Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά οι προθέσεις του φανερώθηκαν

Δημοσιεύτηκε στις 07/03/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  66 σχόλια

του Διαμαντή Σείτανίδη

Ήμουν βέβαιος για τα αποτελέσματα της συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος. Απολύτως βέβαιος. Ήταν προφανές ότι θα πήγαινε εκεί «οπλισμένος» με όσα επιχειρήματα, έγγραφα και αποδείξεις διέθετε, προκειμένου να πείσει τους δημοσιογράφους για το «δίκαιο των θέσεων της διοίκησης». Κι ήταν εξίσου προφανές, ότι θα αποτύγχανε.

 

Όλα τα είχε προβλέψει ο δήμαρχος κι η διοίκηση, εκτός από ένα (και σε αυτό τη βασική ευθύνη δεν φέρει ο Άρης Βασιλόπουλος, αλλά ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατερίνης, που έπρεπε να είχε εξηγήσει στον δήμαρχο ότι από τους αληθινούς δημοσιογράφους, δεν μπορείς να κρυφτείς).

 

Προσέξτε, λοιπόν, πώς αποκαλύφθηκε πλήρως ο πραγματικός ρόλος της δημοτικής Αρχής στο θέμα: Την ώρα που η Περιφέρεια ευχαρίστως (και μπράβο της, όπως και στο δήμο) σπεύδει κι εγκρίνει 800.000 για την ανάπλαση του Άλσους, πράγμα που δείχνει στενή συνεργασία δήμου- περιφέρειας και Βασιλόπουλου- Δούρου πάνω σε μείζονος σημασίας θέματα για την πόλη, την ίδια ώρα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ (για το οποίο ο Βασιλόπουλος μας είπε ότι δέχεται πολλές απειλές για τη ζωή του) δεν μπορούν, βρε παιδί μου, να βρουν ποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του (όπως είπε αμήχανος ο Γιάννης Καλαμπόκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση): Ζητεί ο δήμος την εγκεκριμένη μελέτη της Περιφέρειας ώστε να γνωμοδοτήσει, η περιφέρεια του στέλνει… μη εγκεκριμένη μελέτη, περνούν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, ο δήμος ξαναζητάει την εγκεκριμένη μελέτη, η περιφέρεια του ξαναματαστέλνει τη μη εγκεκριμένη μελέτη, κι έτσι, με αυτά και με τα άλλα, οι  γραφειοκράτες του ελληνικού δημοσίου ροκανίζουν τα χρόνια, αρνούμενοι στην πραγματικότητα  να κάνουν τη δουλειά για την οποία τους αμείβει ο Έλληνας πολίτη.

 

Και καλά. Πες ότι οι υπάλληλοι είναι αργοί, ή ότι έχουν πολλή δουλειά πάνω τους και μέσα σε δυόμιση χρόνια δεν έχουν καταφέρει να συνεννοηθούν οι μεν της περιφέρειας με τους δε του δήμου, για το πού είναι αυτή η «εγκεκριμένη» μελέτη. Ο πολιτικός προϊστάμενος του δήμου, που μάλιστα δέχεται απειλές για της ζωή του λόγω της υπόθεσης «γήπεδο ΑΕΚ», δεν βρήκε λίγη ώρα, να μιλήσει με τη συντρόφισσά του, περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για να απεμπλακεί το πρόβλημα, να προχωρήσει η υπόθεση, να κλείσει το θέμα και να σταματήσουν και οι απειλές; Πόσο αποτελεσματικός, και κυρίως ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ μπορεί να γίνει ένας πολιτικός, που λέει ότι κινδυνεύει η ζωή του από μια υπόθεση, αλλά επί δυόμιση χρόνια δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της «εγκεκριμένης» μελέτης με την περιφέρεια;

 

Παραβλέπω, γιατί θα μακρηγορούσα, το ότι για να προχωρήσει η υπόθεση, ο δήμος ζητεί από τη (χρεοκοπημένη, υπενθυμίζω, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε) Ελλάδα, δηλαδή το δημόσιο κορβανά, της… Παναγιάς τα μάτια. Τα δημόσια ταμεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν (αφού για να τα βγάλουν πέρα έχουν «αξιοποιήσει» και ένα σωρό λεφτά του δήμου, που αν τα ζητήσει πίσω σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, το ξεχνάτε αυτό;) κι έτσι ο δήμαρχος ροκανίζει το χρόνο, δοκιμάζει τις υπομονές των ανθρώπων, τεντώνει τα νεύρα όλων, δημιουργεί κλίμα έντασης, παρά που προσπάθησε να μας πείσει ότι ζητεί την αποκλιμάκωσή της. Με έργα αποκλιμακώνεται η ένταση, όχι με λόγια.

 

Ήρθε και η ανακοίνωση της ΑΕΚ, νωρίς το απόγευμα, να μας πει ότι ο δήμαρχος δεν το θέλει το γήπεδο. Σώωωωπα. Τι μου λες; Πέφτω από τα σύννεφα… Αντί να κάνετε όμως τέτοιες ανακοινώσεις, καλό είναι από τη μια μεριά να ενημερώσετε –αυτό που έκανε σήμερα η διοίκηση του δήμου- με όλα τα στοιχεία την κοινή γνώμη κι αφ ετέρου να κινηθείτε πολύ πιο έντονα, δυναμικά κι αποφασιστικά στον περιορισμό των θερμοκέφαλων που οξύνουν ένα ήδη οξυμμένο κλίμα στην πόλη και δίνουν άλλοθι στη δημοτική Αρχή.

 

Τέλος, δεν μπόρεσα να κρατήσω τα γέλια μου, όταν είδα το Γιώργο Πάνο να «ενημερώνει» με τη συστολή που έχει μια πρωτόβγαλτη κοπελίτσα, τους δημοσιογράφους για το ότι υπήρξε θύμα επίθεσης. Ναι, αυτούς τους δημοσιογράφους που ο ίδιος, σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε ΟΛΟΥΣ, ως διαπλεκόμενους. Αποθράσυνση, και κατάντια…- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Γράψτε την άποψή σας

tasos (07/03/2017 20:26)

Απλά για γέλια. Τι να γράψω για αυτή την κωμωδία; Το λόγο πλέον αν δεν αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και η περιφέρεια τον έχουν τα δικαστήρια. Έρχεται η ώρα της πληρωμής για όλα τα ψέματα.

diamanti (07/03/2017 20:32)

Σε παραδεχομαι που τα γραφεις αυτα γιατι καποτε ελεγες οτι ο αρουλης θελει το γηπεδο.

