Θα ρωτώ ξανά και ξανά...

Δημοσιεύτηκε στις 28/04/2016 στην κατηγορία Γνώμες  |  31 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Δεν πρόκειται να αφήσω καθόλου ήσυχο στη βολή του να στρεψοδικεί και να αερολογεί τον διαδικτυακό μου συνομιλητή, Κ. Παντελόγλου. Στην (δήθεν) απάντησή του επιχειρεί άτσαλα να υπεκφύγει, δεν απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που του έθεσα και αρνείται να αντιληφθεί τις απαντήσεις που εγώ έδωσα στα δικά του ερωτήματα.

 

Ξανά, λοιπόν, μήπως και καταλάβει:

 

1. Συμφέροντα είναι αυτά που ονοματίζει εκείνος (ΠΑΕ ΑΕΚ, Δικέφαλος, Dimand), συμφέροντα είναι κι αυτά που ονοματίζω εγώ. Ο κάθε επιχειρηματίας έχει τα δικά του συμφέροντα κι αυτά κοιτάζει. Το ερώτημα που θέτω είναι σαφές και ξεκάθαρο: Γιατί τα περί το γήπεδο συμφέροντα είναι «κακά» και τα άλλα, των καταστημάτων κι επιχειρήσεων στην πόλη μας είναι «καλά»; Πώς να διατυπώσω το ερώτημα για να γίνει αντιληπτό από τον διαδικτυακό μου συνομιλητή; Τι διαφοροποιεί το συμφέρον του επιχειρηματία "Δικέφαλος ΑΕ", από το συμφέρον του επιχειρηματία «Πωλήσεις Ρούχων ΕΠΕ» με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια; Υπάρχει απάντηση σε αυτό; Αν υπάρχει ας διατυπωθεί. Αν δεν υπάρχει, όλο το οικοδόμημα περί «επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ» καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Καλά κάνουν κι έχουν συμφέροντα οι επιχειρηματίες, και μπράβο σε όσους καταφέρνουν να τα επιτύχουν. Πρώτον διότι αποδεικνύουν urbi et orbi ότι είναι άξιοι να πετυχαίνουν τα φιλόδοξα όνειρά τους, και δεύτερον διότι με τους φόρους τρέφουν και όσους περιμένουν το δημόσιο για να ζήσουν. Παρεμπιπτόντως, η αναφορά μου δεν είναι καθόλου ασυνάρτητη για όποιον έχει στοιχειώδη, έστω, σχέση με την πόλη: Τα καταστήματα που ανέφερα είναι στη σειρά, από τη Βυζαντινή Γωνιά έως την πλατεία Πατριάρχου.

 

2. Πληρώνονται όλοι όσοι έχουν ένα εισόδημα από το ελληνικό Δημόσιο από τους φόρους που καταβάλουν τα «επιχειρηματικά συμφέροντα», ναι ή όχι; Πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να θέσω το ερώτημα, για να μην στρεψοδικεί ο κύριος Παντελόγλου; Ένα ναι ή ένα όχι περιμένω, τόσο δύσκολο είναι;

 

3. Ρώτησα και ξαναρώτησα, αλλά απάντηση καμία: Μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι η ενασχόληση Μελισσανίδη με την ΑΕΚ συνιστά «επιχειρηματικό συμφέρον»; Εάν ο άνθρωπος αυτός, τις ώρες που ασχολείται με την ΑΕΚ, ασχολιόταν με τα καράβια του, θα έβγαζε περισσότερα ή λιγότερα χρήματα; Διότι, αν –όπως εγώ πιστεύω- έβγαζε περισσότερα, πώς στην ευχή τεκμηριώνεται ότι «από επιχειρηματικό συμφέρον» ασχολείται με την (λιγότερο αποδοτική) ΑΕΚ; Αν πάλι κάποιος ισχυρίζεται ότι από την ΑΕΚ θα βγάζει περισσότερα από όσα βγάζει από τα καράβια του, τότε έχει χρέος να το αποδείξει με αριθμούς. Τα λόγια του αέρα δεν πείθουν κανέναν, ούτε τον... αέρα.

