Η Χριστίνα Ανδρέου γράφει για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 24/02/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  18 σχόλια

Από τη δημοτική σύμβουλο της Δύναμης Πολιτών Χριστίνα Ανδρέου, λάβαμε το παρακάτω κείμενο σχετικά με την κόντρα περί την κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακολουθεί το σχόλιο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

*****

 

«Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές»

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης - Εντείνονται  πιέσεις και απειλές για το γήπεδο Μελισσανίδη 

 

 

Μετά από την πρωτοφανή  προσπάθεια  εκφοβισμού υπαλλήλου του Δήμου στην οποία προχώρησαν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, αυτή τη φορά με το μανδύα μιας Κίνησης που δραστηριοποιείται πολιτικά και  “κοινωνικοηθικά” στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας ήρθε και η “πύρινη” απάντηση της ΑΕΚ στην ανακοίνωση του Δήμου. Αποδέκτες τώρα των απειλών γίνονται εκτός από τους Υπαλλήλους και οι αιρετοί του Δήμου.

           

Σ΄αυτό το κείμενο το θράσος και η υποκρισία περισσεύει. Βαφτίζεται το κρέας ψάρι σε μια μάταια προσπάθεια να διαστρέψουν την πραγματικότητα και κρύψουν τη απουσία των επιχειρημάτων τους. Δεν πείθουν πια κανέναν. Βροντοφωνάζουν για νομιμότητα που δήθεν ακολούθησαν σα να μην ήταν αυτοί που τη μεθόδευσαν, την παράγγειλαν, την υπέβαλαν και εν τέλει οι πολιτικοί τους φίλοι (Σαμαροβενιζέλοι τότε) την υλοποίησαν.

           

Σ΄αυτή τη μπανανία, με το μανδύα της δημοκρατίας  γίνονται συστηματικά και δυστυχώς  πολύ τακτικά τέτοιου τύπου εξυπηρετήσεις.  Μόλις πριν από ένα χρόνο (στις 29/3/2016) στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή ο πρωθυπουργός ανέφερε πολύ εύστοχα ότι «οι παρεμβάσεις δεν είναι μόνο ή κυρίως πολιτικές, είναι και παρεμβάσεις από την επιχειρηματική ελίτ που εκμεταλλεύεται κέντρα και παράκεντρα επηρεασμού και εξωθεσμικών παρεμβάσεων» και ανέφερε μια σειρά νομοθετικές ρυθμίσεις που νομιμοποιούσαν παρανομίες.

           

Μια τέτοια νομοθετική ρύθμιση είναι και το άρθρο 42 του 4277/14. Αξιότιμοι και επιφανείς επιστήμονες με αερολογίες που προσβάλουν και την κοινή λογική[i] αξιολογούν μια επένδυση, χωρίς πουθενά να αναφέρεται το ύψος της, χωρίς οικονομοτεχνική μελέτη όπου να αποδεικνύεται η βιωσιμότητά της, παραποιούν τον τίτλο κανονισμού της UEFA [ii], στη συνέχεια παραθέτουν στα αγγλικά επιλεκτικά κάποια άρθρα του, αποκρύπτουν τους νεότερους ισχύοντες κανονισμούς της UEFA [iii] για να “τεκμηριώσουν”  ότι  “η απολύτως περιορισμένη και προσδιορισμένη διεύρυνση της περιοχής που ρυθμίζεται από την προτεινόμενη διάταξη με διάθεση ελάχιστου τμήματος του άλσους .....είναι μονοσήμαντα απαραίτητη και αναγκαία προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις να ικανοποιούν τις διεθνείς ελάχιστες προδιαγραφές” [iv] . Στη συνέχεια είναι οι ίδιοι επιστήμονες που προσλαμβάνονται και εκπονούν τη ΜΠΕ του γηπέδου, φαντάζομαι ως επιβράβευση για την επιστημονική τεκμηρίωση που “θωράκισε” το Νόμο.