George (07/03/2017 21:21)

Καλά το πρόβλημα με την υψομετρική είναι ότι πιό γελοίο έχουμε ζήσει. Πραγματικά επιχειρηματολογία νηπιαγωγείου. Έστω ότι πραγματικά είχαν βάση όσα λέει ακόμα κι έτσι θα είχε ξεκαθαρίσει το θέμα σε 1 εβδομάδα. Θα γνωρίζαμε ποιός δημιουργεί το πρόβλημα και γιατί αν υπήρχαν αγνές προθέσεις. Οφείλει άμεσα η περιφέρεια και η πολιτεία να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να μην κάνουν πλάτες στον Βασιλόπουλο λόγω ιδεολογικής συγγένειας. Υπάρχει και ένα όριο στη συγκάλυψη.

Μπράβο Διαμαντή (07/03/2017 21:28)

Επιτέλους λες τα πράγματα με το όνομά τους γιατί είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι έχουμε τρελαθεί εμείς και νομίζουμε ότι μας δουλεύει χοντρά.

Δυστηχώς... (07/03/2017 21:30)

Οτι κι αν είπε σήμερα ήταν μόνο και μόνο για να δυναμιτίσει το κλίμα, να τσιμπήσει ο κόσμος απο τις μπαρούφες που είπε και να θυματοποιηθεί μετά. Προσέξτε όλοι!!! Μόνο να μην τσιμπίσουμε!!!
Όσο για τα ψέμματα που ακούστηκαν νομίζω είμαστε μόνο στην αρχή. Ο Πάνου δε κατάπτυστος!!!
Ντροπή ρε σεις, σε ποιόν να πούμε οτι είμαστε αριστεροί, που έχεις δωρίσει και την ζωή σου στη Αριστερά?
Τσίπα δεν έχετε ρε ψευταράδες????

Ιατρος (07/03/2017 22:41)

Εδώ φαίνεται λοιπόν φίλτατε διαχειριστή της ιστοσελίδας ότι κάποιος επιμελώς κάνει τη δουλειά του και κάποιοι χαβαλέδες παίζουν με τις ζωές μας.... πάρε θέση και κόψε τα πέρα δώθε με τους χωριάτες που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη... θα εκτεθείς...

Δικαστής Ντεγιάννης (07/03/2017 23:34)

Αυτούς τους καφενόβιους συριζανελίτες κάναμε δερβέναγες στην πλάτη μας.
Με τις υγείες μας.

Επεσαν οι μασκες (08/03/2017 09:35)

Ολες οι σημερινες εφημεριδες συμφωνουν.Οσο και να προσπαθησε ο Βασιλοπουλος δεν επεισε παρα για το γεγονος οτι δε θελει το γηπεδο.

Το καλυτερο λοιπον που εχουν να κανουν οι ΑΕΚτζηδες ειναι να παψουν να ασχολουνται μαζι του και με τους ΛΑΕ και Ανταρσυα που εινσι οι μονοι που τους στηριζουν.
2-3% ειναι αλλωστε η επιρροη τους κσι αγωνιζονται να μεινουν στην επικαιροτητα με τερτιπια.

Εγώ που δεν ξέρω (08/03/2017 09:40)

Η υψομετρική μελέτη έχει κατατεθεί από την ΑΕΚ ναι ή όχι γιατί κάτι τέτοιο προβάλλεται σαν επιχείρημα από το δήμο, ότι δηλαδή δεν έχει κατατεθεί μελέτη, αλλά μόνο προμελέτη που δεν εγκρίνεται από το δήμο γιατί δεν αναφέρει το ύψος του δρόμου;

Επιπλέον, από ότι διάβασα αλλού, εάν εγκριθεί η υψομετρική από την περιφέρεια μπορεί ο δήμος να κινηθεί εναντίον της και να μη συμμορφωθεί;

Υπάρχει κανένας σχετικός να μας διαφωτίσει;

Έδωσε μια ωραία παράσταση..... (08/03/2017 10:02)

.... αλλά δεν πήρε χειροκρότημα.
Μήπως δεν είναι καλός στην υποκριτική?
Να του προτείνουμε ένα καλό δάσκαλο του Εθνικού, μήπως μας πείσει την επόμενη φορά.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2017 10:44)

@22.41
Να ήξερες να προβοκάρεις, να πω "πάει στην οργή, καλός προβοκάτορας είναι, άστον να βγάλει τα απωθημένα του". Αλλά κι εκεί ακόμα, ανίκανος είσαι.

Αγράμματος. (08/03/2017 12:47)

κε. Δήμαρχε, η ποιό ΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ θα ήταν να πείτε ότι δεν ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ στη πόλη, για τους χ-ψ λόγους. Πρότασετε τώρα αιτήματα για αντισταθμιστικά, επικαλείσθε μάλιστα και την κομειτία της Φούλαμ,τρομάρα σας, για το γήπεδο της Τσέλση, εκτίθεστε, γιατί δεν τα θέσατε έκ των προτέρων.
Περιττό να σας πω οτι επικαλείστε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια τεράστια κυβίστηση και ετοιμάστε τον εαυτόν σας ν' αντιμετωπίσει τους ΄΄συντρόφους΄΄ σας, για τις αποφάσεις που θα πάρετε σύντομα.
Φιλικά πρός εσας, αλλα η ΄΄ιστορική επίκλειση του γιατρού, μόνο θυμιδία μπορεί να προκαλέσει.
3000 θέσεις πάργκινγκ, αντί μέσων μεταφοράς κατά την ώρα λειτουργίας του γηπέδου ποιός νοσηρός εγκέφαλος σας το είπε ????? για σκεφτείτε το πάλι. 3000 αυτοκίνητα να μπαίνουν και να βγαίνουν.

