Δυο οι υποψηφιότητες για την προεδρία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε στις 21/03/2016 στην κατηγορία Πολιτική  |  16 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Συνθήκες ακραίας πόλωσης λαμβάνουν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, για τη δημοτική οργάνωση Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Οι συμμαχίες και οι ισορροπίες ανατρέπονται από ώρα σε ώρα, υποψηφιότητες προωθούνται κι άλλες υποχωρούν και, γενικότερα, επικρατεί ένα κλίμα "θερμής αντιπαράθεσης".

 

Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι οι υποψηφιότητες για την προεδρία της τοπικής ΝΔ θα είναι μάλλον δυο, με επικρατέστερους τους Ηλία Μαρκάτο και Βάσω Φιλιππάτου. Ο τρίτος που εφέρετο ως υποψήφιος, Ρένος Αρβανίτης, έχει δεύτερες σκέψεις και, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στην απόφαση να μην συμμετάσχει στην κούρσα για την προεδρία, όπως είπε στην "Α" θεωρεί ότι οι τρεις υποψηφιότητες είναι πάρα πολλές, συνεπώς σε περίπτωση (που θεωρείται βέβαιη) που καταθέσουν υποψηφιότητα οι Μαρκάτος και Φιλιππάτου, εκείνος πιθανώς να μην διεκδικήσει την προεδρία.

 

Έτσι, από το πρωί της Δευτέρας τα δυο στρατόπεδα φαίνεται ότι ξεχωρίζουν, πλέον, καθαρά. Η υποψηφιότητα της Βάσως Φιλιππάτου συγκεντρώνει ολόκληρο το στρατόπεδο Τομπούλογλου, αλλά και επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας που ως τώρα κρατούσαν αποστάσεις, όπως ο Μπάμπης Μπόβος και ο Δημήτρης Γκίκας. Από την άλλη, την υποψηφιότητα του Ηλία Μαρκάτου στηρίζουν όλοι οι παραμένοντες απέναντι στον Χάρη Τομπούλογλου, είτε αυτός είναι εμφανώς μπροστά, είτε κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τον Ηλία Μαρκάτο -και εάν θεωρηθεί δεδομένη η απόσυρση Αρβανίτη- συμπαρατάσσονται τοπικά γαλάζια στελέχη (που άλλα θα είναι υποψήφια κι άλλα όχι) όπως ο Γιώργος Τσούκας, ο Χάρης Τσούλας, η Καίτη Καρακάση, η Σοφία Αλυμάρα, η Μαριάννα Σκαμπαρδούκα, η Δήμητρα Νικολοπούλου κλπ. Κοντά σε αυτούς, από τα μετόπισθεν στηρίζουν την "αντιΧαρική" υποψηφιότητα Μαρκάτου γνωστά νεοδημοκρατικά στελέχη που στο παρελθόν βρέθηκαν (και κάποια παραμένουν) είτε στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία-νέο, είτε στη Νέα Προοπτική είτε στο Ζούμε Μαζί, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ενεργό εμπλοκή των συνδυασμών στα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα και ελάχιστος αριθμός νεοδημοκρατών που σε καθαρά τοπικό επίπεδο έχουν καλές σχέσεις με τη Δύναμη Πολιτών, εμφανίζονται να προτιμούν τον Ηλία Μαρκάτο από τη Βάσω Φιλιππάτου.

 

Τα στρατόπεδα, λοιπόν, διαμορφώνονται, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Κι αναμένουμε σκηνές "απείρου κάλλους", όπως ζήσαμε την περίοδο που προηγήθηκε της εκλογής Κυριάκου Μητστοάκη στη "μεγάλη" θέση του προέδρου.-

Γράψτε την άποψή σας

ΔΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑ (21/03/2016 13:44)

Τώρα το προσεγγίζεις σωστά το θέμα.... ;-)

Διαμαντής (21/03/2016 15:02)

Δεν ξέρω ποιος είσαι και τι ξέρεις. Όταν έγραψα το προηγούμενο δεν είχε μεσολαβήσει η -πιθανότατη- απόσυρση Αρβανίτη. Εγώ κάνω ρεπορτάζ, το οποίο εξελίσσεται. Εσύ ξέρεις πράγματα από μέσα, δηλαδή είσαι "πηγή" μου εν δυνάμει. Τώρα, είναι δυνατόν μια "πηγή" να μου λέει ότι το ρεπορτάζ μου δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που εκείνη θέλει; Δεν είναι!