 

4. Απαντώ ευθέως και στο δικό του ερώτημα, γιατί δεν ακολουθώ τη δική του μέθοδο του «μιλάμε και δεν λέμε τίποτα επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων»: Εάν γίνει το γήπεδο όπως το έχει παρουσιάσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, στη ζωή της πόλης θα σημειωθούν αλλαγές. Κάποιες θα είναι θετικές κατά τη γνώμη μου και κάποιες άλλες αρνητικές. Στις πρώτες συμπεριλαμβάνω την ουσιαστική ενδυνάμωση της παρουσίας της ΑΕΚ σε σειρά αθλημάτων στην πόλη μας και την ενεργοποίηση μεγάλου μέρους της νεολαίας της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας στα αθλήματα που η κιτρινόμαυρη ομάδα διαθέτει. Επίσης, την πολύ μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και την εκ νέου ταύτιση του ονόματος της πόλης μας με μια ομάδα που συζητιέται σε όλη την Ελλάδα και, εν τινι μέτρω, στην Ευρώπη. Στα αρνητικά αναφέρω την κυκλοφοριακή επιβάρυνση τις ημέρες των αγώνων και τις ακρότητες των λίγων, αλλά «δραστήριων» φανατικών, που έχουν αρκετές φορές δημιουργήσει προβλήματα εντός κι εκτός γηπέδων.

 

Κάθε ώριμος πολίτης μιας πόλης στη σύγχρονη εποχή, αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν «παράδεισοι» και «κολάσεις», δηλαδή λύσεις που έχουν μόνο θετικά, ή άλλες που έχουν μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Στη σύγχρονη εποχή της πολυπλοκότητας, κάθε πολίτης αξιολογεί τα υπέρ και τα κατά μιας λύσης και τάσσεται στην πλευρά που κατά τη γνώμη του είναι πιο σωστή.

 

Αυτό που είναι άκρως ενοχλητικό, είναι η υποκρισία: Βγείτε και πείτε «δεν θέλω καθόλου γήπεδο», διότι επιχειρείτε (αλυσιτελώς) να προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας, όταν λέτε «θέλω γήπεδο, αλλά κάτι σαν μεγάλο κοτέτσι». Η ρητή και κατηγορηματική αντίθεσή σας στο γήπεδο, θα γινόταν αντιληπτή και σεβαστή ως άποψη. Η υποκρισία, είναι απαράδεκτη και θα αποκαλύπτεται συνεχώς.-

Γράψτε την άποψή σας

tasos (28/04/2016 13:46)

Όλοι έχουν καταλάβει εδώ και καιρό την υποκρισία. Όλοι ξέρουν ότι δεν θέλουν καθόλου γήπεδο. Αλλά θα έπρεπε να στηριχθούν σε κάτι άλλο για έχουν επιχείρημα κατά του γηπέδου. Το έριξαν στην οικολογική καταστροφή, στα συμφέροντα Μελ που θα φτιάξει στην πόλη μέχρι Mall, στο ύψος του γηπέδου που θα κρύβει τον ήλιο και διάφορα άλλα αστεία και παλαβά. Και σήμερα τρέμουν όταν γίνει το γήπεδο τη σύγκριση με την αλήθεια που θα τους ξεγυμνώσει.

υδρο-κυάνιο (28/04/2016 18:49)

Διαμαντή, όσα γράφεις στο 3. είναι εύκολο να απαντηθούν, το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη κιβωτός...ξεπλύματος χρήματος και πολιτικής εξουσίας! Γι'αυτό ασχολούνται με την μπάλα μεγάλοι επιχειρηματίες ανά την υφήλιο, βλ. ιδιοκτήτες Liverpool, Chelsea κλπ αλλά και στην Ελλάδα, ιδιοκτήτες ΑΕΚ και ΟΣΦΠ...

Ασχολούνται με την μπάλα γιατί έχουν πολλά χρήματα και πολύ ελεύθερο χρόνο.

Το πραγματικό ερώτημα όμως που θα πρέπει να ρωτήσεις είναι πόσα χρήματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επενδύουν στις ομάδες τους! π.χ. ο Τίγρης πόσα ευρώ έχει βάλει στην ΑΕΚ? οέο

Άντε και καλή μας Ανάσταση!