@Ιατρος (07/03/2017 22:41) (08/03/2017 15:38)

Οταν λεμε τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη εννοείτε τα χρήματα που πληρώνει ο Δημος για να μενει ανοιχτή μια κατάληψη; Γιατί δεν πάει αλλού το μυαλό μου

@Εγώ που δεν ξέρω (08/03/2017 09:40) (08/03/2017 15:40)

Μην ψάχνετε μακριά. Η κυρία Ανδρέου, ο κυριος Μανωλεδακης και ο κύριος Καλαμπόκης είναι μηχανικοί και θα σας λύσουν όλες τις απορίες. Πολύ σχετικοί....Σσσσσσσσσίιιιιγουρααααααα

Nick (08/03/2017 16:10)

Οι μάσκες δεν έπεσαν απλά. Μιλάμε για ξεβράκωμα. Από τη μία ασυναρτησίες για ένα τυπικό θέμα αυτό της υψομετρικής και από την άλλη επιστροφή στα τελειωμένα σενάρια του παρελθόντος. Ας αναλάβει επιτέλους η πολιτεία τις ευθύνες της και ας δώσει τη λύση για το τελευταίο εντελώς ασήμαντο εμπόδιο.

tasos (08/03/2017 16:18)

Βγάζει μάτι επίσης η προσπάθεια να μεγαλοποιήσει τις αντιδράσεις και να παρουσιαστεί σαν θύμα. Φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που μιλάνε πόσο χαίρονται και επιθυμούν τους τραμπουκισμούς σαν τελευταία ελπίδα να πάρουν με το μέρος τους τον ΣΥΡΙΖΑ και να αλλάξει στάση. Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενημερωμένος για όλα αυτά και δεν είναι πιά τόσο ηλίθιοι να σέρνονται από τις ανοησίες ενός βλαχοδήμαρχου. Ο οποίος μάλιστα προέβλεψε λανθασμένα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί και έσπευσε να μετακομίσει στη ΛΑΕ νομίζοντας ότι θα προωθήσει την πολιτική του καριέρα. Και τώρα περιμένει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Περαστικά και ας πρόσεχες.

Τελειώνει το παραμύθι (08/03/2017 16:42)

Πόσο ακόμα νομίζει ο ταγμένος κατά του γηπέδου δήμαρχος ότι μπορεί να κοροιδεύει τον κόσμο; Έδωσε την τελευταία του παράσταση για τους άσχετους που μπορεί να προβληματίστηκαν αλλά για όσους γνωρίζουν έστω και λίγα η απάτη του και τα ψέματα κάνουν μπαμ. Είναι δυνατόν το μείζον θέμα να είναι οι λεπτομέρειες της υψομετρικής; Έλεος.

Ανώνυμος (08/03/2017 19:15)

@ Αγράμματος. (08/03/2017 12:47)
Ο δήμαρχος δεν το θέλει?
Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών δεν το θέλει.

@(19:15) (08/03/2017 20:16)

Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών το θέλει. Γι αυτό φοβάται να παραδεχτεί ο γαυροδήμαρχός σου ότι δεν το θέλει.

@Ανώνυμος (08/03/2017 20:17)

Αυτό πάλι που με 3900 ψήφους την έχεις δει εκπρόσωπος 30000 με ξεπερνάει
Και εγώ δεν θέλω ο ιδιοκτήτης του μπροστινού μου οικοπέδου να σηκώσει πολυκατοικία και να χάσω την θέα τι πρέπει να κάνω? πορεία διαμαρτυρία?
ή να παίρνω σβάρνα τις ιστοσελίδες και να γράφω ότι μου κατέβει?

Anonymous (08/03/2017 20:41)

Διαμαντή το "Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε" που έχεις βάλει στον τίτλο μου θυμίζει τη λαϊκή ρήση "είναι ικανός; - καλό παιδί. - μωρέ ικανός είναι; - καλό παιδί λεμε" η αλλιώς "απο φωνή......μ......και απο μ...... φωνάρα". Δεν μπορεί το παλικάρι τι να κάνουμε όσο και αν τον σπρώχνουν οι αυλικοί. Με το που έπιασε ανηφόρα κώλωσε

Aνώνυμος (09/03/2017 00:13)

@20:16 & @20:17 και γενικώς @αεκολέδες
Για να καταλάβετε επιτέλους ποιου το παιχνίδι παίζετε (ίσως άθελά σας, από αφέλεια) ακόμα κι εγώ που είμαι σφοδρός πολέμιός του θα τον ψηφίσω το ´19. Όσο προσπαθεί να εμποδίσει την ανέγερση του κιτσάτου τερατουργήματος με το αστείο όνομα agiasofia και να προστατεύσει το άλσος μας και την πόλη, τόσο θα κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεως σε δυο χρόνια που θα πάρει ακόμα περισσότερο ποσοστό ανεξάρτητα αν θα υπάρχει ή όχι ο σύριζα, η λαε κλπ.
Όσο δε για το ότι η πόλη θέλει όπως λέτε το έκτρωμα, ένα θα σας πω:
Όταν ο κυρ Νίκος ο Στράτος (που ως υποψήφιος παλιά πήρε μονοψήφιο ποσοστο) ήρθε ένα Σάββατο πρωί πριν δυο χρόνια να ξεκινήσει καμπάνια για το γήπεδο, μαζεύτηκαν μετρημένα 14 άτομα μαζί με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

ALEX (09/03/2017 13:06)

Δικαίωμά σου να ψηφίσεις ότι γουστάρεις,
Το άλσος θα το προστατέψετε με τεράστιες καφετερίες αυθαίρετα κτίσματα και σκουπιδιάρες ;;;;
Την πόλη θα την προστατέψετε αφήνοντας αναρχικές οργανώσεις και συλλογικότητες να τα κάνουν γης μαδιάμ όποτε γουστάρουν, σε κομματικές εκλογές, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια (στρουγγα), βανδαλιζοντας με κόκκινες μπογιές το δημαρχείο, φωτιές σε ΑΤΜ και πορείες μα κράνη και ρόπαλα;;;
Άσε το παραμύθι ρε μεγάλε, το τι θα χτίσουμε στο οικόπεδό μας εφόσον είναι νόμιμο δεν αφορά ούτε εσένα ούτε αυτούς που διαφωνούν!!!!!!
Αν ήταν οι συλλογικότητες να ορίζουν τα ατομικά δικαιώματα να κάνουμε πορείες διαμαρτυρία να φύγουν από Ν.Φ αυτοί που δεν θέλουν γήπεδο

Anonymos (09/03/2017 13:55)

@Aνώνυμος (09/03/2017 00:13)

Δημοκρατια εχουμε. Αν θελεις ψηφισε τον εφοσον η παιδεια του και η κουλτουρα του σε εκπροσωπει και σε εκφραζει.

