Ο Θοδωρής Μανωλεδάκης απαντάει στον Χρήστο Κοπελούσο

Δημοσιεύτηκε στις 17/07/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  13 σχόλια

Από τον δημοτικό σύμβουλο της Δύναμης Πολιτών, που ασκεί τη διοίκηση στο δήμο, κ. Θεόδωρο Μανωλεδάκη, λάβαμε τα παρακάτω σχόλια σχετικά με την τοποθέτηση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Χρήστου Κοπελούσου στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής:

*****

 

Με αυτό το κέιμενο δίνω μιαν απάντηση στη τοποθέτηση του Χρήστου (Κοπελούσου) γιατί οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται σωστά και νομίζω (όπως θα γράψω και παρακάτω) ότι η τοποθέτηση του Χρήστου δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι κατεδαφίσαμε το Κένταυρο ενώ τουλάχιστον θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τα 100 από τα 200 τόσα τετραγωνικά μέτρα που ήταν το κτίριο για να συνεχίσει να λειτουργεί το καμάρι της πόλης μας όπως το αποκαλεί. Αποκρύπτει όμως ότι ο Κενταυρος έκλεισε επί των ημερών του ως Δημοτική Αρχή γιατί ήταν αυθαίρετο και παράνομο κτίσμα μέσα σε δασική έκταση και όταν το άφησε ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε να εκδοθεί νέα άδεια λειτουργίας. Μαλιστα το Δασαρχείο και η Πολεοδομία όπως κάνει για όλα τα αυθαίρετα επέβαλε πρόστιμο στο Δήμο μας που στα τρία χρόνια που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν είχε το θάρρος να γκρεμίσει έφθασε στα 2.000.000 (δύο εκατομμύρια) ευρώ!

Ισχυρίζεται επίσης ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε  100 τμ από το όλο κτίριο ένώ πολλές φορές ο Γιάννης ο Καλαμπόκης ως αρμόδιος αντιδήμαρχος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο επίσημα τόσο σε δική του ερώτηση όσο και σε ερωτήσεις άλλων συναδέλφων ενημέρωσε ότι αυτό όπως φαίνεται από τα έγγραφα της Πολεοδομίας και του Δασαρχείου δεν ήταν εφικτό.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι όντως μπορούσαμε να κρατήσουμε αυτά τα 100 τμ. Ο Χρήστος προτείνει να το γκρεμίζαμε κατά το μισό  και να κρατούσαμε το υπόλοιπο. Μα και ο πιο αδαής γνωρίζει ή τουλάχιστον πρέπει να υποψιάζεται ότι αν ένα κτίριο το κόψεις στη μέση ότι μένει δεν θα έχει στατική επάρκεια πόσο μάλλον το συγκεκριμένο κτίσμα που ήταν παλιό και αυθαίρετο χωρίς καμιά στατική μελέτη ώστε κάποιος μηχανικός να μπορεί να βασισθεί κάπου και να του δώσει νέα άδεια λειτουργίας. Άρα ο Χρήστος μας προτείνει να παίζαμε ζάρια τόσο ως προς την έκδοση νέας άδειας αλλά το κυριότερο ως προς την ασφάλεια των θαμόνων.

Για το Ηρώδειο πάρκο πάλι μας αποκρύπτει ότι και αυτό επί των ημερών του έκλεισε και το βρήκαμε ρημαγμένο (όπως και το άλλο έργο του Αποστολάκη το γήπεδο 5Χ5 της Χαλκηδόνας το οποίο ήταν και το πρώτο που ανακατασκευάσαμε και παραδώσαμε σε χρήση στους δημότες μας) και έκλεισε γιατί το εγκατέλειψε ο επιχειρηματίας που το λειτουργούσε μην αντέχωντας τις συνεχείς μυνήσεις για παραβάσεις κοινής ησυχίας που δέχονταν από τους περιοίκους των οποίων τα διαμερίσματα συνορεύουν με το πάρκο και τα μπαλκόνια τους βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα σε αυτό. Επίσης μας αποκρύπτει εσκεμένα (γιατί έχει γίνει συζήτηση για το θέμα στο Δ.Σ.) ότι η Δημοτική Αρχή έχει εγγράψει σε ειδικό κωδικό του προυπολογισμού του Δήμου 50.000 ευρώ για την αναμόρφωση του πάρκου και τη λειτουργία του με άλλη μορφή γιατί όπως καταλαβαίνουμε σαν καφετέρια δεν μπορεί να ξανά λειτουργίσει και όπως είπε και ο Δήμαρχος δεχόμαστε κάθε πρόταση επ αυτού.