 

Στην απάντησή τους λοιπόν έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι η υπογειοποίηση “δεν είναι ένα έργο που προτείνει η Δικέφαλος, είναι ένα δημόσιο έργο [v] που έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια για να βοηθήσει κυκλοφοριακά το Δήμο από την καθημερινή κίνηση οχημάτων και βάσει του συγκεκριμένου έργου μελετήθηκε και η σύνδεσή της με το νέο γήπεδο”. Η πραγματικότητα τους γελοιοποιεί. Η Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου 163/2014 ΑΔΑ: ΒΙΗΔ7Λ7-ΜΝ4 στα έχοντας υπόψη αναφέρεται α) στο Νο 11 η από ..........(κενό) επιστολή του ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε  που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ και β) στο Νο 14 "Το γεγονός ότι για τη λειτουργία του Νέου Γηπέδου θα πρέπει να υποβιβαστεί η οδός αρ.4, αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής, σε τμήμα της,με την ονομασία Πατριάρχου Κων/νου-Φωκών, στο -1 επίπεδο".

           

Η Περιφέρεια ενέκρινε με την παραπάνω Απόφασή της να συνταχθεί η μελέτη για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κων/νου με τα συνοδά έργα με σκοπό να δωρηθεί στην Περιφέρεια.

           

Επομένως η Περιφέρεια πρέπει να απαντήσει:

 

Αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα στο Ν.3316/2005 για την έγκριση της εκπόνησης της μελέτης;

 

Γιατί  δεν εγκρίνει την προμελέτη των υπογειοποιήσεων;

 

Υποκαθιστά το πρακτικό παραλαβής της προμελέτης (από την συσταθείσα επιτροπή της Περιφέρειας)  την Εγκριτική Απόφαση που προβλέπεται από το άρθρο 37 του Ν.3316/2005;

 

Αν έχει παραλάβει την οριστική μελέτη των υπογειοποιήσεων;

 

Αν την έχει παραλάβει πότε προτίθεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες έγκρισής της;

 

Γιατί η Περιφέρεια, ως αρμόδια, δεν εγκρίνει τις τροποποιήσεις υφιστάμενων υψομετρικών;

 

Στα πλαίσια ποιού νόμου “ζητείται” η υποκατάσταση της Περιφέρειας από το Δήμο στην έγκριση τροποποιήσεων υφιστάμενων υψομετρικών;

 

Υπάρχουν στην Περιφέρεια όλα τα παραδοτέα της μελέτης, όπως περιγράφονται στο αντικείμενο της μελέτης;

 

Έχει αποδεχτεί τη δωρεά της μελέτης;

 

Παράλληλα είναι τελείως παιδαριώδες και πέρα από κάθε νομιμότητα να αξιώνει ένας ιδιώτης, (ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ) να γίνουν τροποποιήσεις σε υφιστάμενα υψόμετρα οδών, που υπαγορεύονται από μια πρόταση που δεν έχει οριστικοποιηθεί, βρίσκεται δε σε πολύ πρώιμο στάδιο, αφού δεν έχει καν εγκριθεί, για λόγους που δε γνωρίζει ο Δήμος, η προμελέτη του έργου.

           

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι η υπογειοποίηση της Χρ. Σμύρνης δεν προβλέπεται στην Απόφαση της Περιφέρειας. Με ποιά νομιμοποίηση άραγε συμπεριλαμβάνεται στη μελέτη;  
           

Αυτοί λοιπόν που επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους να παραγγείλουν χωριστά το γήπεδο από τις υπογειοποιήσεις (γιατί είναι 2), τώρα ζητούν τα ρέστα από το Δήμο, απειλούν θεούς και δαίμονες με σκοπό να εκφοβήσουν. Τους διαβεβαιώνουμε ότι η αλήθεια δεν κρύβεται, οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες δεν μεταβιβάζονται .

 

Τέλος δηλώνω ότι αυτή η Δημοτική Αρχή θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον, έτσι όπως αυτή το αντιλαμβάνεται, θα παραμείνει συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και θα λογοδοτεί μόνο στους πολίτες.

