Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή...

Δημοσιεύτηκε στις 18/04/2017 στην κατηγορία Σχόλια  |  34 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Σε πλήρη πανικό βρίσκονται, όπως οι ίδιοι φροντίζουν να φανερώσουν, όσοι ακολουθούν άκριτα τις επιλογές της δημοτικής Αρχής για τυφλή σύγκρουση με την ΑΕΚ και τους οπαδούς της, με προφανή σκοπό την πρόκληση επεισοδίων και τη μετέπειτα εμφάνιση της δημοτικής Αρχής ως... θύματος! Έτσι έχουν βγει οι κεκράκτες του κ. Βασιλόπουλου και βαπτίζουν "φασίστες" τους οπαδούς που κατέλαβαν (παράνομα, δεν θα κουραστώ να το λέω και να το γράφω) το δημοτικό χώρο όπου μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν (εξίσου παράνομα, επίσης δεν θα κουραστώ να το λέω και αν το γράφω) η στρούγκα, οι αναρχικοί αγαπημένοι του δημάρχου μας, Άρη Βασιλόπουλου. 

 

Φασίστες λοιπόν οι οπαδοί της ΑΕΚ που κατέλαβαν δημοτικό χώρο απέναντι από το δημαρχείο. Δημοκράτες και "συλλογικότητα" η στρούγκα, που επί χρόνια είχε καταλάβει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τον ίδιο ακριβώς χώρο. 

 

Κίτρινη πόλη η Φιλαδέλφεια, επειδή μια εικοσαριά οπαδοί σούβλιζαν αρνιά την επόμενη μέρα του Πάσχα. Δημοκρατική όμως η Φιλαδέλφεια, όταν οι ανάρχες απανταχού του Λεκανοπεδίου μαζεύονται εδώ για "έκθεση ροπάλων, καδρονιών και κουκουλών", όταν βάφουν κόκκινα τα ανεπιθύμητα καταστήματα της πόλης αλλά και το ίδιο το Δημαρχείο, επειδή ο φίλος τους αποφάσισε να "καθαρίσει" την κατάληψη του Κενταύρου.

 

Υπεράσπιση της δημοκρατίας, κατά τους κεκράκτες, η απομάκρυνση των οπαδών της ΑΕΚ από το δημοτικό χώρο απέναντι από το Δημαρχείο. Υπεράσπιση της δημοκρατίας, όμως, η παραμονή της στρούγκας στον ίδιο αυτό χώρο.

 

Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλος από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Γράψτε την άποψή σας

AΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ (18/04/2017 14:49)

ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Διαμαντής (18/04/2017 14:53)

@14.49
Από όσο ξέρω, η Λαϊκή Συνέλευση έχει πάρει άδεια από την προηγούμενη δημοτική Αρχή (Γαϊτανά) για να βρίσκεται στο χώρο δίπλα στην πρώην στρούγκα. Έτσι θυμάμαι, το λέω με μια μικρή επιφύλαξη αλλά έτσι θυμάμαι.

Anonymous (18/04/2017 14:59)

Α μπράβο Διαμαντή. Παραχώρηση είναι λοιπόν και όχι κατάληψη. Ελα να φανερώνονται ένα ένα τα δεδομένα. Να τους αδειάζουν και οι τελευταίοι του χώρου. Παραχώρηση λοιπόν απο την κα. Γαιτανά που ακολούθησαν και οι άλλοι. Και μην πει κανένας άλλο Λαική συνέλευση άλλο Στρούγκα γιατί όσοι είμαστε απο εδώ ξέρουμε οτι είναι συγκοινωνούντα δοχεία

Διαμαντής (18/04/2017 15:06)

@14.59
Παραχώρηση είναι για τη Λαϊκή Συνέλευση. Όχι για τη στρούγκα. Η στρούγκα έκανε κατάληψη και το διαλαλούσε: "Κατάληψη στρούγκα". Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Nick (18/04/2017 15:09)

