Και πάλι κυριάρχησε η μικροψυχία

Δημοσιεύτηκε στις 06/09/2016 στην κατηγορία Η πόλη  |  34 σχόλια

Και πάλι κυριάρχησε η μικροψυχία στην πόλη μας, που φαίνεται ότι εξελίσσεται σε ένα κλειστό φρούριο, που διώχνει αγενώς και προκλητικά όσους δεν γουστάρουν οι πατρίκιοι της περιοχής. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι τελικά ματαιώθηκε η προγραμματισμένη (με άδεια του δήμου) εκδήλωση ενός νέου, μικρού κόμματος, της Ελληνικής Λύσης, που είχε ζητήσει κι είχε λάβει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Φιλαδέλφειας για την ομιλία του ιδρυτή του, Κυριάκου Βελόπουλου.

 

Είχε πρόβλημα, λοιπόν, η αίθουσα που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο στο Μίλτος Κουντουράς. Είχε και πρόβλημα το ισόγειο του ΠΠΙΕΔ όπου φιλοξενείται μια έκθεση. Μάλιστα. Κι έτσι, οι πατρίκιοι της πόλης αποφάσισαν να ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ την αίθουσα από την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου και να συνεδριάσουν εκεί οι γνωστοί 33 (δηλαδή, όσοι εξ αυτών περάσουν από εκεί) και οι μηδέν πολίτες που ως συνήθως παρακολουθούν τις εργασίες- εξαιρώ τους πάσης φύσεως συνεργάτες της δημοτικής Αρχής, φυσικά, που ως συνεργάτες παρίστανται, όχι ως ενδιαφερόμενοι πολίτες.

 

Οι παρ' ολίγον φιλοξενούμενοι στην πόλη, δηλ το κόμμα του κ. Βελόπουλου, πρότειναν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να γίνει στον δεύτερο όροφο του Πνευματικού της Φιλαδέλφειας. Δεν ήξεραν ότι υπάρχει Πνευματικό της Χαλκηδόνας, άλλα δημοτικά κτήρια και φυσικά πολλοί σχολικοί χώροι για να συνεδριάσουν όσοι εκ των 33 ευαρεστηθούν να εμφανιστούν στη συνεδρίαση. Ορίστε; τι είπατε; καλε ποιος κανονισμός; Να είμαστε σοβαροί. Το αγράμματο κομματόσκυλο γράφει τους κανονισμούς στα παλιά του τα παπούτσα -δεν ξέρω αν τα παπούτσια είναι λίγο ή πολύ παλιά, αν τα είχε από τότε που ήταν στο ΚΚΕ, ή τα πήρε όταν μεταγράφτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και πριν πάει στη ΛΑΕ ή μετά... Κάπου εκεί ανάμεσα, τέλος πάντων, πολιτικού τυχοδιωκτισμού και ιδεολογικού ρεβιζιονισμού, γωνία.

 

Κοντολογίς, από όλες τις διατιθέμενες αίθουσες της πόλης, η πολιτική μισαλλοδοξία (τονισμένη από ασήκωτους τόνους προσωπικού κόμπλεξ, που άλλοτε ξεχειλίζουν δημόσια εναντίον δημοσιογράφων, κι άλλοτε εναντίον πεθαμένων) οδήγησαν τους υπεύθυνους των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου να ζητήσουν από τους παρ' ολίγον φιλοξενούμενους του Κ. Βελόπουλου να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Φιλαδέλφειας, δηλαδή εκεί που οι ίδιοι οι πατρίκιοι της πόλης μας παραδέχτηκαν ότι είναι μικρός για τους 25, το πολύ 30 που συνήθως εμφανίζονται στις συνεδριάσεις του συμβουλίου.

 

Πόσο δύσκολο ήταν τελικά, από την ώρα που εγγράφως ο δήμος συναίνεσε στην διεξαγωγή αυτής της πολιτικής εκδήλωσης, το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει είτε σε έναν άλλο τόπο, είτε σε μια άλλη ημερομηνία; Ας συνεδρίαζε μια φορά την Πέμπτη. Ή την Τρίτη. Δεν θα χυνόταν η ζάχαρη στο νερό. Αλλά και δεν θα φαινόταν μια διοίκηση μικρόψυχη, που ψάχνει εναγωνίως τρόπους να πάρει πίσω τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ υπογραφή, και να ματαιώσει μια εκδήλωση, μόνο και μόνο γιατί διαφωνεί πολιτικά και ιδεολογικά με τον ομιλητή ή τους διοργανωτές της.

