Πλαστά πτυχία: Ο Βασιλόπουλος (μόνο!) σώζει την τιμή της αριστεράς

Δημοσιεύτηκε στις 25/05/2016 στην κατηγορία Γνώμες  |  14 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Μερικές φορές μου φαίνεται ότι αυτή η χώρα μοιάζει σα να μην θέλει να σωθεί. Χρόνια ολόκληρα, δεκαετίες, βλέπουμε άλλες χώρες να μπαίνουν πολύ μετά από εμάς στην Ενωμένη Ευρώπη, να ορθοποδούν, να αναπτύσσονται, να μας ξεπερνούν. Κι εμείς, από το 1981 εκεί: στη γωνιά με το χέρι προτεταμένο και την παλάμη ανοικτή, να επαιτούμε, μια τα ΜΟΠ, μετά τα πακέτα Ντελόρ, μετά τα ΕΣΠΑ και τα πακέτα Γιουνκέρ, και εδώ και μια εξαετία, τη δόση μας...

 

Στραβά πήγαινε το καράβι, δεν υπάρχει αμφιβολία. ΠΑΣΟΚ (κυρίως) και Νέα Δημοκρατία (από κοντά) δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους και να εντάξουν την Ελλάδα πραγματικά στην Ευρώπη.

 

Πάνω σε αυτή την αδυναμία έκτιζε κι έκτιζε η αριστερά, που από τη μια μεριά καλώς καυτηρίαζε όλες τις αδυναμίες της Μεταπολίτευσης κι από την άλλη ποτέ δεν βρήκε το ανάστημα να πει δημόσια «όχι» σε οποιοδήποτε αίτημα, όσο λαϊκίστικο κι υπερβολικό κι αν ήταν αυτό.

 

Κι ήρθε η ώρα να ανέλθει στην εξουσία κι η αριστερά. Και για να μην μιλάμε επί παντός του (πολιτικού) επιστητού, τι βλέπουμε στις μέρες μας; Τον υπουργό Παιδείας, παιδί του κομματικού σωλήνα, να δίνει συγχωροχάρτι στους πλαστογράφους των «πτυχίων» χάρη στα οποία ΕΚΛΕΨΑΝ μια θέση στο δημόσιο από κάποιον άλλο που ο πισινός του έβγαλε σπυριά και η υπομονή του ρίζες, που επέμεινε, διάβασε, μόχθησε, προσπάθησε και πήρε με το σπαθί του και με την αξία του το πτυχίο ή τα πτυχία του.

 

Κι έρχεται σήμερα ο κύριος Φίλης, μηδέποτε εργασθείς στην πραγματική δημοσιογραφία, πάντοτε «παρκαρισμένος» στο κομματικό έντυπο του ΚΚΕ εσωτερικού παλαιότερα, του Συνασπισμού μετά, του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρόσφατα, και αποφασίζει οι πλαστογράφοι, οι εξαπατήσαντες, οι παρανόμως εργαζόμενοι στο ελληνικό Δημόσιο, να «τακτοποιηθούν» δίνοντας... εξετάσεις. Σαν τα αυθαίρετα, που «τακτοποιούνταν» έναντι συμβολικής αμοιβής, όλα  αυτά τα χρόνια, έτσι θα «τακτοποιηθούν» και τα αυθαίρετα πτυχία. Τα πλαστά!

 

Μπράβο, κύριοι! Αυτό είναι το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της ελληνικής αριστεράς; Έτσι τιμά η «πρώτη φορά αριστερά» τους κόπους και τις προσπάθειες των νέων παιδιών; Επιβραβεύοντας τους πλαστογράφους, ακόμα και μετά την αποκάλυψή τους; Μωρέ μπράβο, ηθικό πλεονέκτημα να σου πετύχει...

 

Στην πόλη μας, δεν μπορώ παρά να επισημάνω, να τονίσω και να υπογραμμίσω τη θαρραλέα στάση εξαρχής του δημάρχου μας, Άρη Βασιλόπουλου. Ένας δήμαρχος πατεντάτος αριστερός, που θα μπορούσε κάλλιστα στο πλαίσιο της «συντροφικής αλληλεγγύης» (τι κοροϊδία, Θεέ μου, με αυτά τα στερεότυπα...) να κάνει τα «ντιλ» του με τους πλαστογράφους του δήμου, να το «πουλήσει» και στο σωματείο εργαζομένων του δήμου και... όλα καλά. Μήπως θα ήταν ο πρώτος;

 

Αντίθετα ο Βασιλόπουλος, σε πείσμα όλων αυτών των «δικαιολογημένων» για έναν αριστερό κινήσεων, ξεκίνησε εκστρατεία εναντίον των πλαστογράφων, προκαλώντας την οργή πολλών ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ συντρόφων του, έστειλε τις υποθέσεις στον εισαγγελέα και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. Αποτέλεσμα: Ως τώρα, δυο από τους πλαστογράφους ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ.

