Ο Θοδωρής Μανωλεδάκης απαντάει στον Χρήστο Κοπελούσο

Δημοσιεύτηκε στις 17/07/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  13 σχόλια

Από τον δημοτικό σύμβουλο της Δύναμης Πολιτών, που ασκεί τη διοίκηση στο δήμο, κ. Θεόδωρο Μανωλεδάκη, λάβαμε τα παρακάτω σχόλια σχετικά με την τοποθέτηση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Χρήστου Κοπελούσου στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής:

*****

 

Με αυτό το κέιμενο δίνω μιαν απάντηση στη τοποθέτηση του Χρήστου (Κοπελούσου) γιατί οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται σωστά και νομίζω (όπως θα γράψω και παρακάτω) ότι η τοποθέτηση του Χρήστου δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι κατεδαφίσαμε το Κένταυρο ενώ τουλάχιστον θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τα 100 από τα 200 τόσα τετραγωνικά μέτρα που ήταν το κτίριο για να συνεχίσει να λειτουργεί το καμάρι της πόλης μας όπως το αποκαλεί. Αποκρύπτει όμως ότι ο Κενταυρος έκλεισε επί των ημερών του ως Δημοτική Αρχή γιατί ήταν αυθαίρετο και παράνομο κτίσμα μέσα σε δασική έκταση και όταν το άφησε ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε να εκδοθεί νέα άδεια λειτουργίας. Μαλιστα το Δασαρχείο και η Πολεοδομία όπως κάνει για όλα τα αυθαίρετα επέβαλε πρόστιμο στο Δήμο μας που στα τρία χρόνια που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν είχε το θάρρος να γκρεμίσει έφθασε στα 2.000.000 (δύο εκατομμύρια) ευρώ!

Ισχυρίζεται επίσης ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε  100 τμ από το όλο κτίριο ένώ πολλές φορές ο Γιάννης ο Καλαμπόκης ως αρμόδιος αντιδήμαρχος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο επίσημα τόσο σε δική του ερώτηση όσο και σε ερωτήσεις άλλων συναδέλφων ενημέρωσε ότι αυτό όπως φαίνεται από τα έγγραφα της Πολεοδομίας και του Δασαρχείου δεν ήταν εφικτό.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι όντως μπορούσαμε να κρατήσουμε αυτά τα 100 τμ. Ο Χρήστος προτείνει να το γκρεμίζαμε κατά το μισό  και να κρατούσαμε το υπόλοιπο. Μα και ο πιο αδαής γνωρίζει ή τουλάχιστον πρέπει να υποψιάζεται ότι αν ένα κτίριο το κόψεις στη μέση ότι μένει δεν θα έχει στατική επάρκεια πόσο μάλλον το συγκεκριμένο κτίσμα που ήταν παλιό και αυθαίρετο χωρίς καμιά στατική μελέτη ώστε κάποιος μηχανικός να μπορεί να βασισθεί κάπου και να του δώσει νέα άδεια λειτουργίας. Άρα ο Χρήστος μας προτείνει να παίζαμε ζάρια τόσο ως προς την έκδοση νέας άδειας αλλά το κυριότερο ως προς την ασφάλεια των θαμόνων.

Για το Ηρώδειο πάρκο πάλι μας αποκρύπτει ότι και αυτό επί των ημερών του έκλεισε και το βρήκαμε ρημαγμένο (όπως και το άλλο έργο του Αποστολάκη το γήπεδο 5Χ5 της Χαλκηδόνας το οποίο ήταν και το πρώτο που ανακατασκευάσαμε και παραδώσαμε σε χρήση στους δημότες μας) και έκλεισε γιατί το εγκατέλειψε ο επιχειρηματίας που το λειτουργούσε μην αντέχωντας τις συνεχείς μυνήσεις για παραβάσεις κοινής ησυχίας που δέχονταν από τους περιοίκους των οποίων τα διαμερίσματα συνορεύουν με το πάρκο και τα μπαλκόνια τους βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα σε αυτό. Επίσης μας αποκρύπτει εσκεμένα (γιατί έχει γίνει συζήτηση για το θέμα στο Δ.Σ.) ότι η Δημοτική Αρχή έχει εγγράψει σε ειδικό κωδικό του προυπολογισμού του Δήμου 50.000 ευρώ για την αναμόρφωση του πάρκου και τη λειτουργία του με άλλη μορφή γιατί όπως καταλαβαίνουμε σαν καφετέρια δεν μπορεί να ξανά λειτουργίσει και όπως είπε και ο Δήμαρχος δεχόμαστε κάθε πρόταση επ αυτού.