 

Να κάνω και μια ερώτηση; Απάντηση από τους πατρίκιους της πόλης δεν περιμένω, αλλά τους αναγνώστες μου, τους παρακαλώ να απαντήσουν αυτοί, ο καθένας και η καθεμιά στον εαυτό του/της: Αν την αίθουσα δεν την είχει κλείσει ένα μικρό, πολύ μικρό κόμμα της δεξιάς, η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου, αλλά ένα μικρό, πολύ μικρό κόμμα της αριστεράς, ας πούμε η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη, ποια νομίζετε ότι θα ήταν η στάση του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου; Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του, στον εαυτό του...

 

Και να σας πώ και κάτι ακόμα; Σιγά την... αντίσταση. Νέο κόμμα η Ελληνική Λύση, άγνωστο ακόμα και σε μας τους δημοσιογράφους που εξ επαγγέλματος ασχολούμαστε με αυτά, σιγά που της κόψατε την... ξέφρενη πορεία της προς την... αυτοδυναμία. Εδώ γελάνε. Εάν, μάλιστα, η διοίκηση του δήμου πιστεύει ότι ο πολιτικός λόγος τέτοιων μικρών κομμάτων είναι αναχρονιστικός, δεξιός, και δεν ξέρω τι άλλο, ένας λόγος ακόμα να τον αφήσει να ακουστεί: έτσι θα ξεχωρίσει ο άλλος, ο δικός της πολιτικός λόγος, ο... "προοδευτικός" (εδώ ξεκαρδίζονται...).

 

Τι τα θέλετε; Για κάποιους, ακόμα κι αν δώσουν προφορικά το λόγο τους, τα παντελόνια που φορούν τους κάνουν να τον τηρήσουν με κάθε κόστος. Με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Για άλλους, ακόμα και την υπογραφή τους να έχουν βάλει φαρδιά- πλατιά στο χαρτί, τα παντελόνια που φορούν δεν μετράνε καθόλου. Την παίρνουν πίσω, με γελοίες δικαιολογίες, γιατί μπέσα, τιμή και ευθύτητα, δεν έχουν.

 

ΥΓ: Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Βελόπουλο, αλλά από εδώ θα του έδινα μια γνώμη: Να την κάνει την εκδήλωσή του ΕΞΩ από το Πνευματικό Κέντρο. Επί της Νικολάου Τρυπιά. Εκεί, τα κολλήματα του κάθε δικτατορίσκου δεν περνάνε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέσσερις υποτροφίες σπουδών προσφέρει η Μητρόπολη Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Δεν θα φιμώσετε, κανέναν!

Εκδηλώσεις του δήμου αφιερωμένες στους πρόσφυγες

Θέλησαν να βλέπουν στην εκκλησία, ό,τι και στον καθρέφτη τους

Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του φετινού Πολιτιστικού Σεπτέμβρη

Γράψτε την άποψή σας

Διαμαντή λες... (06/09/2016 08:36)

...τα καλώδια στο Μίλτος Κουντουράς, να τα ροκάνισε ένας ποντικός που τυχαίνει να είναι εργαζόμενος στο δήμο, πρόεδρος, ηλεκτρολόγος και υποστηριχτής της ΛΑΕ;;;

Πολίτης (06/09/2016 09:31)