Επειδη ομως μπορει να βρεθει εκεινος προ εκπληξεων καλο ειναι να ψαξει να δει πως θα βγαζει τα προς το ζειν απο το 19 και μετα.
Απο αδιοριστος εκπαιδευτικος που δηλωνε, σε πληρωμενο κομματικο στελεχος και μετα δημαρχος πληρωμενος απο τον κρατικο κορβανα.

Ελα κε Βασιλοπουλε στον ιδιωτικο τομεα να δεις πως βγαινει το μεροκαματο και ισως ωριμασεις και μαθεις να κουβεντιαζεις.
Βλεπουμε και εσενα και την υπολοιπη διοικηση πως συζητατε και πως παιρνεται αποφασεις για την πολη στο Δημοτικο συμβουλιο.

Ο κοσμος εχει βαρεθει πια τα παιδεια του κομματικου σωληνα

@(00:13) (09/03/2017 14:59)

Εσύ πρέπει να έχεις έρθει από άλλο πλανήτη. Ρε τι μας ενδιαφέρει τι γουστάρεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος για δικούς του λόγους; Και το 100% των κατοίκων θα ήθελε να μην υπάρχει η πολυκατοικία απέναντι απο το σπίτι του που του κρύβει τη θέα. Όσοι μένουν στη Δεκελείας θα ήθελαν να γίνει πεζόδρομος και να γλυτώσουν από την κίνηση και τη φασαρία. Όλοι κάτι θέλουν αλλά όλοι κάνουν παραχωρήσεις με βάση τους νόμους γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Γι άλλη μια φορά λοιπόν επαναλαμβάνουμε ότι το γήπεδο προϋπήρχε των κατοικιών της Ν.Φ. και αν δεν γουστάρεις στα τσακίδια να μετακομίσεις. Τέλος γραμμένους σας έχουμε για το τι θα ψηφίσετε το 19 και αν θα βγάλετε ξανά το γαυροδήμαρχο. Δεν επηρεάζει αυτό σε τίποτα το γήπεδο.

@Ανώνυμος 00.13 (09/03/2017 15:47)

Είσαι και ψεύτης και άσχετος. Ο Στράτος, με άλλες φυσικά συνθήκες τότε, είχε πάρει 18%, όσο και ο δήμαρχος της καρδιάς σου δηλαδή.

Ανώνυμος (09/03/2017 16:32)

@ όλα τα ορκς που παριστάνουν τους οπαδούς

Είστε τόσο γελοίοι ή παριστάνετε τους γελοίους?

Κάνετε συγκρίσεις των σπιτιών που με κόπους και θυσίες αγόρασαν οι γονείς μας ή κι εμείς οι ίδιοι με ένα οικόπεδο-φιλέτο που παραχωρήθηκε (δηλαδή ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ) από το κράτος για άλλους μάλιστα σκοπούς από τους σημερινούς επιδιωκόμενους?

Μα καλά!!! Κοτζάμ μεγαλοεπιχειρηματίας μεγαλομεγιστάνας δεν έχει 2-3 σοβαρούς ανθρώπους δίπλα του να τον συμβουλέψουν να σας μαζέψει να μην τον εκθέτετε με τις π@π@ριές που αμολάτε?

Ανώνυμος (09/03/2017 16:40)

@ ALEX Εσύ αγόρι μου είσαι ο μέγιστος των κρετίνων και των ψευτών εδώ μέσα. Πότε βρε γελοίε οπαδίσκε οι "αναρχικές οργανώσεις και συλλογικότητες τα έκαναν γης μαδιάμ" στη Νέα Φιλαδέλφεια??? Πότε??? Ποτέ! Και το ξέρεις καλά! Γης μαδιάμ τα έκαναν οι χουλιγκάνοι όταν υπήρχε γήπεδο και όταν θυμήθηκαν ξανά τη Φιλαδέλφεια μετά από χρόνια, όταν κόντεψαν να κάψουν ανθρώπους ζωντανούς το καλοκαίρι του 14', όταν στοχοποιούσαν ανθρώπους στα οπαδικά σάϊτ, όταν έστελναν σφαίρες με απειλητικά σημειώματα κι όταν βανδάλισαν τις τελευταίες μέρες το δημαρχείο. Αντε ουστ στη τρύπα σου τώρα.

@( 00:13) (09/03/2017 16:50)

Το νέο γήπεδο είναι ίσως το πιό όμορφο στην Ελλάδα. Αν ψάχνεις για τερατουργήματα και εκτρώματα κοίτα το λυόμενο σου στον Πειραιά κοίτα τον πρόεδρό σου ή τουλάχιστον κοιτάξου στον καθρέπτη. Και άρχισε να το χωνεύεις ότι θα γίνει γιατί δεν θα σε ρωτήσουμε.

Anonymous (09/03/2017 16:56)

Ο Δήμος (ο κάθε Δήμος) είναι κοινωνικός και πολιτικός θεσμός που υπερασπίζεται, διαχειρίζεται και οργανώνει τα συμφέροντα των πολιτών που ζουν ή εργάζονται στην πόλη.
Κι ο δικός μας Δήμος (ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή όχι πολιτικά μαζί τους) κινείται ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση, αφού οι περισσότεροι δημότες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ γιατί απλά δεν έχουμε κανένα απολύτως συμφέρον από την κατασκευή του. Απλά είναι τα πράγματα. Τι δεν καταλαβαίνετε πια αγαπητοί ΑΕΚτζήδες από αλλού που έρχεστε και σχολιάζετε εδώ μέσα από κάθε γωνιά της Αθήνας χωρίς να είστε Φιλαδελφειώτες? Κι αφού όπως λέτε οι δημότες το θέλουν (εδώ γελάνε) γιατί όλα τα στέκια της ΑΕΚ έχουν κλείσει? Πενήντα μόλις μέτρα από από το οικόπεδο, υπάρχει(?) ένα καφέ ονόματι 9-11, που παραπέμπει σαν όνομα στη σκεπαστή. Μήνες τώρα ο ιδιοκτήτης πίνει καφέ ολομόναχος. Για να μην πω για την καφετέρια πρώην ποδοσφαιριστή που έκλεισε. Όπως κι οι μπουτίκ της ΑΕΚ. Τέρμα πια με τα ψέματά σας. Αρκετά!

ΘΊΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. (09/03/2017 17:50)

Δεν δείχνουν τους δημοσιογράφους σε φωτο,3 και ο κούκος και αυτούς τους επέλεξαν.Κάτω είναι το κονκλάβιο που κάνει κουμάντο στη πόλη.

Ανώνυμος (09/03/2017 18:45)

@ ΘΊΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. (09/03/2017 17:50)

Την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο την βλέπεις?
Είναι ή δεν είναι από τη συνέντευξη?
Το λογότυπο στο μικρόφωνο το βλέπεις?
Είναι του αρτ, πρώην τηλεάστυ. Του Καρατζαφέρη.
Πες μας κι ότι επέλεξαν το κανάλι του Καρατζαφέρη !!!

Για κάθε μ@λ@κί@ που θα λέτε θα παίρνετε και την απάντηση. Στη τρύπα σου κι εσύ. Ουστ.

(Ένας όχι ψηφοφόρος της ΔΠ)

Ανώνυμος (09/03/2017 18:48)

@ 16:50

Πράγματι! Είναι πολύ όμορφο το οικόπεδο κι η φύση κάνει τη δουλειά της. Τώρα για γήπεδο που λες μάλλον τη μακέτα που σας δείχνουν κατά καιρούς όποτε θέλουν να σας δουλέψουν εννοείς.

Alex (09/03/2017 19:13)

Δηλαδή anonymous αν είχατε συμφέρον θα το θέλατε? ?
Φοβερός ιδεολόγος !!!!
Για τη ταμπακέρα όμως τίποτα
Για την καφετέρια στο χώρο του Κενταύρου?
Για τις εσωκομματικές εκλογές της νδ??
Για τις κόκκινες μπογιές στο Δημαρχείο??
Η πορεία με κράνη και ρόπαλα που θα επαναλάβετε την άλλη εβδομάδα ??
Πριν χαρακτηρίσεις κάποιον να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αντιλαμβάνεσαι ποια συμφέροντα εξυπηρετεις εσκεμμένα ή όχι
Τα πάντα γύρω μας έχουν ρημάξει και αντί να ασχοληθείς με τα πραγματικά προβλήματα κάνεις την επαναστατική σου γυμναστική πάνω σε ένα γήπεδο που θέλει να χτίσει μια ομάδα στο οικόπεδο της όπου υπήρχε και πριν
Κάποιοι δικοί σου παίρνουν χαρτζιλίκι ψαξτο μη σε αφήνουν στην απέξω

@anonymous (09/03/2017 19:26)

Και κάτι ακόμα αν οι περισσότεροι δημότες δεν θέλουν γήπεδο, κάτι που δεν μου λέει τίποτα για το τι θα χτίσω στο οικόπεδο μου,
Γιατί όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι κατεβαίνουν στις εκλογές λέγοντας ότι πρέπει να φτιαχτεί γήπεδο της αεκ στη Ν.Φ
Είναι βλακες,ψεύτες ή κότες????
Άσε μας στην ησυχία μας και συνέχισε τους σχολιασμούς στα παραπολιτικά όπου δίνει συνετευξεις και ο δήμαρχος της καρδιάς σου

@(16:56) (09/03/2017 22:46)

Ρε άντε στα τσακίδια από την πόλη μας που ήρθες να μας πεις πόσο Αεκτζήδες είμαστε και που θα έπρεπε να πηγαίνουμε για καφέ. Το γήπεδο θα γίνει επειδή είναι νόμιμο και θα βαρεθείς να μας βλέπεις. Και βέβαια δεν ξεχνάμε όσους συνεχίζουν να παρανομούν για τους οποίους θα φροντίσουμε να πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά μέσω αποζημιώσεων για διαφυγόντα κέρδη λόγο των καθυστερήσεων.

@(09/03/2017 16:56) (09/03/2017 23:04)

Είσαι για γέλια. Με αυτά τα επιχειρήματα θα σταματήσετε το γήπεδο; Συνέχισε την κλάψα να διασκεδάζουμε γαυροτρολ.

@Ανώνυμος (09/03/2017 16:32) (09/03/2017 23:19)

Ρε μηδενικό τι δεν καταλαβαίνεις; Οι γονείς σου που αναφέρεις δίπλα σε γήπεδο δεν έφτιαξαν ή αγόρασαν σπίτι; Ε λοιπόν δίπλα σε γήπεδο θα ζήσεις κι εσύ αλλιώς ξεκουμπίσου από δω να ξεβρωμίσει η πόλη. Και το σημαντικότερο. Ποιος νομίζεις ότι είσαι που θα ρωτήσουμε τη γνώμη σου; Άντε που θα μας πεις και ορκ απόβρασμα.

George (09/03/2017 23:37)

Βλέπω ότι τώρα που τελείωσαν τα αστεία και δεν υπάρχουν άλλα τρυκ για μακροχρόνιες καθυστερήσεις της γηπεδάρας ο γαυράκος έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε τις βλακείες. Σε είχα προειδοποιήσει ότι τα καλύτερα έρχονται.......

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ. (09/03/2017 23:39)

Δεν μου κάνει εντύπωση το ΑΡΤ σύντροφοι σας είναι και αυτοί,βλέπε ψεκασμένο.συριζανελ.Σε μια συνέντευξη δείχνουν τους δημοσιογράφους που κάνουν τις ερωτήσεις και αμέσως αυτούς που απαντούν.