Ας έρθουμε τώρα και στην οικία Σουβατζόγλου. Εδώ εγώ τουλάχιστον θα περίμενα από το εν ενεργεία παλαιότερο δημοτικό σύμβουλο να είναι περισσότερο ενήμερος άλλως έχω κάθε δικαίωμα να ισχυρίζομαι ότι κάνει φθηνή αντιπολίτευση. Η οικία λοιπόν Σουβατζόγλου για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στο Δήμο αλλά έχει και άλλο συνιδιοκτήτη και έτσι οι Δημοτικές Αρχές στις οποίες συμμετείχε ο Χρήστος μας κληρονόμησαν άλλο ένα πρόβλημα που τόσα χρονια οι ίδιες δεν έλυσαν και τώρα ζητούν από εμάς εξηγήσεις για τις δικές τους ανεπάρκειες.

Για το πράσινο και τη καθαριότητα που καλά κάνει και ασχολείται τώρα ο Χρήστος αλλά που δεν  έβλεπα να ασχολείται όταν ήταν στη Δημοτική Αρχή δεν θα σχολιάσω αναλυτικά γιατί  η αποτίμηση του αν είναι σε καλή ή κακή κατάσταση εμπεριέχει πολύ προσωπική εκτίμηση θα πώ όμως ότι  με όσα ανέφερα πιο πάνω τεκμηριωμένα νομίζω ότι οι απόψεις του Χρήστου δεν είναι και οι πλέον αντικειμενικές άρα ο καθένας ας βγάλει το συμπέρασμά του.-

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τι είπε ο Χρήστος Κοπελούσος για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

 

Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο

Γράψτε την άποψή σας

Οικονόμου Άκης (17/07/2016 18:51)

Ερώτηση; Πότε ήταν ο Κοπελούσος Δημοτική αρχή;

Δημότης (17/07/2016 19:12)

Ένα κείμενο όλο λάθη. Λέει: "Για το Ηρώδειο Πάρκο πάλι μας αποκρύπτει ότι και αυτό ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ έκλεισε και το βρήκαμε ρημαγμένο".

Επί ποιων ημερών του;;; Ήταν ποτέ ο Κοπελούσος διοίκηση στην Νέα Χαλκηδόνα ή στον μετέπειτα καλλικρατικό Δήμο και δεν το ξέραμε; Μεγάλη ανακρίβεια.

Εκεί στην διοίκηση αφήστε τους δεκάρικους λόγους- ανακοινώσεις που περιέχουν και λάθη και προσπαθήστε να κάνετε τίποτα της προκοπής.τολης (17/07/2016 19:31)

Ποιός ηταν ο τελευταίος ενοικιαστής στο Ηρωδιο πάρκο;

απλυτος καδος (17/07/2016 22:12)

Κύριε Μανωλεδάκη το πρόστιμο δεν το πλήρωσε ποτέ ο δήμος γιατί είχε αποφασιστεί να γκρεμίσουν τις παράνομες επεκτάσεις του κένταυρου.Όσο για το γηπεδάκι έχετε πάρει απόφαση αυτός που θα το νοικιάσει θα πληρώσει την διαμόρφωση και το κόστος θα αφαιρεθεί απο τα ενοίκια.Αλήθεια τα κτίσματα του πρασίνου και της καθαριότητας πότε θα τα γκρεμίσετε ?αυτά δεν είναι παράνομα?αλλά εκεί δεν χαλάμε την ησυχία κάποιων.Με το σταθμό μεταφόρτωσης που βρίζατε τους άλλους εσείς τι κάνετε???και πολλά άλλα.

Ανώνυμος (17/07/2016 22:15)

"θαμόνων"...Ούτε τα στοιχειώδη. "Σκοτώνουν" ότι έχει σχέση με τη Δημοτική.....αρχή, ευημερία μέχρι και γλώσσα.

Ανώνυμος (17/07/2016 22:30)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Κυρ Θόδωρος

ΕΡΩΤΗΣΗ (17/07/2016 23:24)

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος ο Μανωλεδάκης? Γιατί νομίζω ότι ένας απλός δημότης γνωρίζει πιο πολλά (περί Δήμου) από τον Κυρ Θόδωρο!

οτι να'ναι! (17/07/2016 23:55)

ο κύριος θοδωρης να σεβαστεί τους πολίτες που τον ψηφίσανε,και να πηγαίνει αξιοπρεπώς στα δημοτικά συμβούλια και οχι με τα σορτσάκια λες και βγάζει τον σκύλο του βόλτα. και αντί να είναι ''διακοσμητικό'' στα δημοτικά,ας αρχίσει να μιλάει...καιρός είναι. ελεος βρε βασιλόπουλα!

συριζαίος (18/07/2016 00:05)

ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ. ΠΡΩΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ,ΜΕΤΑ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΤΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΑΚΟΠΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ!

ΓΑΤΟΙ.... (18/07/2016 11:17)

....καί οι δύο.....

Ανώνυμος (18/07/2016 20:22)

Μακράν ο πιο ανενημέρωτος δημοτικός σύμβουλος ο Μανωλεδάκης. Δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά σε ό,τι αφορά την ανθρωπογεωγραφία της πόλης και γενικότερα βρίσκεται συχνά πυκνά σε σύγχυση με τις τοποθετήσεις του.