Ισως (επαναλαμβάνω: ίσως) οι διοικούντες σκέφτηκαν το ενδεχόμενο επεισοδίων από τοπικούς ρουβίκωνες που θα έβγαιναν στα κάγκελα για την παρουσία ενός ακροδεξιού κομματίδιου στην πόλη και γι αυτό σκαρφίστηκαν το τέχνασμα της πρόφασης ότι η αίθουσα δεν μπορεί να δοθεί λόγω δημοτικού συμβουλίου. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε τι έγινε σε εκδήλωση με καλεσμένο τον Σαράντο Καργάκο τον οποίο (βλακωδώς) οι -εντελώς- γνωστοί και -καθόλου- άγνωστοι βάφτισαν ακροδεξιό. Ωστόσο το να πάρουν πίσω την υπογραφή τους, που οι ίδιοι έβαλαν, είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν τους τιμά. Όχι ως πολιτικούς αλλά ως ανθρώπους γενικότερα. Τέλος, αυτός ο ιδιότυπος φασισμός, που δέκα νοματαίοι (δεν είναι περισσότεροι) με τον μανδύα του αναρχικού ή του κοινωνικού αγωνιστή κάνουν τους νταβατζήδες και απαιτούν να μην γίνονται εκδηλώσεις των άλλων (των... κακών) πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Ας αναλάβει τις ευθύνες του κι ο αστικός κόσμος της πόλης που παρακολουθεί απαθής.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (06/09/2016 09:44)

Κ. Διαμαντή υπάρχει και μια άλλη διάσταση στο θέμα: Ο ΦΟΒΟΣ.

συνώνυμος (06/09/2016 10:37)

Διαμαντή, τους γλεντάς κανονικά, βλέπω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/09/2016 14:35)

Δεν γλεντάω κανέναν. Γράφω τη γνώμη μου χωρίς φόβο και πάθος. Και κρίνομαι για τα γραπτά μου καθημερινά από όλους εσάς. Όχι από την εξουσία. Από εσάς και μόνον.

ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.... (06/09/2016 15:04)

ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΕΕ??? ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ

ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Διαμαντής (06/09/2016 15:08)

@15.04
Σου απαντώ με τη φράση του Αρκά:

Όταν στις κουβέντες μου συναντώ ντουβάρια (σαν κι εσένα δηλαδή...) εφαρμόζω τη συνήθεια του σκύλου μου: Τα κατουράω και φεύγω.

Βολταίρος (06/09/2016 16:09)

Ας βγάλει επιτέλους μια ανακοίνωση ο Δήμος του Άρη Βασιλοπουλος ποιους κ ποιες εκδηλώσεις πολιτικού ιδεολογικού χαρακτήρα θέλει να γίνονται στην πόλη για να μάθει ο κόσμος ποιοι ειναι αυτοί που τον διοικούν κ τι πρεσβεύουν , όσο για το τι ειναι ο καθένας κ τι πρεσβεύει φαίνεται απο τις πράξεις του, κ απαντώντας σε ένα υποκείμενο φασιστοειδες αριστερής ψευτοκουλτούρας κ μηδενικής μόρφωσης που υποκρίνεται ότι γραφει πιο πάνω , του απαντώ με μια ρήση του Βολταίρου
Μπορει να διαφωνώ με αυτό που λες αλλα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα να το λες!
Αλλα θα μου πεις τώρα που να ξέρει τον Βολταίρο !

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο? (06/09/2016 17:59)

Οι αντισυγκεντρώσεις που ενίοτε κάνει το ψευτοαεριστερίστικο και κατά φαντασίαν αντιεξουσιαστικό παρακράτος, αυτό το παρασιτικό λουμπεναριό που ζει χωρίς να εργάζεται, αυτός ο εσμός δήθεν κοινωνικών αγωνιστών εφοδιασμένων με το νεφελώδες και παταγωδώς αποτυχημένο στη πράξη "επιχείρημα" του ηθικού πλεονεκτήματος, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις αντισυγκεντρώσεις που έκανε το παρακράτος στα χρόνια της ΕΡΕ του «εθνάρχη».
Άλλαξ' ο Μανωλιός κι έβαλε τα πίσω μπρος.
Αυτό το απόστημα με τους ρουβίκωνες και λοιπούς αναρχοπασόκους πρέπει επιτέλους να σπάσει.
Μόνο αφελής μπορεί να είναι κάποιος για να μην καταλαβαίνει τι ρόλο βαράνε τα "παιδιά".
Δουλίτσες κάνουν τα "παιδιά". Για όποιον τους πληρώνει. Οι πιο υποταγμένοι στον καπιταλισμό απ' όλους.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ (06/09/2016 18:23)

