Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις 15/04/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  δεν υπάρχουν σχόλια

Πριν από λίγο ο δήμος απέστειλε το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τη φετινή Πρωτομαγιά (που, θυμίζουμε, θα εορτασθεί το τριήμερο του Θωμά, δηλαδή 6,7 και 8 Μαΐου). Στον πρόλογο, έδωσε τη δική του πολιτική διάσταση του φετινού εορτασμού, χωρίς να αποφύγει αριστερά στερεότυπα και ιδεοληψίες που σήμερα είναι πλήρως ξεπερασμένα και στερούνται λογικής και ιστορικής βάσεως (και στα οποία με άλλη ευκαιρία δώσαμε απάντηση σε αυτό το άρθρο).

 

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

*****

 

Ο εορτασμός της  πρωτομαγιάς του 2016 έχει μία επιπλέον ιδιαιτερότητα και πολιτική σημασία για όλον τον κόσμο πού από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αλλάζει και δημιουργεί εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τους  Έλληνες πολίτες, πού βιώνουν άμεσα και μοναδικά τις επιπτώσεις από αυτούς τους πολέμους που στα εδάφη άλλων χωρών υφίστανται.

 

Ως χώρα επιφορτισμένοι με ευθύνες που δεν μας αναλογούν, χωρίς ουσιαστική βοήθεια καλούμαστε , να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων μετά το  Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

 

Ως πολίτες αυτού του δήμου, με έντονο το προσφυγικό στοιχείο, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανακούφιση και την προσφορά βοήθειας  στους ανθρώπους που υποφέρουν.

 

Έτσι  το κεντρικό σύνθημα και η κεντρική ιδέα του εορτασμού της πρωτομαγιάς 2016, είναι  ΟΧΙ   ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  -  ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,  γιατί αν δεν σταματήσουν αυτές οι επεμβάσεις δεν πρόκειται κανένα πρόβλημα των μεταναστών και προσφύγων να λυθεί…..

 

Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της Παρασκευής 6/5 και το αφιέρωμα στα παιδιά της 8/5 [Κυριακή], είναι απόλυτα αφιερωμένα στους πρόσφυγες.

Όλα τα ακούσματα της Παρασκευής ( τοπικό συγκρότημα, ΠΟΛΙΣ  ensemble, σχήματα προσφύγων από Συρία και Τουρκία –ίσως και από άλλη χώρα της ανατολής ), θα έχουν να κάνουν με το προσφυγικό.

 

Επίσης  τα παιδικά δρώμενα της Κυριακής (θέατρο, κατασκευές), θα είναι αφιερωμένα στην ΕΙΡΗΝΗ και στην Μητέρα που εκείνη την ημέρα γιορτάζει.

Συνθήματα, εικόνες και σκίτσα που θα πλαισιώνουν το δίπτυχο διαφήμισης του προγράμματος, αλλά και οι αφίσες , τα λάβαρα και τα πανό θα ενισχύουν αυτή την αντιπολεμική και φιλοπροσφυγική θέση μας…

 

Καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις  για το εορταστικό τριήμερο της Πρωτομαγιάς

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο swing

2  .  Ἡ ἐντὸς καὶ καθ' ἡμᾶς λεγομένη θάλασσα:  Ταξίδι, στις γειτονιές της Μεσογείου, με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Μια παράσταση που επιχειρεί ένα ταξίδι στις γειτονιές της Μεσογείου με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Η μουσική δεν γνωρίζει φράχτες και η Θάλασσα – το Αιγαίο, η Μεσόγειος –  γίνεται ο αρμενιστής της. Η θάλασσα ήταν αυτή που επέτρεψε στις μουσικές των λαών της περιοχής να αρμενίσουν - άλλοτε από τα τουρκικά παράλια, το Λίβανο και τη Συρία και άλλοτε από την Ελλάδα, την Κύπρο ή τις χώρες της Βόρειας Αφρικής - σμίγοντας η μια με την άλλη, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση μιας οικουμενικής γλώσσας. Η παράσταση περιλαμβάνει λόγιες μουσικές της ανατολικής Μεσογείου, πιο συγκεκριμένα, συνθέσεις της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και της Οθωμανικής Κλασικής μουσικής, ανώνυμα τραγούδια και σκοπούς της περιοχής, καθώς και πρωτότυπες προσωπικές δημιουργίες των μελών του μουσικού συνόλου ΠOLIS, βασισμένες σε παραδοσιακές φόρμες.

 

Το ΠOLIS Ensemble είναι μια ομάδα από δεξιοτέχνες μουσικούς.