 

Δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται απο μεγαλοσυμφέροντα ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας

Χριστίνα Ανδρέου

Πολιτικός Μηχανικός

Δημ. Σύμβουλος της Δ.Π

 

 

[i] ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ σελ.45-46 “Η σχεδιαζόμενη επένδυση θα επιφέρει ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά πολλαπλασιαστικής φύσης και σημαντικής έκτασης τόσο στην τοπική οικονομία της περιοχής της Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και της ευρύτερης περιοχής όσο και στη συνολική οικονομία και προάγει και συμβάλει στο στόχο της εξόδου της χωρας από την τρέχουσα δημοσιονομική και οικονομική κρίση....όπως εν προκειμένω γίνεται με τις προτεινόμενες διατάξεις, συνιστά λόγο έντονου δημοσίου συμφέροντος. Το συνολικό κόστος της εν λόγω επένδυσης, ο σχεδιασμός και η μεθοδολογία της βιωσιμότητάς της, οι συγκεκριμένες κατηγορίες θέσεων εργασίας που διατηρούνται, η αντιστοίχως προβλεπόμενη διατήρηση ή αύξηση της απασχόλησης, η τοπική, περιφερειακή ή και ευρύτερη ανάπτυξη, καθώς και η οικονομική και κοινωνική συνοχή, που προάγει η επένδυση αυτή, σε συνδυασμό (και σε αντιδιαστολή ) με τη βαθιά οικονομική και δημοσιονομική κρίση, την υποαπασχόληση και την ανεργία, που διέπουν τη χώρα συνολικά, αλλά και ταλαιπωρούν ειδικότερα την περιοχή υποδοχής της επένδυσης, συνιστούν λόγους έκτακτης ανάγκης και επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών.”

 

[ii] Στο Παράρτημα Α της Πολεοδομικής-Χωροταξικής και περιβαλλοντικής Θεώρησης αναφέρεται το απόσπασμα του  UEFA European Football Championship Final Tournament 2012 Phase I Bid Requirements ως  Απόσπασμα Τεχνικών απαιτήσεων για τα γήπεδα ποδοσφαίρου που φιλοξενούν διεθνείς αγώνες από τον κανονισμό της UEFΑ

       3.2 Technical Requirements

       Technical Rooms

       Each Stadium must have the following technical rooms, each in the main dressing room area and having direct, covered

 

[iii] Αποκρύπτονται οι UEFA European Football Championship 2016 Tournament Requirements, Jun-09

              UEFA EURO 2020 Tournament Requirements, Μαρτίος 2013.

 

[iv] ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ σελ.48 “Ο σχεδιασμός ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου, υπόκειται στην υποχρεωτική εφαρμογή εθνικών και διεθνών προδιαγραφών διεξαγωγής του αθλήματος προκειμένου να εξυπηρετήσει το εθνικό πρόγραμμα πρωταθλήματος και διεθνείς διοργανώσεις. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις πρέπει να ανταποκρίνονται στις σχετικές προδιαγραφές ως προς τις διαστάσεις τους, τις λειτουργίες και τις εξυπηρετήσεις τους, ωστε να μπορούν να επιλεγούν από τις διεθνείς Ομοσπονδίες ως κατάλληλες για τη συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις (UEFA-FIFA) αλλά και σε φακέλους υποψηφιότητας διεθνών διοργανώσεων της χώρας. Μεταξύ άλλων αυτό συνεπάγεται ελάχιστη χωρητικότητα 30.000 θέσεων για αγώνες του προγράμματος διεθνούς διοργάνωσης. Ως εκ τούτου η απολύτως περιορισμένηκαι προσδιορισμένη διεύρυνση της περιοχής που ρυθμίζεται απόο την προτεινόμενη διάταξη με διάθεση ελάχιστου τμήματος του άλσους .....είναι μονοσήμαντα απαραίτητη και αναγκαία προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις να ικανοποιούν τις διεθνείς ελάχιστες προδιαγραφές (βλέπε αναλυτικά ΚΕΦ.2 παράγραφος 2.4 “Διεθνείς Προδιαγραφές των γηπέδων Ποδοσφαίρου και Παράρτημα Α ¨Απόσπασμα Τεχνικών απαιτήσεων για τα γήπεδα ποδοσφαίρου που φιλοξενούν διεθνείς αγώνες από τον κανονισμό της UEFΑ της Θεώρησης”

 

[v] Άρθρο 1 παρ.2 N.3669/2008 “Τα δημόσια έργα είναι έργα υποδομής της χώρας που καλύπτουν βασικές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παραγωγικών δυνατοτήτων, στην αύξηση του εθνικού προϊόντος, στην ασφάλεια της χώρας και γενικά αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του λαού. Τα δημόσια έργα εντάσσονται στο γενικό πλαίσιο της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και υλοποιούν επιλογές του δημοκρατικού προγραμματισμού.”