@Ανώνυμος (09/03/2017 16:32) (10/03/2017 00:11)

Αν ήσουν απο την πόλη βλαμμένε θα ήξερες οτι η πόλη δημιουργήθηκε κυριως για στεγαση των προσφύγων απο τους Αμπελόκηπους και για πρόσφυγες γενικά. Για αυτό το λόγο παραχωρήθηκαν οικόπεδα, με δάνεια τα οποία δεν αποπληρώθηκαν ποτέ λόγω ανέχειας και κάποια στιγμή χαρίστηκαν ολοσχερώς. Με παραχωρητήρια έγιναν άνθρωποι οι πρόγονοι μας, σαν το παραχωρητήριο του γηπέδου ανιστόρητε χαφιέ

tasos (10/03/2017 10:59)

Δεν χρειάζονται σοβαρές απαντήσεις στο γαύρο όταν μιλάει με επιχειρήματα παιδικού σταθμού. Νομίζει ότι θα εμποδίσει ένα απόλυτα νόμιμο γήπεδο επειδή τον ενοχλεί.

Nick (10/03/2017 12:52)

Άντε να αρχίσουν οι μηνύσεις για τις παρανομίες του Δήμου να μπούμε σε μια σειρά. Στα δικαστήρια θέλω να τους δω αν θα μπορούν να επαναλάβουν τις ψευτιές τους που έχουν αντίκτυπο μόνο στα πρόβατα.

@(16:56) (10/03/2017 14:06)

Για πες μας που ακριβώς είναι το σπίτι σου; Θέλουμε κι εμείς να εκφράσουμε άποψη για το αν μας αρέσει, αν μας κρύβει τη θέα ή αν πρέπει να τσακιστείς να φύγεις γιατί δεν σε γουστάρουμε. Δεν έχεις καμιά αρμοδιότητα να εκφράζεις οποιαδήποτε ένσταση για το τι θα φτιάξουμε στο δικό μας χώρο. Ούτε η πολιτεία είσαι ούτε το ΣτΕ. Όταν οι επίσημοι φορείς κρίνουν κι αποφασίζουν οι άσχετοι το βουλώνουν κι εφαρμόζουν τους νόμους είτε με συναίνεση είτε με το ζόρι.

tasos (10/03/2017 14:46)

Πάρε και τα εξώδικα από την ΑΕΚ βλαχοδήμαρχε κι εσύ και τα τσιράκια σου. Άντε να προχωράμε σε κινήσεις για να τελειώνει και το παραμύθι ότι η ΑΕΚ βολεύεται με την όλη κατάσταση γιατί δεν θέλει και καλά ο Μελ να φτιάξει το γήπεδο.

Ν.Φ. (10/03/2017 16:34)

Εχθροί της ΑΕΚ τα χαστούκια θα σας έρχονται απανωτά από όλες τις πλευρές από δω και πέρα. Τέρμα τα αστεία.....

AEK (10/03/2017 16:43)

Απορώ με την πολιτεία πως τολμά και ανέχεται τόσα ψέματα και τόσες παρανομίες του Δημάρχου. Θα έπρεπε να είχε τελειώσει ήδη με δικές της παρεμβάσεις το θέμα αφού έχει στα χέρια της όλες της θετικές και οριστικές αποφάσεις περί νομιμότητας του σχεδίου του γηπέδου.

ντοπιος (10/03/2017 20:47)

Πολλοί με ρωτάνε μια και είσαι Φιλαδελφειώτης τρίτης γενιάς τι σκέφτεσαι για το μελλοντικό γήπεδο της ΑΕΚ; Η απάντηση μου είναι αρνητική λόγω της βρωμιάς, της φασαρίας, των τσακωμών σε κάθε αγώνα που τους έχω ζήσει για όλη μου την ζωή.

@(16:56) (11/03/2017 10:52)

Ποια στέκια έχουν κλείσει χρηματοδοτούμενε; Κάνε όνειρα. Ούτε στη Στρούγκα δεν μπορείτε να πατήσετε. Δεν πειράζει. Τα φιλαράκια σου σε λίγο θα κάνουν στέκι τη φυλακή γιατί δεν τους βλέπω να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αποζημιώσεις για τις παρανομίες.

Nick (11/03/2017 11:06)

tasos (10/03/2017 14:46)
Γιατί εξώδικα και όχι μηνύσεις. Αφού είμαστε με το νόμο και έχουμε και το δίκαιο με το μέρος μας. Εχουμε και τους κατοίκους και καταστηματάρχες με το μέρος μας.

Γαυροκτόνος (11/03/2017 11:57)

Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Το οποίο ήταν το απολύτως τίποτε δήμαρχε της συμφοράς. Η μάλλον πέτυχες κάτι. Να μας συσπειρώσεις για να σε συντρίψουμε.

@ντόπιος (11/03/2017 11:59)

Συνέχισε την ομά


Συνέχισε την κλάψα ντόπιε του λιμανιού.

Acid (11/03/2017 12:51)

Διαμαντή, καλά οι αεκολέδες με iq ραδικιού,δεν μπορούν να το καταλάβουν.... Αλλά εσύ με απογοητεύεις... Πώς κ αδυνατείς να κατανοήσεις ότι ΜΕΤΑ την υπογειοποιηση που ΠΡΈΠΕΙ να προηγηθεί, θα αλλάξουν τα υψομετρα άρα κανένας ΣΟΒΑΡΟΣ μηχανικός δεν μπορεί να εγκρίνει υψομετρα σήμερα!!! Το θέμα αυτό το ανέλυσε ξεκάθαρα ο Καλαμποκης την Τρίτη!!! Αν μειώσεις το αντί βασιλοπουλικο σου μένος, ίσως να δεις τι εννοώ. Με φωνές, επεισόδια, προκηρύξεις και εξώδικα, δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να γίνει γήπεδο!!! Οι πολίτες της νέας Φιλαδέλφειας κ Χαλκηδόνας δεν μασάμε μελισσανικό κουτόχορτο, όσο πολεμάτε τον δήμαρχο με φτηνά επιχειρήματα τόσο μας συσπειρωνετε εναντίον του γηπέδου!!!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/03/2017 13:27)

@12.51
Όλοι εσείς οι στρατευμένοι κολλημένοι, έχετε τα δικά σας, δεν σε παρεξηγώ. Παλαιότερα με λέγανε δεξί χέρι του Βασιλόπουλου. Τώρα έχω μένος. Σας αφήνω στον κόσμο σας, κι απευθύνομαι όχι σε τύπους σαν κι εσένα, αλλά σε όσους καταλαβαίνουν κι εκτιμούν την αδέσευτη δημοσιογραφία. Επί της ουσίας του σχολίου σου, έχω απαντήσει στο άρθρο μου "μην το περιμένετε το γήπεδο"- αν είχες μάτια θα έβλεπες, αλλά είναι κι αυτές οι έρμες οι παρωπίδες... Περαστικά, αν και αμφιβάλλω...