Τολμά μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου, έντεχνης ή λαϊκής.

 

Μπορεί, λοιπόν, να «ταιριάξει» η μουσική του Χατζιδάκι με αυτήν του Πέτρου Πελοποννησίου  και αυτές, με τη σειρά τους, με τα οργανικά κομμάτια του Riad Al-Sunbati  ή τις παραδοσιακές μελωδίες της τουρκικής υπαίθρου;

 

Το ΠOLIS Ensemble αναλαμβάνει την ευθύνη και εγγυάται  ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, μα γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Το ΠOLIS Ensemble ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 2011.

Αρχικά ως «Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής ΠΟΛΙΣ»).

Μέχρι τον Ιούλιο του 2014, το συγκρότημα συμμετείχε σε μια σειρά από μουσικά φεστιβάλ (Πάτμος, Σάμος, Πάτρα, Καστοριά,) συνοδεύοντας άλλοτε την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών  και άλλοτε σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Χρόνης Αηδονίδης, η Αρετή Κετιμέ, η Θεοδοσία Στίγκα και η Νεκταρία Καραντζή.

 

Κατόπιν, η μετονομασία του σχήματος σε ΠOLIS Ensemble συνοδεύτηκε από έναν κύκλο εμφανίσεων εντός (Πέραν, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ωδείο Αθηνών), αλλά και εκτός Αθηνών (Αγαθονήσι, Κύθηρα). Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αυτής περιόδου, το ΠOLIS Ensemble είχε την χαρά και την τιμή να συμπράξει με εξαιρετικούς καλλιτέχνες (Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μάνος Αχαλινωτόπουλος) καθώς και να ηχογραφήσει με τον τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη και τον συνθέτη Χρίστο Τσιαμούλη.

 

Σήμερα, τα μέλη του μουσικού συνόλου ετοιμάζουν την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά αποτελούμενη κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις.

 

Το ΠOLIS Ensemble αποτελείται από δεξιοτέχνες μουσικούς της νέας γενιάς με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους, τόσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν, μεταξύ άλλων, αφοσιωθεί στη μελέτη και στην ερμηνεία αυτού του ιδιαίτερου μουσικού υλικού, αποτολμώντας – παράλληλα - μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου.

 

Σχεδιασμός  -  Επιμέλεια παραγωγής:

Στέλιος Ελληνιάδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια:

ΠOLIS Ensemble.

Συμμετέχουν:

Νίκος Παραουλάκης - νέυ

Γιώργος Κοντογιάννης – λύρα, κρουστά

Στέφανος Δορμπαράκης – κανονάκι, τραγούδι

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – πολίτικο λαούτο, τραγούδι

Θόδωρος Κουέλης – κοντραμπάσο

Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά

Κατερίνα Παπαδοπούλου - τραγούδι

Συνδράμουν:

Ομάδα προσφύγων μουσικών

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο λαϊκό

2.  ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ

 

Βαγγέλης Κορακάκης

 

Στα 51 του χρόνια, είναι ένας από τους αυθεντικότερους  λαϊκούς συνθέτες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πέρα, όμως, από τη δημιουργική του ιδιότητα, έχει μια ιδιαιτέρως χαρακτηριστική φωνή, μια και η χροιά του έχει ηχόχρωμα  που πηγάζει από το παρελθόν των ένδοξων δεκαετιών του λαϊκού τραγουδιού.  Ο Βαγγέλης όταν αναφέρεται στους φίλους και την παρέα του λέει χαρακτηριστικά, κάτι παιδιά από την ίδια μάνα (την Ιστορία) και τον ίδιο πατέρα (τον Χρόνο), ανταμώνουνε κάθε τέσσερα - πέντε χρόνια για να κλάψουν και να μεθύσουν από χαρά και αγανάκτηση. 

 

Αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι γεμάτο με τις επιτυχίες του, μαζί με αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών.

 

Ο Βαγγέλης μάς φέρνει πιο κοντά με ένα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο διασκέδασης, μέσα από τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μουσική που έρχεται βαθιά από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, ρεμπέτικες μελωδίες και διαχρονικές αξίες συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.

 

Γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Η πρώτη του επαφή με το μπουζούκι ήρθε σε ηλικία 9 χρονών, όπου απέναντι από το πατρικό του υπήρχε ένας ξυλουργός που έφτιαχνε και μουσικά

 

Το πρώτο του μπουζούκι, το απέκτησε σε ηλικία 11 χρονών, στο οποίο πέρασε ο ίδιος χορδές.