 

*****

 

Το σχόλιο της "Αλήθειας"

 

Η "Α" δημοισέυει αυτούσιο, ως έχει υποχρέωση εκ της δεοντολογίας η οποία διέπει την παρουσία της επί επτά ολόκληρα χρόνια και πλέον, το άρθρο που υπογράφει η συμπολίτις μας, δημοτική σύμβουλος κα Χριστίνα Ανδρέου. Το ίδιο κάνουμε με κάθε επώνυμο άρθρο που μας αποστέλλεται, γιατί έχουμε αυτοδέσμευση πάνω σε αυτό, υπό την αίρεση της μη παραβιάσεως του νόμου. Ωστόσο, λυπούμαι να πω ότι η κάθε εξουσία -κι η τοπική μας εξουσία κατεξοχήν...- θυμάται τη λειτουργία του Τύπου μόνο όταν πρόκειται αυτός να διαχύσει τις απόψεις της εξουσίας στους πολίτες. Όταν όμως, αγαπητή κυρία Ανδρέου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε σε δημόσια συνεδρίασή του ότι "ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι είναι διαπλεκόμενοι" (αναφερόμενος σε θέμα πο με αφορούσε προσωπικά) δεν είδα ούτε εσάς, ούτε κανέναν άλλον από τη Δύναμη Πολιτών, και κατεξοχήν τον κύριο δήμαρχο, να σταματάει τον πρόεδρο όταν ξεστόμισε αυτή την αθλιότητα. Πρέπει λοιπόν, αγαπητή κυρία Ανδρέου, να διευκρινήσετε στους συναδέλφους σας της Δύναμης Πολιτών που έμειναν βουβοί στην απρέπεια Πάνου, αλλά να διευκρινήσετε και δημόσια ότι η σημερινή φιλοξενία του άρθρου σας ΔΕΝ ήταν προϊόν διαπλοκής, όπως θεωρεί ότι συμπεριφέρονται ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι ο άνθρωπος, σε σύγκριση με τον οποίο ο πρίγκηπας Μίσκιν έχει κερδίσει διεθνές βραβείο MENSA. Δεν σας ζήτησα χρήματα ούτε πάνω ούτε κάτω από το τραπέζι, δεν σας εξεβίασα, δεν σας απείλησα, δεν έκανα οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί διαπλοκή. Και μετά πείτε τα και στον συνάδελφό σας στη Δύναμη Πολιτών, αλλά αργά και με απλές λέξεις, μήπως και τα καταλάβει.

 

Το ίδιο φυσικά ισχύει για τη δημοσίευση των ειδήσεων που μας αποστέλλονται από το δήμο. Αυτά, ο κ. δήμαρχος θεωρεί -και σωστά- υποχρέωση του Τύπου να τα δημοσιεύει. Όταν όμως ασκούμε και καμία κριτική, ή κάνουμε τις δικές μας ιεραρχήσεις τι είναι δημοσιογραφικά ενδιαφέρον περισσότερο από κάτι άλλο, τότε διαβάζουμε τα σχόλια του κ. δημάρχου στο facebook που θέλει να μας υποδείξει τι πρέπει να θεωρούμε δημοσιογραφικά ενδιαφέρον. Και διαβάζουμε στην ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών ότι όσοι δημοσιογράφοι παίρνουν το μέρος της ΑΕΚ στη σύγκρουση αυτή, χαρακτηρίζονται ως συγγραφείς "πληρωμένων δημοσιευμάτων". Η λάσπη, που με τόνους χρησιμοποίησε επί χρόνια η αριστερά στους κόλπους της, αγγίζοντας ακόμα και τον Ζαχαριάδη, τον Φλωράκη, τον Φαράκο, τον Βελουχιώτη, αλλά (να μην ξεχνιόμαστε) και τον Σάββα Σταματιάδη, επιχειρείται να "εξαχθεί" και προς την υπόλοιπη κοινωνία. Είμαστε εδώ, όρθιοι, να υπερασπιστούμε την τιμή μας, την προσωπική κι επαγγελματική μας αξιοπρέπεια έναντι των πολιτικάντηδων ανεπαγγέλτων, και να τους πούμε: Δεν θα ευοδωθούν οι εκστρατείες λάσπωσης, αυτά στο πολιτικό σας σπίτι, όχι στην κοινωνία.