Υ.Γ. πότε λέγατε ότι θα είχε βγει η οικ. άδεια για το γήπεδο? λόγω αποχής δικηγόρων...εκρεμεί μια δίκη σχετικά με το παραχωρητήριο...άρα τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει! τσέκαρέ το!

Διαμαντής (28/04/2016 19:01)

@18.49
Μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα. Κανείς από αυτούς δεν πρόκειται να βγάλει χρήματα από τις ομάδες τους- μιλάμε για την Ελλάδα, άσε τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, είναι άλλη κατηγορία. Θέλεις να το πεις "χόμπι"; θέλεις "πετριά"; Πάντως η ενσχόλησή τους από "επιχειρηματικό συμφέρον" δεν προκύπτει με τους αριθμούς και τα ποσά.

Αν, πάλι, κάποιος νομίζει ότι προκύπτει, εδώ είμαστε να δούμε μαζί τα ποσά. Περιμένω...

Ανώνυμος (28/04/2016 19:47)

"Αυτό που είναι άκρως ενοχλητικό, είναι η υποκρισία: Βγείτε και πείτε «δεν θέλω καθόλου γήπεδο», διότι επιχειρείτε (αλυσιτελώς) να προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας, όταν λέτε «θέλω γήπεδο, αλλά κάτι σαν μεγάλο κοτέτσι». Η ρητή και κατηγορηματική αντίθεσή σας στο γήπεδο, θα γινόταν αντιληπτή και σεβαστή ως άποψη. Η υποκρισία, είναι απαράδεκτη και θα αποκαλύπτεται συνεχώς."

Διαμαντή και πάλι μπράβο. Οτι λέμε εδώ και καιρό. Το επόμενο βήμα όμως είναι να μάθει ο κόσμος γιατί κάποιοι δεν θέλουν το γήπεδο καθόλου. Την απάντηση την ξέρουμε κάποιοι λίγοι. Πρόκειται για "επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της αριστεράς"

@(28/04/2016 18:49) (28/04/2016 19:57)

Για την εκκρεμή αγωγή ως προς το παραχωρητηριο δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς σχετικά έχει αποφανθεί ήδη το ΣτΕ με την απόφαση του. Ενημερώσου καλύτερα και μην καταπίνεις αμάσητα τα δελτία τύπου. Μέχρις στιγμής θα πρέπει να ξέρεις οτι όταν οι άλλοι έβλεπαν προβλήματα η ΑΕΚ έπαιρνε εγκρίσεις.

Μπουρδας (29/04/2016 19:43)

Εσύ που έχεις τσεκάρει την απόφαση του ΣτΕ για το παραχωρητήριο δε μας λες που είναι γιατι δεν την βρίσκουμε.

@ (29/04/2016 19:43) (30/04/2016 01:18)

Πολύ εύκολο!Αντιγράφω απο την απόφαση 2153/2015 του ΣτΕ, σκεπτικό 4 : "Στην επόμενη παρ. 2 του άρθρου 42 του ν. 4277/2014 ορίζεται, μεταξύ άλλων, ότι το αθλητικό σωματείο μπορεί να εκχωρεί σε τρίτους δικαιώματα και υποχρεώσεις, να συμβάλλεται με αυτούς και να προβαίνει σε κάθε ενέργεια που κατατείνει στην εκπλήρωση των σκοπών της παρ. 1. Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων αυτών το σωματείο συνήψε την από 3.2.2015 σύμβαση με την ανώνυμη κατασκευαστική εταιρεία με σκοπό τη δημιουργία του
Κέντρου. Υπό τα δεδομένα αυτά, τόσο το αθλητικό σωματείο όσο και η αντισυμβαλλόμενή του κατασκευαστική εταιρεία, η οποία κατά το χρόνο που ασκήθηκε η παρέμβαση (17.2.2015) είχε ήδη αναλάβει συμβατικώς την κατασκευή του Κέντρου, έχουν κατά το χρόνο άσκησης της παρέμβασης και συζήτησης της υπόθεσης (ΣτΕ 376/2014 Ολομ., 2173/2002 Ολομ.) έννομο συμφέρον....