Καλά ακόμα με την ΑΕΚ ασχολούνται εκεί στο Δήμο; Δεν θα πρέπει σιγά σιγά να βρουν άλλο χόμπι;

παράνομα; (18/04/2017 15:33)

δεν είδα να το γράφεις αυτό όταν σχολίαζες τα παληκάρια που σούβλιζαν.
Δυο γλώσσες Διαμαντή. Μια για τους οπαδούς, που σε τιμούν και βγάζουν στα δικά τους site και μια για τους δημότες που προσπαθείς να τους πείσεις ότι δεν τρέχει και τίποτα που καμιά τριανταριά σουβλίζουν.
Όταν γιούχαραν στις 25/3 ήταν παράνομοι ή νόμιμοι; Φασίστες ή δημοκράτες;
Όταν δείρανε τον Πάνου; Ήταν απλά ξαναμμένοι;
Ο φασισμός δεν έρχεται πάντα με σβάστικες.

Anonymous (18/04/2017 16:00)

Ξέρω τι λέω Διαμαντη. Ας το ονομάσουμε καλυτερα παραχώρηση και κλειστά μάτια. Πως αλλιώς να εξηγηθεί οτι ο Δήμος σταμάτησε τις διεργασίες για την κατεδάφιση της Στρουγκας; πως εξηγείται το γεγονός οτι νομιμοποιοει το τσιπουράδικο για να χωρέσει κάπου και τα ΚΑΠΗ; ο οποίος χώρος βρίσκεται μάλιστα εντός του άλσους που δήθεν προστατεύουν και δήθεν θα γκρέμιζαν μετα τον Κένταυρο. Ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς Διαμαντη; Ρεύμα, νερό κλπ; παραμύθια κατάληψη ειναι λοιπόν. Απλά απο απέναντι κανανε τους γυλλους

Διαμαντής (18/04/2017 16:06)

@15.33
Οι σβάστικες αναπτύσσονται στα κεφάλια των ανεγκέφαλων κάθε συνομοταξίας. Όταν γιούχαραν ήταν νομιμότατοι. Σε άλλα καθεστώτα απαγορεύεται η διαμαρτυρία, όχι στη Δημοκρατία. Όταν δείρανε τον Πάνου, παρά το ότι ούτε ο ίδιος δεν φρόντισε να το αποδείξει, πήρα ΑΜΕΣΩΣ θέση κατά της βίας.

Εσύ τώρα μας λες ότι ήταν φασίστες, γιατί... σούβλιζαν κι εγώ... δεν το ανέφερα. Ότι σούβλιζαν. Κι αφού σούβλιζαν, ε φως φανάρι, είναι φασίστες.

Ο,τι σας φανεί...

Διαμαντής (18/04/2017 16:13)

@16.00
Δεν θα συμφωνήσω. Εγώ αναφέρομαι στον τρόπο που μπήκαν στα ακίνητα. Η Λαϊκή Συνέλευση με αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο, η στρούγκα με κατάληψη. Εσύ αν κατάλαβα αναφέρεσαι στη στάση του δήμου ΜΕΤΑ την κατάληψη. Κι εκεί έχω μια παρατήρηση: λάθος του Κόντου, λάθος και της Γαιτανά, δεν το συζητώ. Αλλά κανείς τους δεν έκανε, όπως ο Βασιλόπουλος, ΕΠΙΛΟΓΗ παρανομίας: του Κενταύρου ήταν "κακιά" κι οι καταληψίες εξεδιώχθησαν, της στρούγκας ήταν"καλή" κι ο Δήμος την προστατεύει και την υπερασπίζεται σε επίσημες ανακοινώσεις.

Υπάρχει διαφορά!