Προσκλητήριο ενάντια στον Αράπογλου (21/03/2016 17:42)

Ρε τι είναι αυτός ο Αράπογλου; Σε όλα από πίσω είναι; Θέλετε να μας πείσετε ότι αυτός κινεί τα νήματα; “Γονάτισε“ πολιτικά τον Γρετζελιά και θα γονατίσει τώρα και τον Τομπούλογλου;;; Ρε όλοι μαζί με τον Βασιλόπουλο Πανστρατιά, Γρετζελιάς, Τομπούλογλου, Βασιλόπουλος, Γεωργαμλής όλοι μαζί ενάντια στη λέλαπα Αράπογλου

Ρε (21/03/2016 19:11)

Μην τσιμπάτε Τόμπι Αραπης η ίδια συνομοταξία

Βάσω και ξερό ψωμί! (21/03/2016 19:34)

Μαζί με τον Χαράλαμπο Μπόβο και τον Δημήτρη Γκίκα υποστηρίζουν την Φιλιππάτου όλες οι πλευρές...Δηλαδή και Στέφανος Γατσούλης και Γιάννης Λεοντίτσης και Γιάννης Κανέλλος και Στέλλιος Μήλος και πολλοί άλλοι που μόνο "τομπουλογλικοί" δεν είναι !!! Απλά η Βάσω αξίζει κι αυτό το ξέρουμε όλοι.

Aνωνυμος (21/03/2016 22:12)

ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ?? ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΠΟΒΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΗ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ !!!!!!! (21/03/2016 23:14)

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΔΩΣΑΜΕ 3 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ.
ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΛΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΑΤΟΜΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 4.500 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ;
ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ..........

ΤΑ ΛΕΦΤΑ (21/03/2016 23:35)

ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΧΑΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΝΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΩ!!!!!!!!!!!!! (22/03/2016 22:32)

ΝΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΩ....ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (22/03/2016 22:46)

Η δικηγόρος που ήταν Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Φ-Χ παρέλαβε τα χρήματα και τα παρέδωσε στην κεντρική διοίκηση της Ν.Δ. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε από την ίδια τη διοίκηση.Μάλιστα σε κανένα άλλο προάστιο δεν έγινε αυτό αλλά τα χρήματα κρατήθηκαν για τις ανάγκες των τοπικών,πράγμα που είναι άλλωστε και πιο δίκαιο,καθώς τα ενοίκια,ΔΕΗ κτλ τα αναλαμβάνουν εθελοντικά συνήθως 3-4 ιδιώτες από κάθε τοπική.

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ !!!!!!! (24/03/2016 19:09)

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 3000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 3ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΩς ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΒΑΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΟΣ !!! (24/03/2016 19:32)

Σας κάνω πρόβλεψη.
Η Φιλιππάτου θα πάρει 70% και ο Μαρκάτος δεν θα μπεί ούτε ως μέλος του συμβουλίου γιατί χρειάζεται 40% για να μπεί.
Και θα σκυλιάσουν πολλοί....Βασιλόπουλος, Αράπογλου που θέλουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανάπηρη στη πόλη μας !!!
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Νεοδημοκράτης και μόνο !!!!!!!!!!! (24/03/2016 21:19)

Κύριε Σεϊτανίδη επειδή γνωρίζω ότι είσθε παιδιόθεν αίμα και σάρκα της Νέας Δημοκρατίας αν και σας έχει πληγώσει, νομίζω ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ της κυρίας Βασιλικής Φιλιππάτου και του κυρίου Ηλία Μαρκάτου. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά πρέπει να έχουμε και το γνώθι σαυτόν. Δηλαδή η κυρία Φιλιππάτου εκτός ότι διευθύνει τη νοσηλευτική υπηρεσία ενός μεγάλου νοσοκομείου είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με κομματική δράση ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ως συνδικαλίστρια επι σειρά ετών στο χώρο της υγείας. Την ψηφίζω χωρίς να με ενδιαφέρει ποιός την στηρίζει ή ποιός δεν την στηρίζει. Την ψηφίζω γιατί είναι η καλύτερη με διαφορά και θα αναβαθμίσει την παράταξή μας στην περιοχή.

ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ (25/03/2016 10:35)

1. Αν λοιπόν ένα απ τα υποψήφια για τη θέση του προέδρου την Τ.Ο. της Ν.Δ στην πόλη μας είναι με τέτοια διαφορά καλύτερο απ το άλλο (@Νεοδημοκράτης και μόνο) ‘τι ετι χρειαν εχωμεν μαρτυρων;’ επικαλούμενοι κόκκινα πανιά (@ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ) για τη σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. (λες και ο Κυριάκος είναι βλάκας να «αποξενωθεί» απ τους μεν στηρίζοντας τους δε . . .) και στηρίξεων τύπου ‘Free Harry’ ή τύπου ‘μπουμπούκου’ «όποιος από δω και μπρος ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ δια της ψήφου του νομιμοποιεί την κλοπή δημοσίου χρήματος»;
Ο κ. Διαμαντής γνωρίζοντας καλύτερα τα πράγματα προβλέπει: ‘αναμένουμε σκηνές "απείρου κάλλους"’
Και ιδού, και εμού συμβάλλοντος ‘πριν αλέκτωρα φωνήσαι τρις’ επαληθεύεται πλήρως.
Μια θεώρηση λέει τα εξής: Στη ρευστή κατάσταση που ζούμε δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς πως θα είναι ΑΥΡΙΟ τα πράγματα στην κεντρική πολιτική σκηνή, πολλώ μάλλον μέχρι τις επόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και πόσο θα τις επιρρεάσουν.

ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ (25/03/2016 10:36)

2. Στα τοπικά μας πράγματα εξ άλλου η Ν.Δ. ποτέ δεν είχε την απαραίτητη ισχύ για να διεκδικήσει αυτόνομα την ηγεσία του Δήμου (@ΒΑΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΟΣ και λοιπόν;) και δεν πρόκειται να την αυξήσει με καμία απ τις δυό υποψηφιότητες αν δεν σταματήσουν οι γνωστές ακολουθούμενες διχαστικές μέθοδοι και πρακτικές.
Εξ άλλου είναι πιθανό και ευκταίο να δραστηριοποιηθούν μέχρι τότε διεκδικητικά και πρόσωπα με μεγαλύτερη κοινωνική διεισδυτικότητα, αποδοχή και «βάρος» απ τα υπάρχοντα, οπότε ‘παίδων αθύρματα. . . .’.
Αφήστε λοιπόν τις φτηνές προβοκάτσιες σαν και τη δική μου και πηγαίνετε να ψηφίσετε όσοι το επιθυμείτε σεμνά και τα πεινά όποιον προτιμάτε.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (25/03/2016 10:41)

Είναι γνωστό ότι κάποια απ τα υποψήφια για την ηγεσία της Τ.Ο. της Ν.Δ. πρόσωπα δεν πληρούν τους όρους της παραγράφου 3.1. του άρθρου 4 του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
Καλό θα ήταν να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους ΠΡΙΝ τις εκλογές.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Η οικογένεια Παπαδουκάκη ευχαριστεί...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος «τον ύπνο του δικαίου...»

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Νεκρός άνδρας βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Η πόλη απαιτεί απαντήσεις κύριε Βούρο...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 8ου δημοτικού- Ποιο τμήμα κλείνει

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωραία ! Άντε λοιπόν μαζέψτε τον κόσμο .Τί κάθεστε και μονολογείτε ! Μήπως πάλι μιλάμε για φρού φρού και αρώματα ? Ωραία η ατάκα σας .Περιμέν...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μήπως πρέπει κάποιος να μαζέψει τον κόσμο κάπου ,πχ Πνευματικό Κέντρο ΄'και να μας τα πείτε όλα αυτά με το Νι και με το Σίγμα ? Έτσι για να ...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όχι κύριοι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .Για τους εν ενεργεία δημοτικούς άρχοντες κανένα σχόλιο .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αφού δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως γράφτηκε και δηλώθηκε ,γιατί οι υπόλοιποι συμμετέχουν? Δηλαδή ο Νόμος (ποιός είναι ?) είναι μέν "παράνομος"' αλλά...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 19/02/2021 14:39 Πράγματι! Της συμφοράς! Όπως και τα αφηγήματα του Γεωργαλά που μηρυκάζεις....

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πρώτον ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του διαλόγου- εγώ ευθύνομαι που άργησα να ανεβάσω σχόλια, αλλά αυτόν τον καιρό... τέλος πάντων αφήστ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Καλά σου γράφει ο Ανώνυμος (17/02/2021 23:18) κυρ-Διαμαντή. Υπερασπίζεσαι όσους είναι εναντίον της ΕΣΣΔ παραβλέποντας ότι ολόκληροι λαοί τη...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διαβάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, λέτε αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, να έριξαν τις μολότωφ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Λιγνά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Στο σύμπαν του καρακαηδόνα όλα ονειρεμένα σαν παραμύθι
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε ένα ημιθανές τοπικό σάϊτ, από αυτά που τους ρίχνεις κάνα κλικ από λύπηση μπας και δουν κάναν αναγνώστη, τον τίτλο...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
(συνέχεια) Η διαφορά είναι και αντιληπτή και τεράστια. Αρκεί να μεταφέρει την φράση στις συνθήκες του εμφυλίου και να επιχειρήσει να δει τι ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/02/2021 20:58) Διαφωνούμε αγαπητέ και μάλιστα αρκετά (αν και προτιμώ το έχουμε διαφορετικές απόψεις και οπτική)....

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Τελετάρχης
Ο Κουτσάκης, ο Βούρος και οι έμμισθοι αυλοκόλακες μπορεί να λένε και να γράφουν ό, τι τους έρθει στο μυαλό για να καλύψουν την ανεπάρκεια κα...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανωνυμος
Και τι είναι τα συστήματα κυρ Διαμαντή μου για να βρεθεί καινούριο το οποίο θα σταματήσει να εκμεταλλεύονται οι λίγοι τους πολλούς; Στην ερώ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@23.18 Καλωσορίζω τον επόμενο. Αγαπητέ μου κάτι έχει μπερδέψει. Το ότι γνωρίζω την εξόντωση του Τρότσκι, δεν με κάνει τροτσκιστή, χαλάρωσε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©