@ (29/04/2016 19:43) (30/04/2016 01:24)

"....για την άσκηση της παρέμβασης και παραδεκτώς παρεμβαίνουν." Για να στο κάνω και ταλιράκια γιατί είσαι και στουρνάρι και δεν παίζει να έχεις βγάλει ούτε δημοτικό, η Δικέφαλος ΑΕ έχει υπογράψει ΝΟΜΙΜΗ σύμβαση με την ερασιτεχνική για αυτό το ΣτΕ δέχτηκε την παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πώ εγώ λοιπόν το πόσο αυτονόητο είναι οτι αφού δέχθηκε το ΣτΕ το νόμιμο συμφέρον επι της εκδίκασης αν και εφόσον η ίδια εταιρία έχει το ίδο έννομο συμφέρον ώστε να εκδώσει οικοδομική άδεια στο όνομα της για την ανέγερση του γηπέδου. Πέσε κοιμήσου λοιπόν και ονειρέψου οτι μπορείς να σταμστήσει το γήπεδο. Πριν απο αυτό όμως άνοιξε φρόντισε να ενημερώνεσαι σωστά και όχι απο το κόμμα. Σας έφαγεη "επανάσταση' με τα πιασάρικα τσιτάτα και τα λεφτά του μπαμπά. Ξεστραβωθείτε ρε όρνια

Μπούρδας (30/04/2016 10:06)

Ακριβώς γιαυτό κοιμόμαστε ήσυχοι. Εσύ και τα χαιβάνια σου δεν έχετε καταλάβει τι γράφει το ΣτΕ. Για μελετήστε το καλύτερα. Εχετε χρόνο μέχρι να καταθέσετε την αίτηση για "αδεια"

@(30/04/2016 10:06) (30/04/2016 14:44)

Πω πω μεγάλε σιγά με τα επιχειρήματα. Ενα ένα γιατί μας αποστόμωσες. Άλλωστε ξέρεις απο επιχειρήματα. Δεν θα περάσει το ρυθμιστικό. Σφαλιάρα. Δεν θα κερδίσει την προσφυγή στο ΣτΕ η ΑΕΚ. Σφαλιάρα. Δεν θα πάρει τα χρήματα απο την Περιφέρεια. Σφαλιάρα. Δεν θα εγκριθεί η ΜΠΕ. Σφαλιάρα. Να δώ ποιά αρχή (δικαστήριο ή δημόσια υπηρεσία) θα πάει κόντρα στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας. Για αρχή βέβαια εσύ ξεκίνα απο εδώ.
https://www.google.gr/search?biw=1164&bih=623&tbm=isch&sa=1&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&q=%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9

Μικρούτσικη λεπτομέρεια (30/04/2016 15:29)

σε κάθε ενέργεια που κατατείνει στην εκπλήρωση των σκοπών της παρ. 1.

υδρο-κυάνιο (30/04/2016 20:14)

είναι απλό...το γήπεδο αργεί πολύ πολύ ακόμα...ότι και να λέτε περί όρνιων κλπ
Καλή Ανάσταση!
Οι Διγενείς Ακρίτες του Άλσους μας καλά ας είναι να μας φυλάνε από τα αρπακτικά...πάσης φύσεως και χρώματος...

εδώ ή άδεια, εκεί η άδεια... (30/04/2016 20:31)

πού είναι η άδεια? αν ήμουν ΑΕΚτζής και έτρωγα τόόόσα χρόνια τόόόσο ψέμα από την διοίκηση...τότε μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθώ, Διαμαντή, ότι ο Τίγρης...γιατί ασχολείται με την ΑΕΚ?
Λεφτά δεν βάζει, βύσματα δεν έχει για να ικανοποιήσει την πολιτική του πελατεία...άρα ...γιατί μένει??? Γιατί ο Λαός της ΑΕΚ τον ανέχεται??? πολλά και δύσκολα τα ερωτήματα... και θα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όσο ΔΕΝ βγαίνει η οικοδομική άδεια...
αλλά ακόμα και να βγει...ποιος σας λέει ότι δεν μπορεί να ΞΑΝΑπροσφύγει στο ΣτΕ ο Δήμος? οέο

υδρο-κυάνιο (30/04/2016 20:35)

Φωτιά Και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους
που λέει και το Τσεκούρι, φίλος μου καρδιακός στα Φιλαδέλφεια...