 

Διευκρινήστε, παρακαλώ, κυρία Ανδρέου ότι η φιλοξενία του άρθρου σας ΔΕΝ είναι προϊόν διαπλοκής, διότι λυπούμαι να πω ότι δεν διαμαρτυρηθήκατε ούτε εσείς, ούτε κανείς από τη Δύναμη Πολιτών όταν έλεγε αυτές τις γελοιότητες ο άνθρωπος που τις ενσαρκώνει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί η δημοσιογραφία είναι το παράθυρο κάθε επιχειρήματος προς την κονή γνώμη, αλλά και η οδός της κριτικής προς κάθε πράξη της εξουσίας που επιδέχεται κριτικής. Κι έτσι θα μείνει, είτε σας αρέσει είτε όχι.-

Διαμαντής Σεϊτανίδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

alex (24/02/2017 13:36)

Μη μας ζαλίζεις με αρλούμπες,
πες δε γουστάρω να υπάρχει γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή και τελείωσες,
δεν σε είδα τόσο ευαίσθητη για τα σκουπίδια του δήμου μέσα στο 'άλσος
για τα αυθαίρετα μέσα στο άλσος και εκτός άλσους
με τα τόσα προβλήματα της καθημερινότητας
μόνο με το γήπεδο της ΑΕΚ έχεις πρόβλημα!!!

Όσο και να χτυπιέστε χαρτζιλίκι δεν έχει !!!!!!!

George1 (24/02/2017 13:52)

Τα ψέματα της συγκεκριμένης ταγμένης στην παρανομία του βλαχοδήμαρχου δημοτικού συμβούλου έχουν κριθεί από το ΣτΕ και από πολλούς άλλους φορείς οι οποίοι όταν έβαζαν κάτω τα δεδομένα έμεναν έκπληκτοι από τις ασυναρτησίες και την παραπληροφόρηση που έβλεπαν μπροστά τους. Γι αυτό και όλοι οι φορείς, το ΣτΕ παμφηφεί, ο Σύριζα που αρχικά τους στήριζε, η Δούρου που επίσης τους στήριζε τους δώσανε μια μούτζα και τους έστειλαν εκεί που έπρεπε. Τώρα εσύ Διαμαντή δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αναπαράγεις κάτι που έχει κριθεί όταν επαναλαμβάνεται συνέχεια από τα ίδια άτομα εδώ και 2 χρόνια. Δεν βλέπω να αναπαράγεις με τον ίδιο τρόπο άρθρα που παρουσιάζουν την αλήθεια και την πραγματικότητα όχι επειδή το λένε αλλά επειδή έτσι έχουν κρίνει τα δικαστήρια και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

George2 (24/02/2017 13:52)

Ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία όπως και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν επιλεγεί από την αρχή με μοναδικό σκοπό να σταματήσουν το γήπεδο. Δεν είναι άξιοι να προσφέρουν τίποτα άλλο στην πόλη. Όσο γράφουν ψευτιές τόσο εκτίθενται και τόσο πιο εύκολο κάνουν το έργο των δικαστών μετά από τις μηνύσεις που έχουν δρομολογηθεί. Ας παρουσιάσουν για άλλη μια φορά το παραμύθι τους στα δικαστήρια. Μόνο που τώρα θα είναι οι ίδιοι κατηγορούμενοι και θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με όποια καταδικαστική απόφαση. Επιλογή τους ήταν ας λουστούν λοιπόν τα αποτελέσματα από τις συκοφαντίες και τις παρανομίες τους.

θέλουμε δουλειά και όχι ελεημοσύνη (24/02/2017 14:05)

Γιατί συμμετέχω στη Δύναμη Πολιτών:
Γιατί δεν ανέχομαι :
• Να βλέπω και να βιώνω καθημερινά την ολική καταστροφή, που συμβαίνει
στην πατρίδα μου και στους ανθρώπους της.
• Να υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή,
• Να πηγαίνουν τα παιδιά νηστικά στο σχολείο.
• Να αυτοκτονούν συνάνθρωποί μας, μην αντέχοντας την οικονομική
καταστροφή τους και το κουρέλιασμα της αξιοπρέπειάς τους.
• Να μένουν άνθρωποι χωρίς περίθαλψη, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν
γιατρούς και φάρμακα.
• Να βλέπω τα παιδιά μας, που μεγαλώσαμε με κόπους, θυσίες, όνειρα και
προσδοκίες, να γίνονται μετανάστες.
• Να χάνονται τα όνειρα και οι ελπίδες των νέων ανθρώπων.
• Να χάνεται το χαμόγελο και η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών και των
συνανθρώπων μου.
• Να βλέπω γύρω μου απόγνωση και απελπισία.
• Να πληθαίνουν καθημερινά οι άστεγοι.