Αχαχαχαχαχα (18/07/2016 20:31)

Μα καλά βρε Αριστείδη... Που τα βρήκες και τα μάζεψες όλα αυτά τα παλτά; Οι περισσότεροι δεν έχουν μιλήσει δυο χρόνια τώρα. Ούτε τη φωνή τους δεν έχουμε ακούσει. Κι όσοι μιλάνε (όπως ο κυρ Θόδωρος τώρα) ας μην πω καλύτερα τι λένε. Χαλαρά θα τον χάσεις το Δήμο το 19' όποιος κι αν θα είναι αντίπαλός σου τη 2η Κυριακή. Αν καταφέρεις με τη ντριμ-τιμ των γραφικών που έφτιαξες να μπεις στη 2η Κυριακή.

ΑΣΧΕΤΟ (18/07/2016 21:51)

ΚΥΡ ΘΟΔΩΡΗ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία

Θέλετε να μας τρελάνετε κύριε δήμαρχε;

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σήμερα Δευτέρα το νέο διαδικτυακό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Μπορεί να συμβιβαστεί η Τουρκία με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο;

Αναρωτιέμαι...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τη διοίκηση Βούρου (Μάιος 2020)

Αυτός σκότωσε τον Ούλοφ Πάλμε - Έγινε η αποκάλυψη

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: @ Μόνο ντροπή
όταν μιλάς για φασισταριά να γράφεις επώνυμα και να μαζεύεις και λεφτά για μηνύσεις....

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Μια διόρθωση (?)
ο κ. Ntatsis Konstantinos αν είναι ο γνωστός, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπάρχουν προθεσμίες για τον ετήσιο απολογισμό των διοικήσεων. Γι αυτ...

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: "KOYMMOYNI"
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (02/07/2020 23:20) Τ'ακούς; Όχι να ψάχνεις να σου βγάζει ο Δήμος το φίδι από την τρύπα για να κάνεις τον κάμποσο; Έχο...

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@23.13 Πολύ θα ήθελα να μου περιγράψεις τι πίνεις......

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Τέλλος Άγρας
Να πας μόνος σου άμα θες, όχι να ψάχνεις να σου βγάζει ο Δήμος το φίδι απ την τρύπα για να κάνεις τον κάμποσο! ...

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Ntatsis Konstantinos
Και οι δημότες θα σχολιάσουν η θα ρωτήσουν του χρόνου; Μερικοί μήνες καθυστέρησης στον απολογισμό περιμένοντας καλύτερες μέρες θα λάβωναν τη...

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό
Xρήστης: "κολλημένο κουμμούνι"
Όποιος είναι τόσο γενναιόδωρος, βρίσκει το χωράφι του, βάζει τα λεφτάκια του, και φτιάχνει τον βρεφονηπιακό σταθμό του και διδάσκει το Κοράν...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/06/2020 15:37) (25/06/2020 09:14) Απ' ό,τι ξέρω, δεν έχουν ανοιχτά τα σχόλια, ή τουλάχιστον τόσο εύχρηστα. Η αλήθεια είνα...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/06/2020 15:37)
Γιατί δεν απευθύνεσαι και στον Κόσμο (τους); Έχουν πρόβλημα ύλης και ρεπορτάζ. Τελειώνει όπου να 'ναι κι η σειρά «Ποιους δεν ανέφερε ο κύριο...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Κε Σεϊτανίδη, με σεβασμό στην ιστοσελίδα και στην εργασία σας, θερμή παράκληση να αναπαράγαγετε (αν θέλετε και με προηγούμενη συνεννόηση με ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος
Τελικα τι εγινε στο ΠΠΙΕΔ την περασμενη Παρασκευη στην ολομελεια της ΠοΠο; Μπαινω στο σαϊτ τους http://politonpoliteia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Δάκρυσε το πορτραίτο του Πινοσέτ
Μια ζωή δημοτικοδίαιτα κάποια γαλάζια παιδάκια !!! Τι κι αν δηλώνουν φιλελεύθεροι !!! Είναι γλυκό το κρατικό χρήμα όταν πρόκειται για τις δι...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: Διοίκηση Γ.Τ.Π.
Σε μια πόλη που παραδοσιακά ακόμα κι η δεξιά τοπικά δεν ήταν ποτέ ακραία, είναι πραγματικά κατόρθωμα(!) να υπάρχει διοίκηση της χειρότερης μ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος
Διαχρονικά κρατικοδίαιτοι και δημοτικοδίαιτοι κάποιοι τοπικοί γκρούεζες που κατά τ' άλλα βγάζουν πύρινους λόγους για την ελεύθερη αγορά και ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: @Πατατηρητή
Όλη η ουσία βρίσκεται στην τελευταία γραμμή: Οσοι έβγαλαν χρήματα επί Γαϊτανά, βγάζουν και επί Βούρου. Η αντίδραση των κατοίκων απέναντι στη...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©