Τσεκούρι, ενημέρωσε τον Διαμαντή να μελετήσει ξανά το παραχωρητήριο και τις εκκρεμείς σχετικά δίκες ... Τότε θα μπορέσει να γράψει ένα πιο αληθινό κείμενο...

Κάνε μας (30/04/2016 21:14)

Και ανάλυση για το άρθρο 99. Πες μας και για τα φέσια τα ξέρουν καλά οι δικοί σου. Ρώτα τους και γράψε εδώ πόσα φάγατε και πόσο κόσμο φεσωσατε. Βγάλανε τους μπαμπηδες και φέραν τους της παντειου τώρα για να μας ταισουν σανό. Τον ίδιο που ταιζονται και οι ίδιοι. ούτε για καντίνα δεν κάνετε θέλετε και γήπεδα τρομάρα σας

@(30/04/2016 15:29) (01/05/2016 02:16)

Χαχαχαχα. Την παράγραφο 1 του άρθρου 42 του ρυθμιστικού εννοεί ρε μπούφο που προβλέπει "για την εκπλήρωση του καταστατικού του σκοπού και την ανέγερση στην παραπάνω έκταση Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού με την επωνυμία «Αγία Σοφία – Νέα Φιλαδέλφεια»"Οφείλουν να εκπληρωθούν δηλαδή 2 σκοποί. Η ανέγερση του γηπέδου (αυτονόητο) και η εκπλήρωση του καταστατικού σκοπού του σωματείου. Ευκολάκι. 2 μέρες τη βδομάδα προπόνηση ομάδα στίβου, 1 αίθουσα για πυγμαχία και κλείσαμε. Τι άλλα νέα;

@(30/04/2016 20:31) (01/05/2016 02:18)

Αυτό παρακαλάμε. Να ξαναπροσφύγει για να μας δώσει το δικαίωμα να προσφύγουμε και εμείς στη δικαιοσύνη. Έχουμε ράμματα για τη γούνα όλων. Έννοια σου!

@(30/04/2016 20:35) (01/05/2016 02:19)

ΣΤΑ Φιλαδέλφεια ή ΣΤΗ Φιλαδέλφεια;Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το ΣΤΑ γιατί βγάζει πολύ ωραίο σύνθημα!

@(30/04/2016 21:14) (01/05/2016 02:27)

Μέχρι και εκεί σκράπας. Το 44 ήταν το άρθρο και μάλιστα του Νόμου 1892/1990. Νόμος του κράτους δηλαδή 14 χρόνια πριν την ΑΕΚ. Εσύ που είσαι και επαναστάτης γιατί δεν έβγαινες στους δρόμους να τον καταργήσεις; Δεν σου πήρε και πολύ να ξυπνήσεις, 26 ολόκληρα χρόνια. Αντε και για τα μνημόνια να θυμηθείς να εξοργιστείς το 2050. Βάλτα με καμιά τζαμαρία ρε λεμέ και άσε την ΑΕΚάρα

Χριστός Ανέστη (01/05/2016 04:16)

Χριστός Ανέστη και για τους πιστούς και για τα αδέρφια τους Αεκτζήδες που θα χαίρονται σε λίγο με τη γηπεδάρα μας. Εμείς ξέρουμε ότι το θέμα της άδειας έχει τελειώσει. Το ευχάριστο είναι ότι το κατάλαβε επιτέλους και ο γαύρος της παράγκας. Δείτε παραλήρημα Μ. Σάββατο. Έχει κλειστεί στο σπίτι και θρηνεί πάνω στο πληκτρολόγιο κάθε λίγα λεπτά. Τόσο πολύ τον πονάει η ΑΕΚΑΡΑ.

@Κάνε μας (01/05/2016 08:21)

Θ α σου απαντησω ορκ απο τον πειραια αν πρωτα μου πεις για το σκανδαλο στο καραισκακη και αν πρεπει να παει φυλακη ο χοντρος για τοπρεζοπλοιο.

George (01/05/2016 14:05)

Μην ανησυχείς γαύρε. Τελειώνει ο χρόνος που θα μπορείς να κάνεις το βλάκα για την άδεια και το γήπεδο. Μαζί τελειώνει και ο χοντρός χρηματοδότης σου.

