Δημοφιλέστερα άρθρα

Άρχισε να μοιράζει προεκλογικά «καθρεφτάκια» και «βόλτες τις γειτονιές» ο Βασιλόπουλος

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» επιτίθεται...

Εκδήλωση των «Πρασίνων» για τα ρέματα της Αττικής

Έχασε ο Ιωνικός - Θα ήταν μόνος πρώτος

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Για μια... χούφτα κουκουλοφόρους διέλυσε τη συγκέντρωση η Αστυνομία

Υποψηφίους ανακοίνωσε το «Ξανά Μαζί»

Δυο κενές θέσεις στον βρεφικό σταθμό στη Νέα Χαλκηδόνα

Σε έρευνα για τους πιο αποτελεσματικούς δήμους του 2017, ο δικός μας, φυσικά, δεν υπάρχει πουθενά!

Κι όμως: Μπορείτε να έχετε δικό σας σπίτι, εντελώς δωρεάν! Δείτε τις προϋποθέσεις

Χωρίς «Πράσινη» υποψήφια οι δημοτικές εκλογές της πόλης μας

Παραιτήθηκε η Νανή Πολίτου από δημοτική σύμβουλος - Στη θέση της η Δανάη Εμμανουήλ

Με Τσίπρα, ή χωρίς;

Oxfam: Οι 26 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του φτωχότερου 50%

Τι γράφει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οι Πρέσπες και η εξίσωση των Δυτικών Βαλκανίων

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: GeorgeAEK
Εγώ περιμένω για να σας κρίνω αποδείξεις ότι αγαπάτε και ενδιαφερόσαστε πράγματι για την πόλη. Περιμένω οπότε να εκφράσετε την ικανοποίηση σ...

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: απολογισμος
...λιγα λογια κ καλα. ελπιδοφορα φαινεται η κινηση σας και με προοπτικη. υπαρχει ενα πολιτικο κενο στον δημο μας, πολυ σημαντικο κ αυτο πρε...

Έκοψε την πίτα της η τοπική Νέα Δημοκρατία
Xρήστης: Βρε σεις
Τον Στέφανο τι τον μπλέκετε με τους υπολοίπους; Να τον κάψετε θέλετε;...

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: @Ανωνυμος (15/02/2019 12:05)
Άκου καραγκιοζάκο. Η ΑΕΚ και ο κόσμος της ποτέ δεν ασχολείται με επαναστάτες του γλυκού νερού και πουθενάδες. Ξεστραβώσου μήπως κατανοήσεις ...

Βασίλης Τριχιάς
Xρήστης: Dafopulos kostas
Εξαιρετικός, τον είχα καθηγητή 86’-89’ τα συλλυπητήρια μου...

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: Κώστας
@12:05 Το βλακόμετρο βαράει 1000 μόλις φυσάς... Δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα και το αποδεικνύεις κάθε μέρα κατά φαντασία επαν...

Έκοψε την πίτα της η τοπική Νέα Δημοκρατία
Xρήστης: Ανωνυμος
@11.05 Το βασικό είναι το πρώτο που αναφέρεις! Η δε οποιαδήποτε διαφωνία σε στέλνει σπίτι σου και όχι σε ανταγωνιστικό στρατόπεδο! Τώρα τα π...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» επιτίθεται...
Xρήστης: Ανώνυμος
@12.26 Για την ΚΚΕ είμαι σίγουρος και δεν χρειάζεται καμμιά πισινή! Άλλο το ΚΚΕ και άλλο το οποιοδήποτε "αριστερό" κόμμα!...

Έκοψε την πίτα του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ
Xρήστης: Mπερδεύτηκα λίγο με μια φωτογραφία
Νόμιζα ότι ήταν από παλαιότερη εκδήλωση του τμήματος Γυναικών της ΝΔ....

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» επιτίθεται...
Xρήστης: Γκεημ Οβερ
@Ανωνυμος (14/02/2019 15:15) Μην ε'ισαι τ'οσο σ'ιγουρος. Κρ'ατα πισιν'η....

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: Μάξι Μιλιανός ®o V Εσπiέρος
@ Κομμουνιστική Τάση (Επαναστατική Κίνηση) Παρά τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες που καλλιεργείτε γενικώς... Παρά το ότι μέχρι το δημοψήφισμα ...

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: Ανωνυμος
Παιδιά προχωράτε! Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα σας έδωσε το οκ! Για φανταστείτε οι ψηφοφόροι της πόλης μας! Για ότι θέλουμε να φτιάξουμε...

Έκοψε την πίτα της η τοπική Νέα Δημοκρατία
Xρήστης: Ανωνυμος
@23.43 Η κεντροδεξιά είναι διασπασμένη και στην κεντρική πολιτική σκηνή! Έχεις πανικοβληθεί επειδή παρά τα όσα έγιναν αποτελεί ένα από τα φα...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» επιτίθεται...
Xρήστης: Ανωνυμος
@18.48 Ο ηλίθιος ζει ανάμεσα μας ! Δεν θα σε πείσει τίποτα το διαφορετικό από αυτό που σου έβαλαν μέσα στο κεφάλι σου μετά από τόσα χρόνια π...

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: Το ρεζουμέ.
Κόπηκε η εξ αριστερών υπερεπαναστατική κριτική των λαϊφσταλιστών του τσε γκεβάρα και μπήκαν σε συζήτηση πως θα λειτουργήσει το νέο στέκι. Ο ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©