@Acid (11/03/2017 14:53)

Γελοίο ανθρωπάκι αυτοί με το iq ραδικιού έχουν δικαιωθεί στα πάντα εδώ και 3 χρόνια. Όπως λοιπόν φάγατε τα μούτρα σας στο ΣτΕ και οπουδήποτε αλλού απευθυνθήκατε το ίδιο θα συμβεί και με τις γελοιότητες για την υψομετρική. Μόνο κάποιοι αναρχικοί σας παίρνουν στα σοβαρά. Όταν έρθουν οι κανονικές μηνύσεις έλα να πεις τις θεωρίες σου στο δικαστήριο. Τολμάς να ζητάς και από τον Διαμαντή να σας στηρίξει μετά από 3 χρόνια ψέματα και ντροπιαστικές ήττες.

Διαμαντή (11/03/2017 15:05)

Απλά να μην ξεχνάς ότι εμείς οι κολλημένοι που είμαστε υπέρ του γηπέδου έχουμε δικαιωθεί στα ΠΑΝΤΑ. Καλές οι ίσες αποστάσεις αλλά άλλο κόλλημα και άλλο δικαίωση. Δεν είμαστε κολλημένοι επειδή διεκδικούμε να εφαρμοστούν αυτά που ορίζουν οι νόμοι και τα έχει αποδεχτεί ή κυβέρνηση, η περιφέρεια και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Όταν πριν από χρόνια για ένα άλλο σχέδιο χάσαμε τη μάχη στο ΣτΕ αποδεχτήκαμε άμεσα την ήττα μας. Για να καταλαβαίνουμε τη διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που σέβονται τους νόμους και σε όσους λειτουργούν φασιστικά όταν χάνουν.

@(11:06) (11/03/2017 15:10)

Ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή για τις μηνύσεις. Δεν αξίζουν λίγο χρόνο να αποφασίσουν αν θα εφαρμόσουν τους νόμους οι υπάλληλοι που δέχονται απειλές από τον δήμαρχο πριν μπλέξουν σε τέτοιες περιπέτειες;

Ένας Φιλαδελφειωτης (11/03/2017 15:12)

Το θέμα έχει εξαντληθεί νομίζω.

Ο Δήμαρχος προσπάθησε να βρει νομικά κωλύματα και δεν τα κατάφερε και συνεπώς πήρε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση να βάλει εμπόδια με όποιο τρόπο μπορεί.
Όποιος συμφωνεί με αυτήν την πολιτική του απόφαση και με τις υπόλοιπες αποφάσεις του δεν έχει παρα να τον ψηφίσει.

Η ΑΕΚ δεν έχει νομικά κωλύματα όσον αφορά το γήπεδο και συνεπώς δεν έχει παρα να διεκδικήσει νομικά αλλά και πολιτικά αυτό που ο νόμος της επιτρέπει. Δηλαδή να χτίσει το γήπεδο της.

Ούτε ο Δήμαρχος δεν απευθύνεται στην ΑΕΚ πια παρα μόνο στην πολιτεία, στους παλιούς του συντρόφους δηλαδή τους οποίους εγκατέλειψε και αυτό πιστεύω δείχνει κάτι για το χαρακτήρα του.(συνεχεια)

Ένας Φιλαδελφειωτης (11/03/2017 15:13)

(συνεχεια)
Το γήπεδο θα γίνει από ότι φαίνεται παρα τις γραφειοκρατικές ακροβασίες αυτής της Διοίκησης.

Σαν Φιλαδελφειωτης λοιπόν θα προτιμούσα ένα Δήμαρχο που θα είχε την δυνατότητα να συνθέτει απόψεις και να βρίσκει λύσεις και δεν θα οδηγεί την πόλη σε συνεχείς συγκρούσεις με σκοπό την προσωπική του προβολή.

Αναμένω το 19 λοιπόν να δω αν θα εμφανισθεί κάποιος με αυτές τις ικανότητες και ελπίζω μέχρι τότε
να μην έχουμε ανεπανόρθωτες ζημίες στην πόλη μας από την επιπόλαια αυτήν διοίκηση.

@ Acid (11/03/2017 15:18)

Σφίξαν τα γάλατα εκεί στη Δ.Π. και αρχίσαμε να κλαιγόμαστε στους δημοσιογράφους; Λες και ο Διαμαντής είναι κανένας βλάκας και δεν βλέπει τι κάνετε 3 χρόνια τώρα και με τι αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα της πληρωμής. Με τα ψέματα σας τώρα θα πρέπει να πείσετε δικαστές και όχι Στρουγκαίους. Καλή διασκέδαση.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/03/2017 15:40)

@15.05
Δεν είναι όλοι στο στρατόπεδο που ανήκεις, της δικής σου λογικής και σύνεσης. Κάθε άλλο

@(15:18) (11/03/2017 16:35)

Ακριβώς. Και έχουν μεγάλη επιτυχία οι ταγμένοι αντιαεκτζήδες του Δήμου όταν εμφανίζονται στα δικαστήρια. Ομόφωνα την τρώνε τη σφαλιάρα και φεύγουν με την ουρά στα σκέλια. Τώρα που οι ευθύνες είναι προσωπικές θα φύγουν κλαίγοντας.

@Acid (11/03/2017 12:51) (11/03/2017 19:27)

Ρε φωστήρα τα τελικά υψόμετρα της υπογειοποίησης έχει παραδώσει η ΑΕΚ για έγκριση και όχι τα υφιστάμενα.