ΑΡΘΡΟ 1 :Οι δημοτικοί χώροι στο εξής θα διατείθενται μόνο για εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ, του ΜΛ-ΚΚΕ, του ΚΚΕ-ΜΛ και γενικά κάθε ΚΚΕ-ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ και γενικώς ΜΟΝΟ για κόμματα και συλλογικότητες με αριστερό και αντιεξουσιαστικό πρόσημο ή για ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ απο ΜΚΟ που είναι αλληλέγγυοι γενικά (σε μετανάστες, στο λαό της Βενεζουέλας και γενικά στα ΚΙΝΗΜΑΤΑ)

ΑΡΘΡΟ 2: Ο Πρόεδρος του ΔΣ απονέμει χάρη στα ΜΜΕ της πόλης και τους επιτρέπει να γράφουν κριτικές για την διοίκηση, αρκεί αυτές να διέπονται από το πνεύμα της υπόθεσης του Σοσιαλισμού για τις οποίες και ο ίδιος αγωνίζεται άλλωστε ως μπροστάρης. Αλλιώς, είναι εχθροί του λαού και διαπλεκόμενοι.

ΑΡΘΡΟ 3: ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Αγχωμένη (06/09/2016 18:42)

Μικροψυχία ???
Εγώ αλλιώς θα την έλεγα.
Κι αυτή από "Μ" αρχίζει και σε "Α" τελειώνει.
Αλλά με λιγότερα γράμματα.

"πάει σύννεφο" που λένε.

Ώπα ρε φίλε! Cool. (06/09/2016 18:53)

@15:04

ΣΥΜΦΩΝΩ! Είναι όντως ένα μνημονιακό σκατό ο Βελόπουλος όπως και κάθε βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος έχει ψηφίσει μνημόνια. Σκουπίδια και όλα αυτά τα παπατζηλίκια κι οι θεωρίες συνομωσίας που πουλάει από κανάλια trash tv.

ΔΙΑΦΩΝΩ στο να απαγορεύει ο οποιοσδήποτε με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στον οποιονδήποτε να κάνει μια ανοιχτή δημόσια εκδήλωση και να πει κι αυτός, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, την παραμύθα του και το ποίημα του.

ανωνυμος (06/09/2016 19:36)

εχουμε τρελλαθει εντελως σ αυτη τη πολη.

με ενα ισχνο και συγκυριακο ποσοστο 18% επι των ψηφισαντων στις δημοτικες και μια λαε που καταποντιστηκε στις τελευταιες εθνικες εκλογες ακομα και στην αριστεριζουσα φιλαδελφεια αυτοι νομιζουν οτι ηγουνται του παγκοσμιου προλεταριατου και κανουν οτι γουσταρουν.

φιλοξενουν στο σχολικο γυμναστηριο κατι επαγγελματιες ισπανους μπαχαλακηδες απο μκο που το παιζουν αλληλεγγυοι και κανουν τους νταβαδες στους μεταναστες αλλα δεν αφηνουν οσους εχουν αλλη αποψη απο εκεινους να πραγματοποιησουν μια συγκεντρωση.

ξεκαβαληστε τα καλαμια σας οσο ειναι καιρος.

Μπράβο βρε! Πρώτο μάγκα το κάνατε το νούμερο. (06/09/2016 19:58)

Μάγκα τον έκαναν τον τηλεβιβλιοπώλη πια Βελόπουλο εκεί που δεν τον ήξερε κανένας ή δεν ασχολούνταν κανένας μαζί του με τις ιδεοληπτικές και μονίμως προβληματικές για την τοπική κοινωνική ειρήνη πρακτικές τους. Ο μόνος λόγος ύπαρξης που τους έμεινε είναι να πουλάνε αριστεριλίκι και δήθεν αντιφασισμό. Δεν κοιτάνε λίγο τη καμπούρα τους που έχουν γίνει επίδοξοι μικροδικτατορίσκοι. Θα τους ζήλευε κι ο Κλανιδιάρης.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (06/09/2016 20:00)

ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΤΟ ΚΟΜΜΑ? ΠΕΣΤΟ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΥΣΗ» ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ (06/09/2016 20:07)

ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΝΟ.