@Διαμαντής (18/04/2017 16:13) (18/04/2017 16:20)

Διαφωνούμε ως προς το τυπικό "συμφωνούμε" ως προς την ουσία. Κατάληψη ήταν ο Κένταυρος που της έκοψαν φως και νερό πριν στείλουν τα ΜΑΤ. Τα οποία έστειλε μια "αριστερή" παράταξη με τις "ευλογίες" της Στρούγκας. Αυτές είναι οι διαφορές. Τη μια την κρατάμε και της πληρώνουμε και τις υποχρεώσεις και τη άλλη την κατεδαφίζουμε με πρόσχημα το άλσος. Αυτός είναι και ο λόγος που το 95% του αναρχικού κόσμου τους έχει κάνει πέρα. Γιατί αυτοί γνωρίζουν και δεν μπορεί κανείς να τους κοροιδέψει για "καταλήψεις". Κυρίως όμως γιατί εξουσία και αναρχία δεν συμβαδίζουν, δεν πάνε χέρι - χέρι, δεν τακιμιάζουν. Πως το λένε;

στρεψοδικείς (18/04/2017 16:23)

Ωραία. Παράνομοι, αλλά δεν το γράφουμε πάντα (πώς θα δημοσιευόταν το άρθρο στο αεκ 365;). Νομιμότατη η διαμαρτυρία στις 25 Μαρτη με το σύνθημα Π..στη και ρουφ...νε Βασιλόπουλε.
Δεν σου είπα ότι είναι φασίστες γιατί σούβλιζαν, αλλά γιατί το περιέγραψες χωρίς να αναφέρεις την παρανομία.
Φασίστες είναι όσοι έρχονται για να εκφοβίσουν και να επιβάλλουν το δίκιο τους (του αφεντικού τους στην προκειμένη περίτπωση). Φασίστες επίσης είναι όσοι απειλούν. Φασίστες όσοι τα βάζουν με αριστερές ή αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες μόνο και μόνο γιατί εκφέρουν άλλη άποψη από τη δική τους. Ο φασισμός εξαπλώνεται όταν κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Όταν καταλάβουν είναι αργά. Κι επίσης φασίστες στην Ελλάδα γέννησε μόνο η δική σου παράταξη Διαμαντή. Γι αυτό πρόσεχε τι λες και τι γράφεις

Ανωνυμος* (18/04/2017 16:29)

Το θεμα Στρουγκα υπαρχει εδω και 7-8 χρονια! Κανενα απο τους τοσους υποψηφιους δημαρχου δεν εθεσε θεμα νομιμοτητας με εργα! Οσοι το ανεφεραν εμειναν μονο στα λογια!
Ειναι ενα θεμα πολιτικο που αφορα μονο στο Δημοτικο Συμβουλιο τον Τοπικο Τυπο και τους Φιλαδελφειωτες!
Με κανενα τροπο δεν αφορα τον Μπαμπη τον Σουγια απο τα Α. Λιοσια και τον Βαγγελα απο το κλαμπ Ηλιουπολης!
Η Δημοκρατια σου, λεει οτι αν καποιος διαφωνει με μας του απαγορευουμε την εισοδο! Αν οι Στρουγκαιοι ησαν υπερ της Δικεφαλος ΑΕ ποσους πιστευει οτι θα εβλεπες χτες εξω απο την Στρουγκα;
Αναθετεις με τα "περισπουδαστα" αρθρα σου στα ουγκανα να λυσουν το προβλημα που δεν λυνουν οι ακροδεξιοι φιλοι σου που βρισκονται μεσα στο ΔΣ! Μια διαφορα πολιτικη θα σου την λυσουν σημερα οι συγκεκριμενοι! Αυριο τι αλλο θα αναλαβουν; Οπως γραφτηκε σε αλλη αναρτηση " ο φασισμος δεν ερχεται παντα με σβαστικες"!

Ανωνυμος* (18/04/2017 16:36)

Υ.Γ.
Θα ηθελα να σου μεταφερω και την χαρα που εκαναν οι καταστηματαρχες εκει γυρω ειδικα οταν επεφταν οι κροτιδες!