Αμαν "tasos" (01/05/2016 22:53)

@George (01/05/2016 14:05) Δεν είμαι γαύρος πανηλ.. και κοιμάμε ήσυχος όσο έχεις αφεντικό τον γατούλη, κορόιδο. Τόσο στόκος βρε παιδί μου να βλέπεις παντού οπάδούς! Το ίδιο πανηλ.. και αυτοί και 'σεις.

@Αμαν "tasos (02/05/2016 08:54)

Εσυ ο τιποτας λες γατουλη καποιον που απο μια σχολη οδηγων κατεκτησε τα παντα.Χαχαχα εισαι σχιζοφρενης.

@(01/05/2016 22:53) (02/05/2016 10:59)

Αυτό που είσαι σίγουρα είναι γλύφτης και βαλτός του Ρούλη. Αλλά δεν πειράζει, το 19 είναι πιο κοντά απ' ότι φαίνεται. Θα πάρει πόδι μαζί με τους παλιάτσους του

Και την κορδέλα (02/05/2016 11:12)

θα την κόψει η Δούρου με το Βασιλόπουλο. Ο Σκουρλέτης θα είναι εξοκοινοβουλευτικός τότε...

Μπαμπη (02/05/2016 21:48)

Δεν πήρες άδεια να πάρεις στο χωριό σου και κοπανάς το ένα ποστ καπάκι στο άλλο. Η πρεμουρα σου μεγαλώνει τώρα που έρχονται οι σφαλιαριτσες σου μισθωτουλη και θα χάσεις τη μάσα σε λίγο καιρό.τραβα στείλε βιογραφικο στο φιλαράκι σου τον Ιβάν μπας και σε πάρει. Τουλάχιστον εκείνος πληρώνει.

Ουτα για διπιτα δεν είσαι τελικά. Κάνα καλαμάκι και πολύ σου είναι.βρωμα το χνωτο από την πείνα...

σαββα μου (03/05/2016 17:05)

Ποσα ψεμματα θα γραψεις σε ενα ποστ απορω.Πρωτον δε με λενε μπαμπη και το ονομα μου το ξερεις καλα.Δευτερον δεν εχω χωριο γιατι καταγωμαι απο την πολη.Τριτον επαγγελματιας οπαδος εισαι εσυ αλλωστε υπαρχει αυτο εδω http://www.redsagainsthemachine.gr/index.php και εγω δουλευω απο μικρο παιδι.Τεταρτον καθε χρονια ανεβαινω επιπεδα και εσυ πεφτεις συνεχως εξω αλλωστε εγω την επομενη μερα που πεσαμε εγινα ακομα πιο πολυ αεκ οποτε.... Πεμπτον ασε τον ιβαν γιατι αυτοι ειναι οι γαυροι του βορρα οποτε εσυ σαν κι επαγγελματιας οπαδος μπορεις να συνεχισεις εκει και να κανεις αλλη ιστοσελιδα.Εκτον δοξα τω θεο δουλευω κι εχω λεφτα σε αντιθεση με σενα που ζεις με τα ψιχουλα του πρεζεμπορα και την συνταξη της μητερας σου.Περιμενω την νεα σου λασπη τωρα υπαλληλε.

Papa Cat (03/05/2016 17:41)

Εδω άδεια, εκεί άδεια. Που είναι η άδεια.
http://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/01/vaseis_eisagogis_sta_aei_17-533x400.jpg

@Papa Cat (03/05/2016 17:41) (04/05/2016 13:14)

Έλα ντε που είναι η άδεια; Δεν θα βγει ποτέ γιατί θα την σταματήσει το ΣτΕ, η Δούρου και ο Σκουρλέτης. Την ήττα της ζωής σου έχεις φάει γαυράκο.

Μπαμπη (05/05/2016 00:37)

Μπάμπης ήσουν Μπάμπης έμεινες. Ούτε τα σκουπίδια μου να πας μέχρι το κάδο δε θα σου εμπιστευομουν.
Τράβα στο χωριό σου να πανηγυρισεις κάνα πρωτάθλημα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Με 15 θέματα συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο
Xρήστης: Χοσε(ς) Κουερβο(ς)
Αποψε καποιοι παλι θα πανε για "μαλλι" και παλι θα βρεθουνε με την "ψιλη" στο σβερκο τους. Γι αυτο καλο ειναι να κανουν λιγο διαλογισμο κι α...