Ανώνυμος (07/09/2016 10:05)

Μόνο η ΑΝΤΑΡCIA που υποστηρίζει τους ισλαμοφασίστες και οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" του ΚΕΕΡΦΑ δικαιούνται να κάνουν συγκεντρώσεις στη Φιλαδέλφεια.

Citizen (07/09/2016 10:17)

Γελάνε και τα τσιμέντα με τις κουτοπονηριές των επαγγελματιών αριστεριτζήδων της συμφοράς.
Μήνυση κατ' αγνώστων υπεβλήθη για την κλοπή των καλωδίων στο Κουντουράς?

Μιλάμε για γραφικά νούμερα (07/09/2016 13:24)

Να βάλω λίγο Σπανουδάκη στο στερεοφωνικό μου με κίνδυνο να ακουστεί παραέξω στη γειτονιά ή έχει μπει στη λίστα με τ' απαγορευμένα? https://www.youtube.com/watch?v=HBbhM1NsshA

σόφρων... (07/09/2016 17:46)

ας τελειώνει το παραμύθι με τα δημοκρατικά δικαιώματα σε εισαγωγικά όλων αυτών που σπέρνουν μισαλλοδοξία ρατσισμό κ μίσος απέναντι σε κάθετι διαφορετικό.Η ακροδεξιά καλώς ή κακώς είναι
συνυφασμένη με παρακρατικούς μηχανισμούς,με την ΕΥΠ,με παραστρατιωτικούς μηχανισμούς που βρίσκονται εν ενεργεία στο Ελληνικό στρατό.

ΜΗΝ ξεχάσουμε κ την Σύγχρονη ελληνική ιστορία...ο μιχαλολιάκος ήταν υπαλληλος στην ευπ.δολοφονούσαν μετανάστες για 20 χρόνια με την κάλυψη της ΕΛΑΣ Κ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Π.ΦΥΣΣΑ
ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ///

Ούτε σπιθαμή δημόσιου λόγου σε δολοφόνους της ελευθερης σκέψης κ πράξης
η ακροδεξία ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχει καμία θέση στην προσφυγική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ κ πέριξ...

ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΒΓΔΕΖΗ (07/09/2016 18:36)

@06/09/2016 15:04
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ!!!!!!! ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ (ΑΚΟΥΣΟΝ) ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΣΤΗ ΣΕΟΥΛ ΜΕΝΕΙΣ Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ?

Ο λαός δεν ξεχνά.. (07/09/2016 19:13)

Άραγε γιατί να κόπτεται τόοοσο πολύ ο Διαμαντής για τη ματαίωση εκδήλωσης ενός ανθρωποφάγου; Όχι μωρέ, μην πάει πουθενά ο νους σας, ότι δηλαδή ο Διαμαντής είναι δεξιούλης έως άκρο- ούτε φυσικά έχει δώσει τέτοια δικαιώματα απ'τα ενίοτε εμετικά άρθα του ενάντια στον κόσμο της ελευθερίας...
Απλά υπερασπίζεται το δικαίωμα στην έκφραση του λόγου απ'όπου κι αν προέρχεται και τον πλουραλισμό των απόψεων. Αριστεροί κι ανθρωποφάγοι, έχουν δικαίωμα να μιλούν και πρέπει να συνυπάρχουν στην ίδια πόλη. Δηλαδή όλοι οι (καλοί και κακοί) χωράνε.
Λοιπόν Διαμαντή, αν η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν σαν εσένα, στην ευνοικότερη περίπτωση θα είχαμε ναζί στην κυβέρνηση. Αν λοιπόν έχει κάνει κάτι καλό αυτή η δημοτική αρχή, είναι ότι ακύρωσε την εκδήλωση του φασίστα. Μόνο που την επόμενη, ας το πει και ανοιχτά..
Και μάθε κάτι ακόμα: Η εκδήλωση αυτή θα ματαιώνονταν ούτως ή άλλως γιατί πολύ απλά ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ.

Διαμαντής (07/09/2016 20:37)

@19.13
Ειδικά στο τελευταίο, συμφωνώ απολύτως. Ώρα να του δίνεις...