@παράνομα; (18/04/2017 17:44)

Να βγει ο δημαρχάκος σου να ισχυριστεί ότι ήθελαν να σουβλίσουν τον ίδιο αλλά τελευταία στιγμή τους ξέφυγε. Και να τους βάλετε φυλακή επειδή τον γιούχαραν στις 25/3. Πόσο πιό γελοίοι μπορείτε να γίνετε επιτέλους.

Ανώνυμος (18/04/2017 17:51)

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι αγαπητέ Διαμαντή στοχοποιήθης πάλι απο τους γνωστούς - άγνωστους κύκλους και μάλιστα ως....κίτρινος. Μια μπλε, μια κοκκινος, μια κίτρινος αλλάζεις χρώμα ωσαν τον χαμαιλέοντα. Φαιδροί τουλάχιστον

@(18/04/2017 16:29) (18/04/2017 18:26)

Αν θέλατε χρηματοδοτούμενα γαυράκια να μην ανακατευτούν οι Αεκτζήδες με την παράνομη κατάληψη της Στρούγκας να μην τους βάζατε μπροστάρηδες να υπερασπιστούν τις βρωμιές και τις παρανομίες του γαυροδημάρχου σας. Άντε στα τσακίδια λοιπόν από την πόλη μας αν σε χαλάει που σας πατήσαμε σε όλα τα επίπεδα. Οι βρωμιές σας τελείωσαν όσο κλάμα κι αν ρίχνετε.

Anonymous (18/04/2017 19:55)

"Φασίστες είναι όσοι έρχονται για να εκφοβίσουν και να επιβάλλουν το δίκιο τους" - ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ ΡΟΠΑΛΑΚΗΔΕΣ

"Φασίστες επίσης είναι όσοι απειλούν" - ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

"Φασίστες όσοι τα βάζουν με αριστερές ή αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες μόνο και μόνο γιατί εκφέρουν άλλη άποψη από τη δική τους" - ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΑ


Anonymous (18/04/2017 19:59)

Αφήστε τον αστερίσκο να γράφει να εκτίθεται. Πρώτα δεν τον ενδιέφερε ο Βασιλόπουλος, μετά δεν ανακατευόταν με τη Στρούγκα αλλά με τα λεγόμενα του φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει και την καρέκλα του και το ψιλικατζίδικο του ανοιχτό. Το θέμα Στρούγκα ξεκίνησε όταν κάποιοι ασχολήθηκαν με ζητήματα που δεν τους έπεφτε λόγος. Οπως είναι η ιδιοκτησία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Απο τη στιγμή που και ασχολήθηκαν και το έκαναν με λάθος τρόπο με εκφράσεις χυδαίες για την οικογένεια της ΑΕΚ θα υποστούν τις συνέπειες. Δηλαδή θα παραμείνουν κλειστοί για πάντα για να βάλουν μυαλό. Φιλάκια

Διαμαντής (18/04/2017 20:10)

@16.23
Γράφεις "Δεν σου είπα ότι είναι φασίστες γιατί σούβλιζαν, αλλά γιατί το περιέγραψες χωρίς να αναφέρεις την παρανομία." και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;

Οι διαμαρτυρίες είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ. Αν κάποιος θίγεται με το περιεχόμενο -κι εγώ θα θιγόμουν- ζητεί από την αστυνομία να συλλάβει τους υβριστές. Κάνει μήνυση, τους πάει αυτόφωρο. Δεν κάνει την πάπια για να βγει μετά και να το παίζει θύμα. Υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη στη χώρα, ξέρεις...

Τώρα, για το ποια παράταξη γεννά φασίστες, θα σου έλεγα να μάθεις την πολιτική πορεία του Μουσολίνι, αλλά αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για σένα...