βλέπω τα έλυσες όλα τα παραπάνω και ασχολείσαι με το γήπεδο!!!!!!!

n.f. (24/02/2017 14:27)

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ανδρέου, ο βλαχοδήμαρχος σε παραλήρημα και όλοι οι άλλοι πολιτικοί και κρατικοί φορείς εναντίων τους. Τρομάξαμε τώρα. Αλήθεια δικηγόρους βρήκατε; Βιαστείτε γιατί έρχεται η ώρα της κρίσεως.

tasos (24/02/2017 14:50)

Εκεί που αναφέρεται στον πρωθυπουργό η βλακεία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ενημερώστε κάποιος την κυρία ότι ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του γηπέδου και οργανώνουν σε συνεργασία με την ΑΕΚ την επιτάχυνση των διαδικασιών παρακάμπτοντας όποιον γελοίο δεν καταλαβαίνει από νόμους και δικαστικές αποφάσεις.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2017 15:07)

@George1- 13.52

Ό,τι έρχεται στο μέιλ της Αλήθειας, αναρτάται. Τώρα εσύ τι θέλεις; Να ψάχνω να βρω ποιο σάιτ γράφει αυτά που θέλεις και να το αναπαράγω από μόνος μου; Πας καλά; στείλτε μου τις απόψεις σας και θα τις αναρτήσω.

Κοπρώνυμος (24/02/2017 15:09)

"ο άνθρωπος, σε σύγκριση με τον οποίο ο πρίγκηπας Μίσκιν έχει κερδίσει διεθνές βραβείο MENSA". Τον τέλειωσες, πραγματικά δεν υπάρχεις Διαμαντή....

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2017 15:07) (24/02/2017 16:04)

Διαμαντή αυτό που λέω είναι ότι θα μπορούσες να γράφεις τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν το γήπεδο ανεξάρτητα αν αυτά έρχονται με μειλ η όχι. Για παράδειγμα δεν είδα κάποιο άρθρο για τις θετικές εξελίξεις με την ΜΠΕ, για την συνεργασία και την ταύτιση απόψεων της ΑΕΚ με το ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφέρεια ή έστω για τις αντιδράσεις κατά του Δημάρχου από προσφυγικά σωματεία (π.χ. Ρίζες) αφού αυτά έχουν γραφτεί σε πολλά άλλα σάιτ. Από την άλλη αν κάποιος επαναλαμβάνει 2 χρόνια ακριβώς τα ίδια τα οποία έχουν απορριφθεί οριστικά από τη δικαιοσύνη θα πρέπει να τα αναπαράγεις με θρησκευτική ευλάβεια επειδή στα έστειλε με μέιλ ένας απλός δημοτικός σύμβουλος; Ωραία γράψτα κι αυτά. Γράψε όμως και ότι έχουν κριθεί αρνητικά και οριστικά από το ΣτΕ στο οποίο οι ίδιοι πήγαν για να βρουν δικαίωση. Η άποψή μου είναι. Δεν προσπαθώ να σου επιβάλλω κάτι αν εσύ διαφωνείς.

Έλεος..... (24/02/2017 16:57)

Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέφτει μεροκάματο σε αυτή την οργάνωση κατά του γηπέδου που ονομάζεται Δύναμη Πολιτών για τον υπέρ πάντων αγώνα που κάνει. Πρωί μεσημέρι βράδυ δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο. Και όλα αυτά αφού έχουν χάσει κατά κράτος και δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα.