παρατηρητης (12/03/2017 12:31)

Ερώτημα: Έχει δικαίωμα η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ να κάνει εξώδικο προς διαφόρους όταν δεν έχει τελεσιδικήσει η παραχώρηση της έκτασης σε αυτήν, από την ερασιτεχνική, για την ανέγερση του γηπέδου. Οι εκκρεμότητες είναι δύο α) η νομιμότητα της απόφασης της ΓΣ της ερασιτεχνικής, σημειώνεται ότι η ίδια η ΑΕΚ αναβάλει το θέμα στα δικαστήρια και β) η δυνατότητα το παροχωρηθέν προς χρήση ακίνητο να αποτελέσει αντικείμενο οικονομικής σύμβασης.

Για το έργο της υπογειοποίησης και γενικά τις διάφορες χρηματοδοτήσεις θα επανέλθω.

@παρατηρητης (12/03/2017 12:31) (13/03/2017 00:18)

Ναι μη σε χάσουμε είσαι και αετός παναθεμα σε

@παρατηρητης (12/03/2017 12:31) (13/03/2017 00:38)

Μην ανησυχείς όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα για όλα τα υπόλοιπα έρχονται και νέες δικαστικές σφαλιάρες αυτή τη φορά για το παραχωρητήριο. Πούλα και στα πρόβατα το παραμύθι ότι η ΑΕΚ προκαλεί τις αναβολές ώστε να είσαστε όλοι χαρούμενοι. Για πες μας τώρα ρε παρατηρητή της πλάκας. Ο γαυροδήμαρχος μπορεί να παρανομεί και να κάνει ότι γουστάρει ενώ εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να στείλουμε ούτε εξώδικο; Πολύ έξυπνος είσαι. Και μην ξεχάσεις να επανέλθεις όπως λες να γελάσουμε πάλι.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»

Στις 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου

Έτσι θα διοικούνται οι δήμοι από τον Σεπτέμβριο

Οι τελικές αποφάσεις τη κυβέρνησης προσδιορίζουν το εύρος της συνεργασίας Βούρου- Γρετζελιά

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

Γκρίνιες, παράπονα και τριβές στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί και δεσμεύεται

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα

Σαββατοκύριακο στο ΠΠΙΕΔ με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Καταστροφή του περιπτέρου της στην πλατεία Πατριάρχου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την Πέμπτη η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Α' ΚΑΠΗ

Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σταυρώνεις και τη Φιλαδελφειώτισσα Ειρήνη Γκαμάτση

Ο Γιάννης Χλωρός αναλαμβάνει τον Άτταλο

Βούρος: «Ματαιοπονεί και αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

Οι γονείς έχουν κρίση

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Διαμαντής
Αν δεν καταλαβαίνεις, τότε δεν ζεις σε αυτή την πόλη. Αν καταλαβαίνεις πολύ καλά κι ενοχλείσαι, μάλλον είσαι ο ... Γ.Π....

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ρο
@Αεκτζης κατοικος (08/08/2019 18:56) και τι θα κερδισετε απο το κατασκευασμα του μελισσανιδη; απορω γιατι εσυ και οι αλλοι 100.000 συνοπαδοι...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Γ.Π.
Διαμαντή η γράψε αυτό που θέλεις να πεις ή αλλιώς μην γράφεις τίποτα. Το να γράφεις κάτι που δεν το καταλαβαίνει κανείς δεν έχει νόημα. Χάνε...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Ροντρίγκεζ (09/08/2019 15:08)
Θα κριθεί απο το έργο του. Ούτε απο το πότε έφυγε απο την πόλη ούτε απο το κόμμα στο οποίο ανήκε. Το ίδιο θα συμβεί και με όποιον κυβερνά. Ό...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Ροντρίγκεζ
@18:56 Μια τετραετία και πολύ του είναι. Και να `ναι κι ευχαριστημένος που είχε απέναντί του ως αντίπαλο τον αχρηστότερο όλων. Τον φασιστάκο...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Αεκτζης κατοικος
Ουγκανε 28 αυγουστου ορκιζεται δημαρχος ο Γιαννης και θα τον βλεπεις για πολλα χρονια σε αυτη την θεση.Η πολη ξεβρωμισε οριστικα απο τα παρα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Καππαδοκίας
Δεν εχει καυσωνα στα φιλαδελφεια.Βγαινω στην μπαλκοναρα μου και μου κανει σκια το γηπεδο ολα υπεροχα ολα τελεια ολα μαγικα.Και φυσικά δεν θα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (05/08/2019 10:45) (06/08/2019 19:43) Όπως πάντοτε συνεχίζεις τις βρισιές. Θα σε πω, λοιπόν, Χατζηαβάτη. Ξέρεις αυτός που σπάει τ...

Στις 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: @ πολιτικός αλήτης
Αλητη, πούλα καμία πετσέτα να πιάσεις στόχο κι άσε μας ήσυχους Αύγουστο μήνα. ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Κατοικος
Ποτέ δεν ημουν φασίστας σύριζα ψηφιζω αλλά στις δημοτικές ψήφισα Βούρο για να φύγει ο ακατανόμαστος.Αιντε γαυράκο που θα μας το παίξεις μορφ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: @ΟΥΓΚΑΝΟΣ (05/08/2019 10:45)
Εσύ ρε καραγκιόζη τι είσαι; Η εφορία; Μην ανησυχείς δεν θα τα πάρει από το ταμείο του Δήμου. ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Δεξί Εξτρέμ
@(05/08/2019 10:45) Μια καλή ιδέα για να ξεχρεώσει είναι να παντρευτεί καμιά πλουσιοκόρη. Ξέρω έναν που το έκανε και τώρα το παίζει μούρη κα...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@ Νέο οπαδικό σύνθημα (01/08/2019 20:06) Για το σύνθημα που έβγαλες ειδικά, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να ...

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: Νεος χαλκηδονιος
Τελευταιος δεκαπενταύγουστος με δημαρχο τον Αρη επιτελους δεν σντεχεται αλλο αυτη δημοτικη αρχη....

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@Κατοικος (01/08/2019 07:23) 07:23 δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;. Το σχολιάκι σου είναι χωρίς τόνους, με ορθογραφικά (όπως πάντα) λάθη-...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©