Περασμένα αλλά ΟΧΙ ξεχασμένα (19/04/2017 00:20)

Δεν έγινε κανένας διαχωρισμός ανάμεσα σε Στρούγκα και Λαϊκή Συνέλευση, τουλάχιστον όσον αφορά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της εποχής. Και οι δύο ήταν καταλήψεις και αντιμετωπίστηκαν ως τέτοιες. Η διαφορά ήταν ότι η Στρούγκα ήταν μια παλιότερη κατάληψη, ενώ η λαϊκή συνέλευση ήταν φρέσκο φρούτο. Προσπάθεια για διαχωρισμό έγινε ΔΙΚΑΙΩΣ από κάποιους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως από τον Δ. Κανταρέλη, γιατί η λαϊκή συνέλευση εξυπηρετούσε επί της ουσίας την προπαγάνδα του ενιαίου τότε ΣΥΡΙΖΑ, προσεγγίζοντας και πιο συντηρητικά κοινωνικά στρώματα σε σχέση με τη Στρούγκα στην πορεία για την εξουσία. Το Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν πέρα από τις φανφάρες και τους λαϊκισμούς, τελικά ψήφισε ως είχε το κείμενο της λαϊκής συνέλευσης περί ΜΗ επέμβασης της αστυνομίας και τίποτα άλλο. Να σημειώσω ότι όταν παύει να χαρακτηρίζεται ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος ως κατάληψη, τότε για το σύνολο των καταληψιών, αγωνιστών κλπ κλπ χάνει αυτομάτως το λόγο ύπαρξής του

Περασμένα αλλά ΟΧΙ ξεχασμένα (19/04/2017 00:20)

Ορίστε και τα πρακτικά του ΔΣ

http://www.neafiladelfeia.gr/files/1/apofaseis%20ds/doc2013/4%CE%B7%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97%20%CE%94.%CE%A3%20(2013).pdf

Ανωνυμος* (19/04/2017 10:16)

@16.24 στρεψοδικεις
" Κι επισης φασιστες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γεννησε μονον η δικη σου παραταξη Διαμαντη"
Απαντηση δημοσιογραφου
"Τωρα για το ποια παραταξη γεννα φασιστες, θα σου ελεγα να κοιταξεις την πολιτικη πορεια του Μουσολινι."
Το οτι ο ενας μιλαει για την Ελλαδα και ο αλλος του απαντα για την Ιταλια αυτο κι αν ειναι "ψιλα γραμματα"!
Εκτος αν μιλαμε για τον "γνωστο" Μουσολινι απο τα Κατω Πατησια!

@Περασμένα αλλά ΟΧΙ ξεχασμένα (19/04/2017 00:20) (19/04/2017 10:17)

Πολύ σημαντική η εδώ τοποθέτηση των πρακτικών και δικαιωνόμαστε βάσει αυτών σε όλα :
1_ Λαική Συνέλευση και Στρούγκα είναι το ίδιο και το αυτό.
2_Δεν πρόκειται για κατάληψη αλλά για παραχώρηση Δημοτικού χώρου. Με την πράξη αυτή νομιμοποιείται η υπόσταση των "καταλήψεων"
3_ Ο Δήμος έχει πληρώσει με το υστέρημα μας 1 εκατομμύριο σε ευρώ για να κάνουν κάποιοι τα πολιτικά τους παιχνίδια.
4_Ο Δημος, άρα εμείς, τους πληρώνει τους λογαριασμούς (ΔΕΗ και νερό)
5_Υπήρχε οικοδομική άδεια κατεδάφισης σε ισχύ η οποία ΚΑΚΩΣ δεν εκτελέστηκε ποτέ.