 

Ο Βασιλόπουλος αρνήθηκε να κάνει τα «ντιλ» του. Έσωσε, έτσι, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ, την τιμή της αριστεράς, αλλά και της πολιτικής, τις οποίες (τιμή, πολιτική και αριστερά) εξευτελίζει ο απίθανος τύπος που παριστάνει τον υπουργό Παιδείας.

 

Το δυστύχημα για τους αριστερούς αυτής της πόλης, αυτής της χώρας, είναι ότι η στάση του Βασιλόπουλου αποτελεί εξαίρεση στις μέρες μας. Εξαίρεση και μέσα στην αριστερά. Αλλά αυτό είναι κάτι που κάθε πολίτης, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης ή πολιτικής τοποθέτησης, οφείλει (λέω ΟΦΕΙΛΕΙ) να αξιολογήσει. Και να αποδώσει τα εύσημα σε όσους αρνούνται τα «ντιλ» και κάνουν τη δουλειά για την οποία εξελέγησαν...

 

...γιατί σοβαροί άνθρωποι, έντιμοι, με συναίσθηση καθήκοντος, υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Και τα φληναφήματα περί «ηθικού πλεονεκτήματος» κάποιων πολιτικών χώρων σε αντιδιαστολή με κάποιους άλλους πολιτικούς χώρους, είναι λαϊκισμοί αισχίστου είδους.

 

Άλλωστε, ο λαός μας το λέει (κι αυτό) σοφά: Δεν λέει «ο τάδε πολιτικός χώρος είναι σπαθί». Λέει «το πρόσωπο είναι σπαθί».

 

Γράψτε την άποψή σας

Κακός (25/05/2016 21:15)

Αυτό καταλάβατε κε. Σεϊτανίδη,απο την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, για το θέματων πλαστών πτυχίων ?????
Καλό είναι να το ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/05/2016 22:15)

Πείτε μας εσείς, αγαπητέ φίλε, τι καταλάβατε.... Διαφωτίστε μας...

Κάτοικος Ν.Φ.-Ν.Χ. (25/05/2016 23:38)

Σωστά τα γράφεις Διαμαντή.
Ευχάριστη έκπληξη ο ΑΒ.

συνώνυμος (26/05/2016 00:02)

Κάποια αριστερά κόκαλα που θάφτηκαν πάνω σε βουνά, σε στρατόπεδα και σε ξερονήσια, τρίζουν πολύ και κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο.

Αν ήξεραν για ποια αριστερά σκοτώθηκαν, θα άλλαζαν στρατόπεδο.

RedGreen (26/05/2016 10:17)

Διαμαντή ο Βασιλόπουλος εφάρμοσε το νόμο. Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι περισσότερο. Βέβαια σε αυτή τη χώρα τα αυτονόητα δεν είναι ποτέ αυτονόητα γιατί όλοι έμαθαν να κάνουν πολιτική με ρουσφέτια στις πλάτες μας και έτσι φτάσαμε σε αυτά τα χάλια

Άσχετος (26/05/2016 12:50)

Και δεν κατάλαβα. Γιατί να διωχθούν οι υπάλληλοι και όχι αυτοί που τότε τους διόρισαν; Πάντα οι υπάλληλοι θα την πληρώνουν;

ΑΓ (26/05/2016 17:52)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/05/2016 22:09)

Εσείς πού το ξέρετε ότι δεν υπάρχουν πλαστά πτυχία; Ξέρετε γιατί έκλεισαν οι εν λόγω σχολές; για πλαστογράφηση πτυχίων. Πώς το λέτε ελαφρά τη καρδία ότι δεν υπάρχουν πλαστά πτυχία;

Νίκος (26/05/2016 22:15)

Ο Φίλης τους νομιμοποιει και ξεφτιλίζετε για τους ψήφους. (καμια δεκαρια χιλιαδες αν υπολογισουμε και τις οικογενειες)

Ο Βασιλοπουλος τους διωχνει για να μην χασει ψηφους αφου οι δημότες που θα γινονταν εξαλλοι αν τους κρατουσε ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους 2 που εδιωξε.
Πρωτα απο ολα μετραει το πολιτικο του κεφαλαιο και ετσι βαδιζει!