Ας έρθουμε τώρα και στην οικία Σουβατζόγλου. Εδώ εγώ τουλάχιστον θα περίμενα από το εν ενεργεία παλαιότερο δημοτικό σύμβουλο να είναι περισσότερο ενήμερος άλλως έχω κάθε δικαίωμα να ισχυρίζομαι ότι κάνει φθηνή αντιπολίτευση. Η οικία λοιπόν Σουβατζόγλου για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στο Δήμο αλλά έχει και άλλο συνιδιοκτήτη και έτσι οι Δημοτικές Αρχές στις οποίες συμμετείχε ο Χρήστος μας κληρονόμησαν άλλο ένα πρόβλημα που τόσα χρονια οι ίδιες δεν έλυσαν και τώρα ζητούν από εμάς εξηγήσεις για τις δικές τους ανεπάρκειες.

Για το πράσινο και τη καθαριότητα που καλά κάνει και ασχολείται τώρα ο Χρήστος αλλά που δεν  έβλεπα να ασχολείται όταν ήταν στη Δημοτική Αρχή δεν θα σχολιάσω αναλυτικά γιατί  η αποτίμηση του αν είναι σε καλή ή κακή κατάσταση εμπεριέχει πολύ προσωπική εκτίμηση θα πώ όμως ότι  με όσα ανέφερα πιο πάνω τεκμηριωμένα νομίζω ότι οι απόψεις του Χρήστου δεν είναι και οι πλέον αντικειμενικές άρα ο καθένας ας βγάλει το συμπέρασμά του.-

*****

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τι είπε ο Χρήστος Κοπελούσος για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

 

Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο

Γράψτε την άποψή σας

Οικονόμου Άκης (17/07/2016 18:51)

Ερώτηση; Πότε ήταν ο Κοπελούσος Δημοτική αρχή;

Δημότης (17/07/2016 19:12)

Ένα κείμενο όλο λάθη. Λέει: "Για το Ηρώδειο Πάρκο πάλι μας αποκρύπτει ότι και αυτό ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ έκλεισε και το βρήκαμε ρημαγμένο".

Επί ποιων ημερών του;;; Ήταν ποτέ ο Κοπελούσος διοίκηση στην Νέα Χαλκηδόνα ή στον μετέπειτα καλλικρατικό Δήμο και δεν το ξέραμε; Μεγάλη ανακρίβεια.

Εκεί στην διοίκηση αφήστε τους δεκάρικους λόγους- ανακοινώσεις που περιέχουν και λάθη και προσπαθήστε να κάνετε τίποτα της προκοπής.τολης (17/07/2016 19:31)

Ποιός ηταν ο τελευταίος ενοικιαστής στο Ηρωδιο πάρκο;

απλυτος καδος (17/07/2016 22:12)

Κύριε Μανωλεδάκη το πρόστιμο δεν το πλήρωσε ποτέ ο δήμος γιατί είχε αποφασιστεί να γκρεμίσουν τις παράνομες επεκτάσεις του κένταυρου.Όσο για το γηπεδάκι έχετε πάρει απόφαση αυτός που θα το νοικιάσει θα πληρώσει την διαμόρφωση και το κόστος θα αφαιρεθεί απο τα ενοίκια.Αλήθεια τα κτίσματα του πρασίνου και της καθαριότητας πότε θα τα γκρεμίσετε ?αυτά δεν είναι παράνομα?αλλά εκεί δεν χαλάμε την ησυχία κάποιων.Με το σταθμό μεταφόρτωσης που βρίζατε τους άλλους εσείς τι κάνετε???και πολλά άλλα.