@Περασμένα αλλά ΟΧΙ ξεχασμένα (19/04/2017 00:20) (19/04/2017 10:24)

6_Οι συμμετέχοντες της Στρούγκας και της Λαικής Συνέλευσης έχουν δεσμευτεί με το ονοματεπώνυμο τους όπως φαίνεται στα πρακτικά οτι όταν ζητηθεί ο χώρος θα αποχωρήσουν. Οταν εξελέγη ο Βασιλόπουλος και είχε συμπεριλάβει στο τεχνικό πρόγραμμα με δεσμευμένο ποσό μάλιστα την κατεδάφιση του χώρου οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο αρνήθηκαν, αλλά επαναστάτησαν με ανακοινώσεις εναντίον της καταστολής και καλά των καταλήψεων, τραμπούκισαν δημόσιους υπαλλήλους που είχαν πάει να κάνουν μετρήσεις κλπ με συνέπεια η κατεδάφιση του χώρου να εξαφανιστεί απο το τεχνικό πρόγραμμα. Αρα ΨΕΥΤΕΣ οι Στρουγκαίοι και ελέγχεται ο Δήμαρχος που έκανε πίσω με την κατεδάφιση.
7_Για την κατάσταση αυτή έχουν ευθύνες ΟΛΟΙ. ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις που επέτρεψαν σε 10 "μάγκες" να κάνουν τσιφλίκι τους τον χώρο με σκόπο να αλλοτριώσουν πολιτικά την πόλη.

@Περασμένα αλλά ΟΧΙ ξεχασμένα (19/04/2017 00:20) (19/04/2017 10:31)

Κατά συνέπεια, άμεσο σφράγισμα του χώρου ή κατεδάφιση του ή στέγαση μέσα στο χώρο αυτό των ΚΑΠΗ. Αν θέλουν χώρο οι κύριοι να φτιάξουν σύλλογο, να πάρουν σφραγίδα κλπ και να νοικιάσουν με τα λεφτάκια τους και οχι τα δικά μας ένα χώρο. Αρκετά τους ανεχτήκαμε. Και 2 ερωτήσεις. Γιατί διασπάστηκαν σε 2 κομμάτια στην Στρούγκα; Πως παρείσφρησαν μέσα άτομα εκτός πόλης και κατάφεραν μάλιστα και να περάσουν τις γραμμές τους και να πειβληθούν τελικά της τοπικής κοινωνίας; Για ποιό λόγο τους άδειασε το μεγαλύτερο ποσοστό του αναρχικού χώρου στη διαμάχη τους με τους οπαδούς της ΑΕΚ; Γιατί τα έβλαν με την πραγματική κατάληψη του Κενταύρου; Γιατί ο Δήμος έστειλε τα ΜΑΤ στην κατάληψη του Κενταυρου αφου πρώτα έκοψε νερό και ρεύμα; Η απάντηση για όλα αυτά είναι απλή. Γιατί οι συγκεκριμένοι χώροι φτιάχτηκαν με συγκεκριμένο σκοπό και πολιτική κατεύθυνσης. Να αναλάβουν τα ηνία της πολης και να την οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια

Κακός (19/04/2017 12:01)

Ακόμα ασχολείστε με την Δημοτική Αρχή ????????

Ειδοποιός Διαφορά (19/04/2017 13:14)

Οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δεν μπήκαν μέσα στη Στρούγκα καμία μέρα, ούτε προχτές που έψηναν τα αρνιά. Κάθονται απ' έξω. Δεν έσπασαν τις κλειδαριές (τα κλειδιά ποιος να τα έχει άραγε;;;). Είναι απ'έξω και κάθονται στα πεζούλια.