@Ο λαός δεν ξεχνά.. (07/09/2016 19:13) (07/09/2016 20:49)

Τι δεν ξεχνά ρε αναρχοπασόκε της κακιάς ώρας?
Τριάντα χρόνια ΠΑΣΟΚ πληρώνουμε.
Ποιος τη γ@μει τη δεξιά?
Αρκετά πια με τους μπαμπούλες. Κεντρώες κυβερνήσεις έκαναν τις μεγαλύτερες διώξεις κομμουνιστών.
Φτάνει πια το παραμύθι.
Ο δράκος ψόφησε.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (07/09/2016 20:55)

@ σόφρων... (07/09/2016 17:46)
να δω πόσο σόφρων θα είσαι σε μια πενταετία που κουμάντο στην Αθήνα θα κάνουν οι ισλαμοφασίστες στους οποίους είστε αλληλέγγυοι εσείς οι δήθεν ανθρωπιστές οπαδοί του Τζουγκασβίλι και του Πολ Ποτ. Τότε να δω πόσο σόφρων θα είσαι που η γυναίκα σου, η κόρη σου, η αδελφή σου δεν θα πρέπει να φοράνε σορτσάκι γιατί θα θίγονται οι λαθρομετανάστες που κάνουν συστηματικό εποικισμό με τις ευλογίες της αριστεράς.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (07/09/2016 20:58)

@19:13 ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ !!!!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIAΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

@ Ο λαός δεν ξεχνά.. (07/09/2016 19:13) (07/09/2016 21:15)

@ Ο λαός δεν ξεχνά.. (07/09/2016 19:13)

ΤΟ πιο ΓΡΑΦΙΚΟ απ' όλες τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ΑΝΟΗΣΙΕΣ που έγραψες ήταν ότι ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ εσύ κι η ιδεολογία που εκπροσωπείς ως «Κόσμος της ελευθερίας». Από που κι ως που δεν μας εξήγησες όμως. Τι σχέση έχουν οι ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ αριστερές ιδεολογίες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, απο Ροζ μέχρι βαθυκόκκινο με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ άνθρωπέ μου ή ΠΕΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ χωρίς να γνωρίζεις τι σημαίνουν;;;;;;;;;;;

Έλεος! Δείτε πίσω απ' την κουρτίνα! (07/09/2016 22:34)

Ένα παντελώς πανάγνωστο κόμμα, που το όνομά του όμως δείχνει ξεκάθαρα που κινείται πολιτικά (πέραν του ότι ο Βελόπουλος ήταν βουλευτής του Καρατζαφιόζη) ζητάει από το Δήμο το Πνευματικό για να κάνει εκδήλωση. Ο Αριστερός Δήμος το δίνει και υπογράφει κιόλας. Και καλά κάνει όσο κι αν βγάζω σπυριά με τον ακροδεξιό εσμό των ελλαδεμπόρων τηλεβιβλιοπωλών γιατί ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ανήκει σε όλους. Έλα όμως που ο Βελόπουλος δίνει νομικές φόρμες και λύσεις σε θέματα χρεών νοικοκυριών. Κάτι τέτοιο διαφημίζει απ' τις εκπομπές του, χωρίς να εξετάζω αν είναι αλήθεια ή παπατζιλίκι.
Ποιος άλλος κάνει το ίδιο; Με παρόμοιες νομικές φόρμες;
Το περίφημο ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (Παπαδοπουλοι Παπαλουκάδες κλπ). Χαίρεται και μην ψάχνετε δήθεν αντιφασισμούς στον δήμαρχο που πριν δύο μήνες παραχώρησε την αίθουσα με την υπογραφούλα του.
Οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απαίτησαν να μη γίνει η συγκέντρωση αυτή μη χάσουν πελάτες κι ο Αριστείδης που είναι δέσμιός τους υποχώρησε.