Ανώνυμος (17/07/2016 22:15)

"θαμόνων"...Ούτε τα στοιχειώδη. "Σκοτώνουν" ότι έχει σχέση με τη Δημοτική.....αρχή, ευημερία μέχρι και γλώσσα.

Ανώνυμος (17/07/2016 22:30)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Κυρ Θόδωρος

ΕΡΩΤΗΣΗ (17/07/2016 23:24)

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος ο Μανωλεδάκης? Γιατί νομίζω ότι ένας απλός δημότης γνωρίζει πιο πολλά (περί Δήμου) από τον Κυρ Θόδωρο!

οτι να'ναι! (17/07/2016 23:55)

ο κύριος θοδωρης να σεβαστεί τους πολίτες που τον ψηφίσανε,και να πηγαίνει αξιοπρεπώς στα δημοτικά συμβούλια και οχι με τα σορτσάκια λες και βγάζει τον σκύλο του βόλτα. και αντί να είναι ''διακοσμητικό'' στα δημοτικά,ας αρχίσει να μιλάει...καιρός είναι. ελεος βρε βασιλόπουλα!

συριζαίος (18/07/2016 00:05)

ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ. ΠΡΩΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ,ΜΕΤΑ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΤΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΑΚΟΠΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ!

ΓΑΤΟΙ.... (18/07/2016 11:17)

....καί οι δύο.....

Ανώνυμος (18/07/2016 20:22)

Μακράν ο πιο ανενημέρωτος δημοτικός σύμβουλος ο Μανωλεδάκης. Δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά σε ό,τι αφορά την ανθρωπογεωγραφία της πόλης και γενικότερα βρίσκεται συχνά πυκνά σε σύγχυση με τις τοποθετήσεις του.

Αχαχαχαχαχα (18/07/2016 20:31)

Μα καλά βρε Αριστείδη... Που τα βρήκες και τα μάζεψες όλα αυτά τα παλτά; Οι περισσότεροι δεν έχουν μιλήσει δυο χρόνια τώρα. Ούτε τη φωνή τους δεν έχουμε ακούσει. Κι όσοι μιλάνε (όπως ο κυρ Θόδωρος τώρα) ας μην πω καλύτερα τι λένε. Χαλαρά θα τον χάσεις το Δήμο το 19' όποιος κι αν θα είναι αντίπαλός σου τη 2η Κυριακή. Αν καταφέρεις με τη ντριμ-τιμ των γραφικών που έφτιαξες να μπεις στη 2η Κυριακή.

ΑΣΧΕΤΟ (18/07/2016 21:51)

ΚΥΡ ΘΟΔΩΡΗ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός της ΑΕΚ μετά απο ενέδρα χούλιγκανς- Ας μπει ένα τέλος στην οπαδική βία

«Ζούμε πολιτισμό», για γέλια και για κλάματα...

Ο κύριος Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

Ο Γιάννης Κατωπόδης γράφει για την υπογειοποίηση

Ανακοινώσεις της πλάκας...

Η Δύναμη Πολιτών διαμαρτύρεται...

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η δήθεν «ενημέρωση»

Αδικεί τη Νέα Χαλκηδόνα η διοίκηση Βούρου: Κλειστό εκεί το γήπεδο, αλλά ανοιχτό το «Φουγάρο»

Χαλκηδονικός: Προβλήματα ασφάλειας και υγείας για τους αθλητές μας

Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη Δευτέρα

Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη- Πάλι στο σκοτάδι ο Τύπος

Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Γούλας γράφει για την οπαδική βία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

Ο Μητροπολίτης Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο δημαρχείο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου
Xρήστης: Δημότης
Με μόλις χίλιους ψήφους το λες και... "Έκανε κι η μύγα κ... κι έ.... το κόσμο όλο"...