Και πολύ καλά κάνουν, γιατί έτσι διαχωρίζουν τη θέση τους από τους (πρώην) καταληψίες

Διαμαντής Σεϊτανίδης (19/04/2017 14:59)

@10.17, @10.24, @10.31, @13.14

Δεν θυμόμουν αυτές τις λεπτομέρειες, απολογούμαι κι ευχαριστώ για το φρεσκάρισμα της μνήμης περί τα σχετικά γεγονότα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (19/04/2017 15:04)

@10.16
Πραγματικά γίνεσαι κουραστικός, πρέπει να αποδεικνύω κάθε φορά πόσο πολύ στον κόσμο σου είσαι. Πατέρας του φασισμού είναι ο Μουσολίνι. Ο Μουσολίνι προέρχεται από την αριστερά. Άρα ο φασισμός που ο Μουσολίνι ενσάρκωσε, έχει την πηγή του εκεί στο χώρο από τον οποίο ξεκίνησε ο δημιουργός του. Θέλεις να μιλήσουμε και για την πολιτική στάση των πρώτων στελεχών που στάθηκαν δίπλα στον Χίτλερ;

Εσύ, μάλλον, θέλεις να μας πείσεις ότι παγκοσμίως ο φασισμός προέρχεται από την αριστερά, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που... αποτελεί εξαίρεση και... προέρχεται από τη δεξιά.

Θυμάσαι σε πόσους αριστερούς στηρίχθηκε ο ελληνικός λαός μετά την πτώση της χούντας; Στον... Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα πεις κι άλλες βλακείες να μου τρως το χρόνο με αυτές;

Ανωνυμος* (19/04/2017 15:17)

Μαθηματα πολιτικης ιστοριας απο τον κ. Δημοσιογραφο! Και με συμπερασματα!
Σε ποιον να το πεις και να σε πιστεψει χωρις να γελασει!
Υ.Γ 1. Και ο Γεωργαλας ο θεωρητικος της χουντας απο την αριστερα προερχετο! Αρα οι εξοριστοι στην Γυαρο ησαν δεξιοι!
Υ.Γ. 2. Παντοτε ο φασισμος ηταν το μακρυ χερι του καπιταλισμου και μισητος για τους κομμουνιστες!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (19/04/2017 15:20)

@15.17
Φάε κι άλλο κουτόχορτο αστοιχείωτε. Μόνο αυτό σηκώνει ο οργανισμός σου.

@@Περασμένα αλλά ΟΧΙ ξεχασμένα (19/04/2017 16:47)

Με την αποδοχή του κειμένου των καταληψιών <<νομιμοποιείται>> η κατάληψη, η οποία όμως έχει προηγηθεί. Δεν έγινε εκ των προτέρων παραχώρηση, έγινε κατάληψη. Κατά τα άλλα σε αυτά που λέτε με βρίσκετε σύμφωνο

@στρεψοδικείς (18/04/2017 16:23) (19/04/2017 22:24)

Εσύ δεν είσαι απλά φασίστας αλλά ο ορισμός του φασίστα. Σε ενοχλούν τα υβριστικά συνθήματα. Οι αριστερές και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες που υπερασπίζεσαι αρχιφασίστα του κερατά δεν βρίζουν; Δεν προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους; Αλλά βέβαια όχι με τον ίδιο τρόπο. Όχι μόνο με τα λόγια. Με ρόπαλα, με μολότωφ και κουκούλες. Κοίτα ρε άτομα που μας κάνουν μαθήματα περί δημοκρατίας επειδή υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα.

@16.47 (20/04/2017 01:48)