Ανώνυμος (24/02/2017 17:46)

Η συγκεκριμένη κυρία δυστυχώς θα έπρεπε να πληρώνει να της κάνουν μαθήματα Μηχανικής και όχι να πληρώνει για να διδάσκει τα παιδιά του κόσμου. Δυστυχώς δεν εξασκεί το επάγγελμα και η ημιμάθεια της καταλήγει σε παραπληροφόρηση. Πολύ νωπή η επαναλαμβανόμενη της τοποθετηση για το 5% του άλσους που καταργήθηκε έπειτα απο μια εβδομάδα, γεγονός που παραδέχτηκε πριν κάποιο καιρό και ο Δήμαρχος μετά απο ερώτηση που έκανε στους αρμόδιους φορείς. Κρίμα, όλα για το θεαθήναι

Νικος (24/02/2017 20:49)

Λέγατε ότι ο νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι αντισυνταγματικός. Διαψευστήκατε!
Λέγατε ότι ισχύει το 5% το νόμου. Διαψευστήκατε!

Ένα αυτά που λέτε διαψευστούν για μια ακόμα φορά θα παραιτηθείτε;

Είναι άλλο να εκφράζεις της άποψη σου που είναι και δικαίωμα σου και άλλο να παραπληροφορείς.

Αν παραπληροφορείτε γιατί δεν γνωρίζετε το είστε επικίνδυνή για την πόλη μας όπως επίσης αν γνωρίζετε και παραπληροφορείτε εσκεμμένα.

Νομίμως (25/02/2017 07:55)

Γιατι άραγε δεν συγκαλείται το Δ.Σ. Του δήμου με εκπροσώπους της Περιφέρειας και γνωμοδότηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και περιοριζονται σε ανακοινώσεις? οι απόψεις ένθεν κακείθεν δεν παρέχουν νομιμοποίηση. Οι επικαλούμενες τεχνικές που γίνονται κατ´επιλογή δεν αποσαφηνίζουν την αλήθεια. Οι κατα νόμο αρμόδιοι πρέπει να τοποθετηθούν.

Γνωρίζοντες (25/02/2017 08:14)

Για όσους θυμούνται πριν την ψήφιση του νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ακόμη κυβέρνηση αλλά ο Δήμαρχος ήταν δήμαρχος. Στις 5 προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβανόταν η αποκατάσταση του πρασίνου, οι θέσεις στάθμευσης η μετεγκατάσταση του γκαράζ, η ομάδα του ψήφισε αρνητικά. Παρά τις εκκλήσεις του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Βίτσα για να στηριχτούν οι προτάσεις και να ενταχθούν βελτιωτικά στον υπό ψήφιση νόμο , η ομάδα ψήφισε ούτε μέτρο ούτε Δένδρο ..με αποτέλεσμα τις γνωστές φασαρίες στην πόλη. Τώρα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ,, η Περιφέρεια το ΥΠΕΝ. Δέσμιος για να μη χαλάσει το μαγαζάκι , απλά ακολουθεί και σύρεται.

.... (25/02/2017 08:47)

Η κ. Ανδρέου καλά θα κάνει να ενημερωθεί, να ηρεμήσει και να χαλαρώσει... Δεν ξέρει τα βασικά της δουλειάς της, απέκτησε και άποψη! Ρε δεν βρεχει σας φτύνουν!

Ιφιγένεια (25/02/2017 19:23)

@θέλουμε δουλειά και οχι ελεημοσύνη.
@ Κα. Ανδρέου.
Κάπου , κάποιος , κάποτε??? Πατάτε στη γή ή πετάτε στα σύννεφα ??????
Μήπως χάσατε το μέτρο της λογικής ?????
Που τα βρήκατε όλα αυτά τα οποία γράφετε σαν επιχειρήματα ο ένας και σαν ΄΄μανιφέστο΄΄ ο άλλος.
Αμάν πιά, ΕΛΕΟΣ.

Φιλαδ3λφεια (25/02/2017 20:48)

Απλά αγράμματη... ούτε ένα επιχείρημα με αρχή, μέση, τέλος....

Τζερτζελές να γίνεται (26/02/2017 17:38)

Για να καταλάβετε πόση σχέση έχει με τη Φιλαδέλφεια η κυρία, δεν ήξερε ούτε συνυποψήφιό της στην ίδια τη παράταξή της το 2014. Οι δηλώσεις της είναι πραγματικά άνευ ουσίας και άνευ σημασίας.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»

Στις 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου

Έτσι θα διοικούνται οι δήμοι από τον Σεπτέμβριο

Οι τελικές αποφάσεις τη κυβέρνησης προσδιορίζουν το εύρος της συνεργασίας Βούρου- Γρετζελιά