Πατεντάτος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Πατέντα Ρόσα (28/05/2016 15:18)

"Πατεντάτος αριστερός" ο Βασιλόπουλος;;;;;;;
Οχοχοχοχοχο.
Άλλο και τούτο πάλι !!!!!!!!!
Όσο πατεντάτη αριστερή κι η Δούρου, τσιράκι της οποίας είναι ο δήμαρχος της καρδιάς σου.

@Άσχετος (29/05/2016 01:32)

Οι έλεγχοι έχουν εκσυγχρονισθεί και όλα τα πτυχία / πιστοποιητικά έχουν πλέον ηλεκτρονικά μοναδικά πρωτόκολλα. Γι' αυτό τους βρίσκουν. Και για τα παλιότερα, αυτοί που τους διόρισαν φταίνε ή κανένα φιλαράκι στην υπηρεσία που πήρε το χαρτζηλίκι του και έριξε μια ματιά αντί να το ψάξει;

Διαμαντής (29/05/2016 16:23)

@15.18
Καλά, μια ζωή δεν έχετε βαρεθεί εσείς οι αριστεροί να είστε δέκα άνθρωποι- πενήντα γκρουπούσκουλα; Βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας (ΑΝ ποτέ τα καταφέρετε) για το ποιο από όλα τα γκρουπούσκουλα κρατά το Άγιο Δισκοπότηρο της Αριστεροσύνης, και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα...

Πατέντα Ρόσα (29/05/2016 19:06)

@16:23
Γκρουπούσκουλα;;;;;
Ουάου!!!!!
Να και λενινιστικοί όροι!!!!!!!
Ακου λοιπόν για να μαθαίνεις και να μην εκτίθεσαι: γκρουπούσκουλα καλούνται ολιγομελείς μικροοργανώσεις τύπου "Κόκκινο", απ´ την οποία ξεκίνησε και την επαγγελματική του καρριέρα ο δήμαρχος της καρδιάς σου.
Δεν γράφεις καλύτερα κάνα άρθρο-μνημόσυνο για τον Τσώρτσιλ, τη Θάτσερ ή τον Αβέρωφ που το κατέχεις, αντί να απονέμεις πατέντες αριστεροσύνης?
Το ότι είσαι για δικούς σου λόγους φίλος του Αριστείδη και δημοσιογράφος (όπως δηλώνεις) δεν σε κάνει και γνώστη ενός πολιτικού χώρου που ούτε τον γνωρίζεις ούτε και θα τον καταλάβεις ποτέ.

Διαμαντής (30/05/2016 16:51)

@Παντιέρα Ρόσα 19.06
Λόγια. Πολλά λόγια κι από απαντήσεις, τζίφος. Λοιπόν, είσαστε 10 άτομα, 100 γκρουπούσκουλα, ναι ή όχι; απάντησε σε αυτό κι άσε τις αμπελοφιλοσοφίες. Μια ζωή τρώτε τις σάρκες σας, σπιλώσατε, συκοφαντήσατε, αποδομήσατε ανήθικα και απάνθρωπα το Ζαχαριάδη, το Βελουχιώτη, τους δικούς σας, (μη με κάνεις να θυμηθώ τι λέγατε ΕΔΩ, στη Φιλαδέλφεια, ΕΣΕΙΣ, ίσως κι ΕΣΥ για τον Σάββα και για το Βύρωνα Βερνέζη στα τελευταία τους) γιατί όπως όλες οι θρησκευτικές σέχτες, έτσι κι ο κομμουνισμός βλέπει παντού αιρετικούς. Ακόμα και στον καθρέφτη. Και στο δικό σας θρησκευτικό-ιδεολογικό κώδικα, ο αιρετικός πρέπει να παταχθεί από τον "φορέα της απόλυτης αλήθειας" μέχρι κι αυτός κάποια ωραία πρωία να γίνει αιρετικός. Απόδειξη: Η πατερναλιστική σου αντίληψη ότι "ποτέ δεν θα καταλάβω τον πολιτικό σου χώρο".

Εσύ -όπως πάντα- ξέρεις καλύτερα (έκτυπο του) Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Αποχωρεί...

Επιλεκτική ευαισθησία...

Τη Δευτέρα το αφιέρωμα στον ρεμπέτη Απόστολο Χατζηχρήστο

Διευκρινίσεις...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΦΕΑ

Ευχές του συμπολίτη μας, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, Δημήτρη Μαναράκη

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο

Όταν τα δένδρα των δρόμων, κακοποιούνται...