 

Πρόκειται για κλασσική περίπτωση αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, αφού αφιέρωνε και αφιερώνει πολλές ώρες παίζοντας μπουζούκι. Σε ηλικία 18 χρονών, και ενώ είχε συμμετάσχει σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα στην Καισαριανή, εργάζεται για πρώτη φορά επαγγελματικά στην μουσική παράσταση του Χουρμούζη "Ο  Λεπρέντης", σε μουσική Δήμου Μούτση.

 

Στη συνέχεια δούλεψε για λίγο στην ταβέρνα του Φίτσουλα και το 1982 άνοιξε, μαζί με τον Γιώργο Κούκιο, το "Μακάμι", το ορμητήριο του που είναι γνωστό ως Μαγιοπούλα .  Ο Κορακάκης γράφει ο ίδιος τους στίχους των τραγουδιών του και παίζει μπουζούκι,  στα πρότυπα κορυφαίων δημιουργών, όπως ο Γιώργος Μητσάκης και ο Άκης Πάνου. 

 

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά για το Βαγγέλη Κορακάκη έρχεται το 1985. 

 

Μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν την υπογραφή του. «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο φθινόπωρο», «Σε μαγεμένη αγκαλιά», «Έρχονται βράδια», «Οι μεγάλες αγάπες», «Λαύριο» και αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και μια δισκογραφική δουλειά του με τον Γιώργο Νταλάρα.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Στέλιος Ελληνιάδης

Συμμετέχουν:

Ορχήστρα με,

Κιθάρα – Μπάσο -Μπουζούκι – Ακορντεόν

Βαγγέλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Βασίλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Ανατολή Μαργιόλα - Τραγούδι

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-5-2016 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ) ΑΠΟ 11:00-14:00

1. Δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την βοήθεια εικαστικού

2. Ξυλοπόδαρος, μίμος

3. Θεατρική παράσταση: Ο Χαχά η Χιχί και το αερόστατο της χαράς

 

Μια αντιπολεμική παιδική παράσταση από τις Μορφές Έκφρασης. Ο Χαχά και η Χιχί, με την βοήθεια των παιδιών - θεατών σταματούν τον Πόλεμο και  ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Δύο παιδιά γεννημένα με λίγη παραπάνω ευθυμία από τα άλλα, βρίσκονται μπροστά στο μεγάλο δίλλημα… ποιος θα είναι ο σκοπός της ζωής τους; Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συμβούλια θα αποφασίσουν πως αυτό που θέλουν και μπορούν, πάνω απ’ όλα,  να κάνουν είναι να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο!

 

Έτσι μ’ ένα μαγικό αερόστατο ξεκινούν ένα συγκλονιστικό ταξίδι πάνω από τη γη. Σε αυτό το ταξίδι θα γνωρίσουν τον Πέπε, ένα παιδί σαν όλα τ’ άλλα, που όμως δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι του… Γιατί στο σπίτι του γινόταν πόλεμος.Ο Χαχά και η Χιχί θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν τον Πόλεμο από την χώρα του Πέπε και στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών - θεατών θα καταφέρουν να ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου. Η παράσταση έχει ζωντανή μουσική κατά κύριο λόγο, είναι δομημένη με πολύ χιούμορ και με πολλά κινησιολογικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια παράσταση που θα μας ταξιδέψει στην περιπέτεια της ζωής, και θα μας διδάξει πολλά για τη σημασία της επικοινωνίας, της ανθρωπιάς και του προσωπικού σκοπού που έχει ο καθένας μας στη ζωή!

 

Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη.  Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης.

 

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ προσεγγίζουν τον άνθρωπο με στόχο την πνευματική του ανάπτυξη και την εσωτερική του καλλιέργεια. Η Τέχνη αποτελεί μέσο για την καλύτερη κατανόηση του εαυτού αλλά και του κόσμου, και μας οδηγεί στην ανάγκη να κατανοήσουμε και να αλλάξουμε.  Από τη στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη παρουσία στο χώρο του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Μορφές Έκφρασης

Κείμενα & σκηνοθεσία:

Άννα- Σεβαστή Τζίμα

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση:

Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

Συμμετέχει:

Επταμελής ομάδα μουσικών ηθοποιών

Γράψτε την άποψή σας

δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Νέο ρήγμα για το άλσος: Πολλές διαφωνίες Τομπούλογλου- Ενώπιον του χάους των λαθών του ο Βούρος