Αγαπητέ, με όλο το σεβασμό, το γεγονός του χρονικού προσδιορισμού δεν αφαιρεί τίποτα απο την ουσία. Και η ουσία ειναι πως η πράξη αυτή (πείτε τη όπως θέλετε, κατάληψη, παραχώρηση κλπ) έγινε με την ανοχή και των αιρετών και των δημοτών γενικότερα. Η κατάληψη έχει μια χροιά αντισυμβατική. Εδώ μιλαμε για την απόλυτη συμβατότητα εξουσίας-"καταληψιών"-πολιτών που δεν υφίσταται εκ των πραγμάτων σε τέτοιες καταστάσεις. Πολλω δε μα εξοφλούνται και λογαριασμοί κοινωφελών. Το οτι προηγήθηκε δηλαδή η εκμετάλλευση του χώρου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ως προς το χαρακτήρα της κατάστασης. Και αυτό φάνηκε ωστόσο απο τα μετεπειτα γεγονότα τα οποία φτάνουν ως το σημερα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Προς το παπαγαλιδιο της συμφορας (16:28)
Αντι να (νομιζεις οτι) τρολαρεις και να ασχολεισαι με τους αλλους κοιτα τα χαλια σας. Γελανε και τα τσιμεντα της Αγια Σοφιας με τον καλαμοκα...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
@ ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/04/2019 14:39) Κάνεις δίκη προθέσεων , ενώ στο δήμο τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τέρατα. Απ' όσο ξέρω κανένας από το τημ ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ (24/04/2019 14:15) Προφανώς έχεις μνήμη χρυσόψαρου. Ξέχασες ποιος έκοβε βασιλόπιτες το 2013-2014 στο κόμμα του μπαρμπα-Φώτη...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
@ ΟΥΓΚΑΝΟΣ (24/04/2019 12:10) Αν εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης κειμένων, εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας. Ζεις σε παράλληλο...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ (24/04/2019 11:17) Προσπαθείς να με κατατάξεις στους υποστηρικτές του Βασιλόπουλου. Έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένων. Νο...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
@ΟΥΓΚΑΝΕ (23/04 15:17) κοίτα μόνος σου τι γράφεις στην πρώτη φράση σου και στην τελευταία... Βάζεις στην ίδια ζυγαριά παρουσιάσεις βιβλίων κ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Nick
Καλά τα βιβλία αλλά να βλέπουμε και κάποιες τοποθετήσεις και προτάσεις για πιο σοβαρά ζητήματα. Το γράφω για όλους τους υποψηφίους. Και αυτό...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Εντροπία
@13:39 Ο Βούρος ως Βούρος μπορεί να είναι θαυμάσιος, αν και δεν κατάφερε να διασκεδάσει την τριαντάχρονη απουσία του από την τοπική πραγματ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Γιατί τέτοιο ζόρι;
Άλλος φωτογραφίζεται με τους χορηγούς, άλλος ταξιδεύει στο εξωτερικό και το διαφημίζει, άλλος κερνάει τους περαστικούς, άλλος κάνει εκδηλώσε...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Χαχαχα
Τα είχαμε όλα, ο Άδωνις της Φιλαδέλφειας μας έλειπε....

Εκλογές με ομάδες!
Xρήστης: @(23/04/2019 13:57)
Κλάψε κι άλλο γιατί δεύτερο γύρο δεν βλέπεις ούτε στον ύπνο σου όσο γλύψιμο κι αν ρίχνεις. ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: @ (23/04/2019 14:06)
Περίμενε εσύ τους αποτυχημένους και διεφθαρμένους κολλητούς σου να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Κοίτα τα χάλια σου σε όποιον απο τους δύο κι ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ Αδελφός Καραμαζόφ (23/04/2019 15:17) Ο "Ηλίθιος" του Ντοστογιέφσκι δεν χρειάζεται παρουσίαση. Μόνο εσύ αγοράζεις βιβλία από παρουσιάσεις, ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Είμαστε υπεύθυνοι για την τύχη μας...
Ότι θα έφταναν κάποιοι να κατηγορούν ένα συνδυασμό γιατί οργάνωσε μια εκδήλωση παρουσίασης βιβλίων πραγματικά με ξεπερνάει. Για άλλη μια φορ...

Η «Πόλης Ενότητα» μας συστήνει βιβλία!
Xρήστης: Χαχαχα
@Ανωνυμος (23/04/2019 12:58) Χαχαχα την αφίσα τη μελέτησες καλά. Εύχομαι να μελετήσεις και κάποιο από τα τρια βιβλία. Όχι αναγκαστικά βέβ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©