Μέλλον (07/09/2016 23:39)

Οταν κατουρας την θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι η άλλως όλα εδω πληρώνονται η αλλιώς οι φασιστες του αύριο ειναι οι αντιφασίστες του σήμερα , κ το 19% της πόλης δεν σημαίνει ότι η πόλη ειναι αριστερή κ θα κάνετε facecontrol ποιος θα μιλήσει κ ποιος όχι θα τα βρείτε όλα μπροστά σας σπερνεται διχόνοια κ μίσος παλιόφασισταρια της ψεύτο αριστεράς

Φσσσς Μπόϊνγκ (08/09/2016 10:29)

Εγώ θα πάω σε τέτοια εκδήλωςη μόνο αν έρθει ο Αρτέμης ο Σώρρας με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής που βρήκε στο μπαούλο της γιαγιάς του.

@ Αριστε-Ρούληδες (08/09/2016 12:45)

Ο Βελόπουλος, ένας απλός ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ βουλευτής, με μικρή σχετικά θητεία, ψήφισε εκείνο το πρώτο μνημόνιο μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και είναι κάθαρμα, φασίστας, ρατσιστής, μισάνθρωπος, μισαλλοδοξος, κι ό,τι άλλο θέλετε.
Ο Σύριζα κι οι Ανελ που θα το έσχιζαν μ´ ένα νόμο σ´ ένα άρθρο αλλά υπέγραψαν τελικά μετά από 17 ώρες κι έναν έρπη ό,τι χειρότερο μπορούσε να υπάρξει με μια μνημονιάρα που γεννά συνεχώς κι άλλα μνημόνια κι έγραψαν στα π@π@ρι@ τους το ΟΧΙ τι είναι???

δεξιο-κοπροι (14/09/2016 19:10)

δεν πειράζει το ελαχιστο που σας αξίζει είναι να μην μιλάτε σε ανοιχτές εκδηλώσεις....


με τις υγείες σας

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (16/09/2016 16:34)

@ 14/09/2016 19:10
Οι ομοϊδεάτες σου λένε συνεχώς ότι στη Φιλαδέλφεια φασίστες δεν χωράνε.
Πάρε φόρα και φύγε όσο γρηγορότερα μπορείς.
Κινδυνεύεις να φας ξύλο από δικούς σου αν καταλάβουν πόσο φασισταριό είσαι.

δεξιο-κοπροι (18/09/2016 10:41)

ΑΝΩΝΥΜΕ ξεκινΑ να ερχεσαι.....κ θα σε βρώ στη μέση....


ΠΌΣΟ ΠΟΝΑΕΙ???

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Κλείνει για 2 μέρες το 7ο νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας

Μάρτιος, «όχι μπάλα»

Βαστάτε, αδέλφια!

Νίκησε η ΦΕΑ

Άτταλος: Καθάρισε το ντέρμπι και προελαύνει!!

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...

Ψευδαίσθηση (Έρχεται ο Ζαν Κλοντ Βιτάμ!)

Υποκρισία και φαιδρότητα καταλογίζει στη δημοτική Αρχή Βούρου η Δύναμη Πολιτών

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την αντεργατική διοίκηση Βούρου

Νέα αθλιότητα Βούρου: Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

Βίντεο που σοκάρει! Ο Κουάντεν «δείχνει» τα αποτελέσματα του σχολικού εκφοβισμού

Επαναστατική Κίνηση: Κυνικό και αποκαλυπτικό το ξεκατίνιασμα Βούρου – Γρετζελιά

Εργαζόμενοι στο δήμο: νέο κρούσμα αυταρχισμού και ρεβανσισμού από τον Βούρο

Ημέρα (Ελεύθερης) Σκέψεως

«Δύναμη Πολιτών»: Οι μάσκες της δημοτικής αρχής έπεσαν

Δημοφιλέστερα άρθρα

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν: Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

Δέκα ψέματα του Γιάννη Βούρου σε μια μόνο ανακοίνωση

Νέα αθλιότητα Βούρου: Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

Έχει χάσει τελείως τη μπάλα: Υπογράφει αποφάσεις και μόνος του τις παίρνει πίσω

Μπόχα, βγαλμένη από τον Βούρκο

Μια ανοικτή επιστολή που άλλα ήθελε να πει, κι άλλα λέει...