«Βόμβες» Ουσταμπασίδη στην διαπαραταξιακή- Εκτός τόπου και χρόνου ο Βούρος

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

«Βόμβες» Ουσταμπασίδη στην διαπαραταξιακή- Εκτός τόπου και χρόνου ο Βούρος

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις

Νέο ρήγμα για το άλσος: Πολλές διαφωνίες Τομπούλογλου- Ενώπιον του χάους των λαθών του ο Βούρος

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Νέο ρήγμα για το άλσος: Πολλές διαφωνίες Τομπούλογλου- Ενώπιον του χάους των λαθών του ο Βούρος
Xρήστης: Ανωνυμος
@11:29 Προσυπογράφω. Το παιχνίδι χάθηκε το 2014....

Νέο ρήγμα για το άλσος: Πολλές διαφωνίες Τομπούλογλου- Ενώπιον του χάους των λαθών του ο Βούρος
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Τώρα σας έπιασε ο πόνος για το άλσος; Αφού στο τέλος θα τα βρείτε; Σας βαρέθηκα όλους: https://www.youtube.com/watch?v=ohzOeBply_o...

«Βόμβες» Ουσταμπασίδη στην διαπαραταξιακή- Εκτός τόπου και χρόνου ο Βούρος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Και χρυσή ευκαιρία να ''φανούν και να ακουστούν '' τα παιδιά ,τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά .που τραγουδούσε ο Κοινούσης .Περιμένετε και θα...

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις
Xρήστης: Φρέρης
@Marcus (02/03/2021 16:18) Αν είχε ελάχιστη πολιτική τσίπα ο καρακαηδόνας, θα είχε κλείσει από μόνος του το πικολίνο του (μικρό οργανακι που...

«Βόμβες» Ουσταμπασίδη στην διαπαραταξιακή- Εκτός τόπου και χρόνου ο Βούρος
Xρήστης: Ανώνυμος
Το ζουμί είναι ότι όλες αυτές οι κορώνες που κατά καιρούς έλεγαν ή διέρρεαν (μεσω των προθύμων υπηρετών τους του τοπικού πολιτικού προσωπικο...

«Βόμβες» Ουσταμπασίδη στην διαπαραταξιακή- Εκτός τόπου και χρόνου ο Βούρος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Υπέροχα όλα αυτά και χρήσιμα .Κάπως έτσι δεν στρώνονται τα χαλάκια,?,Σιγά σιγά ? Έτσι ακούγεται στην πιάτσα . Εάν είναι έτσι να το μάθουμε σ...

«Βόμβες» Ουσταμπασίδη στην διαπαραταξιακή- Εκτός τόπου και χρόνου ο Βούρος
Xρήστης: αξιοκρατης
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ.ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛ...

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.18 Ουδεμία έκπληξη. Το αντίθετο θα με εξέπληττε......

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις
Xρήστης: Marcus
Ερώτημα προς κύριο Σεϊτανίδη: Σας προξενεί έκπληξη, ή όχι, το ότι ο έμμισθος σύμβουλος του δημάρχου μέχρι και αυτή την ώρα ΔΕΝ έχει αξιολογή...

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις
Xρήστης: Ανωνυμος
Θα πάρουν θέση οι άλλες παρατάξεις με επίσημες ανακοινώσεις η θα κάνουν το παγώνι; Αυτά βέβαια που γράφει ένα σάιτ περί βρώμικου πολέμου εν ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: Ανώνυμος
@16:29 Ναι ΝICOS, KOSTAS, GEORGE και τ' αλλά παιδιά.' 'Ο, τι πεις! Ο γιατρός (ψυχίατρος συγκεκριμένα) έχει πει να σου λέμε ναι. Πες πάντως ...

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες
Xρήστης: Μystery train
Η σημερινή διοίκηση, με τους φανερούς και «κρυφούς» συμπαίκτες της, έφτασε στα όριά της. Οι ασχολούμενοι χρόνια με την τοπική πολιτική σκηνή...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λοιπόν αγαπητά μου φιλαράκια ,έχετε διαβάσει τα > του Νίκου Τσιφόρου .Το συνιστώ το βιβλίο ανεπιφύλακτα . Θα κάνετε καινούργιο συκώτι απο τ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: NIKOS C.
Ρουλη κακως το παλευεις. Ολοι μπορουν να γινουν και να ξαναγινουν δημαρχοι. Εσυ εχεις τελειωσει. Πρωτα απο το κομμα σου και μετα απο τη πολη...

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©