Άλλη μια πρωτοβουλία της «Ανοικτής Αγκαλιάς»

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

Πώς ο Βασιλόπουλος κατέστρεψε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να το κάνει πάρκιγκ απορριμματοφόρων

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι - Σιωπή Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες σε βάρος του

Αρνούνται πολλά στελέχη της Δύναμης Πολιτών να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Απίστευτες καταγγελίες!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Μετά από πολλά χρόνια, άνοιξε και πάλι το «Ηρώδειο»

Βροχή παραιτήσεων στη Δύναμη Πολιτών! Διαλύονται οι... «πετυχημένοι»

Με τις επιστολές παραίτησης, δείχνουν πόσο επικίνδυνοι είναι για την πόλη

Πώς ο Βασιλόπουλος κατέστρεψε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να το κάνει πάρκιγκ απορριμματοφόρων

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο

Πλήρης κατάρρευση της Δύναμης Πολιτών -Οι τέσσερις μεγάλες δυσκολίες του Βασιλόπουλου

Προβλήματα «ηθικής τάξης» στη Δύναμη Πολιτών καταγγέλλει ο παραιτηθείς Μ. Λάλος

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι - Σιωπή Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες σε βάρος του

Αρνούνται πολλά στελέχη της Δύναμης Πολιτών να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Απίστευτες καταγγελίες!

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

Κι άλλα φέσια στον δήμο από το κυλικείο του νεκροταφείου

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

Δεν πιστεύω να θέλετε να έχετε και νερό;

Hannibal ante portas

Ληστεία στα ΕΛΤΑ στον Κόκκινο Μύλο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Κώστα (τελευταίο μέρος της απάντησης για την ΑΕΚ) Θεωρούμε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Θ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Κώστα (3ο μέρος της απάντησης) - ΆΜΕΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ (για τον βίαιο χαρα...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Κώστα (3ο μέρος της απάντησης) - Διαρκής προσπάθεια να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ γι’ αυτές τις αυθαιρεσίες της ανώνυμης εταιρ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Κώστα (2ο μέρος της απάντησης) Ωστόσο επειδή αυτό είναι ανέφικτο στην παρούσα φάση και κατασκευάζεται ένα γήπεδο που θα εκμεταλλεύετ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Κώστα (1ο μέρος της απάντησης) η άποψη μας για το γήπεδο της ΑΕΚ είναι η ακόλουθη: θα πρέπει να υπάρχουν σύγχρονα στάδια κρατικής-κο...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ μας φίλε Α.Π (ολοκλήρωση απάντησης) Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι πάνω σε αυτό το ζήτημα: ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ μας φίλε Α.Π (ακολουθεί 3ο μέρος στην απάντηση) Επίσης με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον προλεταριακό διεθνισμό και τον...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ μας φίλε Α.Π (Ακολουθεί 2ο μέρος στην απάντηση) επιδιώκουμε συντροφική σχέση και συνεργασία με τους αγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
2ο μέρος σχολίου για τον Κουφοντίνα: Σε ότι αφορά τον Κουφοντίνα συγκεκριμένα, η διαφωνία με τις μεθόδους του είναι δεδομένη: η οργάνωσή το...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ φίλε που μας ρωτάς για τον Κουφοντίνα. Ως μετέχοντες στο ρεύμα του επαναστατικού μαρξισμού, η άποψή μας για την ατομική τρομοκρατία...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ φίλε ανώνυμε. δεν είστε υποχρεωμένος ασφαλώς να γνωρίζετε την Κομμουνιστική Τάση και τη στάση της στον παλιό, αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ....

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Ανώνυμος
@18:51 Για την ελληνική εκδοχή του "Ντοναλτσον" λέτε; Στους αφελείς που στηρίζουν πρακτορίσκους θεωρώντας τους επαναστάτες να τα πείτε....

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: ΑΔΑΗΣ
@Δ (20/09/2018 12:42) Μάλλον εσύ θέλεις να μας τρελάνεις... Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ποιους εννοώ; Δεν ξέρεις κανέναν από αυτούς στην πό...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: Α.ΓΟΥΛΑΣ
Αγαπητοί φίλοι γονείς, Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της συμμετοχής ή της μή συμμετοχής σε συλλόγους, σωματεία κλπ. Ας μην απ...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: ΑΔΑΗΣ
@Γονέας (20/09/2018 11:19) Γονέα, σαν γονέας κι εγώ σας απάντησα. Δεν έχω κανένα λόγο και διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν. Η ανακοίνωση της ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©