Σε «Γήπεδο Απόστολος Κόντος» μετονομάζεται το κλειστό γήπεδο της ΦΕΑ

Ξανά Μαζί: Ολομέλεια αλλά... μόνο με τους κολλητούς

Απίστευτο: Έκαψαν αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Δεκελείας

Καρακαλτάκες...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

Η χαμένη τιμή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η απορημένη κοινωνία

Εργαζόμενοι στο δήμο: νέο κρούσμα αυταρχισμού και ρεβανσισμού από τον Βούρο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.50 Γιατί δεν μου έγραψες κάτι παρόμοιο και την εποχή που έγραφα κάθε μέρα για τον Βασιλόπουλο; Πού ήταν τότε η "φιλική" σου διάθεση; ...

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...
Xρήστης: REMOULOLAMOGIO
@21:58 Τα «greeklish» είναι αντιαισθητικά. ENW O GRETZELIAS KAI O VOUROS SOU ANEVAZOUN TIN AISTHITIKI .GIA TIN TAMPAKERA EXEIS NA PEIS TIPO...

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: Διαμαντή
Αυτό που θέλεις να κάνεις με τους οπαδούς καλό είναι να το κάνεις σε ένα βαθμό και με τα άρθρα για τον Βούρο. Αλλο θέμα το να γράφεις την άπ...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: @ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 14:41)
Εσύ είσαι απο τους πρώτους που εκκινείς τη διαδικασία και κάνεις όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους γελοίε. Και έχεις πει εδώ και...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: @ΔΗΜΟΤΗΣ (24/02/2020 13:31)
Σου έχω εγώ νέα για την υπογειοποίηση. Το σκάψιμο μπροστά απο την παλιά σκεπαστή όπου θα συνδέεται το γήπεδο με τον υπογειο δρόμο συνεχίζετα...

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: @Ανωνυμος (24/02/2020 16:35)
Βλαμένο γαυροτρολ οι Αεκτζήδες που γράφουν είναι πολλοί και όχι ένας και έχουν πολλά εναλλακτικά φόρουμ να γράψουν για την ομάδα τους. Δεν θ...

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: Ανωνυμος
Η απόφαση είναι ρατσιστική! Υπάρχει ο γνωστός Κώστας Tasos George αεκαρας και ένα κατεβατο ονόματα που δεν θα έχει πλέον ρόλο ύπαρξης! Τι θ...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: Hooligan της ΑΕΚ
Γαύρε υπάλληλε έχεις κανένα νέο με την μετακόμιση σου στην Τρούμπα; ...

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: Hooligan της ΑΕΚ
Άρα έχουμε 5-6 μέρες ακόμα για το τέλος του μήνα και την παύση των ποδοσφαιρικών σχολίων! Γαύρε υπάλληλε έχεις κανένα νέο από τη δίκη της ε...

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Καιρός ήταν! Να σταματήσει επιτέλους το κρυφτούλι πίσω από την ΑΕΚοφροσύνη όσων δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με πολιτικά επιχε...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: ΔΗΜΟΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/02/2020 13:37) Για να επιβιώσουμε σε αυτή την πόλη, πρέπει να απαντάμε με το ίδιο ύφος, με το ίδιο περιεχόμενο, μ...

Μάρτιος, «όχι μπάλα»
Xρήστης: Marcus
Κύριε Σεϊτανίδη, αφού επικροτήσω την απόφασή σας, έχω την αίσθηση ότι πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι θα θελήσετε ο Μάρτιος να γίνει και Απ...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.13, @13.31 Βλέπετε που σας λέω; Σε μια ανάρτηση ΚΑΘΑΡΑ για θέμα του δήμου, μπαίνει ο ένας ανεγκέφαλος και γράφει για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ενδιαφ...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: ΔΗΜΟΤΗΣ
@ Hooligan της ΑΕΚ (24/02/2020 09:13) "από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ". Έχουμε μήνα Φεβρουάριο, 24, 2020, του χ...

Νέα απίστευτη γκάφα και ανακρίβειες της «ουράς» του δημάρχου...
Xρήστης: Hooligan της ΑΕΚ
Λοιπόν έχω μια σοβαρή πρόταση: Επειδή ο ένας σας βρωμάει, ο άλλος σας ξυνίζει από του χρόνου που η ΑΕΚΑΡΑ θα γυρίσει στη φυσική της έδρα ο ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©