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

Γκρίνιες, παράπονα και τριβές στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί και δεσμεύεται

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα

Σαββατοκύριακο στο ΠΠΙΕΔ με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Καταστροφή του περιπτέρου της στην πλατεία Πατριάρχου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την Πέμπτη η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Α' ΚΑΠΗ

Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σταυρώνεις και τη Φιλαδελφειώτισσα Ειρήνη Γκαμάτση

Ο Γιάννης Χλωρός αναλαμβάνει τον Άτταλο

Βούρος: «Ματαιοπονεί και αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Για να είμαστε δίκαιοι
Ο Ηλίας Τάφας ήταν επιλαχών στο δημοτικό συμβούλιο της Γαϊτανά, και μπήκε τους τελευταίους λίγους μήνες της θητείας της αντικαθιστώντας κάπο...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Γιάννη Βούρο μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη
Ο Βούρος δέχτηκε ένα ανέλπιστο δώρο. Με την αλλαγή της κυβέρνησης και τις τροποποιήσεις που αυτή έφερε στη λειτουργία των δήμων δεν έχει απ...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Αχαριστία;
Αληθεύει ότι Γραμματέας του Δήμου θα παραμείνει η ίδια που είχε κι ο Βασιλόπουλος; Δεν μπορούσε να αξιοποιήσει κάποιον από τα στελέχη της πα...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Επιτέλους!!! ΑΡΙΣΤΕΙΑ ξανά!!!
Ένα πράγμα που χαίρομαι είναι ότι φύγανε επιτέλους οι μαδουροκατσαπλιάδες από το Δήμο και αρχίζει να εφαρμόζεται ξανά η αριστεία, από τους ν...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: ανωνυμος
Ευκαιρια ν' ακουσουμε και τη φωνη του Ταφα. Γιατι στη προηγουμενη θητεια του επί Γαϊτανα ηταν τεσσερα χρονια μουγκαφον....

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Lyudmila Pavlichenko
@21/08/2019 11:50 Θα προσπαθήσουν (και αυτού) να του χρυσώσουν το χάπι ότι θα γίνει αργότερα αντιδήμαρχος την χρονιά των εγκαινίων της Αγια...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Γεωργαμλης
Θα μας κανει την τιμη να παρισταται ως προεδρος ο κ.Γεωργαμλης; Δεν το συνηθιζει να παιρνει μερος στα δημοτικα συμβουλια. Για να δουμε αν.θα...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: ΦιλΧαλκ
Όνειρα που έμειναν όνειρα Ταξίματα που εξαϋλώθηκαν Για τις πλειοψηφίες θα χρειάζονται ανώτερα μαθηματικά...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Φήμες λένε ότι ήδη έχει γίνει παραγγελία στα φαρμακεία της πόλης για χιλιάρια depon αναβράζοντα σε μεγάλες ποσότητες για όσους ζαλίζονται με...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Ντροπή!
Τον Σωτηράκη πουθενά; Δεν ντρέπεστε καθόλου ήθελα να ήξερα! Τόσο αγώνα έκανε με Κανταρέλη και τον πετάξατε σαν στυμένη λεμονόκουπα; Γιατί κύ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@Διαμαντής (21/08/2019 08:18) Πρέπει να αποφασίσετε ή να μην αποφασίσετε αν θα ανεβάζετε σχόλια που περιέχουν ύβρεις. Πιστέψτε με, μπορώ να ...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
Εγώ είχα ακούσει ότι ο κος Τάφας δεν ήθελε να αναλάβει την αντιδημαρχία Οικονομικών, επειδή δεν είναι το αντικείμενό του και ότι ήθελε μόνο ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Διαμαντής
@21.36 Νομίζω πράγματι ότι το "νοημοσύνη αμοιβάδας" είναι υπερβολικό. Δεν φτάνεις ως εκεί. Γράφεις τρία σχόλια ως διαφορετικό πρόσωπο μέσα σ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: @Ανώνυμος (20/08/2019 16:03)
Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε την άποψή μας για αυτό το σκεπτικό όταν μάλιστα το θεωρούμε εντελώς παράλογο. Εσύ τι ζόρι τραβάς ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Ανώνυμος
@22:51 Eίχε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό ο διαχειριστής της ιστοσελίδας για τον λόγο που στήριξε Αριστείδη τη δεύτερη Κυριακή, τον οποίο και...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©