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου
Xρήστης: Ανωνυμος*
Η σιωπή είναι χρυσος! Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι! Η προσπάθεια να απολογηθεί ο αριβιστας Κωνσταντινίδης με ακατάσχετη παπαρολο...

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου
Xρήστης: (Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ
Γράφει ο κος Κωνσταντινίδης: "Ακούσαμε επίσης από τον κ. Σερετάκη, ως εκ του ασφαλούς τιμητή των πάντων, ότι δεν έχουμε ευαισθησίες σε κοινω...

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου
Xρήστης: Πολύ καιρο
Πολύ καιρό ειχα να δω τόσες πολλές ανοησίες (άλλη λέξη ήθελα να γράψω) γραμμένες σε 50 σειρές Πραγματοποιήθηκε θέλει τέχνη κ. Κωνσταντινίδη ...

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου
Xρήστης: Κάτοικος
Κε. Κωνσταντινίδη από τη στιγμή που συμπράξατε με τους βουρογρετζελιάδες και τα κρυφοακροδεξιά λιμά μην περιμένετε να θεωρείστε στο εξής άνθ...

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!!
@ (13/10/2019 20:56) @ (14/10/2019 10:04) Αν και όποτε βγάλετε την οπαδική τσίμπλα απ' τα μάτια, ευχαρίστως να συζητήσουμε. Προς το παρόν μ...

Επίθεση Κωνσταντινίδη στην αντιπολίτευση του δήμου
Xρήστης: Ανώνυμος
Πάρα πολλά λόγια. Υπερβολικά πολλά. Πολυλογίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν....

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: @Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!! (13/10/2019 14:17)
Ερυθρόλευκο απόβρασμα δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας. Κανείς δεν χάρισε ούτε γήπεδο ούτε χρέη με φωτογραφικό νόμο στην ΑΕΚ όπως έγινε με την ...

Επιστολή Βασιλόπουλου στον Πατούλη για τα αντιπλημμυρικά
Xρήστης: Γ.Π.
Μην ανησυχείς Αρούλη. Και αυτό το έργο ο Βούρος θα το κάνει. Εσύ θα μείνεις όπως και για όλα τα υπόλοιπα έργα με τις μελέτες στο χερι και τ...

Επιστολή Βασιλόπουλου στον Πατούλη για τα αντιπλημμυρικά
Xρήστης: Όψιμο ενδιαφέρον
Ναι, εντάξει Αρούλη, το εμπεδώσαμε ότι τις ενέργειες τις είχες κάνει εσύ. Θα έπρεπε όμως να τις έχεις φτάσει μέχρι τέλος, να είχες πιέσει πε...

Μαθήματα χορωδίας παραδοσιακής μουσικής
Xρήστης: Μηχανοραφίες
Τελικά, βρήκε και τρύπωσε...... Να δούμε μέχρι πότε!...

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Ρε ουστ
Διαβάζοντας τα σχόλια, διαπιστώνει εύκολα κανείς ότι στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών έχει βαρέσει κόκκινο η νοσηρότητα του ποδοσφαιρικο...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: @Δ. (13/10/2019 12:53)
Δεν το φτιάχνουμε για σένα. Κάποια στιγμή όταν γίνει μουσείο μνήμης για τα εγκλήματα και τα στημένα της κόκκινης παράγκας να πας να θαυμάσει...

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: @(13/10/2019 14:17)
Έπεσαν οι μάσκες. Ξεσκεπάσου κι άλλο παραγκόγαυρε. Σε πονάει όταν εκτός από το γαύρο σου που του τα φτιάχνει όλα το κράτος δωρεάν παίρνουν κ...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Τιγρης
ΑΕΚ μάνα όλων των προσφύγων! Με μουσείο, με υπογειοποίηση, με Αγιά Σοφιά, στη Νέα Φιλαδέλφεια για πάντα. Ότι και να λέτε παραχαράκτες της ισ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©