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο, κύριε Βούρο;
Xρήστης: Γ.τ.π.κ.
@ tasos (06/11/2019 18:29) Ακόμα στα "θα" είσαι! Ξύπνα! Τελειώνει όπου να `ναι κι η περίοδος χάριτος κι έχετε ήδη κάνει τόσα φάουλ και τόσες...

Στον αστερισμό της διεύρυνσης μπαίνει και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ
Xρήστης: @16:24
Ειναι δυνατό να μη πηγε; Σε ποια αριστερή βάρκα να πατήσει; Στη ΛΑΕ καιτην ΑΝΤΑΡΣΙΑ; οι δυο μαζί όυτε 40.000 ψήφους στις τελευταίες εκλογές...

Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας
Xρήστης: @ Επαναστατική Κίνηση
Φαίνεστε καλά παιδιά αλλά ξεκαβαλίστε τα καλάμια σας γιατί η επιρροή σας στη νεολαία και την κοινωνία είναι της τάξεως 0,01%....

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο, κύριε Βούρο;
Xρήστης: Η χαρά των γαβροβάζελων !!!!!!!!!
Εγώ ξέρω ότι από τότε που πάτησε το πόδι του η μαυρόγατα στην πόλη, η ΑΕΚ δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα. Στο τσου λου δεν πήρε πέρσι ούτε βαθ...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: @ζουγκλα (09/11/2019 19:47)
Συνεχίζεις το ίδιο παραμύθι. Τα πανεπιστήμια να τα κλείσουμε κι αυτά που αποτελούν ορμητήριο ανομίας; Δεν φταίει κανένα ποδόσφαιρο και καμιά...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: @08:46
Ποιό harvard θα μπορούσε να πάει ρε ανόητε; Με αυτά που γράφεις γελούν μέχρι και τσιμέντα της Αγιάς Σοφιάς! Με στοιχεία, γεγονότα και αποδε...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: N⊙N SERViAM
@09/11/2019 01:42 Αναφαίρετο το δικαίωμά σου να αυτοπροσδιορίζεσαι ως ποίμνιο. Δηλαδή κοπάδι. Το σύνολο των ζώων ενός βοσκού....

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: ΔΗΜΟΤΗΣ
ζουγκλα (09/11/2019 19:47) Με την λογική σου θα έπρεπε να κλείσουμε τις εκκλησίες γιατί πολλοί ιερείς ειναι παιδεραστές και ομοφυλόφυλοι.Με ...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: @00:08 (08/11/2019 20:55)
Αυτος θα μπορουσε να παει στο Χαρβαρντ.Λυπαμαι που δεν μπορω να πω το ιδιο για εσενα.Μεχρι εκτη δημοτικου το πολυ....

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: ζουγκλα
@ΔΗΜΟΤΗΣ (02/11/2019 17:42) ειναι μερος του αθλητισμου οι ενεδρες στην εθνικη , το μαχαιρωμα αστυνομικων, οι καταστροφες , και το ριξιμο του...

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο, κύριε Βούρο;
Xρήστης: Ανωνυμος
@15.40 Όσο λιγότερο υποστηρίζεις τον χρεωκοπημενο τουρίστα τόσο πιο καλό του κάνεις! Η λογική σου " δεν φταίει ο κλέφτης αλλά αυτός που άφησ...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: ανώνυμος
Όσοι αγαπούν στ' αλήθεια την πατρίδα, εργάζονται αθόρυβα γι’ αυτήν και δεν αναλώνονται σε τελετές, φανφάρες, επετείους και πανηγύρια. Η πατρ...

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: @N⊙N SERViAM (08/11/2019 00:08)
Εσένα καραγκιόζη σε κόβω να περπατάς με τον ίδιο τρόπο όπως τα κορίτσια στο δρόμο. Όχι από άποψη αλλά από το ποτό ή την πρέζα....

Μητροπολίτης και δήμαρχος καταδικάζουν τις γελοιότητες
Xρήστης: @00:08
Το πήγες πολύ παλιά... είσαι ο ίδιος που μας έκανε ανάλυση των λέξεων οπαδός/ φίλαθλος κτλ. Έχει μια θέση στο Harvard για πάρτη σου ρε μπαγά...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©